| משתמש |
החלום של דני קליין  |
|
fego7
70 הודעות |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 09/09/2010 : 20:24:40
|
| ומי יעמוד בראשה? גומה אגייאר? ארקדי גאידמק? |
 |
|
|
משה גרטל לעולם
295 הודעות |
נשלח - 10/09/2010 : 02:48:09
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גון מדלולה
ומי יעמוד בראשה? גומה אגייאר? ארקדי גאידמק?
אבו אדהם. |
 |
|
|
orky
714 הודעות |
נשלח - 10/09/2010 : 02:49:46
|
וואו - ג'ון.. אתם באמת מעייפים
תפרגנו - זה יכול להיות טוב לכולם בצורה זו או אחרת.. אבל למה לפסול ישר.. אני באמת לא מבין את הציניות. |
 |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 10/09/2010 : 02:59:55
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי orky
וואו - ג'ון.. אתם באמת מעייפים
תפרגנו - זה יכול להיות טוב לכולם בצורה זו או אחרת.. אבל למה לפסול ישר.. אני באמת לא מבין את הציניות.
תחזור תחזור כבר, נראה לי שהסינים העלימו לך את חוש ההומור לגמרי.. |
 |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 10/09/2010 : 12:02:42
|
זה רעיון נפלא באופן עקרוני. אבל: א. אני מאד לא רוצה שאף אדם פרטי, ובכלל זה גם דני קליין, יהיה בעלים של הקבוצה שלי. ב. ההתנהלות של הנהלת הפועל כדורסל לא היתה טובה לדעתי בשנים האחרונות. אני לא מדבר על הצלחות, אני מדבר על זהות. אפשר לחשוב על ניסיון מקדים מתישהו, מעין "עזה ויריחו תחילה", שיהווה ניסוי.רק פרוייקטים משותפים, מנויים מוזלים וכו'. זה בטוח יגרום לאוהדי בית"ר במלחה להתעמת עם הסיטואציה החולנית שלהם, וזה כבר טוב. |
 |
|
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 10/09/2010 : 15:04:57
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
זה רעיון נפלא באופן עקרוני. אבל: א. אני מאד לא רוצה שאף אדם פרטי, ובכלל זה גם דני קליין, יהיה בעלים של הקבוצה שלי. ב. ההתנהלות של הנהלת הפועל כדורסל לא היתה טובה לדעתי בשנים האחרונות. אני לא מדבר על הצלחות, אני מדבר על זהות. אפשר לחשוב על ניסיון מקדים מתישהו, מעין "עזה ויריחו תחילה", שיהווה ניסוי.רק פרוייקטים משותפים, מנויים מוזלים וכו'. זה בטוח יגרום לאוהדי בית"ר במלחה להתעמת עם הסיטואציה החולנית שלהם, וזה כבר טוב.
לדעתי הדרך הטובה ביותר להתמודד עם בעיית הבית"רים במלחה היא להקים בית"ר ירושלים בכדורסל. אבל זאת אופציה מספר 2. |
Hasta la Victoria Siempre |
 |
|
|
קובקוב
213 הודעות |
נשלח - 10/09/2010 : 17:07:17
|
אפשר לחשוב בגבעת רם/טדי אין אוהדי בית"ר. משום מה הסיטאוציה הזאת פחות חולנית בעיניכם, ולא ברור למה. חוץ מזה אנחנו צריכים לשנות את המונחים -בעיית הביתר"ים וכו', זה נשמע קצת נאצי. סה"כ במלחה יש בעיקר ירושלמים טובים, גם אם את חלקם הצהוב אנחנו לא רוצים שם כי אנחנו קנאים לקבוצה שלנו. אני גם חושב שלמי שבאמת אכפת, או אוהב ברמה הבסיסית ביותר את הפועל כדורסל לפני כל הזיוני שכל הגבוהים, צריך לבוא למלחה ולהראות איך הוא חושב שעושים דברים אחרת. נפתח יציע חדש באמיר לגילאי 20 - 30 והמנויים זולים באופן יחסי למחירים במלחה. אולי כדאי שתבואו, בתור אוהדי הפועל וזה. הרי אנחנו קודם כל אוהדי הפועל לפני שאנחנו עוסקים בטיהורים למינהם, שזה נדמה לפעמים הדבר היחיד שמעניין אותכם בהקשר של הפועל כדורסל.
דני קליין הוא גם לא הבעלים של הפועל כדורסל, להפועל יש עמותה, אין לה בעלים. לא נראה לי שלזה הוא התכוון בכתבה. את הרע אנחנו מכירים, זה הטוב -במשך 15 שנה עם דני הפועל איחרה פעם אחת במשכורות אאל"ט (שלא נדבר על להעמיד קבוצה תחרותית שנה אחר שנה) כשלפני זה עמדה לפני פירוק ואולמרט רצה לאחד אותה עם מכבי ירושלים. כשקבוצות עם מסורת כמו הפועל חיפה ואילת, ואימפריות במונחים ישראלים כמו הפועל ת"א וחולון נופלות כמו זבובים אתה לומד להעריך את זה יותר. בטח כשבקיום הקצר של קטמון כבר הספקנו לא לשלם לשחקנים את מה שוהבטח להם.
מכיוון שבכדורגל יש בית"ר אני לא חושב שצריכות להיות בעיות זהותיות. דני קליין הוא מגייס כספים נדיר וגם השונאים הכי מרים שלו פה יגידו את זה. מבחינתי הלוואי ויוציא את הפועל ירושלים מהבנוניות שלה, אני באמת מאמין שהוא יכול. אני כמובן לא מאמין שזה יקרה, כנראה אי פעם, אבל מותר לחלום (או סיוט לאחרים).
שנה טובה |
נערך על ידי - קובקוב ב-10/09/2010 17:09:51 |
 |
|
|
lazy
2403 הודעות |
נשלח - 10/09/2010 : 17:38:16
|
בהנחה שהמודל הוא שהנהלת הקבוצות ישארו ללא שינוי ומעליהם יוקם גוף מנהל מרכזי שיפקח על הניהול והשיווק, קשה לי לראות איך אפשר לסרב לדבר קשה. מה גם שבכל מקרה, לפי התקנון (בשאיפה שיאושר בקרוב), ניתן להעביר את זכויות הניהול לגוף חיצוני לתקופה מוגבלת בלבד.
מוזר שאנשים חושב שזה בסדר לקבל כסף מאוהד בית"ר מוצהר,אבל פוסלים אוטומטית כל רעיון שמגיע מדני קליין. אם זה יהיה ריאלי, אני מניח שידברו עם ההנהלה שלנו, יציגו לנו את הדברים, ועל סמך כל הנתונים נוכל להצביע על כך ולקבל החלטה. |
גולה יביא לנו רגל...  |
 |
|
|
משה גרטל לעולם
295 הודעות |
נשלח - 10/09/2010 : 18:19:10
|
| נתראה בעמוד 6 |
 |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 10/09/2010 : 18:30:31
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי גלעד
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
זה רעיון נפלא באופן עקרוני. אבל: א. אני מאד לא רוצה שאף אדם פרטי, ובכלל זה גם דני קליין, יהיה בעלים של הקבוצה שלי. ב. ההתנהלות של הנהלת הפועל כדורסל לא היתה טובה לדעתי בשנים האחרונות. אני לא מדבר על הצלחות, אני מדבר על זהות. אפשר לחשוב על ניסיון מקדים מתישהו, מעין "עזה ויריחו תחילה", שיהווה ניסוי.רק פרוייקטים משותפים, מנויים מוזלים וכו'. זה בטוח יגרום לאוהדי בית"ר במלחה להתעמת עם הסיטואציה החולנית שלהם, וזה כבר טוב.
לדעתי הדרך הטובה ביותר להתמודד עם בעיית הבית"רים במלחה היא להקים בית"ר ירושלים בכדורסל. אבל זאת אופציה מספר 2.
ולדעתי הדרך הטובה ביותר היא להקים הפועל ירושלים בכדורסל.
מצטער, זה היה מתבקש. |
 |
|
|
אוריה
18 הודעות |
נשלח - 12/09/2010 : 04:15:27
|
תקנו אותי אם אני טועה, התקציב של הפועל ירושלים בכדורסל בעונות שאין תורם חיצוני כדוגמת אגייאר או גאידמק עומד על כ14 מיליון שקל, רק כמה מאות אלפי שקלים מגיעים ממנויים וכרטיסים. המומחיות של קליין היא בלהביא ספונסרים וזה מתאים למודל של קבוצת אוהדים שמתבססת ונבנית מקהל וספונסרים. |
נערך על ידי - אוריה ב-12/09/2010 04:23:03 |
 |
|
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 13/09/2010 : 08:13:05
|
ילה נשחיל את זה באשכול הזה.
אין לי כבר שום קשר לקבוצת הכדורסל של דני קליין, אבל רוצה לומר לחברי הבריגדה ,שריגשתם אתמול במשחק נגד אוסישקין ,עם השלטים והשירה של קטמון.
שתדעו.בוקר טוב.
|
 |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 13/09/2010 : 11:30:57
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי tampopo
אין לי כבר שום קשר לקבוצת הכדורסל של דני קליין, אבל רוצה לומר לחברי הבריגדה ,שריגשתם אתמול במשחק נגד אוסישקין ,עם השלטים והשירה של קטמון.
שתדעו.בוקר טוב.
like! באמת היה משחק מרגש. |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
 |
|
|
גון מדלולה
470 הודעות |
נשלח - 13/09/2010 : 12:17:20
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי לאסלו צה
ציטוט: נשלח במקור על ידי tampopo
שתדעו.בוקר טוב.
like! באמת היה משחק מרגש.
האמת שלא רציתי להכנס לזה, אבל אחרי ההודעות האלה אני פשוט חייב, 8 שנים בערך לא הייתי במשחק של הכדורסל, ואתמול ה"בריגדה" או איך שלא קוראים לקהל שלכם נתנו לי סיבה לא להגיע עוד 8 שנים בערך, גועל נפש, מזכירים קבוצה אחרת מירושלים...
|
 |
|
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 13/09/2010 : 13:41:17
|
אתה תסביר לי למה אתה מתכוון ,נכון?
|
 |
|