פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

אחות קטנה נולדה לנו

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  אחות קטנה נולדה לנו
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם אחות קטנה נולדה לנו נושא הבא
עמוד: מתוך 4

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 28/08/2010 :  00:49:27  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://m-s-givat-olga.com/?p=298#more-298

איתמר איתמר מנותק

167 הודעות

נשלח - 28/08/2010 :  03:30:14  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של איתמר שלח ל- איתמר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ממתי אינטר מארחים בחדרה?

"קבוצה חדשה הקמנו, שום בעל הון לא ישלוט בה"
הפועל קטמון ירושלים
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 28/08/2010 :  08:50:22  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא נמאס מהקשקוש הזה שכל קבוצה שאוספת 2 שקלים מהאוהדים שלה(ואפילו יותר) הופכת לאחות?לפי ההיגיון הזה עוד בית"ר תהפוך לאחותנו השנה

די לאחיות-תנו להיות בן יחיד

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 28/08/2010 :  08:54:27  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

לא נמאס מהקשקוש הזה שכל קבוצה שאוספת 2 שקלים מהאוהדים שלה(ואפילו יותר) הופכת לאחות?לפי ההיגיון הזה עוד בית"ר תהפוך לאחותנו השנה

בן יחיד יש רק אחד.

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 28/08/2010 :  10:10:47  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

מה שהוא אמר.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 28/08/2010 :  19:58:10  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אחיות קטנות הן חשובות בגלל שאת הרקבון האיום של ההתאחדות לכדורגל אפשר יהיה לנקות רק עם מספיק כוח של קבוצות שמנהלות כמו שצריך, וקבוצות אוהדים הן קבוצות כאלה בדיוק. זה כמו להיות הכבשה היחידה בעדר הזאבים, כשפתאום מופיעה עוד אחת. וראיה לכמה זה חשוב אפשר למצוא בסרט הטבע של בלאש ביקו באופטופיק

וחוץ מזה אני מזמן אמרתי שצריך להפוך את משחק הידידות השנתי מול קביליו לטורניר קבוצות אוהדים, ולקרוא לו גביע קבוצות האוהדים, והנה סקופ והתחייבות: תוך כמה שנים הוא נהפך למפעל בין לאומי.

מה שכן, לא הבנתי למה גבעת אולגה היא אחות: קבוצה שהקימו אוהדים אך איננה נשלטת על ידם היא לא קבוצת אוהדים

אם תרצו אין זו אגדה

נערך על ידי - שומר החומות ב-28/08/2010 20:01:14
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 28/08/2010 :  20:16:39  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אמנון דנקנר החלאה כבר אמר את זה קודם: אין לי אחות
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 28/08/2010 :  20:36:48  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
האמת, לא מבין את המגיבים מעלי.. קבוצת אוהדים זו הגדרה רחבה.. אני לא חושב שהיתה שנה שבה האוהדים של קטמון הביאו מכיסם יותר ממחצית התקציב של הקבוצה. ככל שנצליח, חלקינו בתקציב יקטן. כמו שאשר גולה אמר בראיון שלו ל"טיים אאוט" יכול להיות שבסוף לא נהיה קבוצת אוהדים (במובן של גיוס כסף) כי פשוט לא נוכל להביא את הכסף. 300 ומשהו אוהדים, שלחלקם צריך ממש להתחנן שיביאו כסף, זה לא מי יודע מה.. אני חושב שאם האוהדים הם שותפים פעילים ומשמעותיים, כבר אפשר לכנות את הקבוצה קבוצת אוהדים.
לא חייבים כל רגע לחפש אחיות אבל גם לא צריך לבטל יוזמות שדי דומות לקטמון (או יפו או אוסישקין). עדיין נשמע שאולגה האלו הם יותר קבוצת אוהדים מרוב הקבוצות.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 28/08/2010 :  21:10:14  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איפי, אם אוהדים מביאים ספונסרים ששמים כסף ולא מתערבים בניהול, זה נקרא קבוצת אוהדים. אם אשר לא מאמין שזה יספיק בליגת העל, זה עניין שלו. המטרה שלנו היא להוכיח לו שהוא טועה.
אם יש בעיה עם המינוח האינטימי והמחייב "אחות" אולי אפשר לקרוא לזה שותפים לדרך. המטרה היא אותה מטרה, והיא לא להיות תלויים בבעלי ממון חלאות שמה שמעניין אותם זה רק הם עצמם.

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 28/08/2010 :  21:14:20  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שומר החומות

אחיות קטנות הן חשובות בגלל שאת הרקבון האיום של ההתאחדות לכדורגל אפשר יהיה לנקות רק עם מספיק כוח של קבוצות שמנהלות כמו שצריך, וקבוצות אוהדים הן קבוצות כאלה בדיוק. זה כמו להיות הכבשה היחידה בעדר הזאבים, כשפתאום מופיעה עוד אחת. וראיה לכמה זה חשוב אפשר למצוא בסרט הטבע של בלאש ביקו באופטופיק

וחוץ מזה אני מזמן אמרתי שצריך להפוך את משחק הידידות השנתי מול קביליו לטורניר קבוצות אוהדים, ולקרוא לו גביע קבוצות האוהדים, והנה סקופ והתחייבות: תוך כמה שנים הוא נהפך למפעל בין לאומי.

מה שכן, לא הבנתי למה גבעת אולגה היא אחות: קבוצה שהקימו אוהדים אך איננה נשלטת על ידם היא לא קבוצת אוהדים

אם אני זוכר נכון, ההתחייבות האחרונה הייתה קשורה במישל דיין קרית שמונה ודגל פריסה... איפה הוא?
אבל במקרה של הסקופ הנוכחי, אני מסכים איתך. זה יקרה.

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 28/08/2010 :  21:38:39  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שומר החומות

איפי, אם אוהדים מביאים ספונסרים ששמים כסף ולא מתערבים בניהול, זה נקרא קבוצת אוהדים. אם אשר לא מאמין שזה יספיק בליגת העל, זה עניין שלו. המטרה שלנו היא להוכיח לו שהוא טועה.
אם יש בעיה עם המינוח האינטימי והמחייב "אחות" אולי אפשר לקרוא לזה שותפים לדרך. המטרה היא אותה מטרה, והיא לא להיות תלויים בבעלי ממון חלאות שמה שמעניין אותם זה רק הם עצמם.

שותפים לדרך - אחלה וכנ"ל המטרה. אין לי ויכוח איתך שאנחנו קבוצת אוהדים וזה לא חייב להמדד בכמה אוהדים מביאים כמה כסף. פשוט לא אהבתי שמבטלים ניסיונות של אחרים גם אם הם לא בדיוק אותו דבר (וזה אף פעם לא בדיוק אותו דבר). ולכן - צריך להיות צנועים ולראות שגם אצלנו לא הכל מושלם (למשל, כמות האוהדים שמביאים כסף מכיסם).
ואגב, אם כבר "איפי" אז שיהיה אפי (למרות שזו טעות) כי ככה אני רגיל מגיל 6 (וזה לא ישתנה ב-42..).

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 28/08/2010 :  21:51:18  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חזרתי וקראתי את הכתוב באתר של הקבוצה מגבעת אולגה ולא מצאתי באמור שם משהו שיכול לציין שמדובר ביוזמה דומה לזו של קטמון או קביליו.
עם זאת, בהמשך לדבריו של השומר, אין לי ספק שבכל מיני מקומות בארץ, כאשר עולה הרעיון של הקמת קבוצת כדורגל בניהול האוהדים, השמות של קטמון וקביליו מועלים כדוגמאות לכך שניתן לממש את הרעיון.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 28/08/2010 :  22:06:56  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

חזרתי וקראתי את הכתוב באתר של הקבוצה מגבעת אולגה ולא מצאתי באמור שם משהו שיכול לציין שמדובר ביוזמה דומה לזו של קטמון או קביליו.
עם זאת, בהמשך לדבריו של השומר, אין לי ספק שבכל מיני מקומות בארץ, כאשר עולה הרעיון של הקמת קבוצת כדורגל בניהול האוהדים, השמות של קטמון וקביליו מועלים כדוגמאות לכך שניתן לממש את הרעיון.

כתוב שיש נציגי אוהדים בהנהלה, יותר מזה לא מצאתי..

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 28/08/2010 :  22:47:17  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בשביל שקבוצה תהיה קבוצת אוהדים גם צריכים להיות לה אוהדים. כמה אוהדים יש למ.ס עירוני גבעת חביבה האלה?

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 29/08/2010 :  00:18:34  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
השומר
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 29/08/2010 :  00:45:27  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

כתוב שיש נציגי אוהדים בהנהלה, יותר מזה לא מצאתי..

א. תסתכלו בגלילה של החדשות, יש שם התייחסות לכך ופנייה לאוהדים לרכוש מנייה.
ב. ותיק, התגובה המתנשאת של לאסלו צה היא התשובה מדוייקת לשאלתך למה שונאים אותנו בליגות האלה ולמה יש למי ששונא את כל הסיבות הנכונות.לא סטריאוטיפים, עכשיו ראית בפרקטיקה. לאסלו, קוראים להם מ.ס "עדי" גבעת אולגה ולא עירוני גבעת חביבה, וליוו אותם כמה מאות אוהדים העונה לכל אורכה, יפה מאד במונחי הליגות הללו.

נערך על ידי - קראנקו ב-29/08/2010 00:46:15
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם אחות קטנה נולדה לנו נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07