פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מישל - לא נשכח ולא נסלח

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מישל - לא נשכח ולא נסלח
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם מישל - לא נשכח ולא נסלח נושא הבא
עמוד: מתוך 4

יוגי יוגי מנותק

241 הודעות

נשלח - 21/06/2010 :  22:44:00  הצג פרופיל שלח ל- יוגי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lili

אשכול מלא יכיחות דווקא יוגי, חוטא קצת במינימליזם.
אל תגנו על מי שמנסה להרוס לנו, די .

לא כל מי שלא חושב כמוך מנסה להרוס אותך.
עבור לתחילת הדף

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 22/06/2010 :  00:09:02  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מבין את יוגי וקובקוב.
עדיין, לי כבר נמאס להיות הילד הטוב שמבין, ששוב מבין ועוד פעם מבין.
אני חושב ככה:

1- שי סמל גדול ממישל. יכול להיות שמישל גם מקנא בשי וחושש מ"לקיחת ההגמוניה" על הסמל.

2- מישל אינטרסנט.

3- למישל יש קול מעצבן

4- מישל חושב שהוא מוריניו

5- מקווה שהאוהדים יהיו יותר סבלניים לשי והחמצותיו מאשר פעם.

6- מישל שחקן עבר מפואר ואף סמל, אבל בשנים האחרונות הפסקתי לסמפט אותו. זכותי.
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 22/06/2010 :  08:34:13  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יוגי

ציטוט:
נשלח במקור על ידי lili

אשכול מלא יכיחות דווקא יוגי, חוטא קצת במינימליזם.
אל תגנו על מי שמנסה להרוס לנו, די .

לא כל מי שלא חושב כמוך מנסה להרוס אותך.

אבל לא כל מי שלא חושב כמוך, לא מנסה להרוס אותך.
מישל עבר כל גבול והצביעות והאינטרסנטיות שהוא מפגין, אין עליהם כפרה. זה לא שהוא חולק עלינו, הוא מנסה בכח להחזיר את סאסי לתמונה, ולא עושה את זה מאהבת הפועל.
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 22/06/2010 :  09:32:14  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חשבתי שלמדנו משהו ממקרה שי אהרון שהושמץ פה רבות אחרי שירת"קטמון זונה" והיום מהולל בפי כל פה-מסתבר שלא.כמה נקודות
א)מישל ,שי,סלמן,גולה,יאיר ,מורדי ושאר האנשים שאנו משתמשים בכינויים שלהם בפורום קנו את השיוך והזהות להפועל (סמל במילה הגבוהה) ע"פ עברם לפני קטמון.עם כל הכבוד זה לא יכול להשתנות כל שני וחמישי לפי משפט שאמרו שקשור לקטמון או לסאסיונה.
ב)הנושא מורכב ולא שחור לבן-כל אוהד פה התלבט קשות לפני צעד המעבר לקטמון.אני מניח שגם מאז רובנו שואלים ובודקים כיצד ההחלטה שלנו הועילה למטרת הצלת הפועל י-ם.אז כן גם לאחרים מותר להתלבט ולחשוב גם אחרת לעתים.
ג)אינטרסים.וודאי שדעותיו של מישל או יאיר או מורדי וכו' מושפעים גם ואולי בעיקר מאינטרסים (רצון לאמן וכו').נראה לי הגיוני בדיוק שלנו מותר"לשכוח" לאופיר קורץ או רביב צחי את התבטאויותיהם כשזה מועיל לאינטרסים שלנו.

מעברו של שי חגיגי מדי בשביל להרוס אותו עם הזוטות האלו

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

קובקוב קובקוב מנותק

213 הודעות

נשלח - 22/06/2010 :  09:45:00  הצג פרופיל שלח ל- קובקוב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי משה גרטל לעולם

- למישל יש קול מעצבן

לכלכת. יש לו קול של חזן. אפילו אמרתי לו פעם 'יש לך קול של חזן, אתה צריך ללמוד חזנות'". סיפור אמיתי!
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 22/06/2010 :  10:32:21  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

חשבתי שלמדנו משהו ממקרה שי אהרון שהושמץ פה רבות אחרי שירת"קטמון זונה" והיום מהולל בפי כל פה-מסתבר שלא.כמה נקודות
א)מישל ,שי,סלמן,גולה,יאיר ,מורדי ושאר האנשים שאנו משתמשים בכינויים שלהם בפורום קנו את השיוך והזהות להפועל (סמל במילה הגבוהה) ע"פ עברם לפני קטמון.עם כל הכבוד זה לא יכול להשתנות כל שני וחמישי לפי משפט שאמרו שקשור לקטמון או לסאסיונה.
ב)הנושא מורכב ולא שחור לבן-כל אוהד פה התלבט קשות לפני צעד המעבר לקטמון.אני מניח שגם מאז רובנו שואלים ובודקים כיצד ההחלטה שלנו הועילה למטרת הצלת הפועל י-ם.אז כן גם לאחרים מותר להתלבט ולחשוב גם אחרת לעתים.
ג)אינטרסים.וודאי שדעותיו של מישל או יאיר או מורדי וכו' מושפעים גם ואולי בעיקר מאינטרסים (רצון לאמן וכו').נראה לי הגיוני בדיוק שלנו מותר"לשכוח" לאופיר קורץ או רביב צחי את התבטאויותיהם כשזה מועיל לאינטרסים שלנו.

אז בואו נתעסק בדברים החשובים באמת

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

עד המוות הפועל עד המוות הפועל מנותק

38 הודעות

נשלח - 22/06/2010 :  11:59:25  הצג פרופיל שלח ל- עד המוות הפועל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מישל דיין- גדול שחקני הפועל ירושלים בכל הזמנים, כנראה שאנשים כאן בעיוורונם שכחו שמישל הוא הסמל האמיתי הגדול של הפועל.
אני לא אשכח בחיים כשהיה דרבי בבלומפילד נסעתי עם אבא שלי וחבר שלו אוהד ביתר למשחק ההסעה של הפועל עקפה אותנו מהשוליים וחבר של אבא שלי קילל את הפועל מישל הוציא את הראש מהחלון וירק עליו ואמר טפו על ביתר.
מישל, מה לעשות, הוא הסמל האמיתי של הפועל, הוא אוהד הפועל שרוף, שקשה לו לראות שאוהדים עוזבים את הקבוצה שלהם.
מי אתם שתדברו על מישל? סמל, גאון המסירות, הבעיטות החופשיות, הנשמה.
בגלל שהוא לא מסכים עם "המיזם" שלכם ומאמין שאוהדים לא עוברים קבוצה?
איזה זכרון קצר יש לכם יעלובים, עכשיו רואים איזה אוהדים אתם.
חוץ מזה שיהיה לשי בהצלחה גם בקבוצה שלכם. תמיד אני אוהב אותו ולא אשכח שהוא היה איתנו ברגעים הכי קשים, נקווה לטוב.
עבור לתחילת הדף

גלעד גלעד מנותק

921 הודעות

נשלח - 22/06/2010 :  12:18:38  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של גלעד שלח ל- גלעד הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

בגדול אני מסכים איתך קלי, למרות שבלי להיות טוטאלים לגמרי במשפטים לא ישכח ולא יסלח, אפשר עדיין לבקר התנהגות אינטרסנטית ולא קנה, גם באופן חריף ואולי אפילו קצת מתלהם. בלי קשר להיותו סמל או לא (ובעניי הוא כן) זה לא נותן לו חסינות ולא נותן לו זכות להגיד כל מה שמתחשק לו בלי שאנשים יתעצבנו עליו. וככה גם המעמד שלו, כמו של כל אחד אחר, יכול להשתנות כל שני וחמישי.

חוצמזה מעברו של שי חגיגי מדי בשביל להרוס אותו עם הזוטות האלו

Hasta la Victoria Siempre
עבור לתחילת הדף

סלאמה סלאמה מנותק

95 הודעות

נשלח - 22/06/2010 :  12:18:44  הצג פרופיל שלח ל- סלאמה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קבלו יפה את האורח ("עד המוות הפועל").
הוא ראה את מישל יורק.

סאסי - אני מאמין לו!

נערך על ידי - סלאמה ב-22/06/2010 12:19:44
עבור לתחילת הדף

קובקוב קובקוב מנותק

213 הודעות

נשלח - 22/06/2010 :  12:22:44  הצג פרופיל שלח ל- קובקוב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם "אוהדים" שטוענים שהפועל היא תירוץ יכולים לכתוב פה גם אוהדי הפועל שנשארו במקורית יכולים לכתוב פה.

טפו על בית"ר, מישל דיין לעולם
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 22/06/2010 :  12:45:35  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קובקוב

אם "אוהדים" שטוענים שהפועל היא תירוץ יכולים לכתוב פה גם אוהדי הפועל שנשארו במקורית יכולים לכתוב פה.

שיכתוב. מי אמר שהוא לא יכול?
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 22/06/2010 :  12:49:03  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הקטנוניות הזו מגוחכת. מישל הוא לא איש מושלם אבל הוא סמל, שתמך בקטמון עוד בתחילתה ועזר לנו המון בכך. אז עבר עליו אחר-כך שינוי, אז מה? שיהיה אינטרסנט, שיגיד מה שבא לו, למה לפתוח עליו ג'ורה.

כבר בא להקיא מהיריבות הזו. שנים על גבי שנים, שרצ-קיא וגילת ודני מועלם וצחי בזיז וגיל רז וסלמן עמר, וההוא אמר עלינו ככה והזה ככה. בואו נמשיך הלאה, יש לנו קבוצה להציל.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

קובקוב קובקוב מנותק

213 הודעות

נשלח - 22/06/2010 :  19:12:30  הצג פרופיל שלח ל- קובקוב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לאור ההייפ שנבנה הדלקתי רדיו לראות על מה כל הרעש.

- גרטל צודק, למישל אין קול רדיופוני.
-מישל הגן בחרוף נפש על שי אהרון מול אוהדי הפועל שתקפו אותו- נחום וההוא שלא מדבר ברור.
- פירגן לשי, על האישיות, על היכולת המקצועית.
- פירגן לקהל של קטמון, על הכמות, על היחס שניתן ומגיע לשי.
- הגן על אוהדי קטמון- אמר לאוהד מקורית שיונתן כהן כדוגמא אוהד הפועל ירושלים. אנחנו אוהדים של הפועל ירושלים, זה מאבק אידיאולוגי, בלה בלה בלה.
- התייחס לעניין הכסף, אמר את דעתו הלגיטימית. אחד האוהדים שלהם שהיה בפגישה עם שי די אישר אותה. אם זה אמת או לא? זה מעניין לי את הביצה, מגיע לשי כל שקל שמשלמים לו.
- צבט בלב לשמוע את אחד מהאוהדים של המקורית מדבר.

כרגיל אין לסמוך על רוב הקישקושים שנאמרים בפורום הזה.

נערך על ידי - קובקוב ב-22/06/2010 19:14:52
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 22/06/2010 :  19:22:35  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מישל היה היום הוגן בהחלט (ויותר מכך) וההתקפות עליו מיותרות
עבור לתחילת הדף

פועל ותיק פועל ותיק מנותק

260 הודעות

נשלח - 23/06/2010 :  00:50:08  הצג פרופיל שלח ל- פועל ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מישל דיין- גדול שחקני הפועל ירושלים בכל הזמנים, כנראה שאנשים כאן בעיוורונם שכחו שמישל הוא הסמל האמיתי הגדול של הפועל.

לא היה ולא נברא , הסמל האמיתי? השחקן הגדול ביותר?
מה עם בן רימוז, סינגל, מחטבי, אחים תא שמע, אחים בנבנישתי,
אחים מרילי, מוצי הוד,
שחקנים נוספים כמו בוזגלו עותמן תורגמן , ויקי מנצור
מישל היה שחקן טוב אבל בעיקר זכור מבעיטות עונשין וממשחק חסר תכלית במרכז המגרש כשהו מוסר ומיד מבקש לקבל את הכדור חזרה.
אין בהתבטאויותיו כדי לגרוע ממקומו המכובד ברשימה מכובדת של שחקנים
אבל הוא לא הסמל במקסימום הוא אחד מהסמלים.רדיו ירושלים בתוכניותיו ובהקבלה לאוחנה גרם לכך.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 4 נושא קודם מישל - לא נשכח ולא נסלח נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07