| משתמש |
יצאלאל-4 קטמון-2  |
|
עילי
139 הודעות |
נשלח - 16/10/2010 : 13:17:07
|
| אני ממש לא מבין למה החזירו את מרבית השחקנים שגם ככה כבר נכשלו בקטמון בעונה הראשונה... |
 |
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 16/10/2010 : 14:48:06
|
עילי - א: לא רק השחקנים נכשלנו בענת מבשרת אלא היה גם מאמנים לא מאמנים ב: אנחנו בליגה ב', לא א' - יש הבדל לא קטן. ג: לעדי הייתה עונה מעולה במבשרת, עוז שחקן מוכשר בטירוף - מה שמחזיר אותי לסעיף ב' - שהוא יכול להיות גדול בכמה רמות על הליגה הזו. ד: כפיר מלול מוכיח את עצמו, חוץ מזה שהוא הגיע כבר עונה שעברה. ה: אורי וורנר - התבגר מאז אולי - צריך לתת לא זמן - הוא שחקן מוכשר סך הכל..
אל תשכח שאנחנו בירושלים - כמות השחקנים מאוד מאוד מוגבלת.. |
 |
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 16/10/2010 : 14:59:25
|
| בוידאו של גולר רואים שהקוון הרים את הדגל אחרי שהכדור עבר את הקו.. מה לעזאזל הם חשבו לעצמם הליצנים האלה זה משגע אותי! |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
|
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 16/10/2010 : 18:37:06
|
החדשות הטובות - אנחנו במקום 4. החדשות הרעות - שעריים וקרית גת עוד לא שיחקו. והחדשות העוד יותר רעות - אנחנו לא משחקים טוב, בעיקר, סופגים יותר מדי. אולי, כשאזרזר ומאהר יחזרו להגנה העניינים יתיצבו. לטעמי - מאהר חייב לשחק, ואולי מקומו דווקא בקישור. במיוחד במשחקים כמו זה האחרון כשיש צורך בשחקנים תזזיתיים יותר כמוהו (וכמו איתמר יחיא שהוחלף מוקדם מהרצוי). ביום שישי הבא מתחילים - היום הראשון בשארית ימינו כקטמון, יאללה הפועל להתעורר! |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 16/10/2010 : 18:42:11
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
החדשות הטובות - אנחנו במקום 4. החדשות הרעות - שעריים וקרית גת עוד לא שיחקו.
כל הקבוצות שיחקו וזו הטבלה: http://www.doublepass.co.il/league.php?id=16
ועוד הערה: ארבעת שערי החוץ של יצלאל עלולים להיום קריטיים במקרה של שוויון מוחלט בנקודות ובנצחונות. כי אז בודקים שערי חוץ בין הקבוצות. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
נערך על ידי - קטמון ותיק ב-16/10/2010 18:44:00 |
 |
|
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 16/10/2010 : 18:44:15
|
אחרי הצפיה המבורכת באתר גולר,אין לי ספק שהשופט וקווניו לקחו לנו את המשחק,שהיה גרוע מבחינתנו. מה שמפחיד אותי היא המחשבה שיש עוד שופטים כאלה שיעשו בנו שפטים. גול מנבדל ברור,פנדל ברור,כדור שאפילו השחקן שהבקיע היה כבר בתוך השער. האם אפשר להתלונן על השופט,או פשוט ללמוד לקח? |
 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 16/10/2010 : 18:59:37
|
| הוידאו הזה צריך להיות מופץ, להגיע לחדשות הספורט. אין סיבה ששופט וקוונים כאלה ימשיכו לרוץ במגרש |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
|
הסלע האדום
429 הודעות |
נשלח - 16/10/2010 : 19:08:24
|
| אתם סתם נאיבים בצורה מגוחכת.כאשר שופט עושה שגיאה גסה בליגת העל "העונש" שלו במקרה הרע זה ירידה לליגה נמוכה.כך שממילא יודעים שהשופטים בליגות שלנו דפוקים |
 |
|
|
צפוני
465 הודעות |
נשלח - 16/10/2010 : 19:41:56
|
שבוע טוב חברים,
כשמזג האוויר, השופטים, המזל ואחת הקבוצות הטובות בליגה נגדנו זו התוצאה. לא נעים, אבל חלק מהחיים. נקודה לתשומת הלב: שופטים גרועים נוטים להגן על כבודם, וחבל על אובדן קור הרוח של המאמן והמנהל, שעליו אנחנו עלולים לשלם גם במשחקים הבאים. |
 |
|
|
iddo
144 הודעות |
נשלח - 16/10/2010 : 19:56:53
|
אין ספק שהשופט בנזונה! והקוון עיבר והשופט גם זבל ומהמר. כל זה לא משנה. מה שמשנה זה שהפסדנו לא בגלל השופט (למרות שיש לו חלק בהפסד) אלה בגלל ששיחקנו לא טוב בכלל וזה צריך להשתנות. וקשר לנושא אחר, דרבי תל אביבי? את מי אוהדי קטמון מעודדים? |
 |
|
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 16/10/2010 : 20:18:45
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי הפועליסט
אין ספק שהשופט בנזונה! והקוון עיבר והשופט גם זבל ומהמר. כל זה לא משנה. מה שמשנה זה שהפסדנו לא בגלל השופט (למרות שיש לו חלק בהפסד) אלה בגלל ששיחקנו לא טוב בכלל וזה צריך להשתנות. וקשר לנושא אחר, דרבי תל אביבי? את מי אוהדי קטמון מעודדים?
את השופט |
Hasta la Victoria Siempre |
 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 16/10/2010 : 22:15:49
|
| בכל משחק שיש את קבוצת הפועל |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
|
דניאל
6 הודעות |
נשלח - 16/10/2010 : 22:27:08
|
בקשה לי לאוהדים, גם כשלא הולך והשיפוט שערוריתי לא לקלל .
אחת מהסיבות שאני נהנה להגיע למשחקים יחד עם הילדים מאז הקמתה של הקבוצה (ולמען הסר ספק - לא מדובר על הרמה...) היא האוירה הנחמדה והמשפחתית שלא מאפיינת משחקי כדורגל וגם לא את זו שהיתה במשחקים של הפועל (סאסי יונה) ירושלים.
במשחק ביום שישי היו מספר אוהדים שדי העכירו את האווירה כולל ריצה במחצית אחרי השופטים, וחבל, וכפי שגם ראינו זה גם לא השפיע עלה יהם, הקללות לא רק הפריעו לי אלא גם לאחד מהילדים שלי שאמר לי שהוא כבר לא רוצה להגיע למשחק הבא, אני מניח שזה יעבור לו והוא יגיע , אבל כדי לשמור על האופי וגם על האוהדים חובה להמשיך לשמור על האוירה השמחה ביציעים גם עם על המגרש אנחנו משחקים כנגד 12 שחקנים ...
|
 |
|
יצאלאל-4 קטמון-2  |
|