פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מונדיאל 2010 ,האשכול הרשמי.

כל הפורומים
הפועל קטמון
 אוף-טופיק
  מונדיאל 2010 ,האשכול הרשמי.
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם מונדיאל 2010 ,האשכול הרשמי. נושא הבא
עמוד: מתוך 13

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 16/05/2010 :  21:34:48  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

אנגליה.
דרך אגב, וסליחה על הבורות, למה מייקל קאריק לא זומן? מי אמור להיות קשר אחורה בדיוק? בארי?

כן. קשר אחורי אנגלי ראוי יעשה את ההבדל. נכון.
תהיה בריא, בלאש. תהיה בריא.
אללה יוסטור, לפעמים אני חושב שאני ואתה מסתכלים על אותו מגרש ואתה רואה משחק ראגבי.
אנגליה נחותה, נחותה, נחותה.
ואמוס ארחנטינה.

עניתי על השאלה את מי אני אוהד, לא מי תיקח. אבל, אני מוכן להתערב איתך שאנגליה תגיע רחוק יותר מארגנטינה.
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 16/05/2010 :  22:00:18  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:

אנגליה.
דרך אגב, וסליחה על הבורות, למה מייקל קאריק לא זומן? מי אמור להיות קשר אחורה בדיוק? בארי?

כן. קשר אחורי אנגלי ראוי יעשה את ההבדל. נכון.
תהיה בריא, בלאש. תהיה בריא.
אללה יוסטור, לפעמים אני חושב שאני ואתה מסתכלים על אותו מגרש ואתה רואה משחק ראגבי.
אנגליה נחותה, נחותה, נחותה.
ואמוס ארחנטינה.

עניתי על השאלה את מי אני אוהד, לא מי תיקח. אבל, אני מוכן להתערב איתך שאנגליה תגיע רחוק יותר מארגנטינה.

אני לא לוקח כסף ממורים. יש גבול לכמה מניאק אפשר להיות.
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 16/05/2010 :  22:11:32  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מחורחה מורה לא התביישת לקחת שטר של עשרים בשביל הדלק בפיאסטה...
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 17/05/2010 :  10:20:02  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הוא היה חייב לי על חומרים לאלפאחורס שקנינו ב"עדיקא" שבוע לפני. ריבת חלב היה אז מצרך יקר. הו, הפיאסטה המיתולוגית. צביטה בלב.
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 18/05/2010 :  01:25:23  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הולנד. בסוף הם חייבים לקחת פעם אחת. חוץ מזה - יש הרבה הולנדים בדרא"פ עוד מתקופת מלחמת הבורים, בטוח זה ישפיע. לטובה.
קרויף לנצח!

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 18/05/2010 :  09:18:14  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

הוא היה חייב לי על חומרים לאלפאחורס שקנינו ב"עדיקא" שבוע לפני. ריבת חלב היה אז מצרך יקר. הו, הפיאסטה המיתולוגית. צביטה בלב.

אלפחורס זה הדבר הכי מגעיל בעולם.
עבור לתחילת הדף

zozo zozo מנותק

103 הודעות

נשלח - 18/05/2010 :  20:32:00  הצג פרופיל שלח ל- zozo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כל הנבחרות שהוזכרו כאן כלכך בנאליות !
הולנד חמודה מאוד, סקסית כזאת

רק לא איטליה או צרפת, אני מתחנן .

אני בעד איזו נבחרת מאפריקה, לא איכפת לי איזו, אבל זה יהיה מרגש :)
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 19/05/2010 :  13:00:39  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

גפילטע פיש זה הדבר הכי מגעיל בעולם. על כל השאר אפשר להתווכח.
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 21/05/2010 :  00:23:18  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

הולנד. בסוף הם חייבים לקחת פעם אחת. חוץ מזה - יש הרבה הולנדים בדרא"פ עוד מתקופת מלחמת הבורים, בטוח זה ישפיע. לטובה.
קרויף לנצח!

פחחחח.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

864 הודעות

נשלח - 21/05/2010 :  15:59:15  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
פורום שלם, אנשים בעלי יומרות, ואין פה אף מוטהרפאקהאר שיודע מי יהיה הקשר האחורי של אנגליה?!
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 21/05/2010 :  17:50:05  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

צביטה בלב.

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

פרננדו פסואה פרננדו פסואה מנותק

373 הודעות

נשלח - 21/05/2010 :  18:47:25  הצג פרופיל שלח ל- פרננדו פסואה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

פורום שלם, אנשים בעלי יומרות, ואין פה אף מוטהרפאקהאר שיודע מי יהיה הקשר האחורי של אנגליה?!

ואתה יודע מי המגן הימני של צפון קוריאה?
עבור לתחילת הדף

864 הודעות

נשלח - 21/05/2010 :  19:56:46  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה

ציטוט:

לא. זאת משוואה פוסט קולוניאלית?
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 21/05/2010 :  22:20:40  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

כמובן שבסוף לאמפרד וג'ררד ישחקו כשאחד מהם אחורי,יראו כמו כלום,הנבחרת תראה זוועה, יגיעו הפנדלים ואפשר יהיה להתכונן ליורו.

ולעצם השאלה, בעקרון גארת' בארי, הוא גם הקשר האחורי הכי טוב באנגליה היום.
עבור לתחילת הדף

פרננדו פסואה פרננדו פסואה מנותק

373 הודעות

נשלח - 22/05/2010 :  01:04:03  הצג פרופיל שלח ל- פרננדו פסואה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה

ציטוט:

לא. זאת משוואה פוסט קולוניאלית?

לא. זאת משוואה שמתבססת על אחזקה של נשק בלתי קונבנציונאלי וסיכוי שווה לזכות במונדיאל.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 13 נושא קודם מונדיאל 2010 ,האשכול הרשמי. נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07