| משתמש |
מבשרת בשישי והעולם שותק  |
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 25/10/2010 : 09:12:08
|
האם נפל כבר הפור - גבעת רם או טדי? מה יהיה במשחק? חייבים מלא(!!) קהל.
|
Hasta la Victoria Siempre |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 25/10/2010 : 09:33:24
|
| וכמו במטה קסמים (בדיוק כמו מקרים רבים בשנה שעברה) -התחזית ליום שישי גשם.וכרגיל זה יבריח את המעגל השני.אסור להנהלה שלנו לוותר .אין שום סיבה שנפסיד קהל בגלל גשם ,כשיש את טדי פנוי אח"כ ליותר משבוע (גם ס.א.ד.ר וגם בית"ר בחוץ |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 25/10/2010 : 09:40:08
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גלעד
האם נפל כבר הפור - גבעת רם או טדי? מה יהיה במשחק? חייבים מלא(!!) קהל.
מכיוון שמדובר בליגות הללו, זה מוגזם לקבל תשובה סופית של יום ושעה כבר ביום שני, אז זה נכון גם לגבי המגרש. מן הסתם, ברגע שתהיה תשובה סופית יהיה על זה פרסום באתר הראשי. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 25/10/2010 : 09:41:57
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
וכמו במטה קסמים (בדיוק כמו מקרים רבים בשנה שעברה) -התחזית ליום שישי גשם.וכרגיל זה יבריח את המעגל השני.אסור להנהלה שלנו לוותר .אין שום סיבה שנפסיד קהל בגלל גשם ,כשיש את טדי פנוי אח"כ ליותר משבוע (גם ס.א.ד.ר וגם בית"ר בחוץ
מצד שני, אם ירד גשם הסיכויים לכסות את העלות הנוספת של טדי ממכירת כרטיסים יורדים משמעותית. ואמנם יש חשיבות עצומה להשתתפות של המעגל השני במשחקים, אני לא בטוח שזה משהו ששווה להיכנס עבורו לגרעון. יש גבול לכמות הטובות שאפשר לבקש מבני סיוון... |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 25/10/2010 : 10:33:39
|
| אם כבר מדברים על זה: אין לי שום חשבון עם מלך השערים של קטמון בעונה הראשונה (ואולי בכל הזמנים?) אלון אסרף. אני יודע שהתנהלה נגדו חרושת שמועות על התנהלות גרועה מאוד. זו, כנראה, הסיבה שהוא לא בקטמון. מבחינתי, כאוהד, הוא תרם לקבוצה ואני אקבל אותו בכבוד הראוי. גם למי שמעריך אחרת את הנזקים שהוא גרם לקבוצה אין שום סיבה לנהוג אחרת |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 25/10/2010 : 10:38:46
|
| בואו נשחק בשבת בערב! קלי, מה התחזית? |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 25/10/2010 : 10:46:02
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
אם כבר מדברים על זה: אין לי שום חשבון עם מלך השערים של קטמון בעונה הראשונה (ואולי בכל הזמנים?) אלון אסרף. אני יודע שהתנהלה נגדו חרושת שמועות על התנהלות גרועה מאוד. זו, כנראה, הסיבה שהוא לא בקטמון. מבחינתי, כאוהד, הוא תרם לקבוצה ואני אקבל אותו בכבוד הראוי. גם למי שמעריך אחרת את הנזקים שהוא גרם לקבוצה אין שום סיבה לנהוג אחרת
יש לך בכלל ספק שהוא הולך לכבוש מולנו צמד? אחד בראש אחד בימין ושניהם מעמדת נבדל.
 |
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
 |
|
|
הנהלה
384 הודעות |
נשלח - 25/10/2010 : 11:05:06
|
שישי, 13:30. גבעת רם. וזה לא גשם, סתם עננים. |
הפועל קטמון ירושלים |
 |
|
|
האחים מרילי
1358 הודעות |
נשלח - 25/10/2010 : 11:23:01
|
אם כבר מדברים על זה: אין לי שום חשבון עם מלך השערים של קטמון בעונה הראשונה (ואולי בכל הזמנים?) אלון אסרף. אני יודע שהתנהלה נגדו חרושת שמועות על התנהלות גרועה מאוד. זו, כנראה, הסיבה שהוא לא בקטמון. מבחינתי, כאוהד, הוא תרם לקבוצה ואני אקבל אותו בכבוד הראוי. גם למי שמעריך אחרת את הנזקים שהוא גרם לקבוצה אין שום סיבה לנהוג אחרת
מסכים. חוץ מזה למה להכניס למוטיבציה מיותרת. תראו מה קרה לאידיוט מגבעת זאב שניסה להתגרות... |
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 25/10/2010 : 11:33:48
|
אם כבר מדברים על זה: אין לי שום חשבון עם מלך השערים של קטמון בעונה הראשונה (ואולי בכל הזמנים?) אלון אסרף.
לא קרוב אפילו להיות מלך השערים בכל הזמנים. אסרף הבקיע בשתי עונות 15 שערים, מספר שכפיר מלול ושקד בוארון הישוו בעונה שעברה לבד. בדיקה זריזה מראה שלמלול כבר יש 31 שערים במדי קטמון בשני גלגוליה, כך שהוא מלך השערים הבלתי מעורער. |
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 25/10/2010 : 12:17:34
|
לא סופרים סטטיסטיקות כאלה, זה רק מחזק את הניתוק. מלך השערים הוא אלי בן רימוז' עם 107 כיבושים. |
 |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 25/10/2010 : 13:23:15
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
מסכים. חוץ מזה למה להכניס למוטיבציה מיותרת. תראו מה קרה לאידיוט מגבעת זאב שניסה להתגרות...
ולי בא לנצל את הדיון המקרי על כפיר ולפרגן לו. מאז תחילת העונה הוא מראה יכולת כיבוש מדהימה,ניידות והבנת משחק. |
 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 25/10/2010 : 13:32:09
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
לא סופרים סטטיסטיקות כאלה, זה רק מחזק את הניתוק. מלך השערים הוא אלי בן רימוז' עם 107 כיבושים.
|
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
|
נדב
109 הודעות |
נשלח - 25/10/2010 : 13:38:25
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
ציטוט: נשלח במקור על ידי האחים מרילי
מסכים. חוץ מזה למה להכניס למוטיבציה מיותרת. תראו מה קרה לאידיוט מגבעת זאב שניסה להתגרות...
ולי בא לנצל את הדיון המקרי על כפיר ולפרגן לו. מאז תחילת העונה הוא מראה יכולת כיבוש מדהימה,ניידות והבנת משחק.
מחזק. הוא גם השחקן ששמר על עצמו בפגרה בצורה הכי רצינית והגיע הכי בכושר וחד לתחילת העונה. חוץ מזה למרות המגבלות הברורות שלו צריך לזקוף לזכותו שהוא הולך איתנו לאורך כל הדרך, גם אם זה בליגות שהוא לא רגיל לשחק בהן. |
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 25/10/2010 : 13:40:46
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו ולי בא לנצל את הדיון המקרי על כפיר ולפרגן לו. מאז תחילת העונה הוא מראה יכולת כיבוש מדהימה,ניידות והבנת משחק.
נהניתי לראות את שאגת השמחה של מלול ביום ששי, דווקא לאחר השער השני, של ציון זקן.
|
 |
|
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
|
מבשרת בשישי והעולם שותק  |
|