פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

יצאלאל-4 קטמון-2

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  יצאלאל-4 קטמון-2
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם יצאלאל-4 קטמון-2 נושא הבא
עמוד: מתוך 7

iddo iddo מנותק

144 הודעות

נשלח - 15/10/2010 :  16:28:19  הצג פרופיל שלח ל- iddo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
המשחק הסתיים ב4-2 לטובת האורחת מרחובות.
משחק רע מאוד של קטמון. שי היה רע, היו לו הברקות לפעמים אך ברוב המשחק לא לקח מנהיגות נראה מעופף והחמיץ כמה החמצות שלא מתאימות לו.
כפיגם היה רע ואם יש נקודת אור מהמשחק הזה זה אולי עוז שהיה היחיד שניסה לעשות משהו.כמה החלטות שערורתיות מאוד של השופט לא- התייחס לכדור שלנו שעבר את קו השער בוודאות, נבדלים שלא היוועבירות שלא נשרקו-גרמו לנו לצאת מהריכוז.
הובלנו 1-0 משער של כפיר מלול אני חושב אבל אז בני יצאלאל עשו מהפך ל2-1
ו3-1 במחצית.
עדי צימק ל3-2
ודווקא בלחץ שלנו אחרי כמה הזדמנויות קורצות מאוד יצאלאל כבשו ועלו ל4-2 שגמר את המשחק.

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 15/10/2010 :  16:40:31  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אפשר להגיד שהשופט גמר אותנו, שהקוון בן-זונה, שהיו החמצות נוראיות, שהיו שחקנים שסתם תפסו יום רע, הכל נכון ומדויק אבל סוג של האחזות בקרנות המזבח, שורה תחתונה אחרי 4 משחקים העונה (כולל המשחק בגביע) אנחנו לא מספיק טובים, אין לנו שוער, כל משחק (מלבד רהט) אנחנו נענשים על זה, ההגנה שלנו לא מתואמת בכלל והבעיה הכי גדולה היא הקישור האחורי שפשוט לא קיים באף משחק.

אז נכון, עד עכשיו נצחנו, הראנו הרבה מאד אופי וגם היה לנו מזל גדול אבל באף משחק לא הראנו כדורגל טוב או עליונות על היריבה, יהיה מוקדם ובעיקר טיפשי מאד לקבור את הקבוצה ולהגיד שאין לנו סיכוי אבל אנחנו חייבים שינוי מהותי.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 15/10/2010 :  16:40:46  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כמאמר השורה בשירו של אלכסנדר פן בשיר וידוי:
"כן היה זה לא טוב, היה רע לתפארת".
בני יצלאל ניצחו כי הם היו טובים יותר, מהירים יותר והם רצו [גם במלעיל וגם במלרע] יותר.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

iddo iddo מנותק

144 הודעות

נשלח - 15/10/2010 :  16:42:41  הצג פרופיל שלח ל- iddo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בנתיים לא נראה כי יש קבוצות שאנחנו ממש עולים עליהם בכמה רמות כמו שהיה בשנה שעברה..
כל קבוצה בליגה הזאת נלחמת.
יצאלאל נראית קבוצה טובה מאוד
עבור לתחילת הדף

orky orky מנותק

714 הודעות

נשלח - 15/10/2010 :  16:48:42  הצג פרופיל שלח ל- orky הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ויעזור לי האל - או ליאור זאדה ויענה לי על השאלה - למה הוא הוציא את יחיא?

יחיא היה הכי טוב על המגרש, הוא נלחם על כל כדור - גם היום וגן יום שלישי ובכל זאת הוא מוציא אותו.

שרון סבג שלא עשה כלום נשאר לשחק 90 דקות - בחיי שאני לא מבין את זה.

חייבים ששי יתעשת - אם הוא לא יהיה חזק - עם כל הכבוד הרב שיש לי אליו, וכמה שכיף וסמלי המעבר שלו - זה לא שווה את הכסף שהושקע
עבור לתחילת הדף

zozo zozo מנותק

103 הודעות

נשלח - 15/10/2010 :  16:53:28  הצג פרופיל שלח ל- zozo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
"עוז היה טוב"
אני לא מבין איך המשפט הזה לא פסול ע"י ועדות לשון .
הוא לא תחבירי.

מלול היה מצויין יחיא היה מצויין ובכלליות הקבוצה לא שיחקה רע.
ניצן היה חושך היום, קיבל גול נוראי ובשער השני או השלישי, אני לא זוכר בדיוק, עשה טעות קשה ביציאה .

השופט צריך לעמוד לדין על המשחק הזה.
היה רע מאוד,
פסל לנו אחד שרק מי שהיה מחוץ לאצטדיון לא ראה.
שרק לנבדלים מפוקפקים, ולא שרק לפנדל שהרבה היו שורקים עליו .

בקיצור,
באסה באסה

לגבי שי,
קשה לצפות ממנו לתת תפוקה מהירה כלכך.
צריך להתסגל להתרגל.
ובכלליות,
גם אם הוא לא ייתן תפוקה חצי עונה, המעבר שלו אלינו לא יסולא בפז.

נערך על ידי - zozo ב-15/10/2010 17:32:39
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 15/10/2010 :  16:54:44  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
השופט ללא ספק היה מטומטם, והקוונים דפוקים. אבל שום דבר לא יחפה על העובדה שההגנה שלנו - מהשוער דרך המגנים והבלמים ועד הקישור ההגנתי - פשוט קטסטרופלית, ושהפסדנו לקבוצה טובה יותר.
כל הכבוד לבני יצ'לאל ששיחקה כדורגל התקפי, יפה, טכני והוגן. אילולא הייתי בצד המפסיד הייתי אומר שתענוג לראות אותם.
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 15/10/2010 :  17:18:50  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
משחק קשה וגם לא מסודר. השיפוט מבאס אבל עדין קצת חסר סדר באמצע ומאחורה. בלשון המעטה. מה שכן, כל השחקנים כמעט שיש שם הם שחקנים לא רעים ועם רקע בליגות יותר גבוהות. יש לליאור עוד עבודה אבל זה יותר כמו לסדר פאזל מאשר לבנות אותו מחדש. חוץ מזה, אני לא זוכר משחקים שלנו שאוהדים הלכו מהם הביתה לפני שהם נגמרו. סף שבירה קצת נמוך, לא?

אם תרצו אין זו אגדה

נערך על ידי - שומר החומות ב-15/10/2010 17:21:49
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 15/10/2010 :  17:23:31  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חברה, יצאלאל היו טובים, אבל ברור שקבוצה שמשחקת עם 14 שחקנים תהיה טובה יותר. השופט לא טעה, הוא לא היה גרוע, הוא פשוט לא רצה שננצח. בפנדל שלא נשרק, בגול הברור ש"לא עבר את הקו", בעבירה על איתמר, בהרחקה של ליאור ובנבדלים שהומצאו. גם קוון שיכור היה מקבל החלטות טובות יותר.
אני מסכים ששי ושרון היו חלשים, אבל היו גם נקודות טובות. איתמר, עוז, כפיר, עדי, יבגני היו הטובים ביותר, שאר הקבוצה לא היתה נוראית, בכל זאת תקפנו והגענו למצבים. אם יש שופט אמיתי על המגרש ולא איזה בובה אנחנו גם מנצחים את המשחק הזה

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 15/10/2010 :  17:57:45  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מישהו יודע למה שיחקנו ללא מגן שמאלי ? מה קרה לניסים ?
למה יבגני היה מגן שמאלי היום ?
חוץ מזה, הגול הראשון בלתי נסלח. מצטער, אי אפשר לקבל גול כזה. אין מחילה.
עבור לתחילת הדף

zozo zozo מנותק

103 הודעות

נשלח - 15/10/2010 :  18:00:28  הצג פרופיל שלח ל- zozo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

מישהו יודע למה שיחקנו ללא מגן שמאלי ? מה קרה לניסים ?
למה יבגני היה מגן שמאלי היום ?

ניסים הושעה עקב בעיית משמעת באימון
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 15/10/2010 :  18:05:38  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תמונה מרשיעה של הכדור שאכן עבר את קו השער:
http://www.katamon.co.il/news.asp?id=753

חוג'ה, אתה מגיש תלונה?

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

zozo zozo מנותק

103 הודעות

נשלח - 15/10/2010 :  18:08:02  הצג פרופיל שלח ל- zozo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא יאמן
צריך להיות עיוור בשביל לא לראות את זה

נערך על ידי - zozo ב-15/10/2010 18:08:26
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 15/10/2010 :  18:12:07  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למי אני אגיש תלונה ? לאחותו של השופט ? מי בכלל שפט ?
חבל לי על הרבה קהל שהגיע.
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 15/10/2010 :  18:13:44  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תתחילו להתעסק בעיקר.
השופט היה אכזרי היום, זה נכון, הכדור עבר את הקו ורוב האוהדים ראו את זה אבל חלאס, אין מה לעשות, שום תמונה לא תעזור, עוד יהיו הרבה משחקים כאלה וטעויות כאלה בליגה הזאת.

מילא אם היינו שולטים במשחק ומשחקים מצוין כל העונה ופה היה בא שופט והיינו מפסידים רק בגללו, סבבה, אבל יש סיבה שיצלאל כבר 2 משחקים נותנת לנו רביעייה (שבאחד המשחקים הם ב10 שחקנים) ופשוט משחקת יותר טוב.
ושוב, כל זה לא מבטל את זה שהשופט היה בן זונה גדול.

אני סומך על ליאור שיצליח להרים את השחקנים ויעשה את השינויים הנחוצים, לא קרה כלום, הליגה הזאת היא של 30 מחזורים (לא כמו ה17 או כמה שהיו לנו בעונה שעברה) ועוד נפסיד הרבה נקודות, מה שחשוב זה היכולת

נערך על ידי - גון מדלולה ב-15/10/2010 23:18:18
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 15/10/2010 :  18:25:23  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני אוב את ליאור ומעריך אותו,אבל יותר מדי זמן אנחנו צועקים -
אין קישור אחורי, כל התקפה של היריבות מגיעה בקלות לאיזור ה 16.
2 שוערים בינוניים לא שווים שוער אחד טוב.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 7 נושא קודם יצאלאל-4 קטמון-2 נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07