| משתמש |
יצאלאל-4 קטמון-2  |
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 17/10/2010 : 20:03:38
|
אבו-אדהם ויוגי - הקללות שלכם הן סבבה, במיוחד כשהן נכונות. אבו-אדהם במיוחד הוא לדעתי כישרון נדיר, יום יבוא והבן של דניאל יספר בגאווה איך חווה את קללותיו.
התגובות שלכם בפורום, לעומת זאת, אלימות ומתנשאות, ומעלות חשד שאין לכם בעיה להפנות את הזעם שלכם על שופטים בני-זונות אל חברים ליציע שרוצים להביע דעה. עצוב שיש דברים כאלה בפורום ובכלל בין אוהדים.
ובעניין העידוד, אני עם השומר. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
נערך על ידי - מחאיי ב-17/10/2010 21:32:04 |
 |
|
|
שומר החומות
906 הודעות |
נשלח - 17/10/2010 : 20:09:15
|
| לעזאזל, ארורה היא התגובה הנוספת שפותחת עמוד חדש ושולחת את כל הפנינים שכתבנו בעמל כה רב אל תהום הנשייה שרק הותיק ואבי טמקין מסיירים בו כבעלי הבית. |
נערך על ידי - שומר החומות ב-17/10/2010 20:10:10 |
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 17/10/2010 : 20:15:32
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שומר החומות
לעזאזל, ארורה היא התגובה הנוספת שפותחת עמוד חדש ושולחת את כל הפנינים שכתבנו בעמל כה רב אל תהום הנשייה שרק הותיק ואבי טמקין מסיירים בו כבעלי הבית.
כמה מדוייק , כמה נכון. גאונות לשמה. וכמובן, כוס אוחתו השופט. |
נערך על ידי - קראנקו ב-17/10/2010 20:16:09 |
 |
|
|
iddo
144 הודעות |
נשלח - 17/10/2010 : 20:17:09
|
וואי וואי חמישה עמודים? זה יפה מאוד!
 |
 |
|
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 17/10/2010 : 20:53:23
|
והעיקר שאנו עומדים על 380 חברי עמותה.זה הכוח העיקרי שלנו.אנחנו ניתן לשחקנים גב חזק והם יתנו את הנשמה על המגרש. העידוד היה קצת חלש.המרחק מהדשא פשוט מעצבן. |
 |
|
|
דניאל
6 הודעות |
נשלח - 17/10/2010 : 23:53:45
|
בעקבות התגובות שקיבלתי אבקש להעיר מספר הערות:
למר דנינו היקר - אני מניח שרמת האהדה שלי לקבוצה לא מגיעה לשלך ואני מודה שאני לא נוסע למשחקי חוץ, יחד עם זאת, קשה להגדיר אותי כאוהד חדש ולמעשה אני בעל מניה מאז הקמתה של הקבוצה ועד היום, ולמגיע למשחקי הבית של הקבוצה באופן קבוע, וככזה אני מקווה כי מותר גם לי להביע את דעתי.
לאבו אבהם - ראשית התרשמתי מאוד מהיצירתיות שלך ומרמת הידע במוסיקה קלאסית (כנראה שאתה בכל זאת עונה על הסטריאוטיפ של אוהדי קטמון) ואולי אף אקבל את ההצעה עם האוזניות.
לדעתי השאיפה "האוטופית" המשלב כדורגל עם בילוי משפחתי מייצגת עמדה של אוהדים רבים ואודה על האמת שדי מרמת העוינות שהופגנה בחלק מהתגובות להודעה שכתבתי.
החשש שלי הוא שהגישה של חלק מהמגיבים תביא, בסופו של יום, לכך שהקבוצה תשאר עם כמות אוהדים לא גדולה אך מסורה. |
 |
|
|
שלומי דנינו
482 הודעות |
נשלח - 18/10/2010 : 00:08:51
|
דניאל, התכוונתי לאוהד של הפועל עוד לפני הקמת קטמון, אוהד של הפועל ירושלים. ותתפלא מאז ימי ימקא וקטמון (תשאל את קראנקו, ברעם ודומים להם) קיללו ואף קללות הרבה יותר "גרועות" ממה שיש היום ועדיין היו הרבה יותר אוהדים להפועל מהיום. כמו כן, הגישה שלך היא זאת המרחיקה אוהדי כדורגל אמיתיים מהמגרשים, לא ההיפך. ד"א, אנחנו מאחלים לשחקן בית"ר לשעבר שלא יילך יותר ולאוחנה שיישרף. אני מקווה שאני לא מבריח אותך בזה ששיתפתי אותך בסוד הזה. |
 |
|
|
שומר החומות
906 הודעות |
נשלח - 18/10/2010 : 00:29:13
|
והנה אישור למה שטענתי כבר קודם: נטורי קרתא של הפורום ושל הקהל מעדיפים לשרוף את כל הגשרים ובל שיבואו אליהם בטענות או בביקורת. דנינו, אתה מתנהג כמו מפגר. חלאס. תתבגר. קטמון והפועל ירושלים זה אותו דבר. יש הרבה אנשים בקהל. חלק הגיעו בשבוע שעבר, וחלק היו במשחקים לפני קום המדינה. יש להם זכויות שוות. וזה כולל זכויות לבוא אליך בטענות. ההתנשאות הזאת מכוערת ומזיקה. גם לך. אין לך זכות קיום בלי הסביבה החדשה הזאת שמתבאסת ממש מההתנהגות שלך - וכשהיא אומרת לך את זה אז אתה סופר בכמה דרבים היא הייתה? מה הקשר בכלל?
דניאל - זה קומץ, וזה מרגיז, אבל אפשר להתגבר על זה. אל תתן לכמה אנשים שצועקים שטויות להרוס לך את החוויה. |
 |
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 18/10/2010 : 01:09:10
|
בחיי שהדיון הזה זה אחד הדברים המביכים שראיתי בפורום הזה, או בכלל מאז הוקמה הקבוצה..
הדבר היפה ביותר בקטמון, ודובר על זה לא מעט, זו העובדה שיש כמויות לא מעטות של אוהדים שמגיעים עם הילדים למשחקים.. זה מחמם את הלב, וזה כיף לראות את זה..
שלא תבינו - אני לא מסכים עם דניאל - אני מציאותי, אני מקלל וזה משחרר - אבל רבאק - מה הקטע של ההודעות המתנשאות והלא קשורות האלה - באמת שזה לא רלוונטי אם אתם אוהדים את הקבוצה מימי מישל, בן רימוז', או סבא של לא יודע מי - שמישהו חשב על הקבוצה באיזה קראקוב או משהו.. הבן אדם הוא חלק מבעלי המניה של הפועל קטמון ירושלים, יש לו זכות מלאה להגיד את דעתו - ואני מצטער על ייפות הנפש - אבל מה ההגיון בקבוצה אם אנחנו מתנהגים כמו בהמות אחד לשני - מילא במגרש, זה לגיטימי באיזשהו מקום.. אבל בחייאת בואו נראה קצת משהו שונה - לפחות פה.. לכולנו יש את אותה המטרה - לא פעם קראנו לעצמנו "אלטרנטיבה".
עשו טובה, תכתבו הודעות בטעם, ושאף אחד לא יחשוב שהוא מבין יותר או מקבל יותר.. גם אם הוא טועה |
 |
|
|
אלי בן רימוז
301 הודעות |
נשלח - 18/10/2010 : 07:07:29
|
קודם כל בואו לא ניתן ציונים למי אוהד אמיתי ומי לא. אל תספרו ותק או מספר משחקים. דבר שני צריך בהחלט לשים לב שלמרות ש90% מהקהל של הפועל ירושלים עבר לקטמון, האווירה שונה. בהפועל היינו אמנם קהל ייחודי, אבל לא הייתה את אוירת הקהילה. היינו מקללים ולא שונים מאד מקהלים אחרים. אולי קצת. בקטמון, בעיקר בגלל הנסיבות שהביאו להקמתה נוצרה אווירה מאד שונה. אווירה זו גורמת לנו קודם כל להרגיש שייכים ואז גם להביא את האישה, הילדים, ההורים וחברים. אני חייב לציין שבאופן אישי מקום שאין בו קללות נעים לי יותר ולהרגיש יותר שייך. אז אין דין קטמון כדין הפועל לגבי קללות. |
החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב. |
 |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 18/10/2010 : 07:14:40
|
לכולם יש מקום. למקללים כמוני ולמביאי הילדים המבורכים. בשביל זה יש גוש מעודד ויש איזורים מרוחקים יותר.
השומר  |
 |
|
|
הנהלה
384 הודעות |
נשלח - 18/10/2010 : 08:15:41
|
אגב, אני יודע מי זה דניאל, אני מגייס ממנו מנייה כבר 4 שנים - ולמען הסדר הטוב - ובאמת באמת שזה לא משנה כלום - הוא אוהד הפועל מימי קטמון, ימק"א וטדי.
זונות. |
הפועל קטמון ירושלים |
 |
|
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 18/10/2010 : 09:50:54
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
לכולם יש מקום. למקללים כמוני ולמביאי הילדים המבורכים. בשביל זה יש גוש מעודד ויש איזורים מרוחקים יותר.
השומר 
|
Hasta la Victoria Siempre |
 |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 18/10/2010 : 12:03:04
|
| כמי שמביא את בתו מיום הוולדה למשחקי קטמון הרשו לי לציין שביום שיוצאת חלציי תעזור בפעם הראשונה לשופט למצוא תעסוקה לאמו המובטלת ,או לחלופין תתן הבחנה מדוייקת להרגליו המיניים של לובש השחורים-יהיה זה יום מאושר בשבילי כמו ביום שבפעם הראשונה אמרה -אבא.........בעצם על מי אני עובד ,זה יהיה רגע מרגש הרבה יותר. |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 18/10/2010 : 13:08:14
|
חבר'ה הפסדנו, הוצאנו קיטור, התעצבנו, עכשיו בואו נתרכז בדברים חשובים יותר. איך מגייסים עוד 20 חברי עמותה, מנסים להיזכר אם אנחנו מכירים מוסך של אוהד הפועל שירצה להצטרף לקטמון קארד, או איך דואגים שבמשחק החוץ הקרוב,עוד שלושה ימים בגבעת זאב, תהיה כמות כמעט זהה למשחק הבית. זה לא רחוק, אי אפשר לתרץ את זה במשחק חוץ. יאללה הפועל |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
יצאלאל-4 קטמון-2  |
|
|
|