פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

300 חברי עמותה!

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  300 חברי עמותה!
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם 300 חברי עמותה! נושא הבא  

א.ד גורדון א.ד גורדון מנותק

107 הודעות

נשלח - 03/08/2010 :  10:26:21  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של א.ד גורדון שלח ל- א.ד גורדון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חברים, שימו לב שנכון להיום, מונה חברי העמותה עומד על 298!
זה אומר שאנחנו יכולים להגיע, עם התגייסות משותפת, די בקלות להערכתי ל350חברים עד תחילת העונה. אולי אפילו יותר.
בהזדמנות זו אני רוצה לתת קרדיט לכל העוסקים במלאכת הטלמרקטינג, ובמיוחד לעמרי שיינפלד, שמנצח על המלאכה.
יאללה הפועל!

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 03/08/2010 :  10:39:59  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא.
חייבים להגיע ל 400 לפחות עד משחק הפתיחה.
צריכים להגיע ל 350 עד המשחק נגד יפו.
עבור לתחילת הדף

ילוביץ ילוביץ מנותק

103 הודעות

נשלח - 03/08/2010 :  13:41:51  הצג פרופיל שלח ל- ילוביץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
האם יש גיוסים נוספים של מניות
חוץ מלעשות טלפונים?
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 03/08/2010 :  19:33:07  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
!אחים ואחיות! חברים וחברות! ההנהלה עושה את שלה, ואנחנו (אני מדבר בעיקר עלי, נא לא להעלב) לא עושים את שלנו (מספיק) - נראה לי שלא מיצינו את פוטנציאל המכרים שלנו לגיוס בעלני מניות, ונראה לי שעוד לא ראיתי דוכני החתמה והתלהבות ברחובות, ולמרות שיש ספונסר ראשי, חייבים לחפש עוד מפרסמים לשילוט ולמועדון הלקוחות! (ואפשר גם להיות יצירתיים ולחפש ספונסר נפרד לליגת השכונות או לכובשי קטמון או משהו)
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 03/08/2010 :  19:42:57  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לדעתי מה שנישאר לנו לעשות זה קודם כל להציק לחברים בסביבה הקרובה שיצטרפו לעמותה. אני יודע שזה לא קל, אבל זה חשוב ביותר.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם 300 חברי עמותה! נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07