פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

דיבורים על איחוד עם ס.א.ד.ר.

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  דיבורים על איחוד עם ס.א.ד.ר.
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם דיבורים על איחוד עם ס.א.ד.ר. נושא הבא
עמוד: מתוך 7

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 04/06/2010 :  11:42:42  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גם בעיתונות המקומית וגם ברדיו המקומי - מדברים על איחוד
ושבני סיוון דיבר בשמנו על אפשרויות כאלה
זו דעתי:
אין עם מי ועם מה להתאחד. אף אחד בחיים לא יידע מה סך החובות של סאדר.
אין מה לחפש עם האנשים הללו.
לכן אין שלד של אגודה להתחבר אליו - אין אנשים שאנחנו רוצים להיות איתם.
מה נרוויח מאיחוד ?
קיצור דרך של שנה לליגה א' ?
למדנו כבר שקיצורי דרך לא מביאים אותך אל המטרה - ראה השנתיים הראשונות עם אבו גוש ( כשבן גיגי החצוף הזה שקיבל מאיתנו כל גרוש מתעקש לא לשחרר לנו שחקנים בגלל שאנחנו קטמון - הוא ישחרר אותם לקבוצות אחרות )
אז בואו נסתובב עוד שנה קשה בכל מיני מגרשים מזעזעים ונלך בדרך שלנו וגם אם היא לא תהיה סוגה בשושנים ולא נגיע לליגת העל תוך שבועיים
לפחות נהנה ונאמין במה שאנחנו עושים ולא נמכור את נשמתנו לשטן.

ירון

איתמר איתמר מנותק

167 הודעות

נשלח - 04/06/2010 :  11:54:12  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של איתמר שלח ל- איתמר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
"למדנו שקיצורי דרך לא מובילים אותנו אל המטרה"
להזכירך המטרה שלנו היא לחזור להיות הפועל ירושלים הרישמית כאשר היא נקייה מכל זכר לקבלנים ולחולי.

"קבוצה חדשה הקמנו, שום בעל הון לא ישלוט בה"
הפועל קטמון ירושלים
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 04/06/2010 :  11:56:58  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
זו בדיוק הטענה שלי
צריך לעדכן את המטרה
כי
אין מצב בעולם
שנקבל את אגודת הפועל ירושלים נקייה מקבלנים חוליים וחובות
וככל שנבין זאת יותר מהר
כך ייטב

ירון
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 04/06/2010 :  12:18:33  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בלי קשר למה שקורה עכשיו או לא קורה עכשיו מאחורי הקלעים.

ירון, המטרה של הפועל קטמון הייתה ונשארה אחת; הצלת הפועל ירושלים. יש שיחלקו על הדרך ויש שיציעו חלופות אחרות, אבל המטרה הראשונה של כל המיזם הזה היא הפועל ירושלים.

יש שיגידו איחוד (מונח לא נכון לטעמי), יש שיגידו השתלטות (כבר הרבה יותר לעניין) ויש שיגידו שנחכה להתפרקות ונקנה את השם.
כל הדרכים לגיטימיות ואפשריות, אבל המטרה היא אותה מטרה;
הפועל קטמון->הפועל ירושלים. זהו.

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 04/06/2010 :  12:33:22  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא נקבל גוף נקי להכניס אליו את הנשמה שלנו !!!
ראו מקרה אוסישקין שחיכתה בסבלנות להתפרקות מרצון של אייזנברג
וקיבלה את השם בשקל אחד

גם אנחנו צריכים להבין שסבלנות היא מצרך יקר מפז ולחכות בשקט להסתלקות של כל הגורמים שלעולם לא יתנו לנו להיות שם כל עוד הם שם

ירון
עבור לתחילת הדף

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 04/06/2010 :  13:03:11  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אוסישקין זה לא אנחנו, המצב שונה. אנחנו פה בשביל דבר אחד בלבד. הפועל ירושלים. זה צריך לעמוד לנגד עיניינו כל הזמן, אין מה לעדכן פה. לפי דעתי צריך לבחון כל הצעה שמגיעה, אמנם בחשדנות ובשבע עיניים, כי אנחנו עדיין מתעסקים עם שקרנים וגנבים, אבל עדיין לא לפסול על הסף כלום לפני שבדקנו

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים
עבור לתחילת הדף

אתי שוסטר אתי שוסטר מנותק

71 הודעות

נשלח - 04/06/2010 :  14:06:20  הצג פרופיל שלח ל- אתי שוסטר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אנחנו גוף מדהים שמנוהל נפלא ואנשיו אדירים - אך אל לאיש מאיתנו להסתנוור, השם קטמון כמו גם הבית הנוכחי, זמניים הם.
ביום שיתממשו התנאים להם אנו מחכים - חוזרים הביתה כמנצחים. אל לנו לשכוח את זה, לשם כך נוסדנו ולשם כך נסגר ונשתלט.
לא לשנות רעיונות, ולא לעדכן מטרות. אני יכולה רק להעריך שגישושיו של בני סיוון לא נעשים אך ורק על דעת עצמו. זו המטרה של כולנו.

במהרה בימינו אמן.. ובינתיים קדימה קטמון!
עבור לתחילת הדף

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 04/06/2010 :  14:36:47  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אתי שוסטר

אנחנו גוף מדהים שמנוהל נפלא ואנשיו אדירים - אך אל לאיש מאיתנו להסתנוור, השם קטמון כמו גם הבית הנוכחי, זמניים הם.
ביום שיתממשו התנאים להם אנו מחכים - חוזרים הביתה כמנצחים. אל לנו לשכוח את זה, לשם כך נוסדנו ולשם כך נסגר ונשתלט.
לא לשנות רעיונות, ולא לעדכן מטרות. אני יכולה רק להעריך שגישושיו של בני סיוון לא נעשים אך ורק על דעת עצמו. זו המטרה של כולנו.

עבור לתחילת הדף

יוגי יוגי מנותק

241 הודעות

נשלח - 04/06/2010 :  14:48:21  הצג פרופיל שלח ל- יוגי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי אתי שוסטר

אתי שוסטר - אני אוהב אותך.
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 04/06/2010 :  16:15:17  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אתי צודקת. חוץ מזה שהפגישה נעשתה על דעתו של בני סיוון לבדו.
זה נעשה בעיקר בשביל לקבל אייטם בעיתון, ועדיין זה טוב ויפה. שימו לב שהמחיר ממשיך ויורד. לפני 3 שנים זה היה 20 מיליון, לפני שנה 3.5 עד 5 מיליון, עכשיו זה ירד ל 1.5.
להפנים טוב את המילים של המשתמשת שוסטר, שלא נשכח אף פעם, שדיבורי ה"חוויה הקטמונית" לא יסממו אותנו. מהפועל ירושלים באנו ואל הפועל ירושלים נשוב. אין תקומה זולת זאת.
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 04/06/2010 :  16:24:32  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מצבת החובות של הפועל סאדר ירושלים וכל תאגיד אחר שקשור אליה היא כזו סבוכה ועמומה שלמעשה בלתי אפשרי לדבר של "רכישת" הקבוצה בדרך כזו או אחרת.
אם תיווצר איזו שהיא סיטואציה שבה הבעלות המלאה עם כל המשתמע מכך תעבור לתאגיד אחר, שונה, הרי שזה יהיה תאגיד "הפועל קטמון ירושלים" שלמעשה יהיה התחליף [בשם] ל"הפועל ירושלים החדשה".
ברור מאליו שמצבה של סאדר רק הולך ומתדרדר, במיוחד כאשר הקשורים אליה - משפחת סאדר ואנשים נוספים, ככל הנראה הבינו, סוף סוף, השבוע מהי המשמעות של היות הקבוצה בליגה א', שבה אין אגורה ציבורית [הקצבות, זכויות שידור וכו']. מכאן ברור מדוע הם, באמצעות אחרים ובראשם מישל דיין, מנסים לעורר [מחדש?] את רעיון ה"איחוד".
ה"איחוד" יקרה כאשר "הפועל ירושלים" תחזור אל הפועל קטמון - לא בכיוון ההפוך, די דומה למה שקרה עם הפועל תל אביב כדורסל והפועל אוסישקין תל אביב.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

lazy lazy מנותק

2403 הודעות

נשלח - 04/06/2010 :  16:38:41  הצג פרופיל  שלח ל-lazy הודעת AOL שלח ל- lazy הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אגב,אני מקווה שכל אלו שכתבו ויכתבו את דעתם הלגיטימית בת'רד, כבר חידשו את חבורתם בעמותה לשנה הבאה.

גולה יביא לנו רגל...
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 04/06/2010 :  18:02:15  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי lazy

אגב,אני מקווה שכל אלו שכתבו ויכתבו את דעתם הלגיטימית בת'רד, כבר חידשו את חבורתם בעמותה לשנה הבאה.

https://www.katamonshop.com/amuta/

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

קובקוב קובקוב מנותק

213 הודעות

נשלח - 05/06/2010 :  03:30:23  הצג פרופיל שלח ל- קובקוב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי yarond

מה נרוויח מאיחוד ?

זאת שאלה טובה (מלבד המובן מאליו- הקבוצה שלנו).
יש הרבה מה להרוויח מלהיות הקבוצה האדומה היחידה בירושלים:

1. קבוצות נוער וילדים, מוכנות קומפלט. אין לך גם עם מי להתחרות בגזרה הזאת, מלבד בית"ר מן הסתם.

2. אני מנחש- זכויות על שחקני הבית שלנו. מוסא, אסף עזו, מעודה. הם כ"כ עדיפים על הזבלה שאנחנו ממחזרים ממבשרת. שלא נדבר על החיים הקשים שכל מיני קבוצות פריפריה קקיוניות עושות לנו בשביל לקבל אותם.

3. שוב מנחש- קריית יובל.

4. איחוד הקהל, הכי חשוב בעיני. זה תיקון קוסמי קודם כל. גם המעטים שנשארו במקורית חשובים, וגם הרבים יותר שלא התחברו לקטמון ויושבים בבית. אין לי ספק שזה גם יתן בוסט אדיר כמו בעונת קטמון הראשונה, והקהל מקטמון יראה נוכחות לאורך כל העונה ולא רק במשחק עלייה.

5. כל הבכייני תקשורת בצדק ולפעמים גם לא יוכלו להפסיק לבכות.

6. יהיה יותר קל לגייס משקיעים וספונסרים, אני משוכנע. להיות קבוצת כדורגל בכירה, כמו שאנחנו אמורים להיות.

7. ניצחון.

יחד עם זאת, אל תבנו על זה. זה קל מידי, זה לא יקרה. נועדנו לסבול, אני קיץ שעבר הייתי בהיי מטורף שהאיחוד היה נראה אמיתי ואחרי זה אכלתי באסה לכל הקיץ וגם קצת לעונת המשחקים. אבל אני גם מופרע, אז אולי זה רק אני. בכל אופן אל תפתחו ציפיות (אלה שבכלל מעוניינים )
עבור לתחילת הדף

אלי בן רימוז אלי בן רימוז מנותק

301 הודעות

נשלח - 05/06/2010 :  04:52:08  הצג פרופיל שלח ל- אלי בן רימוז הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חושב שהנהלת קטמון חייבת מוסרית לאוהדים שלה שבכל קייץ יעשה נסיון איחוד עם הפועל ירושלים. איחוד יכול להיות השתלטות, פירוק סאדר, סילוק הקבלנים או כל דבר שיביא לכך שלא יהיו 2 קבוצות נפרדות. ללא נסיונות אלו ההנהלה חוטאת לתפקידה. קטמון קמה כדיי לסלק את הקבלנים מהפועל ירושלים. כל השאר הם תועלות שהגיעו מאוחר יותר. ביום שסאסי יסתלק מהפועל ירושלים אני ורוב אלו שעזבו את ירושלים לקטמון יחזרו הבייתה. לכן כל פעולה כזו שבני סיוון ואחרים עושים, לא רק מבורכת היא, הכרחית היא. כמובן שאין בנו יותר מידי אופטימיות. הגאווה של סאסי לא תיתן לו לעזוב.

החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב.
עבור לתחילת הדף

קשיש אדום קשיש אדום מנותק

61 הודעות

נשלח - 05/06/2010 :  08:02:26  הצג פרופיל שלח ל- קשיש אדום הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כיף לקרוא את התמימות הנושבת בנושא זה.אכן נקבל מצבת חובות ברורה, אכן הקבלנים יוותרו על טרפם. אכן כולנו נלך מאוחדים ביחד אל עברי פי פחת. תקדים אוסישקין תקף בעיני וראוי, לא מוותרים לנוכל ובסוף זוכים בכל הקופה (הריקה?). בסופו של התהליך אני מקווה שסאדר פשוט תתפרק כי היא לא תהיה אטרקטיבית לאף אחד.ולכל הבוחשים למיניהם יש כרגע על מה לסמוך, יש מספיק תמימים שיחזקו אותם.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 7 נושא קודם דיבורים על איחוד עם ס.א.ד.ר. נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07