| משתמש |
הפועל קטמון ירושלים - מ.ס דימונה ששי 12:30 טדי  |
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 16/11/2010 : 07:46:19
|
להתקשר לתוכנית "אוהדים" זה רעיון מצוין, הנה המספר 050-8000101.
התקשרתי לפני כמה שבועות, היה נחמד, ומישל ואסף היה מפרגנים. אני ממליץ לכולם. רק עזבו אתכם ריבים והתבכיינויות. דברו איתם על קבוצה כיפית בניצוחו של מאמן מעולה, על שני מנהיגים כמו שי וגולה שמשחקים ביחד, על לוד עוד מעט ועל החגיגה מול רהט בטדי. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
משה גרטל לעולם
295 הודעות |
נשלח - 16/11/2010 : 13:40:11
|
מישל דיין סמל גדול בתולדות הפועל ירושלים.
יחד עם זה מישל דיין, בתוך עצמו, (ושמישהו יגיד אחרת) היה שמח לכל כשלון של קבוצת הכדורגל שלכם. אני לא יגן על "איש התקשורת" מישל דיין שמעביר ביקורת על קטמון (וזה לגיטימי ביותר), אבל לעולם לא יעביר ביקורת על יוסי סאסי הפושע וויקטור יונה הגנב שהרסו והורסים את הפועל ירושלים כבר יותר מ-15 שנה. אחרי הכל מישל הוא גם כמו 99% מתקשורת הספורט המקומית. כולם חברים של כולם ובחיים לא ייתנו ביקורת נוקבת על ירושלמים חזקים-חבריהם. על שלומי עמר זה קלי קלות, אבל נראה אותם על סאסי, יונה, קורנפיין, אלי אוחנה ועוד כמה.
לגבי כמות קהל, כמעט כמו תמיד- האמת באמצע (אבל זה לא באמת קריטי). |
 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 16/11/2010 : 13:58:24
|
| מישל דיין הוא גם מאתמול חבר עמותה בהפועל קטמון ירושלים |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 16/11/2010 : 14:01:17
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
מישל דיין הוא גם מאתמול חבר עמותה בהפועל קטמון ירושלים
עזוב גולה.למה להרוס את תחושת הרדיפה עם זוטות לא חשובות? |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
 |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 16/11/2010 : 14:23:46
|
מאז שמישל הפך להיות כמונו - חבר עמותה הרי שמותר לו לפתוח את הפה כמו כל אחד אחר
אחד הדברים הכי מהנים בחרות העמותה היא הזכות לשחרר את הלשון בכל רגע |
 |
|
|
קובקוב
213 הודעות |
נשלח - 16/11/2010 : 14:34:17
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי משה גרטל לעולם
מישל דיין סמל גדול בתולדות הפועל ירושלים.
יחד עם זה מישל דיין, בתוך עצמו, (ושמישהו יגיד אחרת) היה שמח לכל כשלון של קבוצת הכדורגל שלכם. אני לא יגן על "איש התקשורת" מישל דיין שמעביר ביקורת על קטמון (וזה לגיטימי ביותר), אבל לעולם לא יעביר ביקורת על יוסי סאסי הפושע וויקטור יונה הגנב שהרסו והורסים את הפועל ירושלים כבר יותר מ-15 שנה. אחרי הכל מישל הוא גם כמו 99% מתקשורת הספורט המקומית. כולם חברים של כולם ובחיים לא ייתנו ביקורת נוקבת על ירושלמים חזקים-חבריהם. על שלומי עמר זה קלי קלות, אבל נראה אותם על סאסי, יונה, קורנפיין, אלי אוחנה ועוד כמה.
לגבי כמות קהל, כמעט כמו תמיד- האמת באמצע (אבל זה לא באמת קריטי).
אני לוקח את המילה שלך שברדיו הוא לא מדבר עליהם (למרות שעל ויקטור אין מה לדבר היום, נגמר הסיפור שלו), וחבל. אבל בתור מרואיין הוא העביר עליהם ביקורת יותר מפעם אחת, כולל דרישה להניח את המפתחות וללכת הביתה. |
 |
|
|
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 16/11/2010 : 15:13:35
|
| שלום. הצטרפתי עכשיו לעמותה ויש לי שאלה שהייתי רוצה תשובה עליה. איך זה שבעניין רדיו ירושלים הגיעו המון הודעות ותגובות (הת'רד כבר בעמוד 8) ועל משחק של הקבוצה בעוד 3 ימים בלבד יש בינתיים 4 הודעות בקושי? |
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 16/11/2010 : 15:45:49
|
| רדיו ירושלים כבר היה, המשחק עוד לא, אנחנו נראים הפועל קטמון ירושלים, על שם המגרש המיתולוגי של הקבוצה שלנו, משמע, אנחנו חיים בעבר ואוהבים להתעסק במה שכבר היה ואין לנו שום השפעה עליו |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 16/11/2010 : 16:12:01
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
מישל דיין הוא גם מאתמול חבר עמותה בהפועל קטמון ירושלים
הרסת לנו את הסיפור. בכל אופן, אנחנו קורבנות רדיפה של התשקורת ולא תבלבל אותנו עם עובדות. בקשר למשחק בלוד - מה יש להגיד עליו? הדבר היחיד שאני יכול להגיד לגביו יעיף עלי את כת המנחוס, ולא בא לי לחטוף עוד כרטיס אדום  |
 |
|
הפועל קטמון ירושלים - מ.ס דימונה ששי 12:30 טדי  |
|
|
|