פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

שי אהרון!!

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  שי אהרון!!
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם שי אהרון!! נושא הבא
עמוד: מתוך 5

yaron yaron מנותק

103 הודעות

נשלח - 22/06/2010 :  14:40:32  הצג פרופיל שלח ל- yaron הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אחרי שיצא לי לישון על זה לילה, פתאום נפל לי איזשהו אסימון. אין דברים כאלה-בעולם בו רק הכסף מדבר, עולם בו לשחקנים יש רק אינטרס לקריירה גדולה והרגש אינו משחק תפקיד אצל אף אחד חוץ מהאוהדים-בא האיש הגדול הזה, שי אהרון, מלך השערים של הליגה הלאומית, שהיה יכול בקלות למצוא חוזה בליגת העל, ויורד לליגה ב' מתוך אידיאולוגיה ואהבה להפועל ירושלים, תוך ויתור מקצועי וכלכלי.

פשוט מרגש עד דמעות, אחד הימים המאושרים שהיו לי בתור אוהד הפועל קטמון.
עבור לתחילת הדף

סאריץ סאריץ מנותק

172 הודעות

נשלח - 22/06/2010 :  15:19:06  הצג פרופיל שלח ל- סאריץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
-בעולם בו רק הכסף מדבר, עולם בו לשחקנים יש רק אינטרס לקריירה גדולה והרגש אינו משחק תפקיד אצל אף אחד חוץ מהאוהדים-בא האיש הגדול הזה, שי אהרון, מלך השערים של הליגה הלאומית, שהיה יכול בקלות למצוא חוזה בליגת העל, ויורד לליגה ב' מתוך אידיאולוגיה ואהבה להפועל ירושלים, תוך ויתור מקצועי וכלכלי.

זה בדיוק מה שצריך להגיד היום ברדיו.זה המשפט הכי נכון והכי אמיתי.הלוואי ואשמע את זה היום
עבור לתחילת הדף

סאסי מת סאסי מת מנותק

22 הודעות

נשלח - 23/06/2010 :  09:21:31  הצג פרופיל שלח ל- סאסי מת הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כפר סבא תובעים את שי על הפרת חוזה.
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 23/06/2010 :  10:33:48  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא היה לשי חוזה בכפר סבא, אז הם מדברים על תביעה בגין פגיעה במוניטין.
מי שישמע איזה מוניטין יש להם.
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 23/06/2010 :  10:45:41  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טוב, להיות בעדיפות שניה אחרי קבוצה מליגה ב' זה באמת קצת מעליב.
אני חושב שמן הראוי שגם יתבעו את הפועל ר"ג על פגיעה במוניטין, כי זה לא יפה שהם ניצחו אותם בפליי-אוף, וגם הפועל אשקלון בטח נורא העליבו אותם כשניצחו אותם בכפר-סבא ועלו על חשבונם לליגת העל.
עבור לתחילת הדף

אושר גדול אושר גדול מנותק

720 הודעות

נשלח - 23/06/2010 :  11:05:15  הצג פרופיל שלח ל- אושר גדול הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שי הוא החלום הרטוב של כולנו ואמרנו את זה כבר כמה פעמים.חוץ מהתוספת המקצועית שהרי הוא תותחן ידוע, שי ישדרג את הקבוצה מבחינה חברתית,יחבר אותה וינהיג אותה.שי הוא ה"דייוויד בקהאם" שלנו.תרומתו הרבה מעבר למשחק שלו
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 23/06/2010 :  11:07:30  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

לא היה לשי חוזה בכפר סבא, אז הם מדברים על תביעה בגין פגיעה במוניטין.
מי שישמע איזה מוניטין יש להם.

שיזדיינו.חלאות מסופלסות.
נקסט.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 23/06/2010 :  12:17:01  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי סאסי מת

כפר סבא תובעים את שי על הפרת חוזה.

בידיעה היום בידיעות ספורט נאמר ששי נפגש אתמול עם המאמן [קשטן הצעיר] והבעלים של הפועל כפ"ס [הראל רייכמן] ואמר להם "הפועל ירושלים הוציאה לי את החשק לשחק כדורגל. לא אוכל לתת מעצמי הכל בכפר סבא". בהתייחס לאיומם שיגישו כנגדו תביעת נזיקין אמר שי "אמרתי לאנשי כפ"ס שקשה לי למצות את היכולת בקבוצה שמחוץ לירושלים".

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

נדב נדב מנותק

109 הודעות

נשלח - 23/06/2010 :  13:08:44  הצג פרופיל שלח ל- נדב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט

לא מכיר את העובדות לאשורן ולכן זה קצת קשה לחוות דעה. אבל, יש פה שני מסלולים משפטיים שעשויים להיות בעייתים כלפינו:
1. אם שי לא חתם על חוזה מול כפ"ס אבל כן הגיע איתם להבנות זה יכול להיות בעייתי. במיוחד אם הוא נהג שלא בתום-לב וניהל מו"מ איתנו תוך כדי.
2. אם זה נכון, יכולה לצמוח לכפ"ס עילת תביעה כנגד הפועל קטמון על גרם הפרת חוזה.

אני בטוח שעורכי הדין של הקבוצה, שמכירים את העובדות טוב יותר מטפלים בזה. אז בנתיים שכפ"ס תעלם.
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 23/06/2010 :  13:25:55  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יש לנו שני מנהיגים ברמות הכי גבוהות שיש וחשוב שידעו לחיות ביחד
גולה ואהרון

ירון
עבור לתחילת הדף

אדיר אדיר מנותק

261 הודעות

נשלח - 23/06/2010 :  14:23:00  הצג פרופיל שלח ל- אדיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
האם לידיעה שהפרסמה בדאבל פס יש קשר למציאות?
"בנוסף לשי אהרון סיכמה קטמון עם פאבל קומרקוב, ארטם טרטיאק, עוז צבאג, ציון זקן, מוטי מזרחי ומאהר אלחממדה"
א. סיכמנו עם עוז צבאג? סיכמנו סיכמנו?
ב. מי זה פאבל קומרקוב?

"אין יאוש בעולם כלל"
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 23/06/2010 :  14:34:42  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא רואה ידיעה כזו בדאבל פס
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 23/06/2010 :  14:35:32  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בדיקה מהירה מעלה שפאבל קומרקוב הוא כנראה יוצא מחלקת הנוער הצהובה של עירנו שעשה סיבוב במכבי קריית גת מא' דרום

נערך על ידי - עוגן ק. ב-23/06/2010 14:36:13
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 23/06/2010 :  14:44:21  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
פבל חייל בן 21 ואכן שיחק בעונה האחרונה בקרית גת בליגה א' ובעברו שיחק גם בנוער של בית"ר.
בנוסף, הוא בוגר חוות הנוער הציוני בירושלים והיה שם חניך של יאן חנוכייב בקבוצת הכדורגל שם. http://www.schoolsport.co.il/Results.aspx?team=14125.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-23/06/2010 14:47:17
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 23/06/2010 :  17:04:09  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ירון, זה מופיע כמבזק בדאבל-פס, אבל לך תדע כמה זה מדויק.

לגבי עוז צבאג, אני מניח שהבעיה אינה להגיע לסיכום עם השחקן, אלא הקבוצה שלו.
פבל קומרקוב היה שחקן הרכב די קבוע בקרית גת בליגה א'. בתור שכזה ובלי לדעת עליו דבר, אני מניח שהוא שחקן טוב עבור ליגה ב'.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 5 נושא קודם שי אהרון!! נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07