פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

רדיו הפועל קטמון- הפרק השני

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  רדיו הפועל קטמון- הפרק השני
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם רדיו הפועל קטמון- הפרק השני נושא הבא
עמוד: מתוך 2

zozo zozo מנותק

103 הודעות

נשלח - 20/07/2010 :  09:12:15  הצג פרופיל שלח ל- zozo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בשעה טובה העלאנו את הפרק השני של פודקאסט הפועל קטמון ירושלים.

הפעם,
ראיון חושפני ומרתק (!) עם נציגנו החדש בהנהלה, עומרי שיינפלד.

לא לפספס !

להאזנה יש להעתיק שורה זו לדפדפן שלכם :
http://www.icast.co.il/PlayerWin.aspx?file=http://pod.icast.co.il/478192743-5163-4e8d-a9bf-fc4e7868a91b0.icast.mp3&IndexID=3692921&name=iCast

נערך על ידי - zozo ב-20/07/2010 09:29:38

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 20/07/2010 :  09:35:21  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
להאזנה ישירה דרך האתר, כנסו לכאן:
http://www.katamon.co.il/news.asp?id=706

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 20/07/2010 :  10:49:03  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא ידעתי שהשפעתי באופן עמוק כל כך על נציגנו החדש.
תתפטר!!!11

וברצינות,
אחלה תכנית, שינפלד גדול, מנחים נפלאים.
צריך לעשות משהו עם המוסיקה וההקלטות כדי שיישמעו קצת יותר טוב, למרות שההקלטה של הלמבדה מכפר יונה (בגשם) מרגשת.

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 20/07/2010 :  12:22:17  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תודה רבה. עוד תוכנית מרתקת.

אני דווקא חושב שהאיכות השתפרה מהפעם הקודמת, וגם השירים וההקלטות נשמעים לא רע. האיכות הבינונית שלהם דווקא מחזקת לדעתי את תחושת האותנטיות.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 20/07/2010 :  12:36:48  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עומרי שיינפלד כל הכבוד איש הנכון במקום הנכון נהנתי לשמוע אותך

אליה

נערך על ידי - אליה ב-20/07/2010 12:37:35
עבור לתחילת הדף

איתמר איתמר מנותק

167 הודעות

נשלח - 20/07/2010 :  13:18:17  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של איתמר שלח ל- איתמר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זה רק אני או שכשמנסים להכנס לפורום דרך האתר זה מפנה אותך אוטומטית לפודקאסט? זו כפייה!

"קבוצה חדשה הקמנו, שום בעל הון לא ישלוט בה"
הפועל קטמון ירושלים
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 20/07/2010 :  13:21:27  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי איתמר ליברגל

זה רק אני או שכשמנסים להכנס לפורום דרך האתר זה מפנה אותך אוטומטית לפודקאסט? זו כפייה!

אופס... אני אנזוף בצוות הQA של האתר!

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 20/07/2010 :  15:15:04  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זו שיטה חדשה של קידום באמצעות באגים.
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 20/07/2010 :  23:23:18  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי החולצה האדומה

להאזנה ישירה דרך האתר, כנסו לכאן:
http://www.katamon.co.il/news.asp?id=706

תוכנית גדולה
שיינפלד גדול

רעיונות לתוכנית הבאה:
1) ראיון מהשטח באימון פתיחה.
2) לראיין עוד אנשים מהקבוצה - ליאור? חמו?
3) אייטם על הנוער.

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

zozo zozo מנותק

103 הודעות

נשלח - 20/07/2010 :  23:25:10  הצג פרופיל שלח ל- zozo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי החולצה האדומה

לא ידעתי שהשפעתי באופן עמוק כל כך על נציגנו החדש.
תתפטר!!!11

וברצינות,
אחלה תכנית, שינפלד גדול, מנחים נפלאים.
צריך לעשות משהו עם המוסיקה וההקלטות כדי שיישמעו קצת יותר טוב, למרות שההקלטה של הלמבדה מכפר יונה (בגשם) מרגשת.

תודה על המחמאות,
לגבי ההקלטות הן נעשות אצלי בבית והן נשמעות טוב,
הבעיה היחידה היא המוסיקה שאנחנו באמת צריכים לעבור על האיכות שלה ולמצוא דרך יותר טובה להעבירה.
עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 21/07/2010 :  10:01:30  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בהנחה שהבנתי נכון מהשידור עומדים לגבות כסף גם מנשים.אני חושב שזה טעות ,ואם בליגות גבוהות נוטים לתת לנשים להיכנס חינם על מנת "למשוך" אותן לבוא עם החבר/הבעל ,כדאי גם אצלנו לא לנהוג אחרת.
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 22/07/2010 :  17:59:25  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לנו אין את הפריבלגיות שיש לאלו מהליגות הגבוהות.מי שרוצה לראות את הפועל,שתשים כסף.
עבור לתחילת הדף

הסלע האדום הסלע האדום מנותק

429 הודעות

נשלח - 24/07/2010 :  07:55:02  הצג פרופיל שלח ל- הסלע האדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי tampopo

לנו אין את הפריבלגיות שיש לאלו מהליגות הגבוהות.מי שרוצה לראות את הפועל,שתשים כסף.

ההיגיון שלך עקום וזה צריך לעבוד הפוך.בכל מקרה אין לי מושג אם אתה בא עם חברה/אשה.מי שכן יודע שבהרבה מקרים הן לא "להוטות" כמונו והדרך להרגיל אותם להיות חלק מזה היא לא להבריח ע"י תשלום.בסופו של דבר רק יהיו פחות צופים
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 24/07/2010 :  11:57:02  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אנשים לא מעריכים דברים שבאים בחינם.זה נכון בעסקים וזה נכון גם בספורט.
בכול אופן,למזלנו זה נתון מדיד.אני מכיר את העמדה הזאת ואתה לא היחיד שמאמין בה ,מה לעשות ,אני חולק עליה. העתיד יוכיח האם כניסה חינם לנשים למשחקי הפועל תביא יותר צופות ובעיקר כאלה שיהיו מספיק מחויייבות להיות גם חברות עמותה .לגבי ילדים עד גיל 13 אני מסכים לגמרי, שיכנסו חינם.אבל זה מסיבות אחרות מוכרות לנו .
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 24/07/2010 :  15:17:06  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חושב שאי אפשר לתת כניסה בחינם לנשים בגלל זה לא הוגן כלפי חברות העמותה. מכיוון שחברות בעמותה כוללת מנוי, ואין מחיר מיוחד לנשים, ובצדק.

אישה שרוצה לבוא מוזמנת לשלם את ה-20 ש"ח האלו. קשה לי להאמין שזה מה שימנע ממישהו לבוא. וגם אם כן, זה יהיה מבודדות בלבד.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 24/07/2010 :  15:52:28  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סלע, למה אני צריך "להרגיל" את אשתי\החברה שלי לבוא ? וחוץ מזה, יש עניין של "להרגיל" עד שלב מסויים.כפי שעושים עם ילדים עד גיל מסוים. כלומר, 3 שנים קיבלת כניסה חינם, עכשיו זה בכסף, האם זה מספיק חשוב לך כי לשלם ? כאן נמצאת ההפרדה בין אוהדת לבת לוויה.
ושוב , חוזרים לאותה נקודה. האם מדובר במשחקי הפועל קטמון ירושלים לאוהדי הפועל ירושלים , או עוד קוריוז, אנסמבל ייחודי שהכדורגל הוא רק , גוואעלד, חלקו השולי ? אם היא לא אוהבת כדורגל, למה להתאמץ ולשכנע ?
למען הסר ספק, אני חושב שזו בכלל לא סוגיה מהותית. כן חינם, לא חינם.
יחד עם זאת, אני חושב ששורש העניין הוא כדורגל, כדורגל כספורט הישגי, לפני הכל. לא חושב שאנחנו צריכים לצאת מגדרנו כדי "למשוך אוכלוסיות חדשות". זה נשמע קולוניאליסטי ותלוש.אנחנו צריכים להצליח על המגרש, לנהל נכון, ובטווח הקרוב לשאוף למקום שבו נמצאת היום הפועל ת"א בכדורסל. קבוצה אחת בבעלות אוהדיה, בליגה מקצוענית. כל השאר, זה פועל יוצא.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם רדיו הפועל קטמון- הפרק השני נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07