| משתמש |
החלום של דני קליין  |
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 13/09/2010 : 14:07:22
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי tampopo
אתה תסביר לי למה אתה מתכוון ,נכון?
שוב, לא רציתי להכנס לזה אבל... אוהדים שמשעתיים לפני המשחק רק חיפשו מכות (וגם מצאו אותם לפני המשחק), אוהדים שדואגים להזכיר לכל אוהד שנכנס למגרש "אוסישקין חניה" אוהדים שכל המשחק רק מעוררים פרובקציותאוהדים שמדליקים אבוקה תוך כדי שירת "תל אביב עולה באש". והרשימה עוד ארוכה, תאמין לי.
ושלא תבין לא נכון, הקהל של הפועל ת"א ממש לא נקי, לא פחות גרוע והתקרית שהייתה ברבע ה3 זה בעיקר באשמתו אבל זה הקהל שלהם, וגם ממש לא אכפת לי מהם את האמת... |
 |
|
|
מיכאל
167 הודעות |
נשלח - 13/09/2010 : 14:11:35
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גון מדלולה
שוב, לא רציתי להכנס לזה אבל... אוהדים שמשעתיים לפני המשחק רק חיפשו מכות (וגם מצאו אותם לפני המשחק), אוהדים שדואגים להזכיר לכל אוהד שנכנס למגרש "אוסישקין חניה" אוהדים שכל המשחק רק מעוררים פרובקציותאוהדים שמדליקים אבוקה תוך כדי שירת "תל אביב עולה באש". והרשימה עוד ארוכה, תאמין לי.
ושלא תבין לא נכון, הקהל של הפועל ת"א ממש לא נקי, לא פחות גרוע והתקרית שהייתה ברבע ה3 זה בעיקר באשמתו אבל זה הקהל שלהם, וגם ממש לא אכפת לי מהם את האמת...
לא ראיתי את המשחק אז אני לא יכול להתייחס ספציפית, אבל מה רע בלהדליק אבוקה ולשיר "תל אביב עולה באש"? |
 |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 13/09/2010 : 14:13:54
|
אה, וממש בלי קשר אבל סתם ככה, היה אתמול צד אחד שקילל את בית"ר (שישרפו כל אוהדי בית"ר, אני שונא אותך בית"ר וכו'), תנחשו לבד איזה צד זה היה. |
 |
|
|
יוגי
241 הודעות |
נשלח - 13/09/2010 : 14:24:34
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מיכאל
ציטוט: נשלח במקור על ידי גון מדלולה
ושלא תבין לא נכון, הקהל של הפועל ת"א ממש לא נקי, לא פחות גרוע והתקרית שהייתה ברבע ה3 זה בעיקר באשמתו אבל זה הקהל שלהם, וגם ממש לא אכפת לי מהם את האמת...
לא ראיתי את המשחק אז אני לא יכול להתייחס ספציפית, אבל מה רע בלהדליק אבוקה ולשיר "תל אביב עולה באש"?
גבר, זה קצת שיר של בית"ר. |
 |
|
|
קובקוב
213 הודעות |
נשלח - 13/09/2010 : 14:36:19
|
"אוסישקין חניה" זה לגיטימי כמו "שיפול עליכם הכותל", לפתוח אבוקה זה גם לגיטימי וצריך לעשות לזה לגילזציה. מה שיפה בקהל של הפועל ת"א זה שאפשר לקלל אותם כמו שהם מקללים אותך בלי שאף מכביסט מתחסד יאשים אותך בהסתה לרצח, שזה בדיוק מה שאתה עושה עכשיו עם ההשוואות לבית"ר. ומי שחרג מהגבול הזה וניסה ליזום אלימות פיזית היו קומץ מהחברים שלך מת"א שאותם כנראה הלכת לעודד אתמול. אם תקרא בפורום שלהם תראה שאפילו האוהדים שלהם חושבים שהם התנהגו כמו אוהדי בית"ר.
אבל הכי אני אוהב שאומרים לנו מצד אחד לירוק על ברק יצחקי ומצד שני לשמור על התנהגות נאותה שהולמת אוהד הפועל. לא משנה מה ואיך, העיקר שיהיה איך להוציא את הרעל על אוהדי הכדורסל.
קיצור, אל תבואו ואל תעשו טובות. |
נערך על ידי - קובקוב ב-13/09/2010 14:41:42 |
 |
|
|
קובקוב
213 הודעות |
נשלח - 13/09/2010 : 14:37:57
|
זה שיר של הפועל יוגי
הפועל ירושלים |
 |
|
|
איתמר
167 הודעות |
נשלח - 13/09/2010 : 15:07:20
|
קודם כל אף אחד לא חיפש מכות.
שתדע שחלקנו(לא אני , אני מתעב את החולדות התל אביביות) באו בגישה של אחות לאחוות קבוצות האוהדים. מכשהגענו מחוץ לאולם ושרנו יאללה הפועל ירושלים וכאלה מספר אוהדים(חברי אולטראס וכאלה למיניהם) בגילאי 30 בערך התחילו לדחוף אוהדים שלנו בני 15 ומטה. דבר שגרם לתגרה קטנה שבא שני הצדדים החליפו מהלומות.
"אני מקטמון" היה אתמול, וכמו כן במהלך העונה הקודמת אחד השירים הכי תופסים ומקפיצים ולשמוע את הקהל צועק יחד "השנאה למנורה " עושה לי טוב מחדש. אז תפסיק לקרוא לנו בית"ר.
הקהל התל אביבי שר אתמול על בית"ר רק כי הם חשבו שזה ייעצבן אותנו וחשבו שאנחנו כולנו פוקדי היציע המזרחי. ברגע שהסברנו להם שאנחנו שונאים את בית"ר בדיוק כמוהם ואפילו יותר הם עברו להתרכז בשירת "שייפול עליכם הכותל" ו"שימו את ירושלים בירדן"-דבר שגרר שירה על אוסישקין מצידנו. שאם כמה שאני מכבד את תרבות קבוצות האוהדים ואת זה שהרסו להם את הבית, אם היו בונים להם מראש אולם חדש לא היה איכפת להם. אוסישקין היה אולם ברמה גרועה+
ובאמת אין כל רע בלשיר תל אביב עולה באש בזמן שהאבוקה בוערת ומציפה את האולם באותו ריח חריף שמזכיר לך כל פעם את הימים בהם אבוקות היו דבר יותר שגרתי לפני תקרית החזיז במלחה שגררה עונשים חמורים על פירוטכניקה. ניתן ללמוד מההתאחדות הבלגית-לגליזציה עכשיו!
ודבר אחרון, זה שיר שלנו. אוהדי בית"R הם אלו שהעתיקו
תפסיקו ללקק לאוהדים הדוחים האלה מתל אביב. |
 "קבוצה חדשה הקמנו, שום בעל הון לא ישלוט בה" הפועל קטמון ירושלים |
 |
|
|
יותם אלקלעי
15 הודעות |
נשלח - 13/09/2010 : 16:04:36
|
| מי אתה ג'ון מדלולה? |
 |
|
|
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 13/09/2010 : 16:10:18
|
| מישהו יכול להסביר לי איך אפשר להתרגש מכדורסל? למה לא ג'ולות? רקמה? בדמינגטון? |
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
 |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 13/09/2010 : 16:52:43
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קובקוב
"אוסישקין חניה" זה לגיטימי כמו "שיפול עליכם הכותל", לפתוח אבוקה זה גם לגיטימי וצריך לעשות לזה לגילזציה. מה שיפה בקהל של הפועל ת"א זה שאפשר לקלל אותם כמו שהם מקללים אותך בלי שאף מכביסט מתחסד יאשים אותך בהסתה לרצח, שזה בדיוק מה שאתה עושה עכשיו עם ההשוואות לבית"ר. ומי שחרג מהגבול הזה וניסה ליזום אלימות פיזית היו קומץ מהחברים שלך מת"א שאותם כנראה הלכת לעודד אתמול. אם תקרא בפורום שלהם תראה שאפילו האוהדים שלהם חושבים שהם התנהגו כמו אוהדי בית"ר.
אבל הכי אני אוהב שאומרים לנו מצד אחד לירוק על ברק יצחקי ומצד שני לשמור על התנהגות נאותה שהולמת אוהד הפועל. לא משנה מה ואיך, העיקר שיהיה איך להוציא את הרעל על אוהדי הכדורסל.
קיצור, אל תבואו ואל תעשו טובות.
כל מילה בסלע. סוף סוף יש מישהו שמדבר לעניין פה. אנחנו לא יזמנו שום מכות ושום כלום. סתם חבורה של אפסים בני 25 שמנסים להרביץ לילדים בני 15. העיקר שאנחנו נשב ונספוג קללות ומכות, על הזין שלי. שלא נדבר על אחד הבבונים האלה שניסה לזרוק מוט ברזל על הקהל שלנו. ממש התנהגות למופת.
|
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
 |
|
|
משה גרטל לעולם
295 הודעות |
נשלח - 13/09/2010 : 17:00:43
|
| אני לא קשור לענף, ובכל זאת נראה לי מעט צבוע ואף מתחסד שאוהדי הפועל ת"א שרים כל מיני- שיפול עליכם הכותל/שתיפול עליכם קטיושה, למה לא הייתם בסבארו, שימו את ירושלים בירדן, שירים על הביצה של דורון שפר ועוד פנינים ואז להשתגע ולהתחרפן מזה שאוהדים של קבוצות אחרות מעיזים לשיר על אוסישקין (וכמובן לקרוא להם סמרטוטים על כך). |
נערך על ידי - משה גרטל לעולם ב-13/09/2010 17:06:24 |
 |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 13/09/2010 : 17:36:06
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי משה גרטל לעולם
נתראה בעמוד 6
סליחה -באיזה זכות חזרת בעמוד 2?
ולעצם הדיון.בתור מי שהתרחק ממלחה מהסיבות הידועות הייתי קרוב בדעותי למבקרים אבל בזמן האחרון התחושה היא שאצל חלק כבר הניגוח של אוהדי הכדורסל הוא רק לשם ניגוח.בלי שום אבחנה.
מה הבעיה למשל לשיר נגד יריבות מרות של הפועל סל (עוד מימי עדי גורדון) כמו מכבי ת"א וכן גם הפועל ת"א ממש לא ברור. |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
 |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 13/09/2010 : 18:24:07
|
| הכל סבבה. אותי מגעילים שירים על אוסישקין, ואישית מגעיל אותי גם המשתמש לאסלו צה שלא מפסיק לפמפם את זה.אני מעריך את המאבק על אוסישקין ואת הדבקות בו, ומרגיש שותפות עם מאבקי אוהדים מהסוג הזה. זה בלי קשר לעובדה שאוהדי הפועל תל אביב היו כנראה אפילו יותר מגעילים. |
נערך על ידי - בלאש ביקו ב-13/09/2010 18:27:50 |
 |
|
|
קובקוב
213 הודעות |
נשלח - 13/09/2010 : 19:12:46
|
אני מעריך את המאבק על אוסישקין, אבל מה לעשות קודם כל אוהד הפועל ירושלים בניגוד לכל מיני זיקיות עם רגישות מפותחת לעניינים של קבוצות אחרות, במיוחד אחרי אירועים כאלה והשנאה אלינו בכלל נראה מוזר היחס אליהם , אולי הנאמנות שלך היא לא לקבוצה שאתה מגדיר את עצמך אוהד שלה אלא לדברים נעלים יותר, יכול להיות. אותי מגעילים אוהדי הפועל שהם שרמוטות של הפועל ת"א. וגם, חשוב להוסיף, לא לשכוח לפמפם תחת כל עץ רענן כמה אתם יפים, טובים וסולדים מאלימות אחרי שאתם מנקים את הזרע של הקהל התלאביבי האלים מהשפתיים. אוי אוי אוי צחקו על אוסישקין (מה זה המקדש לעומת הפיגוע בסבארו?! ), פגעו להם בכבוד! במצב כזה כנראה אלימות היא רק טיפה יותר מגעילה. החברה הצעירים שלנו הזמינו אלימות עם החוסר רגישות שלהם ליריבה מרה שלנו כמו אוהדים שמקללים את בית"ר ומקבלים מכות. מזלם לפחות שאוהדי ת"א נקבות.
הכל בסדר. יאללה הפועל |
נערך על ידי - קובקוב ב-13/09/2010 19:14:43 |
 |
|
|
דרעי
49 הודעות |
נשלח - 13/09/2010 : 20:53:55
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
אישית מגעיל אותי גם המשתמש לאסלו צה.
באלאש באלאש באלאש ביקו! |