פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

יצאלאל-4 קטמון-2

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  יצאלאל-4 קטמון-2
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם יצאלאל-4 קטמון-2 נושא הבא
עמוד: מתוך 7

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 18/10/2010 :  14:30:29  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אפשר לתרץ את זה בשעה - 12:30
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 18/10/2010 :  15:04:59  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חייב להודות שבלהט המשחק הבן הקטן שלי למד ממני שאמא של השופט זונה, ושיש לה איברים נסתרים שקשורים איכשהו לפועלו של בנה במגרש. הוא לא נראה מזועזע במיוחד . אבל זה עניין אישי שלי. כל אחד ודרכו החינוכית (אשתי טוענת שאין לי כזאת, אבל זה ממש לא נכון).

הקו האדום שלי עובר בקללות לשחקנינו, בעיקר כשזה על רקע יכולת נמוכה, החמצות, וכדומה. זכותו של שחקן להיות חלש, על מה הקללות? זה עניין לטיפול המאמן.
המקללים יכולים לראות את עצמם כממשיכי השושלת הלא מפוארת של מקללי סלמן עמר, שי אהרון, רם סטי, דן רומן, ועוד רבים וטובים שחטפו מהיציעים על לא עוול בכפם.
אם אתם חושבים שאתם מועילים לקבוצה עם הרעל הזה, אז אולי כמה כאן יזכרו איך למשל בעונת רעננה שי היה משחק מדהים (ומבקיע) במשחקי חוץ ונעלם במשחקי בית תחת הלחץ המכוער מהיציע.
עבור לתחילת הדף

יוגי יוגי מנותק

241 הודעות

נשלח - 18/10/2010 :  16:22:26  הצג פרופיל שלח ל- יוגי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי האחים מרילי

המקללים יכולים לראות את עצמם כממשיכי השושלת הלא מפוארת של מקללי סלמן עמר, שי אהרון, רם סטי, דן רומן, ועוד רבים וטובים שחטפו מהיציעים על לא עוול בכפם.

ההשוואה שלך מקוממת. איך אתה בכלל מסוגל להשוות את רשימת השחקנים המפוארת הזו לחבורת עלובי הנפש שהגיעו מהפרבר המרגיז?
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 18/10/2010 :  17:42:18  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יוגי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי האחים מרילי

ההשוואה שלך מקוממת. איך אתה בכלל מסוגל להשוות את רשימת השחקנים המפוארת הזו לחבורת עלובי הנפש שהגיעו מהפרבר המרגיז?

זאת בדיוק אותה תופעה. סלי ושי לא היו חלק מ"רשימה מפוארת" אלא שחקנים עלובים ש"לא יודעים להרים כדור" (סלי) או נמצאים כל הזמן באופסייד ומחטיאים ממטר, ודופקים אותנו כבר שנים.
עבור לתחילת הדף

סלאמה סלאמה מנותק

95 הודעות

נשלח - 18/10/2010 :  19:07:04  הצג פרופיל שלח ל- סלאמה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יוגי המייגע - האם ידעת שגם אלי בן רימוז' לא היה מגדולי הלוחמים (לא לדבר על זה שלא הופיע לגמר גביע בגלל ויכוח על כסף)?
אולי די עם התיאוריות המופרעות? אולי עוז סתם גמר את הקריירה?

סאסי - אני מאמין לו!

נערך על ידי - סלאמה ב-18/10/2010 19:12:57
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 18/10/2010 :  19:28:59  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי סלאמה

יוגי המייגע - האם ידעת שגם אלי בן רימוז' לא היה מגדולי הלוחמים (לא לדבר על זה שלא הופיע לגמר גביע בגלל ויכוח על כסף)?
אולי די עם התיאוריות המופרעות? אולי עוז סתם גמר את הקריירה?

תגיד, אתה רציני?
נעזוב בצד את ההשוואה המביכה שלך בין אלי בן רימוז לעוז צבאג (איך הזכרת אותם באותו משפט אני לא יודע)
אבל מה זה "אולי עוז סתם גמר את הקריירה?" מתי בדיוק הוא התחיל את הקריירה? הבן אדם בן 27!!!!
עבור לתחילת הדף

zozo zozo מנותק

103 הודעות

נשלח - 18/10/2010 :  19:48:55  הצג פרופיל שלח ל- zozo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מזל שיש דובר כמו השומר
עבור לתחילת הדף

nadavlev nadavlev מנותק

206 הודעות

נשלח - 18/10/2010 :  20:42:20  הצג פרופיל שלח ל- nadavlev הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מסיבה לא ברורה כלשהי בארץ אוהדים חושבים שככל שהקהל מקלל יותר הוא יותר טוב כמו שירי המשרפות של הפועל ו"חיפה חמאס" של הבריונים מאולטראס מכבי.
למרבה ההפתעה בארגנטינה,צרפת,גרמניה,בלגיה ברזיל ועוד מדינות רבות אחרות משתמשים בקללות קצת יותר הדדיות, כמעט ואין שירי נאצה והקהל משוגע פי כמה מבארץ
אני גר בבלגיה עכשיו ומרבה ללכת למשחקים של ליאז'.
הקהל פה זה משהו נדיר
הם ממלאים כל משחק, כן גם נגד קבוצות קטנות את האצטדיון שלהם שהוא קצת יותר מה14 אלף בקריית אליעזר או 8,000 בקופסא (35 אלף מקומות), לא מקללים אבל עידוד כזה לא ראיתי בשום קבוצה בארץ.
האולטראס שלהם מונה לפחות רבע מהאצטדיון.
יש תפאורה, רימונים דגלים ושירים שלרוב מתבססים על 4 מילים בהרבה מנגינות שונות.
לפחות חצי מהאנשים באולטראס שלהם זה בנות, ונדיר למצוא שם ערסים בני 14 על הגדרות.
אז כן, אם שופט טועה צריך ואפשר לשרוק לו בוז ולצעוק לו זבל, אבל אם נציב כמה חברה על הגדרות שיקללו זה לא יפהוך אותנו לקהל טוב
עבור לתחילת הדף

חתול פלוס 2 חתול פלוס 2 מנותק

202 הודעות

נשלח - 18/10/2010 :  21:30:31  הצג פרופיל שלח ל- חתול פלוס 2 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי zozo

מזל שיש דובר כמו השומר

עבור לתחילת הדף

עדו האדום עדו האדום מנותק

273 הודעות

נשלח - 19/10/2010 :  19:08:06  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי חתול פלוס 2

ציטוט:
נשלח במקור על ידי zozo

מזל שיש דובר כמו השומר

איזה קבלת פנים אתם חושבים תחכה לאלון אסרף שיגיע עם מבשרת בעוד עשרה ימים ? אגב במשחק האחרון הוא כבש צמד.
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 19/10/2010 :  21:28:51  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למה הוא צריך לקבל איזשהי התייחסות? מי הוא? מה הוא?

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 19/10/2010 :  22:32:47  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אמיר גולה

למה הוא צריך לקבל איזשהי התייחסות? מי הוא? מה הוא?

הוא כלום ושום דבר.
אמא שלו, לעומתו, זונה.

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

אדיר אדיר מנותק

261 הודעות

נשלח - 19/10/2010 :  22:42:32  הצג פרופיל שלח ל- אדיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ברוך ה' אנחנו לא בבלגיה. הרבה יותר חם, השיפוט הרבה יותר גרוע, סאסי ויונה גרים פה וכו'
פוטנציאל הקהל המקסימלי שלנו הוא 10,000 איש, בדרבי, בטדי, בליגת העל.
צריך לצאת מהסרט. תעמיד קבוצת צמרת ל25 שנה, תתחיל לדבר על 20,000 למשחק. עד אז, תישאר בבלגיה.

"אין יאוש בעולם כלל"
עבור לתחילת הדף

חתול פלוס 2 חתול פלוס 2 מנותק

202 הודעות

נשלח - 20/10/2010 :  00:20:28  הצג פרופיל שלח ל- חתול פלוס 2 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי עדו האדום

ציטוט:
נשלח במקור על ידי חתול פלוס 2

ציטוט:
נשלח במקור על ידי zozo

מזל שיש דובר כמו השומר

איזה קבלת פנים אתם חושבים תחכה לאלון אסרף שיגיע עם מבשרת בעוד עשרה ימים ? אגב במשחק האחרון הוא כבש צמד.

שילך לעזאזל הוא לא מעניין אותי.
כמו שהוא לא עניין אותי כשהוא הגיע למשחקים שלנו אחרי תקופת מבשרת
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 20/10/2010 :  12:40:30  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי הנהלה

אגב, אני יודע מי זה דניאל, אני מגייס ממנו מנייה כבר 4 שנים - ולמען הסדר הטוב - ובאמת באמת שזה לא משנה כלום - הוא אוהד הפועל מימי קטמון, ימק"א וטדי.

זונות.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 7 נושא קודם יצאלאל-4 קטמון-2 נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07