| משתמש |
הפועל קטמון ירושלים - מ.ס דימונה ששי 12:30 טדי  |
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 15/11/2010 : 18:46:09
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה אפשר להפסיק עם הקנטרנות והרדיפה האישית של אנשים שהיו ועדיין סמלים של הפועל ירושלים? אתה יכול אישית לא לאהוב את מישל דיין, אבל אתה לא יכול לקחת ממנו את מה שהוא נתן לקבוצה. מישל רשאי לתמוך או לא לתמוך בקטמון (אם הוא בוחר שלא לתמוך הוא טועה) אבל אתה לא יכול להשתמש בפורום האוהדים של הפועל ירושלים בשביל להשמיץ סמל גדול של המועדון
נדמה לי שאתה מבלבל בין ביקורת לבין "השמצה". כאשר מישל נמצא בתפקיד פרשן בתחנת רדיו שקיבלה זיכיון מהמדינה הרי שהוא נתון לשבט הביקורת של הציבור על עבודתו זו.יכול להיות שיש לו הבנה רבה בתחום הכדורגל ואולי בענפי ספורט אחרים. אבל, כאשר דברים שהוא אומר בשידור מעידים על בורות ו/או על חד צדדיות ו/או אי הבנה הרי שהביקורת עליו במקומה.
ביקורת אני מוכן לקבל, תבדוק את הדברים שנכתבו ותראה שהם א. לא נכונים בחלקם ומבוססים על שום דבר מציאותי ב. נועדו לא לבקר אלא להוציא את מישל אידיוט שמנסה להפיל את הפועל ולחזק את סאד"ר. שגם זה לא נכון, כי מישל מההתחלה תמך במהלך שלנו. בנוסף הוא לא מפחד להגיד שהוא חושב שלא צריכות להיות שתי קבוצות אדומות בעיר, אלא אחת מאוחדת וחזקה, מישהו לא מסכים איתו? מישהו חושב שגם אנחנו וגם סאד"ר צריכים להתקיים אחת ליד השנייה? |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 15/11/2010 : 19:07:18
|
כמה ברברת על כלום.הרי כולנו יודעים את האמת, למה כל ההסתובבויות האלה? א. מישל הוא סמל של הפועל ירושלים. שחקן ענק ודמות שקשה לדמיין את הפועל בלעדיה.יתרה מזאת, הוא באמת אוהב את הפועל ירושלים. ב. מישל, גם כשחקן ועל אחת כמה כאיש תקשורת מקומי, נוטה להיכנס למאבקי אגו ולבחשנות אינטרסים. גם בסיפור יחסי קטמון וסאד"ר רואים לא מעט מזה.ולא, לא תמיד מה שעומד לנגד עיניו זה טובת הפועל. זה מה יש. לא צריך לשכוח ולהתלהם, עדיף גם לא לזיין את המוח. |
 |
|
|
עדו האדום
273 הודעות |
נשלח - 15/11/2010 : 19:30:37
|
| העלתי את הנושא לא כדי לדבר על מישל ורדיו ירושלים. השאלה ששאלתי היא איך קובעים כמה קהל היה במשחק? כיוון שאין לנו את האמצעים כמו שיש באנגליה, שבה אומדים את כמות הצופים במדויק, אפשר למצוא פתרון אחר כמו לבקש מהמשטרה או מאנשי האיצטדיון הערכה שלהם ולהוציא הודעה מסודרת על כמות הקהל. זה לא כזה חשוב אבל יכול למנוע הטעיות של התקשורת והתעסקות מיותרת בנושא גם כאן בפורום. |
 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 15/11/2010 : 19:42:03
|
מה שמרגיז הוא שיש לחלק מאיתנו נטיה להצדיק כל דבר שנכתב נגדנו גם אם הוא לא קשור למציאות. להגיד שדבל פאס כתבו שהיו רק 800 צופים זאת אולי סתם חוסר הבנת הנקרא, אבל להצדיק את מישל בכך שזאת האינפורמציה "האובייקטיבית" שנמסרה לא ע"י ה"כתב" (מי זה), זה כבר מגוחך. השילוב של מישל המתחשבן (כמה עלוב!) ואסף אפל העויין שמעז לדווח על קריאות גזעניות שלנו, לא צריך להתקבל בהשלמה. מישל היה סמל גדול, ואישית אהבתי אותו מאוד. זה לא מקנה לו שום חסינות. אם הוא מתיימר לעבוד בתקשורת, הוא מחוייב לסטנדרטים של תקשורת. את הדעות שלו אין לי בעיה לשמוע גם אם אני לא מסכים איתן, אבל דיווחים עיתונאיים מגמתיים הם עלובים ובזויים ואסור להשלים איתם.
ובלי קשר, אני מניח שלהנהלה יש דרך לדעת כמה אנשים מגיעים לטדי. אם כך הדבר, עדיף שיוציאו הודעה מסודרת גם לעיתונות וכל הדיונים האלה ימנעו. חוץ מזה אני שוקל להקים סטארט-אפ שימדוד באופן אוטומטי את כמות הקהל על פי סריקת צילומים. מישהו רוצה להשקיע?  |
נערך על ידי - האחים מרילי ב-15/11/2010 19:45:38 |
 |
|
|
חיים ברעם
403 הודעות |
נשלח - 15/11/2010 : 19:44:38
|
עשר דקות לפני שריקת הסיום עברתי לאורך היציעים וניסיתי לאמוד, כמעט לספור, את מספר האוהדות והאוהדים. הגעתי לאומדן די אמין שנע בין אלף חמש מאות לאלף ושמונה מאות, קרוב יותר ל-1800. אז שתנוח דעתנו. קהל כזה בשעת צהריים לא סבירה? מציע לכל המזוכיסטים לעבור על המספרים אודות קבוצות בליגות גבוהות יותר בכל מדורי הספורט, ולהבין שהתמיכה בנו היא אדירה. לכן כדאי להניח לקטני האמונה, מורדי האור והקנאים לשפוך את מררתם באין מכלים. אני לא מאמין בטפיחות שכם עצמיות, אבל העושים במלאכה חוללו כאן נפלאות. לאף אחד אין יכולת אמיתית לחזות את העתיד, אבל בינתיים מותר לשמוח בלב. |
 |
|
|
עוגן ק.
523 הודעות |
נשלח - 15/11/2010 : 19:46:24
|
ציטוט: מי אמר שלדווח על 700 אוהדים זה להיות עם האדומה השנייה? אם זה המספר שהעביר להם השדר אז ברור שזה יותר אובייקטיבי מבחינתם מאשר הדיווח של שי אהרון או איש קטמון זה או אחר. אגב דאבל פס למי שהזכיר אותם, הם דיווחו על 800 צופים.
אם כבר דיון על אובייקטיביות ודיוק אז דבל פס דיווחו על 800 בפתיחה וכמות כמעט כפולה בהמשך...  ציטוט: לקול תשועות הקהל (כ-800 בתחילת המשחק וכמות כמעט כפולה במחצית השנייה) שבכלל השרו על המשחק אווירה של ליגת העל.
"תשועות" של 1600 צופים זה בהחלט ליגת על במציאות העלובה שלנו.. וברצינות - אם מתפתח דיון כזה נוקב על כמויות קהל כנראה יש לזה איזשהי חשיבות.. |
נערך על ידי - עוגן ק. ב-15/11/2010 19:48:58 |
 |
|
|
קובקוב
213 הודעות |
נשלח - 15/11/2010 : 20:37:08
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
מה שמרגיז הוא שיש לחלק מאיתנו נטיה להצדיק כל דבר שנכתב נגדנו גם אם הוא לא קשור למציאות. להגיד שדבל פאס כתבו שהיו רק 800 צופים זאת אולי סתם חוסר הבנת הנקרא, אבל להצדיק את מישל בכך שזאת האינפורמציה "האובייקטיבית" שנמסרה לא ע"י ה"כתב" (מי זה), זה כבר מגוחך. השילוב של מישל המתחשבן (כמה עלוב!) ואסף אפל העויין שמעז לדווח על קריאות גזעניות שלנו, לא צריך להתקבל בהשלמה. מישל היה סמל גדול, ואישית אהבתי אותו מאוד. זה לא מקנה לו שום חסינות. אם הוא מתיימר לעבוד בתקשורת, הוא מחוייב לסטנדרטים של תקשורת. את הדעות שלו אין לי בעיה לשמוע גם אם אני לא מסכים איתן, אבל דיווחים עיתונאיים מגמתיים הם עלובים ובזויים ואסור להשלים איתם.
ובלי קשר, אני מניח שלהנהלה יש דרך לדעת כמה אנשים מגיעים לטדי. אם כך הדבר, עדיף שיוציאו הודעה מסודרת גם לעיתונות וכל הדיונים האלה ימנעו. חוץ מזה אני שוקל להקים סטארט-אפ שימדוד באופן אוטומטי את כמות הקהל על פי סריקת צילומים. מישהו רוצה להשקיע? 
בכותרת היה רשום 800 . לא קראתי את הכתבה. לא מגוחך בעיני ללכת עם הדיווח של הכתב שלך, ממש לא, אפילו, ובכן, די הגיוני. לא טענתי שהוא אובייקטיבי (אני לא יודע במי מדובר) , טענתי שהוא יותר אובייקטיבי מבחינתם מאיש קטמון, כל איש קטמון, בנושא כזה, עקרונית. אבל בסדר, מישל דיין אכחטעוחטען מישל דיין החלעןןםוען 5000 אוהדים!!!
קריטי |
נערך על ידי - קובקוב ב-15/11/2010 20:47:23 |
 |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 15/11/2010 : 20:47:25
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קובקוב
ובלי קשר, אני מניח שלהנהלה יש דרך לדעת כמה אנשים מגיעים לטדי. אם כך הדבר, עדיף שיוציאו הודעה מסודרת גם לעיתונות וכל הדיונים האלה ימנעו. חוץ מזה אני שוקל להקים סטארט-אפ שימדוד באופן אוטומטי את כמות הקהל על פי סריקת צילומים. מישהו רוצה להשקיע? 
בכותרת היה רשום 800 . לא קראתי את הכתבה. לא מגוחך בעיני ללכת עם הדיווח של הכתב שלך, ממש לא, אפילו, ובכן, די הגיוני. לא טענתי שהוא אובייקיבי (אני לא יודע במי מדובר) , טענתי שהוא יותר אובייקטיבי מבחינתם מאיש קטמון, כל איש קטמון, בנושא כזה, עקרונית. אבל בסדר, מישל דיין אכחטעוחטען מישל דיין החלעןןםוען 5000 אוהדים!!!
קריטי
למה אתה כועס? |
 |
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 15/11/2010 : 21:09:02
|
אמיר גולה אתה חף מפשע אבל היום נראה לי לקחת סמים אתה כותב שטויות אבל אני לא אתווכח אתך (למרות שיש על מה).לא נתתי שום מידע הבאתי עובדות אבל אני כבר מזמן שמתי לב שאתה מת על וויכוחים סתמיים ולכן טוב מישל דיין הציל את קריית שמונה(כך יותר טוב?).אבל זה לא יעזור כי היו1700 צופים -תבין הכמות לא חשובה ...מישל דיין סמל אין לי בעיה עם זה יש לי בעיה אם התבטויות שלו וזה הכל וחוץ מזה סליחה הוא לא מאמן טוב(אל תכעס טוב?) |
אליה |
נערך על ידי - אליה ב-15/11/2010 21:10:34 |
 |
|
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 15/11/2010 : 21:17:32
|
ואסף אפל העויין שמעז לדווח על קריאות גזעניות שלנו, לא צריך להתקבל בהשלמה.
על מה מדובר? מה לטענתו קראנו במהלך המשחק? |
 |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 15/11/2010 : 21:19:22
|
תפסיקו כבר עם השטויות שלכם.
למי אכפת כמה צופים אמרו שהיו בדאבל פס או באיזה רדיו נידח שלא מעניין אף אחד?
יש לוד ביום שישי. |
נערך על ידי - גון מדלולה ב-15/11/2010 21:19:55 |
 |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 15/11/2010 : 21:24:00
|
מה שמרגיז הוא שיש לחלק מאיתנו נטיה להצדיק כל דבר שנכתב נגדנו גם אם הוא לא קשור למציאות.
מרילי-אתה מערבב בין מצדיק לבין לא מתרגש. ביום שישי הייתי במשחק כדורגל של קבוצתי האהובה, שסיפקה לי תצוגה וחמישייה ,העפילה למקום הראשון, וכל זה לעיני מול קהל שהקנה אחלה אווירת כדורגל. כל כך טוב לי שממש אין לי צורך אח"כ לנבור באתר אחר אתר ,ולהקשיב לכל תוכנית מתחילתה עד סופה עד שייאמר משהו שלא יהיה לרוחי ואז להרגיש רדוף. מישל ביום ראשון דיבר על הניהול המקצועי והשקט בקטמון,על בחירת השחקנים והעבודה הנכונה של המערכת -זה לא גרם לי לזקפה. למחרת אמר מספר כזה או אחר על כמות הקהל ,ספר בהתחלה או ספר בסוף.שמע מכתב כזה או כתב אחר.למה זה עד כדי כך חשוב?הגיע הזמן להתקדם עם הצורך הזה להיות נאהבים ע"י כולם כל הזמן. כמו שכתבתי לך בחיים לא ראיתי רגשי עליונות ותסביכי נחיתות שזורים כל כך כמו אצלנו. |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 15/11/2010 : 21:48:34
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אליה
אמיר גולה אתה חף מפשע אבל היום נראה לי לקחת סמים אתה כותב שטויות אבל אני לא אתווכח אתך (למרות שיש על מה).לא נתתי שום מידע הבאתי עובדות אבל אני כבר מזמן שמתי לב שאתה מת על וויכוחים סתמיים ולכן טוב מישל דיין הציל את קריית שמונה(כך יותר טוב?).אבל זה לא יעזור כי היו1700 צופים -תבין הכמות לא חשובה ...מישל דיין סמל אין לי בעיה עם זה יש לי בעיה אם התבטויות שלו וזה הכל וחוץ מזה סליחה הוא לא מאמן טוב(אל תכעס טוב?)
לא אמרת שאתה מפסיק לכתוב בפורום? |
 |
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 15/11/2010 : 22:07:03
|
אמרתי, אבל מהשטויות שלך חזרתי בי. חוץ מזה נעים לי שאתה שם לב על מה שאני כותב..... |
אליה |
נערך על ידי - אליה ב-15/11/2010 22:12:51 |
 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 16/11/2010 : 07:31:53
|
| חבל |
 |