| משתמש |
אורתודוקסים לוד  |
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 19/11/2010 : 22:02:55
|
עוז שחקן גדול, מוסר כשצריך ועושה את הדריבל כשצריך. וגם אם לפעמים הוא לא מוסר ומאבד כדור, פעמיים כאלה מקווצות את כל ההגנה עליו, ובפעם השלישית הוא נותן כדור לאחד משלושת השחקנים הפנויים. לא תמיד צריך למסור כשיש לך שחקן עם כזה דריבל. ומה שהיה היום עם הקהל היה מגעיל, מטונף וסתמי. לא דבר שמתאים שיקרה במשחק שלנו, אני לא ציפיתי ממנן לתת יד לקהל כשהו הוחלף |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 19/11/2010 : 22:10:19
|
אתה צודק אז מה אם אוהדים נוסעים ללוד בשביל משחק בליגה ב' אז מה אם אוהדים מעודדים אותו שהוא מוחלף למרות שזה לא היה משחק מבריק שלו
אחד השירים ששרו בקהל (שאגב, גם אני חושב שהשיר ממש לא היה במקום, אבל זה לא קשור), לא התאים לו, אז הוא לא ישים זין על הקהל, לגיטימי, בכל זאת הוא סוג של כוכב על. |
 |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 19/11/2010 : 22:39:27
|
לעלות עם יניב ועדי ביחד זאת טעות, לפחות מבחינה התקפית. שום דבר לא קרה דרך האמצע היום, והקישור כמעט לא הורגש. מאהר צריך לשחק יותר. הוא פוטנציאל ענק. הבעיה עם עוז צבאג היא לא שהוא לא מוסר - כי הוא יחסית כן לאחרונה- אלא שהוא לא עושה מספיק תנועה בלי כדור. אבל אי אפשר לקחת ממנו את הדריבל הנדיר ואת פתיחת ההגנה שהדריבל הזה מחולל. בכל מקרה, הוא שחקן שלנו וראוי ליחס כזה. |
 |
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 19/11/2010 : 22:45:08
|
בלאש- אני לא מחסידיו של עוז, אבל להגיד עליו שהוא לא עושה תנועה ללא כדור זה מוזר - אין שתי התקפות רצופות שהוא באותו צד כמעט - הוא נע כל הזמן מצד ימים דרך האמע שמאלה ולהיפך, הוא מבלבל הגנות וזה אחד הדברים הטובים בו.
השיר בהחלט לא היה לעניין, למרות שהוא היה ציני למדי, אבל אני חושב שעוז התבאס עליו - מיותר, אבל לא נורא - יעבור.
ההגנה באמת תענוג, עושה את העבודה בשקט - גם טרטיאק היה בסדר גמור. הבעייה נשארה מרכז השדה.. |
 |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 19/11/2010 : 23:08:35
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי orky
בלאש- אני לא מחסידיו של עוז, אבל להגיד עליו שהוא לא עושה תנועה ללא כדור זה מוזר - אין שתי התקפות רצופות שהוא באותו צד כמעט - הוא נע כל הזמן מצד ימים דרך האמע שמאלה ולהיפך, הוא מבלבל הגנות וזה אחד הדברים הטובים בו.
אני לא יודע על מה אתה מדבר. עוז הגיע כמעט תמיד מהשמאל היום, פעמיים מהאמצע. התנועה ללא כדור היחידה שהוא עושה היא בעיצומו של דאבל פס. אבל שוב, זה הוא. אם הוא היה גם בעל תנועה טובה ללא כדור הוא לא היה בליגה הזאת , כי דריבל כמו שלו יש למעט שחקנים בליגת העל. |
 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 19/11/2010 : 23:39:04
|
השיר לעוז היום היה מגעיל ודוחה, והוציא לו את הרוח מהמפרשים. שחקן כמוהו חייב לקבל חופש פעולה והשאיפה של חלק המאוהדים לראות כדורגל קומוניסטי דגם צפון קוראה הוא מגוחך. שחקנים יצירתיים כמו עוז, כשהם מקבלים חופש פעולה, משנים משחקים ואמורים לגרום הנאה ולא לקבל קריאות "אגואיסט" אחרי כל פעולה לא מוצלחת (גם כן קללה, עאלק. גם מלול חטף אותה במשחק הקודם).
ולהגיד על עוז עם כל הבישולים שלו השנה שהוא לא מוסר...
מעבר לזה, מי שאירגן את הקהל לשיר היום, פשוט לא מבין את הכח של קהל לעודד אבל גם להרוס. אסור שזה יחזור! תשאלו את שי אהרון , תשאלו את סטי , תשאלו את סאלי, מה עשה להם הקהל התומך שלא הפסיק לקלל אותם אחרי כל טעות או פעולה "אגואיסטית", וכמה זה תורם לקבוצה.
יד לקהל? לא הגיע לנו היום! |
נערך על ידי - האחים מרילי ב-20/11/2010 00:07:34 |
 |
|
|
מיכאל
167 הודעות |
נשלח - 19/11/2010 : 23:56:25
|
מדלולה, אני לא מבין על בסיס מה אתה כותב שעוז "לא שם זין על הקהל". זה אמנם לא היה משחק טוב במיוחד שלו, אבל אני לא חושב שהוא השקיע פחות מכל שחקן אחר, ובסוף המשחק הוא בא יחד עם כל שאר הקבוצה להודות לקהל.
ושלומי - הקבוצה מנצחת חמישה משחקים רצוף, רצה יפה (גם אם המחצית השניה היום הייתה קצת פחות טובה), ואתה מחפש בכוח למצוא על מי אפשר לרדת? למה זה טוב?
|
 |
|
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 19/11/2010 : 23:57:53
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
השיר לעוז היום היה מגעיל ודוחה, והוציא לו את הרוח מהמפרשים. שחקן כמוהו חייב לקבל חופש פעולה והשאיפה של חלק המאוהדים לראות כדורגל קומוניסטי דגם צפון קוראה הוא מגוחך. שחקנים יצירתיים כמו עוז, כשהם מקבלים חופש פעולה, משנים משחקים ואמורים לגרום הנאה ולא קריאות "אגואיסט" (גם כן קללה עאלק. גם מלול חטף אותה במשחק הקודם). ולהגיד על עוז עם כל הבישולים שלו השנה שהוא לא מוסר... מעבר לזה, מי שאירגן את הקהל לשיר היום, פשוט לא מבין את הכח של קהל לעודד אבל גם להרוס. אסור שזה יחזור! תשאלו את שי אהרון , תשאלו את סטי , תשאלו את סאלי, מה עשה להם הקהל התומך שלא הפסיק לקלל אותם אחרי כל טעות או פעולה "אגואיסטית", וכמה זה תורם לקבוצה. יד לקהל? לא הגיע לנו היום!
צודק. אבל זה יעבור.
אני בכל אופן מאוד מרוצה מעוז צבאג של השנה. לדעתי הוא שחקן גדול שמוסיף לקבוצה המון. |
Hasta la Victoria Siempre |
 |
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 19/11/2010 : 23:58:24
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
אני לא יודע על מה אתה מדבר. עוז הגיע כמעט תמיד מהשמאל היום, פעמיים מהאמצע. התנועה ללא כדור היחידה שהוא עושה היא בעיצומו של דאבל פס. אבל שוב, זה הוא. אם הוא היה גם בעל תנועה טובה ללא כדור הוא לא היה בליגה הזאת , כי דריבל כמו שלו יש למעט שחקנים בליגת העל.
לא יודע - מה שבטוח, בקשר למה שכתבת קודם - גם ששרון משחק חסר לנו מרכז שדה, וכמו שאמרתי קודם זו בהחלט הנקודה החלשה שלנו. אני חושב שכמו ששיחקנו ב20 דקות האחרונות של השבוע שעבר, צריכה להיות שיטת המשחק. שאיתמר משחק קצת יותר באמצע מקדימה, מאהר ועוז עושים בלגאן באגפים - ועדי קשר אחורי.. אחרת אין לנו מרכז שדה, וזה סיוט. |
 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 20/11/2010 : 00:04:59
|
| עוז זז על המגרש, עושה הגנה, ומארגן משחק. עוז בתקופה טובה מאוד, ואסור להוריד אותו סתם |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 20/11/2010 : 00:12:25
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מיכאל
מדלולה, אני לא מבין על בסיס מה אתה כותב שעוז "לא שם זין על הקהל". זה אמנם לא היה משחק טוב במיוחד שלו, אבל אני לא חושב שהוא השקיע פחות מכל שחקן אחר, ובסוף המשחק הוא בא יחד עם כל שאר הקבוצה להודות לקהל.
ושלומי - הקבוצה מנצחת חמישה משחקים רצוף, רצה יפה (גם אם המחצית השניה היום הייתה קצת פחות טובה), ואתה מחפש בכוח למצוא על מי אפשר לרדת? למה זה טוב?
על סמך זה שהוא לא טרח להרים יד לקהל כשהוחלף, וזה נכתב כתגובה למשתמש "אמיר גולה" שהצדיק את המעשה...
וחוץ מזה, בלאש צודק בקשר לאמצע, אבל אני לא בטוח שזה שיניב ועדי פתחו זה הבעיה, גם ששרון שיחק הוא לא בדיוק עשה את תפקיד הפלימייקר כמו שצריך (אולי זה לא התפקיד שלו?), בעקרון המשחק מתבסס כמעט לגמרי על האגפים או על כדורים ארוכים לחלוצים, בינתיים, טפו טפו, זה הולך טוב, אני מקווה שבסוף העונה לא נצטער על זה.. |
נערך על ידי - גון מדלולה ב-20/11/2010 00:16:43 |
 |
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 20/11/2010 : 00:15:55
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גון מדלולה
[quote]נשלח במקור על ידי מיכאל
אבל תחשוב על הסיטואציה שכל המעט קהל שהיה שר לך "עוז תמסור" ואתה יורד עשר דקות אח"כ.. זו לא סיטואציה נעימה.. באמת שלא, ואנ מניח שאתה מבין שהיא גם לא מתאימה.. אני יכול להבין אותו.. אגב, בסוף המשחק, ייאמר לזכותו, הוא כן חגג עם כולם.. אמרתי קודם, עבר, אנחנו יצאנו לא בסדר, הוא יצא לא משהו - ונגמר הכל.. הוא שחקן חשוב לדעתי העונה, השילוב שלו של כפיר ושל שי מוכיח את עצמו.
על סמך זה שהוא לא טרח להרים יד לקהל כשהוחלף, וזה נכתב כתגובה למשתמש "אמיר גולה" שהצדיק את המעשה... |
נערך על ידי - orky ב-20/11/2010 00:20:09 |
 |
|
|
babiji
286 הודעות |
נשלח - 20/11/2010 : 00:17:43
|
א. משחק די חלש שלנו, אבל ניצחון חשוב במגרש לא קל (מאמין שלא מעט קבוצות הולכות להשאיר שם נקודות).
ב. לא מוזכר מספיק, אבל יש שוער בשער! עמית משרה ביטחון וכמעט ולא טועה (ההזדמנות של לוד במחצית השנייה הייתה קורה או הדיפה שלו מהחיבור?)
ג. עוז היה די חלש היום, קורה. בכל מקרה הוא תורם יותר כשהוא משחק באמצע ולא באגף. השיר די מטומטם ולא בטוח כמה הוא מגיע לו, אנחנו מכירים את עוז כבר לא מעט זמן ויודעים בדיוק איפה הנקודות החזקות ואיפה הנקודות החלשות שלו, ברוך השם יש הרבה גם מאלה וגם מאלה.
ד. שבוע הבא משחק סופר חשוב נגד רהט, כשבמקביל מעלה אדומים מארחת את שעריים (מה עם איזו הצגה כפולה? מקום ראשון נגד רביעי ומקום שני נגד שלישי...) |
 |
|
|
חיים ברעם
403 הודעות |
נשלח - 20/11/2010 : 01:20:57
|
עוז הוא שחקן נהדר לליגה הזאת ואסור לסרס אותו ולעקר את היצירתיות שלו. בעבר היו טענות גם לכפיר, שחקן מיומן מאוד שלא רק מבקיע אלא מבשל המון שערים. הלקח מכל זה הוא די פשוט: תנו להם את כל העידוד והחום. אנחנו בהחלט מתוגמלים העונה והפסדנו רק פעם אחת לקבוצה שהיתה הרבה יותר טובה מאיתנו באותו משחק.
|
 |
|
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 20/11/2010 : 05:18:27
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
אני לא יודע על מה אתה מדבר. עוז הגיע כמעט תמיד מהשמאל היום, פעמיים מהאמצע. התנועה ללא כדור היחידה שהוא עושה היא בעיצומו של דאבל פס. אבל שוב, זה הוא. אם הוא היה גם בעל תנועה טובה ללא כדור הוא לא היה בליגה הזאת , כי דריבל כמו שלו יש למעט שחקנים בליגת העל.
לא יודע - מה שבטוח, בקשר למה שכתבת קודם - גם ששרון משחק חסר לנו מרכז שדה, וכמו שאמרתי קודם זו בהחלט הנקודה החלשה שלנו. אני חושב שכמו ששיחקנו ב20 דקות האחרונות של השבוע שעבר, צריכה להיות שיטת המשחק. שאיתמר משחק קצת יותר באמצע מקדימה, מאהר ועוז עושים בלגאן באגפים - ועדי קשר אחורי.. אחרת אין לנו מרכז שדה, וזה סיוט.
אין לך שום בעיה במרכז השדה . 1.כשיש לך רביעייה קדמית כמו שי,איתמר,כפיר ועוז אני לא בטוח שאתה צריך אותו ממורכז כל כך ובכל משחק.. 2.היום הייתה התאמה לאופי היריבה שלך ולשיטת המשחק שלה (מסורת של מועדון אומרים) ולכן העדיף ליאור את יניב באמצע ליד עדי ולא את שרון סבג.(יש מאמן להפועל!) 3.סבג הוא פליימייקר. 4.ההזדמנות של לוד במחצית השניה הייתה הדיפה של עמית מהחיבורים.הצלה גדולה..
בשולי הדברים: הכושר הגופני של הקבוצה מצויין! משחקים באותה אינטנסיביות 90 דקות קולה הכבוד למי שאמון על החלק הזה בקבוצה.
|
נערך על ידי - tampopo ב-20/11/2010 05:19:06 |
 |
|
אורתודוקסים לוד  |
|
|
|