פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

החלום של דני קליין

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  החלום של דני קליין
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם החלום של דני קליין נושא הבא
עמוד: מתוך 3

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 14/09/2010 :  00:46:32  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קובקוב

אני מעריך את המאבק על אוסישקין, אבל מה לעשות קודם כל אוהד הפועל ירושלים בניגוד לכל מיני זיקיות עם רגישות מפותחת לעניינים של קבוצות אחרות, במיוחד אחרי אירועים כאלה והשנאה אלינו בכלל נראה מוזר היחס אליהם , אולי הנאמנות שלך היא לא לקבוצה שאתה מגדיר את עצמך אוהד שלה אלא לדברים נעלים יותר, יכול להיות.
אותי מגעילים אוהדי הפועל שהם שרמוטות של הפועל ת"א.
וגם, חשוב להוסיף, לא לשכוח לפמפם תחת כל עץ רענן כמה אתם יפים, טובים וסולדים מאלימות אחרי שאתם מנקים את הזרע של הקהל התלאביבי האלים מהשפתיים.
אוי אוי אוי צחקו על אוסישקין (מה זה המקדש לעומת הפיגוע בסבארו?! ), פגעו להם בכבוד! במצב כזה כנראה אלימות היא רק טיפה יותר מגעילה. החברה הצעירים שלנו הזמינו אלימות עם החוסר רגישות שלהם ליריבה מרה שלנו כמו אוהדים שמקללים את בית"ר ומקבלים מכות. מזלם לפחות שאוהדי ת"א נקבות.

הכל בסדר. יאללה הפועל

קובקוב

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 14/09/2010 :  15:40:54  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קובקוב

אני מעריך את המאבק על אוסישקין, אבל מה לעשות קודם כל אוהד הפועל ירושלים בניגוד לכל מיני זיקיות עם רגישות מפותחת לעניינים של קבוצות אחרות, במיוחד אחרי אירועים כאלה והשנאה אלינו בכלל נראה מוזר היחס אליהם , אולי הנאמנות שלך היא לא לקבוצה שאתה מגדיר את עצמך אוהד שלה אלא לדברים נעלים יותר, יכול להיות.
אותי מגעילים אוהדי הפועל שהם שרמוטות של הפועל ת"א.
וגם, חשוב להוסיף, לא לשכוח לפמפם תחת כל עץ רענן כמה אתם יפים, טובים וסולדים מאלימות אחרי שאתם מנקים את הזרע של הקהל התלאביבי האלים מהשפתיים.
אוי אוי אוי צחקו על אוסישקין (מה זה המקדש לעומת הפיגוע בסבארו?! ), פגעו להם בכבוד! במצב כזה כנראה אלימות היא רק טיפה יותר מגעילה. החברה הצעירים שלנו הזמינו אלימות עם החוסר רגישות שלהם ליריבה מרה שלנו כמו אוהדים שמקללים את בית"ר ומקבלים מכות. מזלם לפחות שאוהדי ת"א נקבות.

הכל בסדר. יאללה הפועל

הבנת הנקרא היא לא הצד החזק שלך לאחרונה, נטיה דרמטית דווקא כן. אף אחד לא מלקק לאוהדי הפועל תל אביב, שאכן - כפי שאמרתי - היו הצד הבעייתי והמגעיל יותר. מה בין זה ובין ביקורת על פימפום הקריאות הדוחות הללו? רק הרגישות המוגזמת שלך.

נערך על ידי - בלאש ביקו ב-14/09/2010 19:53:20
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 14/09/2010 :  15:45:24  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אוסישקין חנייה זה שיר מרגש ונוגע ללב הנוגע בנימי נפשו של כל אדם ויהודי
עבור לתחילת הדף

קובקוב קובקוב מנותק

213 הודעות

נשלח - 14/09/2010 :  19:55:38  הצג פרופיל שלח ל- קובקוב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קצת בלבלת אותי עם ההתנסחות הפאסיבית-אגרסיבית הזו. אני רגיש לאוהדי הפועל ירושלים, ואתה? רגיש לעניינים של קבוצות אחרות. מה שנתפס כלגיטימי בעיני אוהדי הפועל ת"א הנורמלים, וכהמשך ישיר ליריבות מרה של 20 שנה, אתה ואחרים מוצאים כהזדמנות לניגוח אוהדי הפועל ירושלים וקטמון. וואלה יופי. אני, אם תשים לב, כבר לא מגיב לכל הרעל שנשפך פה על קבוצת הסל - ומסעיר אותך פחות מקריאות על האולם המעופש ההוא- ובעיקר פוגע בקבוצת הכדורגל שלי. אבל שכל מיני אוהדי ת"א יקראו לנו אוהדי בית"ר אחרי שיצגנו בכבוד את הפועל וגם את קטמון מול הפועל מת"א זה כבר הגבול שלי. אני פשוט נוטה יותר ויותר להאמין שחלק נכבד מ"המבקרים"- נגיד כאלה שלא היו 8 שנים במשחק אבל החליטו להגיע למשחק יום אחרי שקראו לה בית"ר ירושלים, לא ברור אם בתור אוהדי בית"ר או בתור אוהדי הפועל ת"א, או כאלה שלא מבינים למה ת"א עולה באש- מעולם לא היו אוהדים של הפועל. ואתה, אם אתה לא מסוגל לכבד את היריבויות של קבוצת הסל אל תצפה מאוהדים של הכדורסל נטו לכבד את היריבויות של קבוצת הרגל -שזה הרי הבסיס ל 90% מהביקורת שלך עליהם. ובגלל שאני יודע שאנחנו חושבים אותו דבר בנושא חבל שכרגיל אתה רואה רק צד אחד של התמונה.

או בקיצור, יש עמותת אוהדי ביתר שצריך לתמוך בה עכשיו, בוא נתעסק בדברים החשובים באמת.
סדרי עדיפויות

וגם, בכל זאת, בלאש ביקו
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 14/09/2010 :  20:12:54  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בלאש-אם יורשה לי להתערב ולחדד משהו.
לעתים אנחנו נדהמים בפורום צ'ה, מאוהדים של הכדורסל שיודעים לאמר ללא בושה שאין יריבות עם בית"ר, ולמחוק היסטוריה שלמה של יריבות, רק בגלל שלצערנו מזה שנים אנחנו לא באותן ליגות. אל תעשה את זה מהכיוון השני.נכון הפועל ת"א זה לא בית"ר י-ם ,אבל להתעלם מהיריבות המרה אפילו עקובה מדם(יעיד כל אוהד ותיק) שבהיסטוריה של שתי קבוצות הכדורסל האלו ,זה מעצבן לא פחות.
את זה לא ישכיח גם מאבק מסוים שאתה מזדהה אתו.
להבדיל,בימים אלו מתחולל מאבק ראשוני ,מפלג ומפתיע בצד הצהוב כנגד הקהל של הלה פמיליה.אני לא מניח שזה גורם למי מאיתנו רגש הזדהות ושותפות אתם.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 3 נושא קודם החלום של דני קליין נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07