| משתמש |
מונדיאל 2010 ,האשכול הרשמי.  |
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 12/05/2010 : 22:48:25
|
מי תיקח? מי הפייבוריטית שלכם?
VAMOS ARGENTINA
|
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 12/05/2010 : 22:53:07
|
רק ספרד |
אליה |
 |
|
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 13/05/2010 : 00:06:57
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי tampopo
VAMOS ARGENTINA
עם הסגל שפורסם, אתה מאמין לזה? |
"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל) בואו נמשיך לחלום |
 |
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 13/05/2010 : 00:36:51
|
אין להם הרבה סיכוי גם בגלל הסגל וגם בגלל מאמן |
אליה |
 |
|
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 13/05/2010 : 09:16:42
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי החולצה האדומה
ציטוט: נשלח במקור על ידי tampopo
VAMOS ARGENTINA
עם הסגל שפורסם, אתה מאמין לזה?
ארגנטינה היא הנבחרת שלי.תמיד הייתה ותמיד תהיה. אם היא יכולה לקחת ? לדעתי ,יש לה את הכלים לעשות את זה ,למרות ההחלטה התמוהה של המסטול השמן שלא לזמן את זאנטי וקמביאסו. במיוחד שהחלק הבעייתי בנבחרת של דייגו, היא ההגנה והקישור האחורי.מצד שני,לך תדע מה הביא את דייגו להחלטה הזאת.לא יודע..
אז מי תיקח בכל זאת? כרגע זו נראית לי אנגליה.זה הזמן שלה.
|
נערך על ידי - tampopo ב-13/05/2010 09:18:08 |
 |
|
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 13/05/2010 : 12:30:17
|
[התמוהה של המסטול השמן שלא לזמן את זאנטי וקמביאסו. במיוחד שהחלק הבעייתי בנבחרת של דייגו, היא ההגנה והקישור האחורי.מצד שני,לך תדע מה הביא את דייגו להחלטה הזאת.לא יודע..
אז מי תיקח בכל זאת? כרגע זו נראית לי אנגליה.זה הזמן שלה.
[/quote] לארגנטינה אין מאמן...אם אתה לא מבין את ההחלטה התמוהה אתה כנראה לא קורא בין השורות (הייתי חייב בדיחת סמים אחת )
בחייאת, טמפופו מה נסגר איתך? אנגליה? אנגליה? מאיפה הבאת את זה עכשיו? תזמון זה הרבה בחיים אבל צריך גם שחקנים....
במאמר מוסגר - יש לי תחושה שלא נראה גמר השנה כלל, מקווה שאני טועה, אבל באפריקה הכל יכול לקרות. |
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
 |
|
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 14/05/2010 : 11:11:55
|
גדעון , ראשית כל ,תלמד כבר להגיב עם ציטוט בצורה נורמלית.כל הסוגריים המרובעים האלו מוציאים אותי מהריכוז.:( שנית,אני לא מרשה לך לדבר ככה על אלוהים.(הוא נקי כבר 6 שנים).:// שלישית,אנגליה הרשימה מאד במוקדמות.יש לה מאמן,שחקנים מצויינים ובדרום אפריקה מדברים אנגלית(סוג של..) אנגליה היא ההימור שלי! שלך?
|
נערך על ידי - tampopo ב-14/05/2010 11:12:36 |
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 15/05/2010 : 12:57:41
|
טמפופו אתה תלוש מהמציאות. אפילו המלכה לא חושבת כמוך. |
 |
|
|
פרננדו פסואה
373 הודעות |
נשלח - 15/05/2010 : 13:15:30
|
| מי שלא רוצה לראות את המאמן ההזוי ביותר בהיסטוריה של הכדורגל לוקח את המונדיאל הזה, אין לו לב. |
 |
|
|
gideon
918 הודעות |
נשלח - 15/05/2010 : 15:12:28
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה
מי שלא רוצה לראות את המאמן ההזוי ביותר בהיסטוריה של הכדורגל לוקח את המונדיאל הזה, אין לו לב.
יהודה זגורי במונדיאל???? די!!! או שמא מדובר במירו בן שמעון???
הנה טמפופו הגבתי עם ציטוט.
אם האליפות תגיע לכדי גמר אני מהמר על ספרד - די נדוש אבל מאוד נחמדים החברה האלה....השאלה היא האם אינייסטה, הבן האבוד של העונה החולפת יחזור ובגדול, אם כן גם אלוהים עם יד אחת או שתיים וסינוסים דלקתיים לא יוכלו לעצור את ספרד. |
עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל, מָחָר – הַכֹּל.
|
 |
|
|
פרננדו פסואה
373 הודעות |
נשלח - 15/05/2010 : 16:26:36
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי gideon
ציטוט: נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה
מי שלא רוצה לראות את המאמן ההזוי ביותר בהיסטוריה של הכדורגל לוקח את המונדיאל הזה, אין לו לב.
יהודה זגורי במונדיאל???? די!!! או שמא מדובר במירו בן שמעון???
הנה טמפופו הגבתי עם ציטוט.
אם האליפות תגיע לכדי גמר אני מהמר על ספרד - די נדוש אבל מאוד נחמדים החברה האלה....השאלה היא האם אינייסטה, הבן האבוד של העונה החולפת יחזור ובגדול, אם כן גם אלוהים עם יד אחת או שתיים וסינוסים דלקתיים לא יוכלו לעצור את ספרד.
לספרד יש את הסגל הכי חזק והכי מאוזן במונדיאל, אי אפשר בכלל להתווכח על זה. האמת היא שאני לא זוכר סגל כל כך חזק של אף נבחרת כבר כמה מונדיאלים. אבל זה גם כולה מונדיאל, סוג של לוטו, לא בהכרח הנבחרת הכי טובה לוקחת. הגרלה קלה, שתי קרבות פנדלים ואיזה גול עצמי בדקה ה112, זה כל מה שצריך. |
 |
|
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 15/05/2010 : 22:41:21
|
אנגליה. דרך אגב, וסליחה על הבורות, למה מייקל קאריק לא זומן? מי אמור להיות קשר אחורה בדיוק? בארי? |
 |
|
|
danvel1
142 הודעות |
נשלח - 15/05/2010 : 22:49:16
|
איטליה היא הנבחרת המועדפת עלי, מקום שני ברזיל, מקום שלישי ספרד.
|
אפילו שהמסע בן אלף קילומטרים הדרך מתבצעת צעד אחר צעד... |
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 16/05/2010 : 15:45:41
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי בלאש ביקו
אנגליה. דרך אגב, וסליחה על הבורות, למה מייקל קאריק לא זומן? מי אמור להיות קשר אחורה בדיוק? בארי?
כן. קשר אחורי אנגלי ראוי יעשה את ההבדל. נכון. תהיה בריא, בלאש. תהיה בריא. אללה יוסטור, לפעמים אני חושב שאני ואתה מסתכלים על אותו מגרש ואתה רואה משחק ראגבי. אנגליה נחותה, נחותה, נחותה. ואמוס ארחנטינה. |
 |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 16/05/2010 : 17:45:21
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
אנגליה. דרך אגב, וסליחה על הבורות, למה מייקל קאריק לא זומן? מי אמור להיות קשר אחורה בדיוק? בארי?
כן. קשר אחורי אנגלי ראוי יעשה את ההבדל. נכון. תהיה בריא, בלאש. תהיה בריא. אללה יוסטור, לפעמים אני חושב שאני ואתה מסתכלים על אותו מגרש ואתה רואה משחק ראגבי. אנגליה נחותה, נחותה, נחותה. ואמוס ארחנטינה.
לא מכובד, קראנקו. כולה קשר אחורי, שוער, שני מגנים, בלם אחד, שלושה קשרים וחלוץ ליד רוני ויש להם סיכוי סביר להגיע לרבע. מה, לא ברור לכם שגרמניה תיקח? |
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 16/05/2010 : 18:21:02
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי שלומי מלכה
ציטוט: נשלח במקור על ידי קראנקו
כן. קשר אחורי אנגלי ראוי יעשה את ההבדל. נכון. תהיה בריא, בלאש. תהיה בריא. אללה יוסטור, לפעמים אני חושב שאני ואתה מסתכלים על אותו מגרש ואתה רואה משחק ראגבי. אנגליה נחותה, נחותה, נחותה. ואמוס ארחנטינה.
לא מכובד, קראנקו. כולה קשר אחורי, שוער, שני מגנים, בלם אחד, שלושה קשרים וחלוץ ליד רוני ויש להם סיכוי סביר להגיע לרבע. מה, לא ברור לכם שגרמניה תיקח?
חרף המאמצים, אני פשוט לא יכול עליך. הכי שנון בגיזרה. |
 |
|
מונדיאל 2010 ,האשכול הרשמי.  |
|
|
|