פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

הפסדנו בגביע לבני יצלאל 4:3 מעכשיו מתרכזים בעלייה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  הפסדנו בגביע לבני יצלאל 4:3 מעכשיו מתרכזים בעלייה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם הפסדנו בגביע לבני יצלאל 4:3 מעכשיו מתרכזים בעלייה נושא הבא
עמוד: מתוך 7

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 16/09/2010 :  06:47:32  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עוד סיקור למשחק

http://www.doublepass.co.il/story.php?id=1723
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 16/09/2010 :  08:14:27  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מישהו יכול להסביר למה אנחנו מואשמים בחוסר רגישות ?
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 16/09/2010 :  08:25:52  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

ראה: http://www.doublepass.co.il/story.php?id=1714.
כידוע קבוצות מיעוט או אוכלוסיות מוחלשות חשות תמיד קיפוח מצד הממסד.
ממש כמונו וחלק מהתקשורת המקומית....

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 16/09/2010 :  13:08:56  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

ראה: http://www.doublepass.co.il/story.php?id=1714.
כידוע קבוצות מיעוט או אוכלוסיות מוחלשות חשות תמיד קיפוח מצד הממסד.
ממש כמונו וחלק מהתקשורת המקומית....

ועדיין, כמו ירון, אני לא תופס איפה האי רגישות
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 16/09/2010 :  13:18:10  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
משתמע כך:
שאנחנו הלכנו עם ההתאחדות למועד מסויים אחד ביום חמישי
והם רצו שנסכים ליום שלישי בערב ואנחנו סירבנו

בכל מקרה - נראה תקרית מיותרת לחלוטין

ולא שאני אוהב להפסיד אבל
אם יש קבוצה שאני מוכן לפרגן לה עד המקום השני בליגה ב' דרום ב' היא בני יצ'לאל
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 16/09/2010 :  13:58:54  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נפלה עטרת ראשנו.
ילה,עוד קבוצה שתופסת תחת על חשבוננו.מה שיותר חשוב כרגע, זה להגיע ל -400 חברים בשבועיים הקרובים.זה יתכן וזה אפשרי.
עבור לתחילת הדף

מוקי מוקי מנותק

40 הודעות

נשלח - 16/09/2010 :  14:16:55  הצג פרופיל שלח ל- מוקי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא היה קורה כלום אם היינו מתחשבים בהם בייחוד שגם לאוהדים השעה לא הייתה נוחה... חבל
הם רצו להגיע להלוויה של אחות אחד השחקנים ולא לתפוס עלינו תחת או להרגיש מקופחים ללא סיבה כמו שנאמר פה
אני מקווה שזה יותר אשמת ההתאחדות מאשר קטמון
עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 17/09/2010 :  09:15:06  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תסלחו לי אבל כקבוצת אוהדים זה בדיוק המקום שעלינו להיות שונים משאר הקבוצות. התפקיד שלנו כאוהדים\בעלי "מניות" הוא לא לקבוע את ההרכב אלא להתערב בנושאים כמו שעת המשחק. אם בני יצ'לאל מבקשים לדחות את המשחק בגלל הלוויה של אחות של שחקן, אז זו מחויבותנו להענות לכך, גם אם זה לא נוח לנו.

בינתיים הכל שמועות. זה המקום למשהו מההנהלה להסביר את כל מה שקרה עם שעת המשחק. אינני רוצה לחרוץ דין לפני שאנחנו שומעים את הגרסה של ההנהלה. אבל לאחר מכן זה בהחלט תפקדנו לתת להנהלה תעדוף של שיקולים ולבקש שהתחשבות בשחקני היריבה תקבל עדיפות גבוהה.

החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב.
עבור לתחילת הדף

פרננדו פסואה פרננדו פסואה מנותק

373 הודעות

נשלח - 17/09/2010 :  10:14:40  הצג פרופיל שלח ל- פרננדו פסואה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא מסכים איתכם ואין שום טענות להנהלה. אני בעד מעורבות אוהדים, בעד התחשבות, אבל עד כאן. אי אפשר לשגע את כל העולם. נתנו מועד חלופי אחד, לא הסתדר אז חלאס משחקים. אנחנו בכלל היינו מבקשים דחיית משחק במצב דומה? ואפילו- האם יצלאל היו בכלל מצפים להתחשבות מאיזו קבוצה אחרת שהיא לא קטמון? שוב מפילים עלינו את כל צרות העולם, כמו לפני שנתיים בליגה א. כדאי להתרגל, נא לא להתרגש.
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 17/09/2010 :  11:47:37  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קצת עובדות

1. נציג יצלאל התקשר אלי ביום ב' אחה"צ וביקש לדבר עם נציג של קטמון. הפנתי אותו לאורי.
2. ככל שאני יודע "ההנהלה" הסכימה לשנות את המשחק ליום ה' בשש בערב. הוסבר לו מה שהיו צריכים להבין גם בפורום הזה. שחקני קטמון הם עובדים שכירים רובם, ונאלצו לקחת יום חופש על חשבונם כדי לשחק במועד המשחק. לכן לא הגיוני היה לחשוב על משחק ביום אחר בשעות היום.
3. המשך הטיפול עבר באותו רגע לדיבור בין יצלאל לבין ההתאחדות, ולקטמון לא היה כבר נגיעה בעניין הזה.
אם "כתב" מטומטם כותב על "חסר רגישות" זה לא אומר שאנשים בפורום הזה צריכים להגיב בהיסטריה. כל הסיפור הזה על "מלחמת תרבויות" בסגנון "אליתות נגד העם" תשמרו אותו למקומות אחרים.

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 17/09/2010 :  12:11:03  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קודם כל אין שום התלהמות. בואו נמחק את הביטו "חוסר רגישות" מהלקסיקון שלנו. זה לא הגיע מאוהדי הקבוצה ולא רלוונטי.
דבר שני דווקא ממועדון אוהדים זה בדיוק המקום שאני מצפה למעורבות של אוהדים. יצירת סדר עדיפות וסדר חשיבויות. לא בניהול השוטף של היום-יום וקביעת הרכב לקבוצה.

תודה על מסירת האינפורמציה. אני מקווה שמשהו מההנהלה שכן ניהל מו"מ עם המארחת יוכל להסביר למה אי אפשר היה לשנות את מועד המשחק כדיי שהם יוכלו ללכת ללוויה.

החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 17/09/2010 :  12:45:41  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איני מתיימר לייצג את ההנהלה, אבל אני חושב שהנקודה היתה שאנחנו לא היינו מוכנים למועד חדש שידרוש משחקנינו שוב לוותר על יום עבודה, ומצד שני המגרש ברחובות לא איפשר את קיום המשחק בשעות הערב. אין לי מושג מה היתה עמדת ההתאחדות והאם, למשל, היתה ליצ'לאל האופציה להעביר את המשחק למגרש אחר.
עבור לתחילת הדף

עדו האדום עדו האדום מנותק

273 הודעות

נשלח - 25/09/2010 :  19:15:59  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כתבת וידאו מצויינת על בני יצילאל כולל קטעים מהמשחק נגדנו.
http://sports.walla.co.il/?w=//1735398
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 25/09/2010 :  19:56:36  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עד ששמעתי את עוזר המאמן שלהם: "איזו קבוצה מרגשת".
מאותו רגע, "איכס".

אבל מה שהכי חשוב, לשמוע מה השחקן שלהם אומר על ההגנה שלנו. "אני אומר לכם, זו הגנה קטסטרופה".

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 25/09/2010 :  20:59:52  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

עד ששמעתי את עוזר המאמן שלהם: "איזו קבוצה מרגשת".
מאותו רגע, "איכס".

אבל מה שהכי חשוב, לשמוע מה השחקן שלהם אומר על ההגנה שלנו. "אני אומר לכם, זו הגנה קטסטרופה".

לא נכון, ממש לא איכס. עוזר המאמן דיבר בצורה הכי מעוררת מוטיבציה שידע, על-פי תפיסתו, ולא משנה אם דבריו היו אמת לאמיתה או לא. בסה"כ הקבוצה מאוד סימפטית, גם מבחינת הכדורגל הטכני והזריז שהיא משחקת, ובודאי מבחינת מה שהיא מייצגת, ואני מאחל להם הצלחה מכל הלב, ושיעלו דרך הפליי-אוף.
לגבי הנושא השני, אין ספק שאתה צודק. בואו נקווה שבזמן שעבר מאז המשחק, ליאור עשה את השינויים הנדרשים. לדעתי אסור לפתוח משחק בלי גולה, גם אם ייגמר לו האויר אחרי מחצית.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 7 נושא קודם הפסדנו בגביע לבני יצלאל 4:3 מעכשיו מתרכזים בעלייה נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07