פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הפועל קטמון ירושלים - מ.ס דימונה ששי 12:30 טדי

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הפועל קטמון ירושלים - מ.ס דימונה ששי 12:30 טדי
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם הפועל קטמון ירושלים - מ.ס דימונה ששי 12:30 טדי נושא הבא
עמוד: מתוך 8

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 15/11/2010 :  12:00:03  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

מאתר ההתאחדות

http://football.org.il/Leagues/Pages/LeagueGameDetails.aspx?GAME_ID=246981

זה מרשים שלמרות שלא היה לנו מאמן במשחק, עדיין הצלחנו לנצח אותו בצורה מכובדת...

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 15/11/2010 :  12:20:39  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בצפייה בתקציר המצוין של גולר, יש רגע אחד שתפס אותי במיוחד. מיד לאחר השער הרביעי, דימונה עומדים לחדש את המשחק ורואים את גולה מדרבן את השחקנים להמשיך ללחוץ. לאחר שתי מסירות קצרות של דימונה, הוא נכנס בגליץ' אימתני (ונקי לגמרי), משחרר את הכדור ומתחיל התקפה נוספת שלנו (שהסתיימה תוך שניות בודדות בשער נוסף).
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 15/11/2010 :  12:43:06  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לגבי כמות האוהדים והדיון ברדיו ירושלים:

1. תמיד יהיה ויכוח כמה אוהדים יש במשחקים ולכל אחד יש אינטרס משלו. אין לי כלי להעריך כמה היו במשחק ואני לא בטוח שלמישהו יש כלי כזה. לי היה צפוף ביום ששי.

2. אני מתכונן לעלות מחר לשידור ברדיו ירושלים ולהגיב לשידור שלהם מאתמול. בדקתי בעיתונות של יום ראשון וחרשתי אתרים של ליגות נמוכות ולא מצאתי משחק אחד בכל הליגות ( למעט ליגת העל ) שהיו בו 1000 איש. למעשה הממוצע של הליגה הלאומית קרוב ל - 600 אוהדים.

אבל בלי שום קשר אנחנו מחוייבים לעשות כל מאמץ להגדיל את כמות האוהדים שמגיעה ולהגיע לשיאים של השנה הראשונה.

אדום עולה
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 15/11/2010 :  12:58:26  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אל תדאג שיאים יגעו יקח לאנשים זמן לקלוט שהפועל צוברת תעוצה,זה שיש גרעין של אוהדים שבאים לכל משחק זה מצויין ואפילו יותר חשוב מכמויות האדירות של שנים הראשונות כאשר היו מגיעים הרבה אנשים סתם לראות את הגימיק.היום זה יותר הפועל ואנשים שחלקם היו בלי השתייכות,חלקם נדדו לקבוצות האחרות וחלקם שמטפטפים מהסאדרים ולאט לאט מצטרפים למשחקים שלנו וגם לפורום .סבלנות והכל יהיה רק שנשחק כמו שמשחקים היום והכל יסתדר

אליה

נערך על ידי - אליה ב-15/11/2010 12:58:54
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 15/11/2010 :  16:30:11  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אליה

לא נדב הם לא היו אבל הם גאונים ויודעים לספור בלי נכחותם במקום לפי כמובן המספרים שדרושים להם כדי להעביר תוכנית רדיו הפלצנית שלהם.בכלל מישל דיין יודע הרבה דברים למשל הצליח להוריד קרית שמונה ללגה לאומית -כשרון נדיר איך זה שהוא עדיין לא מאמן של סאדר...אין מקורות פרנסה עז יש הרבה זמן להתפלצן,אבל הדברים האלו כבר לא מעניינים.

אפשר להפסיק עם הקנטרנות והרדיפה האישית של אנשים שהיו ועדיין סמלים של הפועל ירושלים?
אתה יכול אישית לא לאהוב את מישל דיין, אבל אתה לא יכול לקחת ממנו את מה שהוא נתן לקבוצה. מישל עומד בשורה אחת עם בן רימוז', גולה ושי, הוא מאמן גדול, שהקריב מעצמו למען הקבוצה ברגעים הקשים ביותר שלה, ואם תחזור לסטטיסטיקה מעונת הירידה של ק. שמונה (שעליה דיברת) תראה שאם הוא לא היה מפוטר, לא רק שהם לא היו יורדים, הם היו נשארים ליגה קצת אחרי אמצע העונה (לפי קצב צבירת הנקודות).
מישל רשאי לתמוך או לא לתמוך בקטמון (אם הוא בוחר שלא לתמוך הוא טועה) אבל אתה לא יכול להשתמש בפורום האוהדים של הפועל ירושלים בשביל להשמיץ סמל גדול של המועדון

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 15/11/2010 :  16:38:33  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה
אפשר להפסיק עם הקנטרנות והרדיפה האישית של אנשים שהיו ועדיין סמלים של הפועל ירושלים?
אתה יכול אישית לא לאהוב את מישל דיין, אבל אתה לא יכול לקחת ממנו את מה שהוא נתן לקבוצה. מישל רשאי לתמוך או לא לתמוך בקטמון (אם הוא בוחר שלא לתמוך הוא טועה) אבל אתה לא יכול להשתמש בפורום האוהדים של הפועל ירושלים בשביל להשמיץ סמל גדול של המועדון

נדמה לי שאתה מבלבל בין ביקורת לבין "השמצה".
כאשר מישל נמצא בתפקיד פרשן בתחנת רדיו שקיבלה זיכיון מהמדינה הרי שהוא נתון לשבט הביקורת של הציבור על עבודתו זו.יכול להיות שיש לו הבנה רבה בתחום הכדורגל ואולי בענפי ספורט אחרים.
אבל, כאשר דברים שהוא אומר בשידור מעידים על בורות ו/או על חד צדדיות ו/או אי הבנה הרי שהביקורת עליו במקומה.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-15/11/2010 16:39:50
עבור לתחילת הדף

עוז לניצחון עוז לניצחון מנותק

522 הודעות

נשלח - 15/11/2010 :  16:38:42  הצג פרופיל שלח ל- עוז לניצחון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.doublepass.co.il/story.php?id=2093
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 15/11/2010 :  17:25:23  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אמיר גולה היקר תבחר בקשה בביטוים ותבדיל בין להשמיץ ללבקר חוץ מזה אתה לא תצווה על אף אחד מה לכתוב בפורם גם אם זה נוגד לנקודת מבטך(אם הבנת תמצמץ).אני כותב את מה שחושב ולא תלוי בשום דעה..כמובן אתה מוזמן להמשיך ולסגוד למישל דיין ולשמוע את כל הזבולי מוח שלו ושל אחרים אבל אל תשתמש בפורם בכדי לקדם את נקודות מבטם...בכל אופן סלח לי אנא על נימה הבוטה(כלפך כמובן ולא ולא כלפי מישל דיין...)

אליה

נערך על ידי - אליה ב-15/11/2010 17:27:08
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 15/11/2010 :  17:38:19  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא שמעתי את תכנית הספורט אתמול, אבל כן שמעתי את זו של יום ששי, וזה טיפשי להאשים את מישל והשדרים האחרים בסגנון "איך הם יודעים כמה קהל היה בלי שהם עצמם היו שם" כי הם ניזונו מהשדר במגרש שדיווח בשידור חי על 400-500 איש, וזה היה בתחילת המחצית השניה!
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 15/11/2010 :  17:46:06  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רגל, אני לא מבין מה זה אומר "טיפשי" - יש להם את השדר, ואת מה שאומרים רבים אחרים - אז למה הם מסתמכים על השדר למרות שגולר, דאבל פס, שי אהרון ועוד מדברים על מספרים גבוהים בהרבה? למה הם התווכחו על זה וניסו לשכנע?
עבור לתחילת הדף

קובקוב קובקוב מנותק

213 הודעות

נשלח - 15/11/2010 :  17:51:18  הצג פרופיל שלח ל- קובקוב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הפורום הזה נעשה מביך יותר ויותר מרגע לרגע, בכל החזיתות.
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 15/11/2010 :  17:52:46  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
דווקא הדיון בא אחרי מילים טובות שנאמרו על היכולת המצקועית
הטענה של מישל - מבלי לשפוט אותו
היא שברמת המשחק שלנו ועם כל הפעילות שלנו
אנחנו צריכים להביא הרבה יותר קהל

ההבדל בין מישל וביננו הוא אחד
הוא חושב שאנחנו צריכים להביא יותר מ - 500 כי זה המידע שהוא קיבל
אני חושב ומקווה שכולם אתי שאנחנו צריכים להביא הרבה יותר מ - 1500
ואני גם חושב שאנחנו עושים את כל הפעולות הנכונות כדי שהמספרים יגדלו ואם יש עוד פעולה שלא עשינו אז בואו נעשה אותה
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 15/11/2010 :  17:54:31  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נכון הוא די מביך (הפורום)ולכן אני יורד באופן אישי מהנושא הנתון ומלכתוב בפורום הזה בפרט די נמעס....

אליה
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 15/11/2010 :  17:55:59  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
העסק פה נורא פשוט (לחלק מהאנשים). יש שתי אפשרויות.האחת שאתה רואה את הדברים בעיניים של קטמון ואז אתה איש ערכי,אידיאולוג ,ישר וכל סופרלטיב אחר.אפשרות שנייה שאתה רואה דברים אחרת וחו"ח בעיניים קרובות להפועל י-ם (המכונה ס.א.ד.ר) ואז אתה עסקן,בן זונה ,שקרן נוכל וכו'.
המשעשע זה כשאתה עובר מצד לצד(שי אהרון,קורץ,רביב) ואז במטה קסם האישיות שלך משתנה.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

קובקוב קובקוב מנותק

213 הודעות

נשלח - 15/11/2010 :  18:44:24  הצג פרופיל שלח ל- קובקוב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

העסק פה נורא פשוט (לחלק מהאנשים). יש שתי אפשרויות.האחת שאתה רואה את הדברים בעיניים של קטמון ואז אתה איש ערכי,אידיאולוג ,ישר וכל סופרלטיב אחר.אפשרות שנייה שאתה רואה דברים אחרת וחו"ח בעיניים קרובות להפועל י-ם (המכונה ס.א.ד.ר) ואז אתה עסקן,בן זונה ,שקרן נוכל וכו'.
המשעשע זה כשאתה עובר מצד לצד(שי אהרון,קורץ,רביב) ואז במטה קסם האישיות שלך משתנה.

אחי זאת אפילו לא הנקודה הפעם. מי אמר שלדווח על 700 אוהדים זה להיות עם האדומה השנייה? אם זה המספר שהעביר להם השדר אז ברור שזה יותר אובייקטיבי מבחינתם מאשר הדיווח של שי אהרון או איש קטמון זה או אחר. אגב דאבל פס למי שהזכיר אותם, הם דיווחו על 800 צופים.
בכלל כל הטינופת הקטנונית הזאת מזכירה לי את עסקני המקורית ואוהדיה בשנתיים הראשונות עם הדיווחים על כמויות אוהדים, וזה לגמרי נובע ממקום של חולשה.
מישל מישל בבקשה תגיד שהיו 3000 אוהדים, נו באמא שלך, תעשה לנו טוב על הלב. זה קריטי
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 8 נושא קודם הפועל קטמון ירושלים - מ.ס דימונה ששי 12:30 טדי נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07