| משתמש |
הפסדנו בגביע לבני יצלאל 4:3 מעכשיו מתרכזים בעלייה  |
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 14/09/2010 : 18:53:13
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה
ציטוט: נשלח במקור על ידי נער קאזו
אני התעכזבתי היום מאוד הייתה בבעיה בתחום החשק ובא לי וקדימה וניצן בכלל היה חושך השער הרביעי היה כל כך מיותר אבל כל כך מיותר!!!!!
היתה לך בעיה בתחום החשק ובא לך מקדימה? אני נמצא בפורום הנכון?
חוששני שכן. או חושקני. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 14/09/2010 : 19:54:26
|
| מה העמדה הכי בעייתית אצלנו? |
 |
|
|
סלאמה
95 הודעות |
נשלח - 14/09/2010 : 20:14:46
|
מה העמדה הכי בעייתית אצלנו?
הפורום, אלא מה. |
סאסי - אני מאמין לו! |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 14/09/2010 : 20:58:35
|
במקום להסתכל על הקבוצה והבעיות שיש לנו בחלק מהעמדות, אני מציע שננסה להסתכל עלינו, כאוהדים: על הבעיות שיש אצלנו בחלק מהעמדות ועל הדברים שאפשר וצריך לשפר. ניראה לי שגם אנחנו יכולים לבוא יותר מוכנים לפתיחת העונה.
ולגבי הבעיות המקצועיות בקבוצה, זה סבבה לדבר עליהם, אבל זה באחריות של הצוות המקצועי בראשותו של ליאור. לכן לדעתי עדיף להתרכז בדברים שנמצאים בתחום האחריות שלנו. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 14/09/2010 : 21:12:41
|
ההרכב היום, למי שזה מעניין אותו: ניצן גולן מאהר אלחמאדה, יבגני גופמן, מוטי אוחיון, נסים אזרזר (שימי דוידיאן 75) ציון זקן, יניב אברהמי, עוז צבאג איתמר יחיא (אמיר גולה 85), כפיר מלול, אורי וורנר (שקד בוארון 60)
באופן כללי, הקבוצה נראתה כבדה ונרפית, בעיקר אל מול היצ'לאלים הזריזים והטכניים. ברבע השעה הראשונה כל כדור שעבר את החצי גרם לפאניקה מוחלטת בהגנה שלנו. אחר כך התייצבנו קצת והמשחק התאזן, ושער עצמי מקרי (נגיחה מרהיבה לחיבורים) הוריד את הקבוצות להפסקה בשוויון. במחצית השניה שלטנו במגרש, אם כי לא הגענו למצבים ממש טובים, וכשבדקה ה-60 הורחק המספר 8 שלהם על עבירה ללא כדור, הכל כבר אמור היה להיות קל יותר. אחרי כמה דקות ליאור ביצע חילוף התקפי כשהכניס את דוידיאן במקום אזרזר אבל דווקא אז יצאה יצ'אלאל להתקפה הראשונה שלה במחצית, ניצלה פירצה באגף שמאל (חסר האזרזר) שלנו, והבקיעה שער יפה בהקשתה מעל השוער. נותרו לנו כעשר דקות לנסות להשוות שוב, אבל שער ביזארי הכריע את המשחק כשהשוער בעט כדור על הגב של החלוץ שלהם, הכדור עשה קשת יפה מעל השוער, ולחלוץ נותר לנגוח אותו לשער הריק. שער נאה של ציון זקן עמוק בזמן הפציעות היה חסר משמעות.
מישהו שאל על החוליה הבעייתית, ובכן זה כל החלק ההגנתי, מהשוער דרך ההגנה ועד הקישור הדפנסיבי. אני מקווה מאוד שלמאמן יש פתרונות, כי לא נראה לי שהשתלבותו של עדי מרציאנו היא שתשנה את התמונה. יתכן שכדאי שאמיר גולה יעלה בהרכב הפותח, אפילו אם הוא לא יכול למשוך יותר מ-60 דקות, כדי להוסיף קצת שיניים ומנהיגות.
מבחינת שחקני הרכש: מאהר נראה מסקרן מאוד באגף ימין, והיו לו כמה פריצות מרשימות. גופמן הוא בלם לא גבוה ומאוד רחב שעשוי להפוך לדמות קאלט. מוטי אוחיון נראה כמי שידע ימים טובים יותר. איתמר יחיא איכזב ולא הצליח להשפיע על המשחק. את שחקני מבשרת לשעבר אנחנו כבר מכירים: עוז צבאג ואורי וורנר מאוד כישרוניים, אבל לא יודעים לשחרר כדור בזמן. ציון זקן פחות כישרוני ועובד מאוד קשה.
כגדול, זה היה משחק מאוד מאכזב כי להבדיל משנה שעברה, היינו אמורים להגיע מוכנים היטב. הנחמה היחידה מבחינתי היא שהתוצאה היום מבטיחה שלא תהיה שום שאננות בקרב השחקנים, ושכולם יידעו שלא צפוי לנו טיול קליל השנה. |
 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 14/09/2010 : 22:57:54
|
לא הייתי במשחק היום, אבל לפי מה שראיתי בינתיים, החלק הבעייתי שלנו הוא דווקא הקישור, שלא מאוזן ומלא אגו ויותר מדי אופציות, ובעיקר הקישור ההגנתי. ציון הוא לא גרזן, ויניב לבד לא מספיק. ההגנה דווקא טובה מאוד. יש לנו 3 בלמים מעולים (את ארטום עדיין לא ראיתי) ושני שוערים טובים, ברמה זהה |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 14/09/2010 : 23:03:00
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי lazy
ולגבי הבעיות המקצועיות בקבוצה, זה סבבה לדבר עליהם, אבל זה באחריות של הצוות המקצועי בראשותו של ליאור. לכן לדעתי עדיף להתרכז בדברים שנמצאים בתחום האחריות שלנו.
עכשיו לא רצוי לדבר על כדורגל בפורום?! יפה.
|
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 14/09/2010 : 23:13:01
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
לא הייתי במשחק היום... יש לנו 3 בלמים מעולים (את ארטום עדיין לא ראיתי) ושני שוערים טובים, ברמה זהה
בהחלט רואים שלא היית במשחק היום... |
 |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 14/09/2010 : 23:15:35
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
ההגנה דווקא טובה מאוד. יש לנו 3 בלמים מעולים (את ארטום עדיין לא ראיתי) ושני שוערים טובים, ברמה זהה
עזוב, פשוט לא (גם הבלמים וגם השוערים) |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 14/09/2010 : 23:35:18
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
אין ספק שההגנה. אבל באופן כללי, נראה שבלי שי ואמיר על המגרש, חסרה לנו מנהיגות. הגווארדיה הותיקה (מוטי בהגנה, יניב בקישור האחורי, כפיר בחוד) צריכה להתעלות ולהשרות ביטחון.
ואולי דווקא עוז, שנשאר חידה. מחצית ראשונה עם ניצוצות של עוז סופרסטאר, מחצית שנייה נעלם. המון תלוי בו העונה, יש לליאור הרבה עבודה עליו. כל פעם אני נזכר בחבר שאמר עליו עוד בשנה הראשונה של קטמון: "צריך להוריד לשחקן הזה כאפה כל פעם לפני שהוא עולה למגרש". |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
אדיר
261 הודעות |
נשלח - 14/09/2010 : 23:35:32
|
לא הייתי במשחק (שעה מחורבנת) אבל במחשק מול קביליו נראה היה כאילו הבלמים טובים, אבל קיים חוסר תיאום בינם לבין עצמם, ובינם לבין הקישור האחורי. אני ממשיך לטעון בתוקף - כרגע, אין שוער בשער. ותרשו לרגע לעסוק בהזיות... אם שי אהרון היה משחק, היה נגמר 12-4 לנו. במשחק מול יפו ראינו שהוא אלף רמות מעל הליגה. אח... היינו כחולמים. |
"אין יאוש בעולם כלל" |
 |
|
|
פרננדו פסואה
373 הודעות |
נשלח - 15/09/2010 : 00:08:11
|
לפי המשחק היום, הכול. זה ממש לא רק ההגנה והשוער, גם הקישור תקוע לגמרי, כבד ואיטי, החלוצים לא חדים. היינו יכולים לחטוף יותר, ולא שיחקנו נגד קבוצה גדולה. מצד שני- טוב לחטוף סטירה חזקה כבר עכשיו בלי לאבד על זה נקודות, אני סומך על ליאור שיבין שחייבים שינויים ויעשה אותם. וחוץ מזה, אני אהיה בחו"ל בערך שני שליש עונה, זה משפר מאוד את הסיכויים לפי תורות מנחוס רבות ומורכבות, וזה גם עבד יפה עם הנסיעה של גלעד שנה שעברה.
|
 |
|
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 15/09/2010 : 01:43:06
|
לפי המשחק היום, הכול. זה ממש לא רק ההגנה והשוער, גם הקישור תקוע לגמרי, כבד ואיטי, החלוצים לא חדים. היינו יכולים לחטוף יותר, ולא שיחקנו נגד קבוצה גדולה. מצד שני- טוב לחטוף סטירה חזקה כבר עכשיו בלי לאבד על זה נקודות, אני סומך על ליאור שיבין שחייבים שינויים ויעשה אותם. וחוץ מזה, אני אהיה בחו"ל בערך שני שליש עונה, זה משפר מאוד את הסיכויים לפי תורות מנחוס רבות ומורכבות, וזה גם עבד יפה עם הנסיעה של גלעד שנה שעברה.
עזוב שטויות. תשאר כאן ותן את הכרטיס שלך לגלעד  |
"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל) בואו נמשיך לחלום |
 |
|
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 15/09/2010 : 07:02:14
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי החולצה האדומה
עזוב שטויות. תשאר כאן ותן את הכרטיס שלך לגלעד 
טוס ללפלנד |
Hasta la Victoria Siempre |
 |
|
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 15/09/2010 : 21:15:29
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
ואולי דווקא עוז, שנשאר חידה. מחצית ראשונה עם ניצוצות של עוז סופרסטאר, מחצית שנייה נעלם. המון תלוי בו העונה, יש לליאור הרבה עבודה עליו. כל פעם אני נזכר בחבר שאמר עליו עוד בשנה הראשונה של קטמון: "צריך להוריד לשחקן הזה כאפה כל פעם לפני שהוא עולה למגרש".
מה חידה בו? צפוי וידוע לכל מה תקבל ממנו.
שכונה. |
נערך על ידי - tampopo ב-15/09/2010 21:16:32 |
 |
|
הפסדנו בגביע לבני יצלאל 4:3 מעכשיו מתרכזים בעלייה  |
|
|
|