פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

עמית שמש?

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  עמית שמש?
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם עמית שמש? נושא הבא
עמוד: מתוך 2

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 28/10/2010 :  14:40:16  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ניצן גולן, מוטי מנחם, עידן ישראל,עמית שמש- כמה שוערים יש לנו??? אולי מארבעתם ביחד נרכיב איזה איקר קסיאס או פיטר שמייכל אחד?
אגב, איך קראו לחייזר הזה ששיחק אצלנו כשוער גרוע במיוחד בעשור שעבר, ואמרו עליו שהיה שוער של פורטו? אני לא מצליח להיזכר...
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 28/10/2010 :  14:56:23  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מוטי מנחם? אפילו יוסי מזרחי ימ"ש, ששם את מוטי בכל מקום במגרש לא חשב לשים אותו שוער. מאיפה הבאת לנו את מוטי מנחם?

מפורטוגל בא אלינו פדרו ברבוסה. במנג'ר הוא היה מעולה.
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 28/10/2010 :  15:09:23  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נו, זה בעצם הכלאה של מוטי מנחם ויוסי מזרחי.

אבל מילא זה, איך הגעת לעידן ישראל? הוא שיחק נגדנו בשישי האחרון!
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 28/10/2010 :  15:17:46  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
האמת ששני השוערים ששייכים לנו (ניצן גולן, עידן ישראל) מושאלים כעת לגבעת זאב, ואילו השניים שמשחקים אצלנו (עמית שמש, מוטי מזרחי) מושאלים אלינו (מבית"ר י-ם ו... גבעת זאב, בהתאמה).
כדי להשלים את התמונה לא נשכח שגיא גריף, מאמן השוערים, גם רשום אצלנו כשוער שלישי למקרה הצורך.

עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 28/10/2010 :  15:48:58  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה

מוטי מנחם? אפילו יוסי מזרחי ימ"ש, ששם את מוטי בכל מקום במגרש לא חשב לשים אותו שוער. מאיפה הבאת לנו את מוטי מנחם?

לא רוצה לריב עם שלומי מלכה שידוע כבחור עצבני במיוחד אבל מזרחי היה המאמן הכי טוב שהיה לנו ב-30 השנים האחרונות ועליי אישית היה אהוב במיוחד.
חוץ מזה - אני לא מבין איך עמית שמש הוא השוער שלנו אחרי שההנהלה טרחה וחזרה ואמרה שניצן גולן ומוטי מזרחי הם השוערים שלנו.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

חזום חזום חזום חזום מנותק

100 הודעות

נשלח - 28/10/2010 :  16:43:30  הצג פרופיל שלח ל- חזום חזום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יוסי מזרחי הוא גדול מאמני הפועל ירושלים בעת החדשה.

כל אלה שקראו להדחתו ועדיין מתהלכים בינינו צריכים להלך כפופים ולקוות שההיסטוריה תמשיך לשכוח איזה חלק יש להם בנפילתה של הפועל ירושלים עד לליגה ג'.

אך אנו לא נשכח. וגם לא נסלח.
עבור לתחילת הדף

may1234mz may1234mz מנותק

2 הודעות

נשלח - 28/10/2010 :  16:45:18  הצג פרופיל שלח ל- may1234mz הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חושב שמהר מאוד הספדתם את מוטי מזרחי הוא שוער טוב עים נסיון בליגות הנמוכות וחוץ מיזה הוא קיבל רק גול אחד ב 2 וחצי משחקים וגם גול בפנדל אז חברה בואו ניתן צאנס לשוערים גם למוטי וגם לעמית כי העונה ארוכה

לעולם לא תיצעדי לבד
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 28/10/2010 :  18:16:41  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הלוואי שחזום חזום ומאי1234מז הם אותו איש

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 28/10/2010 :  19:53:24  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה

אדוארדו בארבוסה הוא השוער הפורטוגלי המדובר. כשהוא הגיע טענו שהוא השוער השלישי של פורטו, אבל יצא מזה רק בדיחות

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

may1234mz may1234mz מנותק

2 הודעות

נשלח - 28/10/2010 :  20:25:15  הצג פרופיל שלח ל- may1234mz הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שומר החומות לא הבנתי מה רשמתה ולא אני לא אותו איש יש לי דעה מישלי וכן מה שאני חושב שמיותר היה להביא עוד שוער ולבזבז כסף כי מוטי מזרחי טוב מספיק לליגה ואפשר היה לישמור את הכסף למישהו שיכל לעזור אים תהייה בעייה בעתיד

לעולם לא תיצעדי לבד

נערך על ידי - may1234mz ב-28/10/2010 20:31:07
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 28/10/2010 :  22:00:41  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
צודקים עמיתי המלומדים, והתכוונתי למוטי מזרחי. ועכשיו, כשאני יודע ששמו של היצור שבשער היה ברבוסה, אני יכול לישון בשקט ולחלום על שחר שמש!
:)
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 28/10/2010 :  22:03:09  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי may1234mz

שומר החומות לא הבנתי מה רשמתה ולא אני לא אותו איש יש לי דעה מישלי וכן מה שאני חושב שמיותר היה להביא עוד שוער ולבזבז כסף כי מוטי מזרחי טוב מספיק לליגה ואפשר היה לישמור את הכסף למישהו שיכל לעזור אים תהייה בעייה בעתיד

מוטי, די. לא מכובד. יש משחק מחר, צריך לחיות חיים ספורטיביים. לילה טוב
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם עמית שמש? נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07