| משתמש |
מישל - לא נשכח ולא נסלח  |
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 23/06/2010 : 01:21:16
|
מרגש הסיפור עם היריקה. מצד שני, שיחק בוותיקים של בית"ר. מצד שלישי, אמר פעם הוא לא עושה קניות בשוק כי זה שטח אוייב. נעבור הלאה. |
 |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 24/06/2010 : 19:21:15
|
לא נעים היה לשמוע היום את מישל בתכנית הרדיו. ניתן היה להניח שזה מגיע אליו ,אבל לשמוע אותו במפורש מודע לעובדה שהוא מושמץ כאן בפורום בצורה קשה בגלל שהוא מעיז להביע את דעתו (שלעתים רחמנא ליצלן שונה משלנו) היה מצער(אם כי הוא הדגיש שמדובר "בקומץ" )
|
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
נערך על ידי - קלי ב-24/06/2010 19:22:56 |
 |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 24/06/2010 : 19:43:15
|
| יש השמצות - מיותרות, שעברו את הגבול, ולמרבה השמחה דעכו עם הת'רד הזה. יש ביקורת לגיטימית, שבבסיסה גם הרבה כעס מוצדק - לא על דעתו ועמדתו של מישל, הלגיטימיות לחלוטין, על על "עובדות" לא נכונות שהוא הפיץ ביודעין בתוכנית הרדיו על קטמון, כל זה לא מצדיק סתם השתלחויות פרועות במי שהיה אחד הסמלים המובהקים שלנו. גם מישל, כמו הרבה אחרים, מבולבל ולא החלטי בעמדתו - בראיון עם שי אהרון הוא היה מרגיז, בתוכנית "אוהדים" הוא נשמע אחרת, מאוזן והוגן. אפשר לתת לו כבוד על העבר, לבקר אותו בתרבותיות על ההווה, ולקוות שגם הוא ישוב ויבין את קטמון ומטרותיו.... |
נערך על ידי - amos ב-25/06/2010 07:01:25 |
 |
|
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 25/06/2010 : 00:27:28
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי amos
יש השמצות - מיותרות, שעברו את הגבול, ולמרבה השמחה דעכו עם הת'רד הזה. יש ביקורת לגיטימית, שבבסיסה גם הרבה כעס מוצדק - לא על דעתו ועמדתו של מישל, הלגיטימיות לחלוטין, על על "עובדות" לא נכונות שהוא הפיץ ביודעין בתוכנית הרדיו על קטמון, כל זה לא מצדיק סתם השתלחויות פרועות במי שהיה אחד הסמלים המובהקים שלנו. גם מישל, כמו הרבה אחרים, מבולבל ולא החלטי בעמדתו - בראיון עם שי אהרון הוא היה מרגיז, בתוכנית "אוהדים" הוא נשמע אחרת, מאוזן והוגן. אפשר לתת לו כבוד על העבר, לבקר אותו בתרבותיות על ההווה, ולקוות שגם הוא ושוב ויבין את קטמון ומטרותיו....
כל מילה |
Hasta la Victoria Siempre |
 |
|
|
אלי בן רימוז
301 הודעות |
נשלח - 26/06/2010 : 16:35:10
|
אני חושב שהמקרה של מישל זה כמו בחור שחברה שלו עזבה אותו. היא יכולה להיות הכי יפה ומקסימה, הבחור כועס ופגוע ורואה בר רק שחורות. מישל לא נשבה בקסמי קטמון וזו בהחלט זכותו. בל לנו לכעוס על אוהדים שהפגינו נאמנות למקורית. למען האמת אנחנו עדיין לא יודעים מי צדק והאם עזיבת סאדר הטיבה עם הפועל או לא. אנחנו כמובן מקווים שזו תוכחהכדרך הנכונה.
מישל היה מאז ומעולם סמל הפועל, אולי אפילו הסמל המזוהה ביותר של הקבוצה. הוא לא הסמל של קטמון, אלא של הפועל ירושלים. זכותנו להרגיש בתחרות איתו , לכעוס עליו ולנסות להביא אותו לקבוצה. אבל לא כל מי שלא השתכנע הופך לאיוב העם ובודאי שאי אפשר למחוק לו את העבר.
לגבי השחקן הכי גדול שגדל בקבוצה, סינגל (רכש מדרום אמריקה) ובן רימוז, בוודאי מתחרים עם מישל, אבל נדמה לי שמישל השחקן שהכי הצליח מחוץ לקבוצה. כמה עוד שחקנים שגדלו בהפועל ירושלים זכו באליפות כשחקני מפתח ונבחרו ל11 של העונה? |
החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב. |
 |
|
|
סלאמה
95 הודעות |
נשלח - 26/06/2010 : 17:35:59
|
אני חוזר על טענתי הישנה, שהניק שלך קצת גדול עליך (ובעצם על כל אחד).
מישל זכה באליפות?? עם מי, עם בית"ר רמלה?
ואולי זה שוב היה בהומור - ואם כן, קטונתי מלהבין אותו.
מה דעתך על ניק צנוע יותר? שי אהרון, למשל. |
סאסי - אני מאמין לו! |
 |
|
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 26/06/2010 : 17:39:15
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז
אני חושב שהמקרה של מישל זה כמו בחור שחברה שלו עזבה אותו. היא יכולה להיות הכי יפה ומקסימה, הבחור כועס ופגוע ורואה בר רק שחורות. מישל לא נשבה בקסמי קטמון וזו בהחלט זכותו. בל לנו לכעוס על אוהדים שהפגינו נאמנות למקורית. למען האמת אנחנו עדיין לא יודעים מי צדק והאם עזיבת סאדר הטיבה עם הפועל או לא. אנחנו כמובן מקווים שזו תוכחהכדרך הנכונה.
מישל היה מאז ומעולם סמל הפועל, אולי אפילו הסמל המזוהה ביותר של הקבוצה. הוא לא הסמל של קטמון, אלא של הפועל ירושלים. זכותנו להרגיש בתחרות איתו , לכעוס עליו ולנסות להביא אותו לקבוצה. אבל לא כל מי שלא השתכנע הופך לאיוב העם ובודאי שאי אפשר למחוק לו את העבר.
לגבי השחקן הכי גדול שגדל בקבוצה, סינגל (רכש מדרום אמריקה) ובן רימוז, בוודאי מתחרים עם מישל, אבל נדמה לי שמישל השחקן שהכי הצליח מחוץ לקבוצה. כמה עוד שחקנים שגדלו בהפועל ירושלים זכו באליפות כשחקני מפתח ונבחרו ל11 של העונה?
חזרנו למטאפורות נשים\חברות\גרושות\פרודות\חולות\גוססות? |
Hasta la Victoria Siempre |
 |
|
|
עוגן ק.
523 הודעות |
נשלח - 26/06/2010 : 20:05:48
|
בלי להיכנס לויכוח, ורק למען הדיוק ההיסטורי - מישל זכה בסגנות עם בני יהודה, היה שם אחד משחקני המפתח. לאחר שעזב שם החליף אותו משה סיני ובני יהודה זכו באליפות היסטורית בעונת 89-90 השחקן שהכי הצליח אחרי שעזב את הפועל הוא ללא ספק ציון מרילי - שלוש אליפויות בחיפה ואיוש עמדת המגן השמאלי בנבחרת לתקופה לא קצרה. |
 |
|
|
קובקוב
213 הודעות |
נשלח - 27/06/2010 : 00:58:19
|
מישל הוא השחקן היחיד של הפועל בכל הזמנים שהקופים חיברו לו יותר משיר נאצה אחד, והיחיד יחד עם גולה שזכה להתייחסות מסוג זה ב-20 שנה האחרונות.
אז עלה בקומבינה על המדים של הותיקים של המחלה בעשור שהיריבות לא קיימת, גם עדי לבש צהוב. זה לא מוחק כלום. השחקן שהכי מזוהה עם הפועל ירושלים, מה לעשות. |
 |
|
|
פועל ותיק
260 הודעות |
נשלח - 27/06/2010 : 01:11:53
|
כנראה שהצעירים יותר הם מרכיבי החלק הגדול בפורום. אולי מבחינת נאוהדים היום הוא סמל של הפועל ירושלים אך מבחינה היסטורית ארוכת טווח בהחלט לא היה ואף השגי הפועל הגדולים לא היו בתקופתו. תרומתו של בן רימוז בפרט ובני דורו בכלל להפועל מבחינת יצירת קהל אוהדים מזדהה עם הקבוצה הייתה גדולה בהרבה. בלעדייהם אני מסופק אם היו להפועל דור שני ושלישי של אוהדים. מישל בהחלט חלק מהיסטוריה אבל לא הסמל העיקרי. |
 |
|
|
קובקוב
213 הודעות |
נשלח - 27/06/2010 : 01:21:48
|
צודק, יש את בן רימוז', לא ראיתי אותו משחק מן הסתם אבל אני יודע שהוא טוב ממנו (חיים אומר שהוא השחקן הכי מוכשר בארץ, אבא שלי נוטה להסכים איתו). אבל אם להאמין לותיקים ממני, לא הייתה ממש בית"ר אז. איך שלא תהפוך את זה מישל היה בשיא היריבות, הוא ואוחנה. אני לא חושב שזאת הדרך היחידה למדוד סמל (איך שהוא מזוהה עם הקבוצה בעיני היריבים), אבל זאת אחת הדרכים בוודאי. |
נערך על ידי - קובקוב ב-27/06/2010 01:23:16 |
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 27/06/2010 : 01:34:06
|
יותר מאשר משנה לי שהוא שיחק 2 דקות בותיקי בית"ר, או שהראש שלו תקוע בתחת של אלי אוחנה פרמננטית, מפריע לי ההתנהלות של מישל מבחינה אישיותית, ואיך זה משפיע על קריירה של אחד מאנשי המקצוע הבודדים שמבינים כדורגל בארץ. כמובן שזכותו לדעה עצמאית, אבל לטעמי מישל נותן לאגו ופנקסנות לנהל אותו, כך היה בהתייחסות שלו לקטמון לאורך העונה, ולכן גם חוסר היציבות, חודש עוין שבוע אוהב. מישל יקיר ועתיר זכויות, הוא חתום על עשרות רגעי אושר בנראטיב של הפועל ירושלים,הוא היחיד בשלושת העשורים האחרונים שהוביל את הקבוצה לניצחונות בדרבים ושאוהדי בית"ר פחדו ממה יעשה לקבוצה שלהם לבדו על המיגרש. יש לו קרדיט אדיר עבורי, אבל לצערי הוא מנותק מאד מאוהדי הפועל. להגיד ברדיו שקראו לו באשכול הזה "בוגד" ? רק מי שמנותק מהאוהדים לא מבין כמה הביטוי הזה רגיש וכמה זה הוצאת דיבה להגיד שאמרו את זה עליו. להגיד ש "לקטמון יש קומץ מסוכן " זה לחיות בניתוק טוטאלי. הלואי היה לנו קומץ מסוכן. הוא הוביל השנה תכנית רדיו גרועה, שהביאה אייטמים ארציים ולא מקומיים, אחד אחרי השני רואיינו מאמנים ועסקנים של קבוצות כמו מ.ס אשדוד, הפועל ר"ג, מכבי נתניה, וכל מי שלא קשור לספורט הירושלמי אבל ישאיר אותו, את מישל, בתודעה הארצית\ברנז'אית. נכון שזו זכותו, נכון שהכל בסדר עם זה, עדיין אני חושב שזה מנותק וחוטא לציבור המאזינים.
הלואי והאיש היקר והמוכשר הזה ישים בצד את הכל, יתרכז בכדורגל ויפסיק עם הגישה "אני לא צריך להוכיח כלום לאף אחד", כפי שהוא טען השבוע ברדיו. חובת ההוכחה מוטלת על כל אדם ואדם בכל יום ויום אם חפץ הצלחה הוא, בטח ובטח זה שכשלונות היו מנת חלקו, אם מסתכלים בעין אובייקטיבית ולא בפריזמת נסיבות מקלות. העולם מפסיד מאמן מצוין עם ידע ויכולת, אלפים מצאן מרעיתו מפסידים דמות וסמל שיכל ללכת איתם שנים קדימה. |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 27/06/2010 : 09:39:33
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קובקוב
מישל הוא השחקן היחיד של הפועל בכל הזמנים שהקופים חיברו לו יותר משיר נאצה אחד
מה הם שרו? |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
קובקוב
213 הודעות |
נשלח - 27/06/2010 : 10:50:48
|
מישה מישה מיש מיש מיש מיש מיש מיש מיש מישל דיין בן זונה (ע"פ משנכנס אדר)
מישל דיין בן זונה, דאללה דללה. ומישל דיין בן זונה, דאהללה דללה.
יש עוד, אני מנסה להיזכר. אני חושב משהו בנעימת "מרלן" של זהר בערך, או דומה לזה.
מרשים מאוד אני יודע. משעשע ומתחרז. תכלס היה להם את זה, השיר על גולה (כולם יודעים ש) תפס בכל הארץ, בלומפילד ( לקח לשלום תקווה ת'רגל), קריית אליעזר , איפה לא. גולה היה שחקן שנוא על אחרים כנראה מאותה סיבה שאנחנו אוהבים אותו כל כך. |
נערך על ידי - קובקוב ב-27/06/2010 10:54:37 |
 |
|
|
הסלע האדום
429 הודעות |
|
מישל - לא נשכח ולא נסלח  |
|
|
|