פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הפועל קטמון ירושלים - מ.ס דימונה ששי 12:30 טדי

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הפועל קטמון ירושלים - מ.ס דימונה ששי 12:30 טדי
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם הפועל קטמון ירושלים - מ.ס דימונה ששי 12:30 טדי נושא הבא
עמוד: מתוך 8

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 16/11/2010 :  07:46:19  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
להתקשר לתוכנית "אוהדים" זה רעיון מצוין, הנה המספר 050-8000101.

התקשרתי לפני כמה שבועות, היה נחמד, ומישל ואסף היה מפרגנים. אני ממליץ לכולם. רק עזבו אתכם ריבים והתבכיינויות. דברו איתם על קבוצה כיפית בניצוחו של מאמן מעולה, על שני מנהיגים כמו שי וגולה שמשחקים ביחד, על לוד עוד מעט ועל החגיגה מול רהט בטדי.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 16/11/2010 :  13:40:11  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מישל דיין סמל גדול בתולדות הפועל ירושלים.

יחד עם זה מישל דיין, בתוך עצמו, (ושמישהו יגיד אחרת) היה שמח לכל כשלון של קבוצת הכדורגל שלכם.
אני לא יגן על "איש התקשורת" מישל דיין שמעביר ביקורת על קטמון (וזה לגיטימי ביותר), אבל לעולם לא יעביר ביקורת על יוסי סאסי הפושע וויקטור יונה הגנב שהרסו והורסים את הפועל ירושלים כבר יותר מ-15 שנה.
אחרי הכל מישל הוא גם כמו 99% מתקשורת הספורט המקומית. כולם חברים של כולם ובחיים לא ייתנו ביקורת נוקבת על ירושלמים חזקים-חבריהם.
על שלומי עמר זה קלי קלות, אבל נראה אותם על סאסי, יונה, קורנפיין, אלי אוחנה ועוד כמה.

לגבי כמות קהל, כמעט כמו תמיד- האמת באמצע (אבל זה לא באמת קריטי).
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 16/11/2010 :  13:58:24  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מישל דיין הוא גם מאתמול חבר עמותה בהפועל קטמון ירושלים

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 16/11/2010 :  14:01:17  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

עזוב גולה.למה להרוס את תחושת הרדיפה עם זוטות לא חשובות?

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 16/11/2010 :  14:23:46  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

מאז שמישל הפך להיות כמונו - חבר עמותה
הרי שמותר לו לפתוח את הפה כמו כל אחד אחר

אחד הדברים הכי מהנים בחרות העמותה היא הזכות לשחרר את הלשון בכל רגע
עבור לתחילת הדף

קובקוב קובקוב מנותק

213 הודעות

נשלח - 16/11/2010 :  14:34:17  הצג פרופיל שלח ל- קובקוב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי משה גרטל לעולם

מישל דיין סמל גדול בתולדות הפועל ירושלים.

יחד עם זה מישל דיין, בתוך עצמו, (ושמישהו יגיד אחרת) היה שמח לכל כשלון של קבוצת הכדורגל שלכם.
אני לא יגן על "איש התקשורת" מישל דיין שמעביר ביקורת על קטמון (וזה לגיטימי ביותר), אבל לעולם לא יעביר ביקורת על יוסי סאסי הפושע וויקטור יונה הגנב שהרסו והורסים את הפועל ירושלים כבר יותר מ-15 שנה.
אחרי הכל מישל הוא גם כמו 99% מתקשורת הספורט המקומית. כולם חברים של כולם ובחיים לא ייתנו ביקורת נוקבת על ירושלמים חזקים-חבריהם.
על שלומי עמר זה קלי קלות, אבל נראה אותם על סאסי, יונה, קורנפיין, אלי אוחנה ועוד כמה.

לגבי כמות קהל, כמעט כמו תמיד- האמת באמצע (אבל זה לא באמת קריטי).

אני לוקח את המילה שלך שברדיו הוא לא מדבר עליהם (למרות שעל ויקטור אין מה לדבר היום, נגמר הסיפור שלו), וחבל. אבל בתור מרואיין הוא העביר עליהם ביקורת יותר מפעם אחת, כולל דרישה להניח את המפתחות וללכת הביתה.
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 16/11/2010 :  15:13:35  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שלום. הצטרפתי עכשיו לעמותה ויש לי שאלה שהייתי רוצה תשובה עליה. איך זה שבעניין רדיו ירושלים הגיעו המון הודעות ותגובות (הת'רד כבר בעמוד 8) ועל משחק של הקבוצה בעוד 3 ימים בלבד יש בינתיים 4 הודעות בקושי?

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 16/11/2010 :  15:45:49  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רדיו ירושלים כבר היה, המשחק עוד לא, אנחנו נראים הפועל קטמון ירושלים, על שם המגרש המיתולוגי של הקבוצה שלנו, משמע, אנחנו חיים בעבר ואוהבים להתעסק במה שכבר היה ואין לנו שום השפעה עליו

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 16/11/2010 :  16:12:01  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

הרסת לנו את הסיפור. בכל אופן, אנחנו קורבנות רדיפה של התשקורת ולא תבלבל אותנו עם עובדות.
בקשר למשחק בלוד - מה יש להגיד עליו? הדבר היחיד שאני יכול להגיד לגביו יעיף עלי את כת המנחוס, ולא בא לי לחטוף עוד כרטיס אדום
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 8 נושא קודם הפועל קטמון ירושלים - מ.ס דימונה ששי 12:30 טדי נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07