פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מקומונים 30.7.10

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מקומונים 30.7.10
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם מקומונים 30.7.10 נושא הבא
עמוד: מתוך 2

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 29/07/2010 :  13:15:17  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
במסגרת הסיקור של "זמן ירושלים", נמצא הפתרון לחידה המסקרנת "מי זה לכל הרוחות חזי?":
http://www.nrg.co.il/online/54/ART2/138/631.html?hp=54&cat=869

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 29/07/2010 :  15:30:08  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
להשלמת התמונה, קטע מהכתבה ב"זמן ירושלים" על סאדר:

"ביום ראשון התקיימה בקריית יובל פגישה עם כ~15 מאוהדי הקבוצה. על הפרק עמדו עדכונים שוטפים על הנעשה בקבוצה, וניסיונות להחזיר את האוהדים ליציע. האוהדים דרשו לדעת מה מצב המשא ומתן עם אורי פסו, אסף עזו ורם סטי, ונענו מצד ההנהלה ש"יש להם דרישות של שחקנים בליגת העל. אולי אם תשבו איתם אתם ותשכנעו אותם הם יסכימו להתגמש בדרישות שלהם".

במישור השיווקי, האוהדים שאלו מדוע אין לקבוצה ספונסר כבר יותר משנה, ונענו כי "הפועל זה עסק רקוב, ואנחנו הצלנו אותו. היחיד שנותן כסף זה יוסי סאסי, והוא יסכים לפתוח את הכיס אם הוא יראה שהקבוצה רצה טוב ומתמודדת על העלייה".

לחזק את מבשרת ציון
במהלך הפגישה הועלו שתי הצעות בנוגע לאוהדים: האחת, שהקבוצה תמכור מינויים במחיר סמלי של שני שקלים, ובפועל כל אוהד ישלם כפי ממיטב כספו עד לסכום של 500 שקל למינוי.

כמו כן, האוהדים הציעו לאסוף כסף לפני כל משחק וליצור קופה קטנה, וזו תוענק כבונוס בסוף המשחק לשחקן המצטיין לדעת גרעין האוהדים, מתוך כוונה להעלות את המוטיבציה לשחקנים. בפגישה הועלתה, בין היתר, הצעה לחזק את מבשרת ציון, יריבתה של קטמון בליגה ב', בשחקנים שנפלטים מהפועל.

עמוס סאסי התייחס לכך מאוחר יותר בביטול ואמר: "הקבוצה היחידה שאני מתכוון לחזק העונה זאת הפועל ירושלים". למרות זאת, אחיו יוסי סאסי, אמור להיפגש במהלך סוף השבוע עם יוסי בן גיגי, מנהל מבשרת ולדון בנושא.

עוד באותו היום שלח אבי סגל, עורך דינה של הקבוצה, מכתב תלונה על הפועל קטמון להתאחדות לכדורגל, בגין שיתופם של שי אהרון ואיתמר יחיא באימון הפתיחה. "הדבר הכי בסיסי שקבוצה צריכה לעשות זה לפנות אלינו באופן מסודר, להציג את הביטוח של השחקנים, ותאמין לי שהייתי מוכן לשבת לדבר איתם", אמר לנו השבוע עמוס סאסי.

"הרי ברור לי שבסופו של דבר אני אצטרך לחתום לשי על טופס ההשאלה, כי אני לא מתכוון להשאיר פה שחקנים בניגוד לרצונם. אין לי שום דבר נגדם ומבחינתי הם עוד קבוצה בליגה ב', אבל לא רק שהם מתעלמים מקיומי, הם מרשים לעצמם להכניס את היד שלהם לכיס שלי. אני איש עסקים ומוכן לדבר עם כל אחד שמוכן לעשות איתי עסקים, כולל קטמון. שיבואו ויישבו איתי, ואני אפילו אשמח לעזור להם, כולל בנושא של שי אהרון".

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

נדב נדב מנותק

109 הודעות

נשלח - 30/07/2010 :  14:17:49  הצג פרופיל שלח ל- נדב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קלי, אולי במקום להסתובב בפייסבוק תעשה משהו פרודוקטיבי ותסרוק מקומונים.
המקיאטו לאטה לא יורד לי בלי רמי מנדל. וגם לח, לח מאוד...
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 30/07/2010 :  15:22:37  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סריקה מידיעות ירושלים -
http://img138.imageshack.us/img138/9015/jerusalemsportnews30710.jpg
עבור לתחילת הדף

נדב נדב מנותק

109 הודעות

נשלח - 30/07/2010 :  15:26:05  הצג פרופיל שלח ל- נדב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תודה !
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 30/07/2010 :  16:26:42  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש לנו סגל רחב
http://img715.imageshack.us/img715/5420/52535517.jpg

מוסא סלמן 1+2
http://img43.imageshack.us/img43/281/28426652.jpg
http://img830.imageshack.us/img830/8296/34853543.jpg

הזקן והי-ם
http://img820.imageshack.us/img820/699/93270332.jpg

רפי כהן יעמוד בשער הפועל
http://img37.imageshack.us/img37/7644/88252886.jpg

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 30/07/2010 :  18:23:16  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
האמת היא שמאז שיש לנו את העדכון השבועי מההנהלה, אני פחות לחוץ על סריקת המקומונים.

ועדיין, תודה רבה לסורקים. אני מודע לכך שהפעולה שלכם היא לא מובנת מאליה, ודורשת לא מעט טרחה.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

h.k.j.f.c h.k.j.f.c מנותק

689 הודעות

נשלח - 30/07/2010 :  18:38:05  הצג פרופיל שלח ל- h.k.j.f.c הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ייסרק רמי מנדל לאלתר!
השטויות שלו הן מופת לכתיבה קומית, קרן של אור בעיתון הזבל שהוא כותב בו...
אה, וקלי, אף פעם עוד לא טרחתי להגיב בנושא אז תודה רבה רטרואקטיבית על הסריקות שהעלית בשנתיים שלוש האחרונות!
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 30/07/2010 :  23:43:22  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יאן חנוכייב הוריד שישה קילו והעולם שותק. איפה דובי שצריך אותו?

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 30/07/2010 :  23:59:43  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

אני קצת מבין בכוח של תקשורת, אבל אני ירושלמי קטן מאוד.
בתור אוהד קביליו, להתחיל להיות מודאג ממה שקורה בסאדר או שזה נפיחה בכוס מים?
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 31/07/2010 :  01:37:52  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה מדאיג אותך?
שוער בן 39 שבשיאו היה בינוני?
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 31/07/2010 :  09:16:20  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי לאסלו צה

יאן חנוכייב הוריד שישה קילו והעולם שותק. איפה דובי שצריך אותו?

הוא מודאג מאוד. כנראה שהוא יצטרך לעבור תהליך דומה אם ירצה ללבוש את החולצה של יאן בסוף העונה!

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

עדו האדום עדו האדום מנותק

273 הודעות

נשלח - 31/07/2010 :  11:51:44  הצג פרופיל שלח ל- עדו האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Off Air

מה מדאיג אותך?
שוער בן 39 שבשיאו היה בינוני?

אם כבר אז הייתי מודאג מהידיעה שאומרת שההתאחדות שלחה מסרים לסאדרים שיש סיכוי שאחת הקבוצות בלאומית לא תאושר ועליהם להתכונן לאפשרות.
עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 31/07/2010 :  13:05:07  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין מה להיות מודאג מכוחה של האקסית.תמיד היו לה שחקנים טובים.המנטליות של הקבוצה היא שורש הרע והיא תמשיך להרוס שחקנים טובים.רפי כהן הוא דוגמא לכך.
האם היא תשחק בלאומית?ראשית לי לא אכפת.זה לא ישנה דבר לקטמון.שנית, האם יש לה תקציב לקבוצה ראוייה בלאומית?לדעתי התקציב שלה נמוך מזה של קטמון ואין סיכוי שפתאום מישהו ישקיע מיליונים בקבוצה רק בגלל שהיא בלאומית.זה יהיה סתם עוד בזיון.
בואו נפסיק להתפעל או להיבהל,כי אנחנו מכירים את הקבוצה לא פחות מעיתונאי כזה או אחר.
דעתכם !
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 31/07/2010 :  14:01:17  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טוטח,
כל מה שקורה שם זה נפיחות בכל מיני סביבות. עדיין, יהיה להם סגל חזק במונחי ליגה א' אם הם ישחקו בליגה.הבעייה הראשית שלהם היום היא שאין להם מנהיג על המגרש. אם הם יישארו בסופו של דבר בלאומית, אז הם ירדו שוב לפי דעתי. כרגע היתרון הבולט שלהם עליכם זה בעמדת המאמן.
לפי דעתי, זה יתנהל עוד כחודש ככה- רוצים להביא שחקנים ואין כסף, ואז שבוע לפני תחילת הליגה סאסי ישלוף ארנק ויתפרו משהו.אם זה יהיה בליגה א', זה יהיה יותר משמעותי מקצועית.בלאומית זה אבוד מראש.
עבור לתחילת הדף

טוטח טוטח מנותק

641 הודעות

נשלח - 31/07/2010 :  15:09:39  הצג פרופיל שלח ל- טוטח הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

טוטח,
כל מה שקורה שם זה נפיחות בכל מיני סביבות. עדיין, יהיה להם סגל חזק במונחי ליגה א' אם הם ישחקו בליגה.הבעייה הראשית שלהם היום היא שאין להם מנהיג על המגרש. אם הם יישארו בסופו של דבר בלאומית, אז הם ירדו שוב לפי דעתי. כרגע היתרון הבולט שלהם עליכם זה בעמדת המאמן.
לפי דעתי, זה יתנהל עוד כחודש ככה- רוצים להביא שחקנים ואין כסף, ואז שבוע לפני תחילת הליגה סאסי ישלוף ארנק ויתפרו משהו.אם זה יהיה בליגה א', זה יהיה יותר משמעותי מקצועית.בלאומית זה אבוד מראש.

א. אני חושב שאין להם יתרון בעמדת המאמן. עובדה שלא החתמנו אותו.
ב. עוד לא התמודדנו עם משברים אמיתיים. הפועל ירושלים עושה רעש של השקעה כספית, אבל תכ'לס מדובר בהקצבות שמגיעות להם מהלאומית עד דצמבר. זה יספיק ליצור מומנטום, ונראה איך נתמודד עם מקום 3-4 והפסדים כי לאורך זמן, תקציבית, מקצועית ואסטרטגית - אנחנו בריאים יותר.
ג. זה שהשוער בן 40 (בנובמבר) לא משנה הרבה, בעיקר שהוא שיחק העונה בליגת העל. לנו יש שוער בן 24 שבקושי שיחק בלאומית.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם מקומונים 30.7.10 נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07