| משתמש |
שבירת הנאחס! אליפות אדומה בטדי  |
|
כלב במגרש
140 הודעות |
נשלח - 15/05/2010 : 22:03:57
|
|
יאללה הפועל!
|
נערך על ידי - כלב במגרש ב-16/05/2010 22:14:38 |
|
|
איתמר
167 הודעות |
נשלח - 15/05/2010 : 22:13:51
|
במזרחי יושבים קופים ת'אלף-בית הם לא יודעים אז בוא נשרוף להם ת'גוב ומי שלא קופץ צהוב |
 "קבוצה חדשה הקמנו, שום בעל הון לא ישלוט בה" הפועל קטמון ירושלים |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 15/05/2010 : 22:17:53
|
בלומפילד הוא הרעננה של מכבי חיפה מי כמו אוהדי הפועל ירושלים מבינים זאת. |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
 |
|
|
nadavlev
206 הודעות |
נשלח - 15/05/2010 : 22:32:00
|
מה אתם שמחים אני לא מבין.... אני שונא את תל אביב כמעט כמו שאת ביתר.
אוהדי הפועל תל אביב חושבים שהשמש זורחת להם מהתחת, כל העיתונאים אוהדים שלהם ועוד אחר כך בוכים שכולם נגדהם. לא הגיע להם אליפות ושלא יתחילו להטיף לי שהפועל שיחקה הכי התקפי אז הגיע לה אליפות, כי גם שנה שעברה מס אשדוד שיחקה את הכדורגל הכי יפה בארץ ולא ניראה לי שהגיע לה אליפות
|
 |
|
|
מיכל946
2 הודעות |
נשלח - 15/05/2010 : 22:35:18
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי nadavlev
מה אתם שמחים אני לא מבין.... אני שונא את תל אביב כמעט כמו שאת ביתר.
אוהדי הפועל תל אביב חושבים שהשמש זורחת להם מהתחת, כל העיתונאים אוהדים שלהם ועוד אחר כך בוכים שכולם נגדהם. לא הגיע להם אליפות ושלא יתחילו להטיף לי שהפועל שיחקה הכי התקפי אז הגיע לה אליפות, כי גם שנה שעברה מס אשדוד שיחקה את הכדורגל הכי יפה בארץ ולא ניראה לי שהגיע לה אליפות
אילו שטויות, אבל מה איכפת לי... ישששששששששששששש |
 |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 15/05/2010 : 22:39:24
|
מה לי ולמי שלא מעריך את הרגע הזה? את הסיוט המתגשם של אוהדי בית"ר? אין לי יכולת לתקשר אתכם כרגע, אולי בעתיד. ונסיים כמובן בייייייייייייש |
 |
|
|
zozo
103 הודעות |
נשלח - 15/05/2010 : 22:47:08
|
איזו דרמה בטדי ! העיקר הכותרות של "כל העיר"
תענוג על הגב של ביטר   |
 |
|
|
עוגן ק.
523 הודעות |
נשלח - 15/05/2010 : 22:54:56
|
איך אפשר לא לשמוח כשלוקחים אליפות על הפרצוף של ביתר בטדי? כבונוס אני די שמח על מפלתו של הפריץ ינקלה שחר שמסתובב נפוח מחשיבות עצמית. האיש שהכניס לכדורגל שלנו את הטייקונים למיניהם. |
נערך על ידי - עוגן ק. ב-15/05/2010 22:55:47 |
 |
|
|
אבו אדהם
235 הודעות |
נשלח - 15/05/2010 : 23:30:29
|
כמי שגר שני מטר מבלומפילד וראה היום את אוהדי חיפה נוהרים למגרש אני לא יכול שלא לרחם עליהם. תחושת הדז'ה וו מעונת רעננה חזקה מתמיד - ההגעה המוקדמת שלהם למגרש, התחושה שזה בידיים שלהם, ועכשיו הבאסה האיומה בדרך חזרה. מסכנים.
וגם - קשה (לי לפחות) להשתחרר מהתחושה שהפועל תל אביב והאוהדים שלה הפכו בעונה הזו לאחת התופעות היותר דוחות בכדורגל הישראלי, סוג של מכביזם חדש, בכיינות בלתי נתפסת וחשיבות עצמית מנופחת: ההתנהלות המגעילה בפרשת משחק הגביע מול קביליו, ההתנהגות של גוטמן באותו משחק, התבכיינות הנוראית אחרי המשחק הלגיטימי לגמרי שמכבי בחרו לשחק בדרבי והרמיזות כאילו לבני יהודה וגיא לוזון יש מניע נסתר. פשוט מגעילים.
ועדיין - אליפות בטדי לא הולכת ברגל. אז קצת פרגון מגיע להם. אבל ממש קצת.
|
 |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 15/05/2010 : 23:42:46
|
יום מבעס לגמרי.מכיוון שלמרות הדעה הרווחת פה אהדת הפועל י-ם/קטמון איננה מחייבת סימפטיה להפועל ת"א ,ומבחינתי היא חלק מהקבוצות התל אביביות הדוחות.קל וחומר באליפות עם שיטה מעוותת וכל כך לא ספורטיבית.
הנחמה היחידה (אך קטנה מאד) שאוהדי בית"ר סובלים כמוני. |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
 |
|
|
פרננדו פסואה
373 הודעות |
נשלח - 15/05/2010 : 23:50:55
|
אני לא מאמין שאתם באמת מסוגלים לנהל דיון רציונלי אחרי מה שקרה פה עכשיו.
יש! יש! יש! יש! יייייייייישששששששששששששששש! |
 |
|
|
ארמדיל
271 הודעות |
נשלח - 16/05/2010 : 00:05:36
|
ציטוט: הפכו בעונה הזו לאחת התופעות היותר דוחות בכדורגל הישראלי, סוג של מכביזם חדש, בכיינות בלתי נתפסת וחשיבות עצמית מנופחת
אם לא הייתי יודע על מי אתה מדבר, הייתי כנראה די בטוח שאתה מתכוון דווקא למכבי חיפה ואוהדיה המחליאים (אותי) - דוגמה מעולה למכביזם, אהדת ניצחונות, כדורגל משמים (במיוחד במאני-טיים), חוסר ספורטיביות, והכל במסווה של "ניהול ברמה אירופאית" עם גב חזק של התקשורת שרוצה לרצות את אלפי האוהדים-מעריצים-ילדים-מתלהבים-ומעצבנים-מאוד שבטוחים שהכל מגיע להם והם שמונה רמות מעל הליגה. אגב, את המושג "התבכיינות" המציאו מחדש השנה במכבי חיפה, אחרי שכל הקיץ יענקלה שחר שיבח את שיטת הקיזוז, אבל כבר חודשיים כל מה ששומעים מאוהדי חיפה זה כמה השיטה הזו נוראית. מחליא. נכון. גם הפועל ת"א יכולה להיות מעצבנת. אבל הפעם מגיע להם לדעתי. הם שיחקו כדורגל אדיר, ובמיוחד במשחקים החשובים. גם אני לא אהבתי את ההתנהגות עם בורשטיין, אבל בנוגע לכל שאר הדברים שציינת - אני בטוח שגם אתה היית מתנהג ככה אם זה היה אצלנו.
היום זה יום שמח מאוד לכדורגל הישראלי, לאו דווקא בגלל שהפועל ת"א לקחה אליפות מוצדקת (ועוד בעשרה שחקנים מול הבבונים ), אלא בגלל ששיטת הקיזוז של לוזון הכניסה, בפעם הראשונה שאני זוכר בחיים שלי, עניין אמיתי לליגה הראשונה המשמימה שלנו. מי היה מאמין. |
--- Homo Sapiens Non Urinat In Ventum |
 |
|
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 16/05/2010 : 00:54:51
|
זה בדיוק מה שהתכוונתי בתור פועל יוצא בשרשור שפתחתי לפני כמה ימים בנוגע לתל אביבים באדום.
וחוץ מזה, אני מסכים עם ההוא מהחומוס:
ציטוט: נשלח במקור על ידי אבו אדהם
כמי שראה היום את אוהדי חיפה נוהרים למגרש אני לא יכול שלא לרחם עליהם. תחושת הדז'ה וו מעונת רעננה חזקה מתמיד - ההגעה המוקדמת שלהם למגרש, התחושה שזה בידיים שלהם, ועכשיו הבאסה האיומה בדרך חזרה. מסכנים.
וגם - קשה (לי לפחות) להשתחרר מהתחושה שהפועל תל אביב והאוהדים שלה הפכו בעונה הזו לאחת התופעות היותר דוחות בכדורגל הישראלי, סוג של מכביזם חדש, בכיינות בלתי נתפסת וחשיבות עצמית מנופחת: ההתנהלות המגעילה בפרשת משחק הגביע מול קביליו, ההתנהגות של גוטמן באותו משחק, התבכיינות הנוראית אחרי המשחק הלגיטימי לגמרי שמכבי בחרו לשחק בדרבי והרמיזות כאילו לבני יהודה וגיא לוזון יש מניע נסתר. פשוט מגעילים.
ועדיין - אליפות בטדי לא הולכת ברגל. אז קצת פרגון מגיע להם. אבל ממש קצת.
הדבר היחיד שאני מבסוט ממנו מכל העניין הזה, הוא שזה נעשה על הראש של ביטר. חוץ מזה ממש לא איכפת לי. |
"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל) בואו נמשיך לחלום |
 |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 16/05/2010 : 01:01:14
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה
יש! יש! יש! יש! יייייייייישששששששששששששששש!
מסכים עם הפורטוגזי, למרות שגם לחיפה יש לי הרבה סימפטיה. בכלל - כל השנים האלו שאתה מוצא את עצמך מעודד קבוצות כי הן היריבות של ביתר הביאו אותי לכך שאני פחות או יותר מסמפט את כולן, כולל מכבי ת"א בכדורגל.. ואם מכבי כדורסל היו נגד בית"ר אז גם אותם בטח הייתי מסמפט קצת.. מה לעשות.. |
I am City till I cry |
 |
|
|
amos
1045 הודעות |
נשלח - 16/05/2010 : 06:13:46
|
כואב לי על האוהדים הנפלאים של ביתר. קהל ירושלמי חם ותומך
|
 |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 16/05/2010 : 07:50:16
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה
מר פסואה.שום רציונלי -סופר רגשי.זה הבעיה שלך שאינך מסוגל לקלוט שיש לא מעט(גם מאוהדי הפועל י-ם) ששונאים את הפועל ת"א בעוצמות רגשיות עצומות(לא עצומות כמו השנאה לבית"ר אבל עדיין עצומות) |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
 |
|
שבירת הנאחס! אליפות אדומה בטדי  |
|