פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

רדיו הפועל קטמון- הפרק השני

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  רדיו הפועל קטמון- הפרק השני
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם
משתמש נושא קודם רדיו הפועל קטמון- הפרק השני נושא הבא
עמוד: מתוך 2

nadavlev nadavlev מנותק

206 הודעות

נשלח - 24/07/2010 :  17:10:21  הצג פרופיל שלח ל- nadavlev הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

סלע, למה אני צריך "להרגיל" את אשתי\החברה שלי לבוא ? וחוץ מזה, יש עניין של "להרגיל" עד שלב מסויים.כפי שעושים עם ילדים עד גיל מסוים. כלומר, 3 שנים קיבלת כניסה חינם, עכשיו זה בכסף, האם זה מספיק חשוב לך כי לשלם ? כאן נמצאת ההפרדה בין אוהדת לבת לוויה.
ושוב , חוזרים לאותה נקודה. האם מדובר במשחקי הפועל קטמון ירושלים לאוהדי הפועל ירושלים , או עוד קוריוז, אנסמבל ייחודי שהכדורגל הוא רק , גוואעלד, חלקו השולי ? אם היא לא אוהבת כדורגל, למה להתאמץ ולשכנע ?
למען הסר ספק, אני חושב שזו בכלל לא סוגיה מהותית. כן חינם, לא חינם.
יחד עם זאת, אני חושב ששורש העניין הוא כדורגל, כדורגל כספורט הישגי, לפני הכל. לא חושב שאנחנו צריכים לצאת מגדרנו כדי "למשוך אוכלוסיות חדשות". זה נשמע קולוניאליסטי ותלוש.אנחנו צריכים להצליח על המגרש, לנהל נכון, ובטווח הקרוב לשאוף למקום שבו נמצאת היום הפועל ת"א בכדורסל. קבוצה אחת בבעלות אוהדיה, בליגה מקצוענית. כל השאר, זה פועל יוצא.

מסכים עם חלק ממה שכתבת אבל קבוצת אוהדים זה הרבה יותר מהכדורגל, במיוחד שזה הפועל קטמון ולא בית"ר או הפועל תל-אביב או מכבי חיפה.
הכדורגל שלנו רחוק מליהיות סוחף ומושך כי משחקים נגד קבוצות ממקומות שכוחי אל בדרך כלל לא נותנים רמת משחק גבוהה.
אם נמשוך את כל הקהל בארץ שמתעניין בכדורגל נטו של הפועל קטמון ירושלים, אולי נגיע ל4,000 אוהדים בממוצע בליגת העל, ואני לארג' איתך.
אם נחפש קהל לאו דווקה בגלל האבתו לכדורגל, אלא בגלל הבילוי, הקהילה, העידוד והאווירה זה ישתלם הרבה יותר.
שיתוף של הקהילה עם הקבוצה זה דבר שקשה מאוד לראות במחוזותינו אבל זאת הנוסחה באירופה (להוציא את ספרד ואנגליה כי שם הכסף והשחקנים זה האלמנט שמושך אוהדים).
כך לדוגמא את סאנט פאולי שעלתה לליגה הראשונה בגרמניה.
הכדרוגל שלהם הוא די משעמם ונחות אבל אם תחפש את השם שלהם באינטרנט בלי להכיר אותם, תחשוב בטעות שזה אירגון חברתי, וכן זה מה שהפך אותם לקבוצה עם עשרות אלפי אוהדים בעיר עם יריבה בהרבה טובה מהם: המבורג
רק אם נחבור לקהילה ונמשוך אוהדים כי נסביר להם שזה הפועל קטמון ולא משהו אחר, נוכל להגיע ואף לעלות מכמות האוהדים של מכבי הפועל או בביתר
עבור לתחילת הדף

פרננדו פסואה פרננדו פסואה מנותק

373 הודעות

נשלח - 24/07/2010 :  17:12:46  הצג פרופיל שלח ל- פרננדו פסואה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו
אני חושב ששורש העניין הוא כדורגל, כדורגל כספורט הישגי, לפני הכל. לא חושב שאנחנו צריכים לצאת מגדרנו כדי "למשוך אוכלוסיות חדשות".

הטעות היחידה בכל הדברים הנכונים מאוד שאתה כותב היא הסתירה שאתה יוצר בין "כדורגל כספורט הישגי" ובין "משיכת אוכלוסיות חדשות". הפוך קראנקו, הפוך. דווקא בגלל שאנחנו שואפים להצליח כקבוצת כדורגל ולא להישאר קוריוז חובבני, חייבים לעשות הכל כדי למשוך כמה שיותר קהל לקבוצה. כן, גם אם חלקם יבואו לשנה-שנתיים וייעלמו שוב. יותר קהל זה יותר ספונסרים, יותר תקשורת, יותר תרומות, ובסופו של דבר כל הדברים האלו מובילים לתקציב גבוה יותר וקבוצה מצליחה יותר. כמובן שיחד עם זה חשוב קודם כל לשמור על הזהות שלנו כאוהדים של הפועל ירושלים, אבל זה הרי ברור לכל מי שכותב פה, על אף חילוקי הדיעות המדומים.
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 24/07/2010 :  17:30:49  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קראנקו .אני מסכים אתך חלקית ומסכים עם סלע מהכיוון ההפוך.אני חושב שטוב "להרגיל" נשים וילדים לבוא לא כל כך מתוך המחשבה שהם יהפכו לקהל קבוע אלא יותר בשביל הגבר...החבר/הבעל/האבא.
אכן אנחנו פה מהסיבות של כדורגל נטו, ורובנו עסוקים בכדורגל בצורה די אובססיבית ואינטסיבית עם הקדשת המון זמן לנושא.מבחינתי הסיבה לבוא היום היא אותה סיבה שבגללה באתי בגיל 6 .אבל כמובן שברגע שהמשפחה באה זה עוזר לתחושה שזה לא בא על חשבון "מחויבויות" אחרות.

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 24/07/2010 :  17:56:48  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לי תמיד יש את הפחד הזה, שכל הפסטיבל שמסביב ומשיכת קהל אחר לא תמיד בא ביחד עם לזכור ולשמור על הזהות כאוהדי הפועל ירושלים. אנשים חדשים, למרות שהם לא אשמים בזה, עוז צבאג או ציון זקן, לדוגמא, זה מה שהם מכירים כשחקנים (אני מבחינתי עד שלא ימחקו את חרפת מבשרת עם עלייה חלומית השנה הם לא ראויים בכלל להיקשר לשם הפועל ירושלים וואט סו-אבר). לך דבר איתם על ג'ון מדלולה או יוגב שמעון יוגב. אבל אולי אני פרנואיד סתם.
עבור לתחילת הדף

מיכאל מיכאל מנותק

167 הודעות

נשלח - 24/07/2010 :  18:49:31  הצג פרופיל שלח ל- מיכאל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שני דברים -
1. אין לנו את הלוקסוס השנה לוותר על הכנסות פוטנציאליות. ולכן חייבים לגבות סכום כלשהו בכניסה. 20 ש"ח נשמע לי סביר.
2. לגבי עניין הקהל החדש - נכון להיום, האמת העצובה היא שגרעין האוהדים שלנו (אלה שמוכנים לשים את הכסף) הוא פשוט קטן מדי. לא נוכל לחזור לליגת העל עם 300-400 איש שמוכנים לשים 750 ש"ח בשנה (וקהל של 1,000-1,500שמגיע למשחקים). ולכן הגדלת הקהל שלנו חייבת להיות אחת המשימות המרכזיות שלנו. אני מקווה שהצלחה מקצועית תעשה חלק ניכר מהעבודה, אבל לא בטוח שזה לבד מספיק.
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 25/07/2010 :  01:49:33  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

לי תמיד יש את הפחד הזה, שכל הפסטיבל שמסביב ומשיכת קהל אחר לא תמיד בא ביחד עם לזכור ולשמור על הזהות כאוהדי הפועל ירושלים. אנשים חדשים, למרות שהם לא אשמים בזה, עוז צבאג או ציון זקן, לדוגמא, זה מה שהם מכירים כשחקנים (אני מבחינתי עד שלא ימחקו את חרפת מבשרת עם עלייה חלומית השנה הם לא ראויים בכלל להיקשר לשם הפועל ירושלים וואט סו-אבר). לך דבר איתם על ג'ון מדלולה או יוגב שמעון יוגב. אבל אולי אני פרנואיד סתם.

אתה פרנואיד סתם.
אישתי שתחיה, כשרק התחלנו חשבה שאני הזוי איך שאני לוקח ברצינות את הפועל ירושלים (לפני עידן קטמון), למרות שהיא כנראה צדקה, היום היא חברה בעמותה שנה שלישית ובאה למשחקי בית וחוץ. היא לא אוהבת לראות כדורגל בטלוויזיה בד"כ אבל אוהבת לבוא לקטמון. הרבה בזכות הקהילתיות של הקבוצה, ופחות בגלל הרמה המרהיבה של הכדורגל בליגה ג'. היא יודעת מי זה סאסי וויקטור ומישל וסלמן ושי אהרון, אבל למרות שהיא לא היתה בטדי כשיוגב שמעון שם גול מקו הקרן במשחק גביע הטוטו נגד אחת הפתח-תקוויות, זה לא עושה אותה פחות מזוהה עם הפועל ירושלים.
אין שום סיבה לפחד מאוהדים חדשים. אם כבר צריך לפחד ממשהו זה מזה שלא יהיו אוהדים חדשים. חלק מתהליך הגסיסה של הפועל ירושלים בעשור האחרון גרם לזה שהכרת את כולם במגרש מהתנינים עד אלה שישבו למעלה בצד, לא היה דבר כזה פרצופים חדשים. זה לא אומר שככה זה צריך להישאר.

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 25/07/2010 :  13:59:15  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
פאראנויד סתם.
וטמפופו צודק - כשאתה נותן דברים בחינם, מתייחסים אליך בהתאם. צריך לדבר על להכניס בחינם נשים עד גיל 18, זה נראה לי דווקא רעיון יפה, כי נערות באמת לא נמשכות לכדורגל כל-כך וגם אין להן הרבה כסף. מעל גיל 18, להוציא 20 שקל על משחק שלנו זה לא מוגזם, לא לנשים ולא לגברים.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם רדיו הפועל קטמון- הפרק השני נושא הבא  
עמוד קודם
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07