| משתמש |
הפסדנו בגביע לבני יצלאל 4:3 מעכשיו מתרכזים בעלייה  |
|
מוקי
40 הודעות |
נשלח - 14/09/2010 : 14:36:26
|
נגמר 4-3
|
נערך על ידי - מוקי ב-14/09/2010 14:37:51 |
 |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 14/09/2010 : 14:50:29
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מוקי
נגמר 4-3
מי הבקיע את השלישי? |
I am City till I cry |
 |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 14/09/2010 : 15:41:34
|
אפשר לקבל פרטים? גם על הקהל
|
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 14/09/2010 : 15:51:44
|
| סעעמק איזה משחק נורא. ועדיין אני סומך על ליאור שיעשה את התיקונים הנדרשים עד פתיחת העונה ויסדר הגנה לקבוצה. אני בטוח שגם הוא יודע שמה שיש כרגע לא יכול להחשב הגנה. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 14/09/2010 : 15:52:34
|
היה שוער היום או ששיחקנו עם 10 שחקנים?
|
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 14/09/2010 : 16:03:59
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
ציטוט: נשלח במקור על ידי מוקי
נגמר 4-3
מי הבקיע את השלישי?
לא שזה משנה הרבה, אבל זה היה ציון זקן במהלך יפה עמוק עמוק בתוך הגרבג' טיים |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 14/09/2010 : 16:04:10
|
קריאת ההשכמה - כך ניתן לכנות את המשחק היום. צריך לקוות שהשחקנים - כל אחד לעצמו וכולם כקבוצה, יתעוררו ויבינו שלא ניתן לעבור לסדר היום על מה שקרה היום במשחק. שני השערים המהירים של בני יצלאל בפתיחה היו כמעט העתק של שני השערים שספגנו במשחק האימון נגד קרית מלאכי. לאחר הספיגה המהירה, שחקני קטמון היו נתונים במעין מרדף מול הקבוצה היריבה, שבהחלט היתה עדיפה.צריך לזכור שהשיוויון הושג בגלל שער עצמי - נגיחה נפלאה - של שחקן בני יצלאל הקו האחורי תיפקד מאד לא טוב, והיה מחורר למדי. לניצן היה יום רע במיוחד, כאשר השער הרביעי לחובת קטמון הוא האחריות מלאה שלו. עם זאת אסור להכנס לדיכאון. המילה יצלאל באמהרית משמעה תקווה. גם אנחנו צריכים לאחוז בתקווה אך לא פחות בנחישות.
עידכון: הרכבים ומהלך המשחק לפי דו"ח השיפוט: http://football.org.il/NationalCup/Pages/NationalCupGameDetails.aspx?NATIONAL_CUP_GAME_ID=241830 |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
נערך על ידי - קטמון ותיק ב-14/09/2010 17:41:38 |
 |
|
|
אדיר
261 הודעות |
נשלח - 14/09/2010 : 16:29:02
|
סעמו. משחק מחורבן. איך יתכן שמבטלים משחק ומבטלים את ביטולו תוך 12 שעות? איך יתכן שמחשקים ב12? אני יודע, בכיינות לא תעזור, אבל טוב להוציא עצבים. כבר ציינתי בעבר שברור שחולשתנו העונה היא עמדת השוער. ניצן לא מספיק טוב. מזרחי הרבה מעבר לשיאו. חבל. בעזרת ה', זה סימן ששנה הזאת תהיה כמו שנה שעברה, בה הודחנו בגביע ולא הפסדנו בליגה (להוציא את המשחק המיותר באחיסמך) |
"אין יאוש בעולם כלל" |
 |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 14/09/2010 : 16:34:07
|
הפסדנו. בשנה שעברה גם בבית שמש בכל מקרה חרא של תחושה אנחנו סופגים המון גולים בשנה שעברה למעט אחיסמך לא חטפנו !!! תסתכלו על הטוקבקים באתר גולר כמה שונאים יש לנו נכון שיש לנו כסף אבל הוא בא מפעילות אוהדים על מה צריך להתנצל ?
|
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 14/09/2010 : 16:51:44
|
קשה מאוד לצאת מרוצה היום מהמשחק.
כמה נקודות מנחמות: א. ליאור ראה את אותו משחק שאנחנו ראינו. הבעיות בטח לא נעלמו מעיניו. ב. הקבוצה חזרה מפיגור מוקדם של שני שערים, והפגינה בכך אופי. ג. נסים בשמאל ומאהר בימין, יופי. עם קצת השקעה וליטוש, תהיה לנו אחלה עונה באגפים. גם וורנר נראה לא רע. ד. עם כל הכבוד לגביע, לא שווה לנו להקריב אפילו נקודת ליגה אחת בעבור עוד סיבוב. עדיף לבוא רעננים למשחק הליגה (בחוץ נגד רהט?) ב-1.10. ה. קיבלנו מושג על הליגה ועל היחס שנקבל בה. אין קבוצה שלא תשמח לעקוץ ולהשפיל אותנו, ולו רק בשביל לתת לקומץ אוהדיה הזדמנות לצעוק לעברנו בצדקנות ש"הנשמה ניצחה את הכסף". ו. שוב הוכח הקשר בין ערנות הקהל והקבוצה. כמובן שמדובר ביחס הדדי, אבל לדעתי חלק מהרפיון במחצית השנייה נבע מהעלמות הקהל, שהיה פעיל מאוד במחצית הראשונה. בליגה אסור שזה יקרה לנו. ז. יצ'לאל רוצים ויכולים, אבל תכל'ס הם לא כאלה טובים. אנחנו אמורים לנצח אותם בליגה, אין תירוצים. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
עופר ליברגל
170 הודעות |
נשלח - 14/09/2010 : 16:57:49
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
קשה מאוד לצאת מרוצה היום מהמשחק.
כמה נקודות מנחמות: א. ליאור ראה את אותו משחק שאנחנו ראינו. הבעיות בטח לא נעלמו מעיניו. ב. הקבוצה חזרה מפיגור מוקדם של שני שערים, והפגינה בכך אופי. ג. נסים בשמאל ומאהר בימין, יופי. עם קצת השקעה וליטוש, תהיה לנו אחלה עונה באגפים. גם וורנר נראה לא רע. ד. עם כל הכבוד לגביע, לא שווה לנו להקריב אפילו נקודת ליגה אחת בעבור עוד סיבוב. עדיף לבוא רעננים למשחק הליגה (בחוץ נגד רהט?) ב-1.10. ה. קיבלנו מושג על הליגה ועל היחס שנקבל בה. אין קבוצה שלא תשמח לעקוץ ולהשפיל אותנו, ולו רק בשביל לתת לקומץ אוהדיה הזדמנות לצעוק לעברנו בצדקנות ש"הנשמה ניצחה את הכסף". ו. שוב הוכח הקשר בין ערנות הקהל והקבוצה. כמובן שמדובר ביחס הדדי, אבל לדעתי חלק מהרפיון במחצית השנייה נבע מהעלמות הקהל, שהיה פעיל מאוד במחצית הראשונה. בליגה אסור שזה יקרה לנו. ז. יצ'לאל רוצים ויכולים, אבל תכל'ס הם לא כאלה טובים. אנחנו אמורים לנצח אותם בליגה, אין תירוצים.
נסים ומאהר נראו טוב בצד ההתקפי - אבל היה להם חלק די גדול בגולים במחצית הראשונה, או ככה זה נראה לי בתנאי הראות שהיו שם. עם ורנר יחשק כל המשחק כומ ששיחק לפני הפסקת המים הראשונה - מצבנו מצוין. אבל הוא צריך להתמיד. אותו דבר לגבי מלול שנראה מעולה לפרקים וחלש בחלקים אחרים |
 |
|
|
avitemkin
447 הודעות |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 14/09/2010 : 17:45:51
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי avitemkin
לא הייתי במשחק, אבל התגובות הזכירו לי נשכחות http://www.katamon.co.il/forum/topic.asp?TOPIC_ID=123
אבל יש הבדל חשוב: בעונה הקודמת הקבוצה/סגל עוד לא היה מגובש והקבוצה התאמנה מעט מאד קודם לכן. בעונה זו, הקבוצה מתאמנת ברציפות מאז סוף יולי, 4 פעמים בשבוע, בתנאים הרבה יותר טובים. אני מקווה ומאמין שליאור יידע מה לעשות כדי ל"נעֶר" את השחקנים. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
נערך על ידי - קטמון ותיק ב-14/09/2010 17:46:35 |
 |
|
|
נער קאזו
124 הודעות |
נשלח - 14/09/2010 : 18:04:40
|
אני התעכזבתי היום מאוד הייתה בבעיה בתחום החשק ובא לי וקדימה וניצן בכלל היה חושך השער הרביעי היה כל כך מיותר אבל כל כך מיותר!!!!! |
על תגידו יום יבוא תביאו את היום |
 |
|
|
פרננדו פסואה
373 הודעות |
נשלח - 14/09/2010 : 18:33:01
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי נער קאזו
אני התעכזבתי היום מאוד הייתה בבעיה בתחום החשק ובא לי וקדימה וניצן בכלל היה חושך השער הרביעי היה כל כך מיותר אבל כל כך מיותר!!!!!
היתה לך בעיה בתחום החשק ובא לך מקדימה? אני נמצא בפורום הנכון? |
 |
|
הפסדנו בגביע לבני יצלאל 4:3 מעכשיו מתרכזים בעלייה  |
|