| משתמש |
אורתודוקסים לוד  |
|
אלי בן רימוז
301 הודעות |
נשלח - 21/11/2010 : 20:05:33
|
מותר לשחקן לא לנפנף לקהל, לא להתחנף ולא להשתחוות. מצידי שהשחקנים יתעלמו מהקהל לחלוטין רק שיתנהגו כמו בני אדם לשחקנים האחרים ולמאמן. אני לא סובל את הקהלצנטריות שהתנחלה לה כאן. אנחנו באים לשמחקי כדורגל כי זה התחביב שלנו וכי אנחנו חולים. אנחנו לא עושים טובה לאף אחד. זה נחמד לבהצגה הזו יש קשר בין הקהל לשחקנים, אבל אנחנו לא עושים טובה. תפסיקו לבקש מהשחקנים להתייחס אליכם,זה ילדותי. מה שכן, שחקנים מהסוג של עוז אני מעדיף לא לראות בקטמון, לא בגלל שהם לא מנפנפים לקהל, אלא כי הוא אגואיסט. אני לא סובל שחקנים שאוהבים את עצמם יותר מידי. הוא שחקן כשרוני ויכול לשחק בכל קבוצה אחרת, אבל הוא לא מתאים לנו. גם עשרה שערי סולו לא יגרמו לי לאהוב אותו. אני מעדיף שחקן שמעדיף את המסירה |
החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב. |
 |
|
|
Tziki
145 הודעות |
נשלח - 21/11/2010 : 20:50:32
|
ההתעקשות על יד לקהל מזכירה לי את ה "....בוא לפה .... בוא לפה.....הוא יבוא עד הגדר...." ממקום אחר. חבר שאוהד קבוצה אחרת אמר לי, שאותו לא מעניין מה קורה בין השחקן לאוהדים אלא, מה קורה בין השחקנים כשחקן מחטיא, או כמה שחקנים רצים לשמוח עם שחקן גם כשזה הגול הרביעי או החמישי. אני מסכים איתו לחלוטין. זה נחמד כשהשחקנים מחוברים לקהל, אבל מה שחשוב זה שיהיו מחוברים אחד לשני. לעניין עוז:כמו כל השחקנים ,מהיציע נראה שמתחילת העונה החיבור שלו עם השחקנים רק הולך ומתחזק, רק שאצלו הפער היה גדול יותר.
חבל שאנחנו לא מחלקים ל"אוהב יותר" ו"אוהב פחות" ובשביל להציג עמדות חוטאים בקיצוניות. |
ישנה אמנות, או נכון יותר מיומנות, של לעוף. הסוד טמון ביכולת ללמוד להשליך את עצמך אל הקרקע ולהחטיא. דאגלס אדאמס |
 |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 21/11/2010 : 21:54:26
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי Tziki
ההתעקשות על יד לקהל מזכירה לי את ה "....בוא לפה .... בוא לפה.....הוא יבוא עד הגדר...." ממקום אחר. חבר שאוהד קבוצה אחרת אמר לי, שאותו לא מעניין מה קורה בין השחקן לאוהדים אלא, מה קורה בין השחקנים כשחקן מחטיא, או כמה שחקנים רצים לשמוח עם שחקן גם כשזה הגול הרביעי או החמישי. אני מסכים איתו לחלוטין. זה נחמד כשהשחקנים מחוברים לקהל, אבל מה שחשוב זה שיהיו מחוברים אחד לשני. לעניין עוז:כמו כל השחקנים ,מהיציע נראה שמתחילת העונה החיבור שלו עם השחקנים רק הולך ומתחזק, רק שאצלו הפער היה גדול יותר.
חבל שאנחנו לא מחלקים ל"אוהב יותר" ו"אוהב פחות" ובשביל להציג עמדות חוטאים בקיצוניות.
מסכים. ואם כבר, על פי הסולם שלך - אני את עוז אוהב יותר... ולגבי הקיצוניות, היא לעיתים קרובות מופנת לצערי לא רק כלפי שחקנים אלא גם כלפי אוהדים אחרים. וגם זה ממש לא לטעמי, אבל נראה שאין מה לעשות בנדון. וזה בדיוק הרגע המתאים לעזוב הכל מאחור, להביט קדימה ולהתכוונן ליום שישי הגדול. אבל זה כבר בת'רד המקביל... |
 |
|
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 23/11/2010 : 17:15:38
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי החולצה האדומה
http://www.katamon.co.il/news.asp?id=780
הסיקור סבבה אבל אני חולק על חשיבותו "האסטרונומית" של המשחק בין מעלה אדומים לשעריים. תכניסו לעצמכם לראש שאנחנו תלויים רק בעצמנו, ואם כבר מסתכלים על קבוצות אחרות אז בודאי לא על שתי אלה, אשר אינן מהוות סכנה משמעותית, למרות מיקומן המקרי בצמרת. |
 |
|
אורתודוקסים לוד  |
|
|
|