פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

ראיון עם עדי מרציאנו ואסרף

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  ראיון עם עדי מרציאנו ואסרף
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם ראיון עם עדי מרציאנו ואסרף נושא הבא
עמוד: מתוך 4

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 27/10/2010 :  15:52:14  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.doublepass.co.il/story.php?id=1967

נערך על ידי - הסלע האדום ב-28/10/2010 08:43:15

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 27/10/2010 :  16:28:40  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לחה? למה "אסרף הזבל"? הראיון הוגן, לא פרובוקטיבי, לא עויין, לא מחמם, תרבותי וסימפטי. אני אקבל אותו בכל הכבוד הראוי, כולל בזכות הראיון הזה (בטח תיכף אני יגלה איזה ראיון במקומון שיעלה לי את הדם לראש ויגרוםלי לקחת את דברי בחזרה...)
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 27/10/2010 :  16:47:55  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

לחה? למה "אסרף הזבל"? הראיון הוגן, לא פרובוקטיבי, לא עויין, לא מחמם, תרבותי וסימפטי. אני אקבל אותו בכל הכבוד הראוי, כולל בזכות הראיון הזה (בטח תיכף אני יגלה איזה ראיון במקומון שיעלה לי את הדם לראש ויגרוםלי לקחת את דברי בחזרה...)

אין בעיה, תקבל אותו בכבוד הראוי, שחקנים ימשיכו להשתין עלייך ולמכור אותך.
גם את חגי ממן תקבל בכבוד הראוי, הרי לא הוכח שום דבר נגדו
גם את אופיר עזו אם וכאשר יגיע היום שישחק נגדנו, הרי הוא כל הזמן אומר שהוא אוהב את הפועל.
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 27/10/2010 :  17:29:44  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הסלע האדום

http://www.doublepass.co.il/story.php?id=1967

"כל עוד יוסי בן גיגי מנהל את הקבוצה אני לא רואה את עצמי חוזר לשם"

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 27/10/2010 :  17:31:48  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תקלל, תקלל יא דביל, באמת אז שחקנים יעריכו אותך ויחשבו שאתה ממש ממש ערס רציני ובכלל לא החנון שאתה, ויתנו את הנשמה לך ולקבוצה ולא ישתינו עליך ולא ימכרו אותך ותעלה ליגה כל הזמן כמו הפועל סאדר ותראה אימפריה כמו ביתר השנה

באמת היגיון יוצא מהכלל - וגם כאילו אין הבדל בין ממן ועזו לבין אסרף, שלא מהראיון ולא משום דבר אחר שהוא עשה אתה לא יכול להפוך אותו לאויב -אבל אתם אוהבים לשנוא וחושבים שלהיות אוהד זה לקלל שחקנים. למדתם יפה מהאוהדים של ביתר - רק מה, הם אוכלים אותכם לארוחת בוקר בקללות ובכל דבר אחר

עבור לתחילת הדף

דרעי דרעי מנותק

49 הודעות

נשלח - 27/10/2010 :  19:16:33  הצג פרופיל  שלח ל-דרעי הודעת ICQ שלח ל- דרעי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הפעם, ככל הנראה לראשונה, עמוס צודק.
אין צורך בהבערת אש לחינם בשלב זה.
את מה שהיה לנו לומר לאסלן כבר אמרנו, עכשיו שננצח בשישי.
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 27/10/2010 :  20:24:34  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי amos

תקלל, תקלל יא דביל, באמת אז שחקנים יעריכו אותך ויחשבו שאתה ממש ממש ערס רציני ובכלל לא החנון שאתה, ויתנו את הנשמה לך ולקבוצה ולא ישתינו עליך ולא ימכרו אותך ותעלה ליגה כל הזמן כמו הפועל סאדר ותראה אימפריה כמו ביתר השנה

באמת היגיון יוצא מהכלל - וגם כאילו אין הבדל בין ממן ועזו לבין אסרף, שלא מהראיון ולא משום דבר אחר שהוא עשה אתה לא יכול להפוך אותו לאויב -אבל אתם אוהבים לשנוא וחושבים שלהיות אוהד זה לקלל שחקנים. למדתם יפה מהאוהדים של ביתר - רק מה, הם אוכלים אותכם לארוחת בוקר בקללות ובכל דבר אחר

וואלה, מצחיק שאתה רושם לא לקלל ובאותה נשימה מקלל מישהו בפורום.

וחוץ מזה, איפה בדיוק ראית שרשמתי לקלל? ממה אתה מסיק את זה בדיוק? יש הבדל בין לא לקבל בכבוד לבין לקלל, אתה לא חושב?

אה, והדיבור שלך רק מעיד על זה שאתה לא יודע מה הלך בקבוצה בשנתיים הראשונות-אני יכול להפוך את אלון אסרף לאויב, אבל זה ממש לא משנה ואין לי שום רצון לעשות ככה, הוא לא מעניין אותי.
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 27/10/2010 :  20:45:48  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אך ורק מטעמים פרקטיים, לא הייתי מקלל אותו לפני שאנחנו מובילים ב 2 שערים, שלא ינסה להוכיח משהו. אחר כך- שיזדיין.
עמוס - התגובה שלך מזעזעת. צא מהסרט של שלום ואחווה. הגישה שלך ראינו לאן הובילה (רמז - הכי נמוך שיש, ליגה ג'). לך דבר קצת עם שחקנים, תראה מה הם חושבים על קהל שחס על אופיים הענוג והעדין ומעודד אותם כשהם יודעים בעצמם שהם לא בפורמה, כשהם בעצמם יודעם שלהילחם הם לא באו.
וכן, תתפלא, אולי יש דברים שאפשר ללמוד קצת מקבוצות אחרות וקהלים אחרים.
עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 27/10/2010 :  21:00:16  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מתכוון לקבל את אלון אסרף במחיאות כפיים. אני גם אוהב את כפיר מלול וחושב שהוא השחקן הכי טוב שלנו העונה, לפחות בינתיים. אז מה בכך? מדוע התגובות כאן כל כך מתלהמות?
ואיחולים מכל ללב לשי על שערו הראשון בקבוצה, שהיה ממש נפלא. אשר לציון זקן, ממש לא האמנתי למראה עיני. מארקו היה מתפאר בגול כזה.
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 27/10/2010 :  21:59:06  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

לך דבר קצת עם שחקנים, תראה מה הם חושבים על קהל שחס על אופיים הענוג והעדין ומעודד אותם כשהם יודעים בעצמם שהם לא בפורמה, כשהם בעצמם יודעם שלהילחם הם לא באו.

לפני שנתיים השחקנים העירו לנו על זה שלפעמים אנחנו צריכים לתת להם כאפות ולא לעודד

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

עופר ליברגל עופר ליברגל מנותק

170 הודעות

נשלח - 27/10/2010 :  22:15:34  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עופר ליברגל שלח ל- עופר ליברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

אך ורק מטעמים פרקטיים, לא הייתי מקלל אותו לפני שאנחנו מובילים ב 2 שערים, שלא ינסה להוכיח משהו. אחר כך- שיזדיין.
עמוס - התגובה שלך מזעזעת. צא מהסרט של שלום ואחווה. הגישה שלך ראינו לאן הובילה (רמז - הכי נמוך שיש, ליגה ג'). לך דבר קצת עם שחקנים, תראה מה הם חושבים על קהל שחס על אופיים הענוג והעדין ומעודד אותם כשהם יודעים בעצמם שהם לא בפורמה, כשהם בעצמם יודעם שלהילחם הם לא באו.

בנוגע ליחס לשחקנים שלנו - אולי אתה צודק, אבל אני לא מסוגל לקלל שחקנים של הקבוצה שלי. לגבי אסרף - אני לא מבין איך הטיעון הזה רלוונטי ומדוע הוא צריך להזיז לנו. באופן אישי, אני לא אכבד אותו בשום דרך, אבל שיקללו אותו זה יעשה לי טעם מעט רע למשחק, פשוט בגלל שזה לא קשור. וגם בגלל שאני חושב שהשנאה כלפיו ששיחק אצלנו הייתה מוגזמת
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 27/10/2010 :  22:54:36  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עופר ליברגל

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

בנוגע ליחס לשחקנים שלנו - אולי אתה צודק, אבל אני לא מסוגל לקלל שחקנים של הקבוצה שלי. לגבי אסרף - אני לא מבין איך הטיעון הזה רלוונטי ומדוע הוא צריך להזיז לנו. באופן אישי, אני לא אכבד אותו בשום דרך, אבל שיקללו אותו זה יעשה לי טעם מעט רע למשחק, פשוט בגלל שזה לא קשור. וגם בגלל שאני חושב שהשנאה כלפיו ששיחק אצלנו הייתה מוגזמת

עופר, צר לי להפריע לך בחלום הורוד. במציאות, זה רחוק מזה. גם אני באוטופיה הייתי אולי חובר לדובון איכפת לי ,אוכל איתו מרשמלו ביציע העליון בטדי ומוחא כפיים בחדווה. ועכשיו למציאות :
נכשלנו אפילו בליגה א'. הרבה בגלל מדיניות "הבן יקיר לי אפרים" של בני סיוון ועושה דברו הוכברג.
אלון אסרף השליט שם טרור, קילל, איים, פוצץ אימונים, נהג על ג'יפ ב.מ.וו ורדה בשחקנים.
כמו במערכון של ליטל מעתוק, ליד ה"הורים", בני וההנהלה הוא היה נופת צופים.
שאלתם את עצמכם פעם מה העיסוק של אלון אסרף ? לא, ספרנית זו לא התשובה.
האם זה אומר שאני אתעסק בלקלל אותו ? לא.
האם הוא ראוי לכל קללה ? ראוי באבו- אבוה. ולא, אסור לקשור אותו בשום צורה לכפיר מלול, לא מבין למה עושים את זה.
אתה כנראה בללה-לנד.אני,אני בליגה ב'.איפה ששחקנים ערסים מוכרים משחקים, שחקנים מורשעים בסיוע לסחר בנשים, שחקנים מפעילים בנקי הימורים, ועוד רעות חולות מאד. זו לא ליגת העל בכדורסל, והשחקנים כאן לא עוברים למשרד עורכי דין אחרי הפרישה. הם מקסימום עוברים במשרד עורכי דין, כקליינטים.
אתה אולי חושב שהנאיביות הזאת עוזרת,אולי סוג של מנגנון הגנה. אני חושב שזה ניתוק מזיק.
עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 27/10/2010 :  23:22:14  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אחת הסיבות שאני כל כך נהנה לאהוד את קטמון זו האווירה בקהל.
אני זוכר משחקים שהיריב הקניט אותנו קילל ואנחנו הגבנו בשירה. כך צריך להיות לא בגלל שלא מגיע שנקלל אותם, אלא כדיי לשמור על הייחוד שלנו. כנל לגבי שחקנים שלנו שחוזרים לשחק מולנו. לא צריך לתת לאסרף פרחים אבל גם לא צריך לקלל אותו. לא בגללו בגללנו.

החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב.
עבור לתחילת הדף

פועל ותיק פועל ותיק מנותק

260 הודעות

נשלח - 27/10/2010 :  23:24:47  הצג פרופיל שלח ל- פועל ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
התעלמות משחקנים הינה הפגיעה הגדולה ביותר
אין צורך בקללות (למעט קללות המתחייבות מהמשחק עצמו)
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 27/10/2010 :  23:50:27  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה לא באמת משנה. מן הסתם,כך או כך, אסרף יתקע לנו איזה שער או שניים...

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 27/10/2010 :  23:55:14  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לפעמים אני חושב שיש מי שנהנה לכתוב תגובות כאלה. לפי כל משחק מול אקס יש את זה. אחר כך מתפלאים שאנחנו נכשלים מקצועית. אפקט פיגמליון קוראים לזה.
במקום לשדר שאנחנו ננצח,שאנחנו הכי טובים, ושמי שהרס אותנו בעבר לא רצוי בהווה, הקולות שנשמעים הם לקבל אותם במחיאות כפיים ולחכות לצמד שהם ישחילו לנו.

נערך על ידי - קראנקו ב-27/10/2010 23:59:14
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם ראיון עם עדי מרציאנו ואסרף נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07