| משתמש |
יצאלאל-4 קטמון-2  |
|
אריאל
410 הודעות |
נשלח - 15/10/2010 : 18:34:45
|
שלום לכולם, בתור אוהד "חדש", שלא חווה את כלל תהפוכות הקבוצה אך נהנה מאוד מהעונה שעברה, אני חייב לומר שאין קבוצה עד עכשיו. המשחקים חלשים ברמה שלא תיאמן, אין אף שמץ של הגנה או שוער או קישור. שחקנים בודדים בלבד מראים כושר התקפי אך יחד עם זאת אין אווירה של קבוצה המשחקת יחדיו. נכון, יש אהבה וכבוד אדיר בין השחקנים לעצמם ולאוהדים, אך לא נראה שהקבוצה מאוחדת במשחקה. אין זה אומר שהקבוצה הנוכחית לא בראשית דרכה, אך נראה כי החיבור בין השחקנים חייב להיות מלוכד יותר ושהקבוצה חייבת עבודה רצינית רבה. כולנו מחכים לכך |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 15/10/2010 : 18:45:32
|
מבאס לאללה, תמיד יש לנו זמן קצר מדי לחגוג. הפסדים קורים, צריך להתייחס לבעיות, אבל לא להכנס לפניקה. כמו שמדלולה אמר, הליגה ארוכה. פשוט מתרכזים עכשיו בגבעת-זאב וממשיכים משחק משחק.
כמה אוהדים היו? |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 15/10/2010 : 19:26:59
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
מבאס לאללה, תמיד יש לנו זמן קצר מדי לחגוג. הפסדים קורים, צריך להתייחס לבעיות, אבל לא להכנס לפניקה. כמו שמדלולה אמר, הליגה ארוכה. פשוט מתרכזים עכשיו בגבעת-זאב וממשיכים משחק משחק.
כמה אוהדים היו?
להערכתי יותר מ 1200 אוהדים. |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 15/10/2010 : 19:29:36
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
חבל לי על הרבה קהל שהגיע.
אני מציע להפרד מהמנהג הזה של להצטער על "הקהל שהגיע". להיות עצובים בשביל עצמנו זה גם ככה מספיק.
זה לא שה-4000 שהגיעו למשחק העלייה הפכו לאוהדים מושבעים, או שאלה שראו היום את המשחק יעזבו בטריקת דלת ולא ישובו לעולם. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 15/10/2010 : 19:41:30
|
תתפלא כמה שטויות אתה מדבר. הפסדת היום 500 אוהדים ב 3-4 משחקי הבית הקרובים. זה כסף, זה אוירה, זה משפיע על הכל. |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 15/10/2010 : 19:45:18
|
חברים, צאו מאוירת הדיכאון והאבל. נכון, הפסד, משחק לא טוב, אבל זה לא סוף העולם. אולי טוב שהמשבר הגיע מוקדם, כדי שהקבוצה תתעורר. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
|
zozo
103 הודעות |
נשלח - 15/10/2010 : 19:47:44
|
הפסדת היום 500 אוהדים ב 3-4 משחקי הבית הקרובים. זה כסף, זה אוירה, זה משפיע על הכל.
אתה מגזים, משחקי הבית ינועו בין 800 ל1200 רוב העונה, אלא אם כן נאבד עניין בליגה .
|
 |
|
|
פרננדו פסואה
373 הודעות |
נשלח - 15/10/2010 : 20:09:15
|
הרכב? חילופים? מתי ואיך הובקעו השערים? מה בדיוק קורה שם בהגנה ובקישור האחורי? רגל עץ, קראנקו, מחאיי, תנו משהו מסודר. בעניין הקהל לצערי קראנקו צודק ולא שני הזהרים. השנים האחרונות הוכיחו- הבסיס שיגיע לא משנה מה קורה על המגרש הוא 300. מעבר לזה כמות הקהל יכולה להשתנות מאוד בהתאם למזג אוויר, הייפ ופרסום וכן, במידה רבה מאוד לפי התוצאות. ככה זה בכל קבוצה ובכל מקום. לגבי שי, סבלנות. גם בעבר היו לו משחקים שהוציאו את החשק לחיות. אבל השערים והמנהיגות עוד יגיעו, לא יכול להיות אחרת. |
 |
|
|
אושר גדול
720 הודעות |
נשלח - 15/10/2010 : 20:26:01
|
כבר במשחקי האימון ראינו שההגנה מחוררת.אי אפשר לצפות מהקבוצה שתבקיע רביעייה בכל משחק.אין מצב שמקבלים כל משחק שערים מטופשים ומנצחים.לא בליגה הזו. נכון,זו רק ההתחלה ואין מה להיכנס לדיכאון,אלא שעד עתה הציון של הקבוצה הוא בינוני-.נצחון בפוקס והפסד בית.אין סיבה להיות זחוחי דעת ולהגיד שהכל יהיה בסדר. לטיפולך המסור,ליאור. |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 15/10/2010 : 21:06:01
|
תתפלא כמה שטויות אתה מדבר. הפסדת היום 500 אוהדים ב 3-4 משחקי הבית הקרובים. זה כסף, זה אוירה, זה משפיע על הכל.
בוא נישאר נאמנים לשטויות שלי. לא אמרתי שלא חבל על הכסף והאווירה, אמרתי שאי-אפשר לאכול את הלב על זה. חלאס, זה המשחק. תנצח יבואו אוהדים, תפסיד יבואו פחות.
צריך להתאמץ שימשיכו לבוא, גם אחרי הפסדים. |
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 15/10/2010 : 23:18:23
|
משהו מסודר בשביל פסואה...
ניצן גולן בשער. ציון זקן מגן ימני. מוטי אוחיון ועדי מרציאנו בלמים. יבגני גופמן מגן שמאלי (?!). יניב אברהמי ושרון סבג באמצע. איתמר יחיא ועוז צבאג באגפים. שי אהרון וכפיר מלול באופסייד.
0-1 לנו לאחר מהלך יפה מצד ימין שהסתיים בבעיטה של ציון זקן שנהדפה ע"י השוער חזרה אליו, ונסיון בעיטה שני שהיה כושל אבל יצא ממנו בישול מצוין למלול שהסיט פנימה. 1-1 מבעיטה חלשה מחוץ לרחבה שנהדפה פנימה ע"י השוער. 1-2 להם ממהלך נאה שחתך את מרכז ההגנה שלנו והותיר חלוץ מול שוער. כאן הגיעה שערורויית השיפוט לשיאה (קודם לא קיבלנו פנדל לאחר הכשלה ברורה של יחיא ברחבה) כאשר כדור קרן שלנו הוביל לנגיחה קשתית לעבר השער, נעשתה עבירה ברורה על השוער והכדור עבר לפחות במטר את הקו, אבל משרוקיתו של השופט דממה והוא נתן למשחק להמשיך. כשהמשחק נעצר השופט החליט פתאום להיוועץ בקוון (העיוור) אבל זה לא שינה כלום. ורק כדי להרגיז, בערך דקה אחר כך הם עלו ל 1-3 כשטיול לא ברור של ניצן ברחבה השאיר את השער לא מוגן ובנסיון השני אחד החלוצים שלהם מצא את הרשת. על סף המחצית צמצמנו ל 2-3 מבעיטה שטוחה של מרציאנו לאחר עירבוביה בעקבות עוד כדור נייח. קצת אחרי ההפסקה נכמס מאהר כמגן ימני, אברהמי יצא וציון זקן עבר לקישור. בהמשך אורי וורנר החליף את יחיא וחזי פנחס את זקן. במהלך המחצית השניה היו לנו כמה הזדמנויות, אבל גם הם תקפו וייאמר לזכותם שהמשיכו לשחק כדורגל הוגן, לא ביזבזו זמן ולא נכנסו לבונקר. כמה דקות מהסיום הם סגרו את הענין עם שער יפה במתפרצת מושלמת, ועדיין היה להם זמן לשער נוסף שנפסל מסיבה לא ברורה (יתכן שהכדור יצא מתחומי המגרש לפני-כן). דרך אגב, בהפסקה ליאור הורחק ואת המחצית השניה הוא בילה בבדידות ביציע המזרחי מולנו. אולי מבט ממעוף הציפור יעזור לו לראות ולתקן כמה ליקויים לקראת ההמשך.
|
 |
|
|
עופר ליברגל
170 הודעות |
נשלח - 15/10/2010 : 23:25:58
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי רגל עץ
משהו מסודר בשביל פסואה...
ניצן גולן בשער. ציון זקן מגן ימני. מוטי אוחיון ועדי מרציאנו בלמים. יבגני גופמן מגן שמאלי (?!). יניב אברהמי ושרון סבג באמצע. איתמר יחיא ועוז צבאג באגפים. שי אהרון וכפיר מלול באופסייד.
0-1 לנו לאחר מהלך יפה מצד ימין שהסתיים בבעיטה של ציון זקן שנהדפה ע"י השוער חזרה אליו, ונסיון בעיטה שני שהיה כושל אבל יצא ממנו בישול מצוין למלול שהסיט פנימה. 1-1 מבעיטה חלשה מחוץ לרחבה שנהדפה פנימה ע"י השוער. 1-2 להם ממהלך נאה שחתך את מרכז ההגנה שלנו והותיר חלוץ מול שוער. כאן הגיעה שערורויית השיפוט לשיאה (קודם לא קיבלנו פנדל לאחר הכשלה ברורה של יחיא ברחבה) כאשר כדור קרן שלנו הוביל לנגיחה קשתית לעבר השער, נעשתה עבירה ברורה על השוער והכדור עבר לפחות במטר את הקו, אבל משרוקיתו של השופט דממה והוא נתן למשחק להמשיך. כשהמשחק נעצר השופט החליט פתאום להיוועץ בקוון (העיוור) אבל זה לא שינה כלום. ורק כדי להרגיז, בערך דקה אחר כך הם עלו ל 1-3 כשטיול לא ברור של ניצן ברחבה השאיר את השער לא מוגן ובנסיון השני אחד החלוצים שלהם מצא את הרשת. על סף המחצית צמצמנו ל 2-3 מבעיטה שטוחה של מרציאנו לאחר עירבוביה בעקבות עוד כדור נייח. קצת אחרי ההפסקה נכמס מאהר כמגן ימני, אברהמי יצא וציון זקן עבר לקישור. בהמשך אורי וורנר החליף את יחיא וחזי פנחס את זקן. במהלך המחצית השניה היו לנו כמה הזדמנויות, אבל גם הם תקפו וייאמר לזכותם שהמשיכו לשחק כדורגל הוגן, לא ביזבזו זמן ולא נכנסו לבונקר. כמה דקות מהסיום הם סגרו את הענין עם שער יפה במתפרצת מושלמת, ועדיין היה להם זמן לשער נוסף שנפסל מסיבה לא ברורה (יתכן שהכדור יצא מתחומי המגרש לפני-כן). דרך אגב, בהפסקה ליאור הורחק ואת המחצית השניה הוא בילה בבדידות ביציע המזרחי מולנו. אולי מבט ממעוף הציפור יעזור לו לראות ולתקן כמה ליקויים לקראת ההמשך.
לא ייתכן. בשער שנספל להם הכדור עבר את הקו, לזה הקוון סימן (מעניין שבפעם הזו הוא הצליח לראות את הקו). דדי מדאיג שכל מתפרצת נגדנו הופכת למצב מסוכן מאוד, כבר כמה משחקים. |
 |
|
|
הולך ברגל
465 הודעות |
נשלח - 16/10/2010 : 02:40:30
|
משחק ראשון שלי בגבעת רם, חבל שלא הבאתי משקפת 8X300, חווית צפיה איומה. לפחות אפשר לזרוק עשן מבחוץ בלי בידוק כמו בטדי.
הגוש המעודד, אני האחרון שיכול לבקר אותו כי אני עולה לירושלים למשחק פעם בעונה, אבל דווקא בגלל זה יש לי פרספקטיבה כשאני משווה לגוש המעודד שהיה בטדי בליגה א' - נקטן וגם נחלש קצת... כי זה ליגה ב', כי בטדי יש אקוסטיקה כי חבר'ה עזבו, הזדקנו - ממש לא יודע...
ועוד פעם אני לא בא מקטע של התמרמרות.. אנחנו עדיין קהל מהטובים בארץ לפי האנשים שהספקתי להכיר ותחלס בגלל הקהל אני אוהד את הקבוצה
אללללללה הפועל! |
-הפועל קטמון ירושלים זה יותר ממועדון כדורגל-
|
נערך על ידי - הולך ברגל ב-16/10/2010 02:43:08 |
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 16/10/2010 : 10:50:38
|
סיקור המשחק בדאבלפס: http://www.doublepass.co.il/story.php?id=1890 הרבה אי-דיוקים בתאורי המהלכים, אבל אני מניח שגם לכתב קשה לראות ממש מי מוסר למי, על מה נפסל שער, וכו'. אהבתי את משפט הסיכום של המאמן שלהם: "שיחקנו פשוט כמו שאנחנו יודעים וזהו." לא צריך יותר מזה.
התאור של גולר הרבה יותר מדוייק, ונעזר בתקציר וידאו שמציג לראווה את שערוריות השיפוט: http://www.goler.co.il/article/1626
מה שכן, לאחר צפייה בתקציר אני חוזר בי מההערה הקודמת שלי שניצן "יצא לטייל" ברחבה לפני השער השלישי, כי רואים היטב שלא היתה לו ברירה בגלל שאגף שמאל של ההגנה שלנו היה מופקר לחלוטין. במקרה זה יתכן שהשעייתו של אזרזר עלתה לנו ביוקר. |
נערך על ידי - רגל עץ ב-16/10/2010 11:11:13 |
 |
|
|
רבי מאיר
472 הודעות |
נשלח - 16/10/2010 : 11:19:39
|
| רגל, מה עם האדום שלא נשרק נגד יצ'אלאל כשאחד מהם העיף שחקן שלנו למרחק של שני מטר באזור קו החצי? |
 |
|
יצאלאל-4 קטמון-2  |
|
|
|