פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הפועל קטמון ירושלים - מ.ס דימונה ששי 12:30 טדי

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הפועל קטמון ירושלים - מ.ס דימונה ששי 12:30 טדי
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם הפועל קטמון ירושלים - מ.ס דימונה ששי 12:30 טדי נושא הבא
עמוד: מתוך 8

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 13/11/2010 :  19:53:08  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

בתור מי שלא היה במשחק - איך התקבל שקד בוארון הנשמה?

http://www.katamon.co.il/Galleryin.asp?id=86

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 14/11/2010 :  01:55:51  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עוד תקציר מצוין מבית היוצר של אדיר שורץ
http://www.katamon.co.il/news.asp?id=774

בנוסף, תמונות באמת נפלאות של צלמי האתר, גיא יצחקי ומיכאל דורון.

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

הדוב האדום הדוב האדום מנותק

513 הודעות

נשלח - 14/11/2010 :  07:48:07  הצג פרופיל שלח ל- הדוב האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תקציר מצויין ומעניין של המשחק שהצליח להזכיר לי מעט פרטים ששכחתי,
יישר כוח אדיר תמשיך ככה!
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 14/11/2010 :  08:03:58  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הסלע האדום

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

עוד שבועיים הם פה !!!

כדאי לדבר איתם כבר עכשיו על קיום המשחק במוצ"ש.

למה?האם רהט היא גם קבוצה דתית שצריכה להגיע בזמן לתפילות יום השישי?האם מדובר בבדואים בני דת משה???

לך תדע, אולי הם רשומים כקבוצה דתית או משהו.
יש להם שחקנים יהודים? אם לא אז שישי עדיף

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 14/11/2010 :  10:38:44  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

מאתר ההתאחדות

http://football.org.il/Leagues/Pages/LeagueGameDetails.aspx?GAME_ID=246981

ירון
עבור לתחילת הדף

אבו קלבצ'ה אבו קלבצ'ה מנותק

68 הודעות

נשלח - 14/11/2010 :  15:22:57  הצג פרופיל שלח ל- אבו קלבצ'ה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי החולצה האדומה

עוד תקציר מצוין מבית היוצר של אדיר שורץ
http://www.katamon.co.il/news.asp?id=774

בנוסף, תמונות באמת נפלאות של צלמי האתר, גיא יצחקי ומיכאל דורון.

אדיר, אתה כותב יפה (גם בשבוע שעבר נהניתי לקרוא), אבל יש כמה אי דיוקים בכתבה. כך לדוגמה, מאהר אל חממדה, ששיחק פחות מ-20 דקות, בישל שני שערים. הראשון היה בבעיטת קרן לראשו של יבגני גופמן (לא עוז בישל) והשני היה לאיתמר יחיא (מסר לו כדור לרחבה מצד ימין).
עבור לתחילת הדף

עדו האדום עדו האדום מנותק

273 הודעות

נשלח - 14/11/2010 :  22:20:24  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שמעתי היום ברדיו ירושלים ויכוח בין אסף אפל ומישל דיין לבין שי אהרון לגבי כמות הקהל שהיה בטדי בשישי. אנשי הרדיו דיברו על 600-700 ושי דיבר על 1500. ממה שאני ראיתי אני מעריך שהיו 1000 צופים במשחק. נשאלת השאלה איך מודדים את הכמות והאם מה שנחשב זה הכמות בתחילת המשחק או בסופו ?
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 14/11/2010 :  22:41:44  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עדו האדום

שמעתי היום ברדיו ירושלים ויכוח בין אסף אפל ומישל דיין לבין שי אהרון לגבי כמות הקהל שהיה בטדי בשישי. אנשי הרדיו דיברו על 600-700 ושי דיבר על 1500. ממה שאני ראיתי אני מעריך שהיו 1000 צופים במשחק. נשאלת השאלה איך מודדים את הכמות והאם מה שנחשב זה הכמות בתחילת המשחק או בסופו ?

לא משנה מי צודק - אפל ולצערי גם מישל - סמרטוטים.. מחפשים כל היום איך להפיל ולקשקש... שיתלבטו כמה הגיעו למשחקים של סאדר, למרות שאין וויכוח כי אפשר לספור אותם על שתי ידיים - או אולי אפילו אחת.. אני לא מבין את האנטי של העיתונאים, באמת שלא
עבור לתחילת הדף

סאריץ סאריץ מנותק

172 הודעות

נשלח - 14/11/2010 :  22:55:39  הצג פרופיל שלח ל- סאריץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מישל שוב נשמע קצת אנטי כלפינו וחבל. שי אפילו העיר לו על הציניות. לא מובן מאיפה זה בא. ולמה לא מפרגנים מכל הלב שמגיע.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 14/11/2010 :  23:02:22  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שמעתי היום את השידור.לאפל ולדיין לא קל לפרגן לקטמון, אבל המציאות על המגרש טופחת להם על הפנים.
ייתכן שבתחילת המשחק היו כ- 700 צופים - בכל זאת 12:30 ביום שישי.אין לי ספק שבמחצית השנייה כבר היו הרבה למעלה מ- 1000.
בראיון איתם שי הדגיש את ההבדל הגדול בין לשחק מול יציעים ריקים בטדי לבין לשחק מול קהל רב.
הוא גם חזר ושיבח את הניהול המקצועי של הקבוצה, האווירה המעולה שיש בין השחקנים, ובכלל שהוא מאד מאד נהנה להיות חלק מהפועל קטמון ירושלים.
הןא גם הסביר את השינוי התיפקודי שלו ופירגן לשאר השחקנים על הבקעת השערים.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 14/11/2010 :  23:16:03  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה טוב לשמוע ששי שמח.. כי הוא לא נראה מרוצה רב זמן המשחק..

מאמן אני לא, אבל אני חושב שהוא כן יכול לתרום יותר כחלוץ מרכזי, כי באמת לדעתי אנחנו לא מקבלים ממנו מספיק כשחקן - אבל - קטונתי..

באמת שכיף גדול לראות את גולה ואת שי ביחד על המגרש - מן סיטואציה שלא הייתה אמורה לקרות שוב.. באמת שהיה פשוט כיף.. וגולה הוכיח שהוא חייב לשחק יותר
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 14/11/2010 :  23:27:29  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי orky

וגולה הוכיח שהוא חייב לשחק יותר

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 15/11/2010 :  10:51:11  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לפי הנתונים שלי היו במשחק 1700 איש (מחצית השניה) ולדברי מישהו שידע לספור הנתון הזה יכול להשתנות רק למלע כלומר היו יותר אל תשאלו מאיפה זה בא...אני בעצמי אחרתי עם גיסי ואחייני בגלל השעה הלא נוחה בנוגע למישל דיין נמעס לי מהקנאים....הפועל ירושלים היא קטמון פעם ולתמיד מי שבא בורוך הבא,מי שרוצה מלחמה יקבל אותה ...ושוב גולה ויבגני =מדהים,שי אהרון אוהב אותך

אליה

נערך על ידי - אליה ב-15/11/2010 11:02:00
עבור לתחילת הדף

נדב נדב מנותק

109 הודעות

נשלח - 15/11/2010 :  10:52:18  הצג פרופיל שלח ל- נדב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

את שי אהרון ראיתי בשישי. אפל ומישל היו? כי נוכחות היא דרישה די בסיסית כשאתה מנסה לאמוד כמות של קהל...
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 15/11/2010 :  11:07:57  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא נדב הם לא היו אבל הם גאונים ויודעים לספור בלי נכחותם במקום לפי כמובן המספרים שדרושים להם כדי להעביר תוכנית רדיו הפלצנית שלהם.בכלל מישל דיין יודע הרבה דברים למשל הצליח להוריד קרית שמונה ללגה לאומית -כשרון נדיר איך זה שהוא עדיין לא מאמן של סאדר...אין מקורות פרנסה עז יש הרבה זמן להתפלצן,אבל הדברים האלו כבר לא מעניינים.

אליה
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 8 נושא קודם הפועל קטמון ירושלים - מ.ס דימונה ששי 12:30 טדי נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07