| משתמש |
דיבורים על איחוד עם ס.א.ד.ר.  |
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 09/06/2010 : 08:39:04
|
| באיזה משחק של הפועל ירושלים מאז הקמת קטמון היו 2000 אוהדים ?! |
ירון |
 |
|
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 09/06/2010 : 10:04:52
|
המשחק של הקבוצה המקורית מאז הקמת קטמון שמשך את כמות הצופים הגבוהה ביותר היה משחק העלייה שלהם מהארצית ללאומית בעונתנו הראשונה. ההערכות האופטימיות ביותר דיברו על 1500 צופים ביציע. גם בנוגע לדיווחים אלה אני בספק, אבל מילא.
חברים שאוהדים קבוצות אחרות בלאומית סיפרו לי שהגיעו לטדי בשנים האחרונות ולא ראו יותר מ300-500 צופים. היו משחקים שקיבלתי דיווחים על עשרות בודדות. אל תשכחו את מחלקת הנוער ואת כל המקורבים.
אני לא מבין מה הדיבורים בנוגע ל"אלה שנשארו מאחור". הם בודדים. חלקם שונא אותנו ולא יגיע לכאן בחיים, גם לא אחרי שתהיה קבוצה אדומה אחת. השאר אהובים, אבל מספרית אין הרבה מהם.
האיחוד/השתלטות/כיבוש/חזרה הביתה לא תכפיל את כמות הצופים פי חמש. מה שכן יקפיץ ככה את כמות הצופים והאוהדים שלנו תהיה התבססות רבת שנים בצמרת הכדורגל הישראלי. חכו כמה שנים ואנחנו שם. |
"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל) בואו נמשיך לחלום |
 |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 09/06/2010 : 10:22:13
|
| ובכל מקרה צריך לעשות כל מאמץ להביא את כל האדומים שאפשר להביא אלינו |
ירון |
 |
|
|
עדו האדום
273 הודעות |
נשלח - 09/06/2010 : 10:33:45
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
באיזה משחק של הפועל ירושלים מאז הקמת קטמון היו 2000 אוהדים ?! צילמתי במשחק העלייה שלהם מהארצית והיו 1500. בזמנו כתבתי את זה בפורום שלנו וקיבלתי תגובות נזהמות באופן אישי ע"י בכירים בהנהלה שלהם שטענו בפניי שהיו שם 2200. אני מסכים עם קרנקו לגבי האוהדים שיושבים בבית. לראייה ה5000 שהיו במשחק העלייה נגד אשקלון. חשבתם פעם מיהם אותם 5000 ? אני ראיתי המון פרצופים שהם אוהדים מתנדנדים וחלקם אוהדים של המקורית. בואו נקווה שחלקם הגדול יחזור למגרש בשנה הבאה
|
 |
|
|
עדו האדום
273 הודעות |
נשלח - 09/06/2010 : 10:35:27
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
באיזה משחק של הפועל ירושלים מאז הקמת קטמון היו 2000 אוהדים ?! צילמתי במשחק העלייה שלהם מהארצית והיו 1500. בזמנו כתבתי את זה בפורום שלנו וקיבלתי תגובות נזהמות באופן אישי ע"י בכירים בהנהלה שלהם שטענו בפניי שהיו שם 2200. אני מסכים עם קרנקו לגבי האוהדים שיושבים בבית. לראייה ה5000 שהיו במשחק העלייה נגד אשקלון. חשבתם פעם מיהם אותם 5000 ? אני ראיתי המון פרצופים שהם אוהדים מתנדנדים וחלקם אוהדים של המקורית. בואו נקווה שחלקם הגדול יחזור למגרש בשנה הבאה
|
 |
|
|
קובקוב
213 הודעות |
נשלח - 09/06/2010 : 13:39:14
|
חולצה יקר, אני יודע שלא היו אוהדים (רבים) בכמעט כל המשחקים שלהם. אבל זה בגלל שהם יושבים בבית (וגם, ובכן, קטמון), בדיוק על זה מדברים.
קטמון ותיק דיווח פה בפורום שבמשחק על הירידה היו 1000 אוהדים, בנינו זה אומר שהיו לפחות 1500 אוהדים (בעיתון היה רשום 2000). לדעתי אפשר לפחות להכפיל את המספר הזה באנשים שלא יבואו כל עוד סאסי ויונה יושבים שם/ הפועל תמשיך להיות קבוצה מתה חסרת ערך ספורטיבי ועניין. האם זה מעט? האם גם רק 500 אוהדים זה מעט? בכמה משחקים השנה בקטמון היו יותר מ 700 אוהדים מלבד משחק העלייה?
אתה לא אוהד יום ולא יומיים, אתה באמת לא מכיר אוהדים שלא באים לקטמון אבל גם כבר לא באים למקורית? (ולא בגלל שהם הפסיקו לאהוד אותה/מצאו תחביב אחר) לא הייתי מזלזל בזה.
אגב, מצידי אתם יכולים להתעלם מזה לחלוטין ומה שיניע אותכם לאיחוד/מילה אחרת הוא מחלקת נוער/מגרשים/שחקני בית, העיקר שבסוף תהליך תהיה קבוצה אדומה אחת. היתרונות הם ברורים, אם וכאשר בתנאים שלנו וכו'. |
 |
|
|
סלאמה
95 הודעות |
נשלח - 09/06/2010 : 15:31:31
|
איזה 2000 ואיזה 1500? איזה אלפים יושבים בבית? מה זה מסע האשליות ההזוי הזה, על מה אתה בכלל מדבר? כמה הבלים. אתה מסתמך על הערכותיו של קטמון ותיק (ההוא מוועידת השלום האזורית עם יוסי בן גיגי)? על 2 החברים שלך בבית שלא היו שנים במשחק ויגיעו אולי רק לגמר גביע, אבל מה אכפת להם לומר - "שתהיה קבוצה נוורמלית, נגיע?" ומה הדיבורים המסריחים האלה על צבע אחד בקהל שלנו? זה אחד הטקסטים המסריחים שנכתבו פה. עדיף לא לנסות לענות לו. האמת, נמאס מכל המתחסדים ומגלגלי העיניים ותאוותם וגעגועיהם להפועל ירושלים בשנותיה לפני קטמון.רובכם הרי בכלל לא היה שם. אני הייתי שם, בין הבודדים שעוד באו - זה היה מועדון מת, גמור, מסריח, חולה, עם 200 אוהדים מתוסכלים וזועמים, שעתידו היה אחד - מוות ביסורים, עם עוד כמה השפלות מפישקה ודומיהם בדרך. התביישתי בו. מה, אתם באמת מתגעגעים לקללות הדוחות שהיו מהדהדות שם ביציע הריק? עשו טובה, די עם הפוזה של האותנטים. אז יאללה, תנו לסאסי ויונה להיענש על חטאיהם הבלתי נסלחים, ותפסיקו לטחון מים. |
סאסי - אני מאמין לו! |
 |
|
|
קובקוב
213 הודעות |
נשלח - 09/06/2010 : 17:59:08
|
| אפילו לא ערכתם הפעם. מעניין למה את התוכן הענייני אתם נחושים להשתיק. מיקי בר יעקב גידל יורשים ראויים. |
 |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 09/06/2010 : 18:37:28
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קובקוב
אפילו לא ערכתם הפעם. מעניין למה את התוכן הענייני אתם נחושים להשתיק. מיקי בר יעקב גידל יורשים ראויים.
אולי תשתף, די לרמיזות. וסלאמה, סחתיין. |
נערך על ידי - בלאש ביקו ב-09/06/2010 18:38:18 |
 |
|
|
קובקוב
213 הודעות |
נשלח - 09/06/2010 : 18:51:08
|
שאת הדיבור המסריח על צבע כתבו ועדת המגדר, אני יוצא נגד זה. גם אם זה לא מקובל פה. מבסוט אחי? עכשיו תשחרר אותי מפה בבקשה. |
 |
|
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 09/06/2010 : 19:11:10
|
זונות. עוד פעם ערכו/מחקו פה הודעה ? מי מנהל את הפורום הזה? חלאססססססססס לא מעניין לי פורום פרווה שכזה.אני קראתי את ההודעה של קובקוב שנמחקה והוא לא כתב משהו חריג.אז מה העניין? אסור לקלל? זה לא מנומס? תנו לכתוב חופשי ותפסיקו לצנזר פה הודעות שהן לא קוהרנטיות עם הקו הכללי של הפורום.
נשבר ה-ז מזה.די!
|
 |
|
|
משה גרטל לעולם
295 הודעות |
נשלח - 09/06/2010 : 19:35:48
|
אז מה, לי פעם משה ברעם ערך הודעה שהיה בה את המילה "חרא", הוא שינה את זה ל"באסה". נשבע לכם. |
 |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 10/06/2010 : 06:03:58
|
לא הבנתי את הרמזים ולא ברור לי על מה הכעס ולמה למחוק - הדיון מעניין וחשוב, וגם הערותיו של קובקוב בת'רד מגדר חשובות וראויות מאוד לדיון (מקווה לענות יותר בהמשך היום). אני לא ראיתי שום הודעה פוגעת, ואין צורך להדליק את הפורום
|
 |
|
|
אתי שוסטר
71 הודעות |
נשלח - 10/06/2010 : 11:50:52
|
כמיטב המסורת, מוחקים כאן הודעות - ואני מאחלת רק רע לאנשים שמנהלים את הפורום הזה. לשמחתנו הרבה, הכל כאן מתנהל בכבוד ובשפה ראויה. אז מי שמכם, יא אפסים, למחוק או להעביר נושאים? מוות ביסורים.
המשך סוף שבוע נהדר לכולם. |
 |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 10/06/2010 : 16:00:47
|
| איזו היסטריה. אני לא יודע בדיוק מי מנהל את הפורום, אבל הוא בוודאות לא אדם שמגיע לו כל הרע שבעולם.כמובן שאם מחקו פה הודעות מהסוג של קובקוב, זה וואחד טמטום. אבל גם קובקוב,בחייאת, חלאס עם הדרמה קווין. |
 |
|
דיבורים על איחוד עם ס.א.ד.ר.  |
|