| משתמש |
מונדיאל 2010 ,האשכול הרשמי.  |
|
חזום חזום
100 הודעות |
נשלח - 07/07/2010 : 15:29:23
|
קרב איתנים בין תמנון לארמדיל.
אני הולך עם התמנון. |
 |
|
|
שלומי מלכה
689 הודעות |
נשלח - 07/07/2010 : 17:17:15
|
| ברור, יש לו יותר ידיים. והוא גם יותר חכם. |
 |
|
|
ארמדיל
271 הודעות |
נשלח - 08/07/2010 : 00:04:10
|
| אתם לא מבינים, זה הכל היה בשביל שהגרמנים יפלו. אני לא מתעסק עם תמנונים מה אני דפוק? |
--- Homo Sapiens Non Urinat In Ventum |
 |
|
|
שומר החומות
906 הודעות |
נשלח - 08/07/2010 : 01:14:39
|
| תמנון מניאק. מה שכן, הגרמנים היו תשושים מרוב הצלחות, והספרדים פשוט משחקים מסודר. חראם על ההולנדים. למרות שאולי תהיה הפתעה |
אם תרצו אין זו אגדה
|
 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 08/07/2010 : 07:18:08
|
חבר'ה אתם מגזימים. הספרדים משחקים הכי יפה בטורניר. חוץ מזה שהחוד שלהם לא בכושר ותלוי כמעט כולו בדויד וייה, יש להם הכי הרבה החזקה בכדור, הכי הרבה מסירות ומסירות מדוייקות, הכי הרבה הכנסות כדור לעומק, וגם במשחק הזה, גרמניה כמעט לא הייתה. עם קצת יותר ריכוז של התקפת ספרד זה היה נגמר עם עוד שניים או שלושה שערים. גמר הולנד- ספרד הפך אותי למאושר באדם |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
|
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 08/07/2010 : 07:47:27
|
| למען האמת לי היה ברור כבר אחרי המשחק של גרמניה נגד ארגנטינה שספרד תגיע לגמר. לגרמנים לא היה איך להתמודד עם ברצלונה ועוד כמה. אותם דברים תקפים לגבי הולנד, שנראית לי רכה מדי ומתקשה לשחק מול משחק מהיר וטכני (ברזיל במחצית הראשונה של רבע הגמר). |
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
 |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 08/07/2010 : 09:20:24
|
נאצים זה פאסה או לא פאסה (וזה מה זה לא פאסה)איזה כיף שאין צורך לשמוע את ההמנון הגרמני בגמר ולשמוע המוני צווחנים גרמנים בברלין.
ואחרי שברזיל לצערי עפה אפשר להתרווח בכורסה ולהנות במשחק בין אהובה מס' 2 ל 3 -כל תוצאה תהנה....וככ"ז יאללה הולנד.
|
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
נערך על ידי - קלי ב-08/07/2010 09:23:44 |
 |
|
|
לאסלו צה
1265 הודעות |
נשלח - 08/07/2010 : 15:07:09
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קלי
נאצים זה פאסה או לא פאסה (וזה מה זה לא פאסה)איזה כיף שאין צורך לשמוע את ההמנון הגרמני בגמר ולשמוע המוני צווחנים גרמנים בברלין.
+1 |
שונא ביט"ר. אוהב שווארמה. |
 |
|
|
פרננדו פסואה
373 הודעות |
נשלח - 08/07/2010 : 23:27:02
|
| והאינקוויזציה, פאסה או לא פאסה? |
 |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 09/07/2010 : 07:53:59
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה
והאינקוויזציה, פאסה או לא פאסה?
פרננדו-אפשר לקחת את זה למקומות ציניים ולהגחיך את זה ,וברור שאז נגלה שאנחנו אמורים לאהוד את מיקרונזיה בלבד.אבל שואה זה שואה ,ו 6 מיליון זה 6 מיליון והזמן המועט שעבר הוא הזמן המועט שעבר.אם אני אמור לשכוח את זה בגלל שהיום הם שונים ובגלל שהנבחרת שלהם מציגה כדורגל תוסס -סבבה.אני מרשה לעצמי (כמו ישראלים רבים) "להעניש" אותם בעונש הקשה של אי רצון שהלאומיות שלהם תנצח בשום שדה . לך מותר אחרת אבל אין מה לבטל את זה בגיחוך |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
 |
|
|
tampopo
644 הודעות |
נשלח - 09/07/2010 : 13:11:41
|
איזה גמר מעפן יצא.והוא כזה, רק בגלל שאני אדיש לתוצאה ולא בגלל הנבחרות המשובחות שהגיעו לשם. זו תהיה הפתעה בשבילי אם הולנד יקחו.אני מהמר על ניצחון קליל לספרד. ספרד פשוט טובה יותר ,מוכשרת יותר,מאוזנת יותר,ומשחקת באותה שיטה מתישה נגד כל נבחרת שהתמודדה מולה. חראם על הולנד.
|
 |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 09/07/2010 : 16:32:39
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
הולנד. בסוף הם חייבים לקחת פעם אחת. חוץ מזה - יש הרבה הולנדים בדרא"פ עוד מתקופת מלחמת הבורים, בטוח זה ישפיע. לטובה. קרויף לנצח!
פחחחח.
למה"פחחחח"? למה הזלזול הזה? כמדומני, מחאיי, שנבחרת פולין לא במונדיאל..
לא מזלזל בך, מזלזל בהולנד, ההראל סקעת של הנבחרות. אז פולין לא? ומה עם ארגנטינה?
חיכתי לזה כל המונדיאל.. יקחו או לא - הולנד את שלהם עשו.. לא מבין למה הם הראל סקעת.. |
I am City till I cry |
 |
|
|
אליה
866 הודעות |
נשלח - 10/07/2010 : 14:04:01
|
דל בוסקה עשה שיוערי בית והעביר את וויה למרכז וגם חיבר אותו לפדרו+ינייסטה+צאבי זה נראה טוב אבל הולנדים יעבקו על כל סנטימטר על המגרש+ סניידר+רובן המעולים...זה נראה שקול מה שכן גרמניה לא בגמר מה יכול להיות יותר טוב והתמנון שיקפוץ לי..... |
אליה |
נערך על ידי - אליה ב-10/07/2010 14:05:20 |
 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 10/07/2010 : 19:16:33
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אליה
דל בוסקה עשה שיוערי בית והעביר את וויה למרכז וגם חיבר אותו לפדרו+ינייסטה+צאבי זה נראה טוב אבל הולנדים יעבקו על כל סנטימטר על המגרש+ סניידר+רובן המעולים...זה נראה שקול מה שכן גרמניה לא בגמר מה יכול להיות יותר טוב והתמנון שיקפוץ לי.....
אמנם טורס לא פוגע, אבל לשחק עם וויה במרכז זה לא טוב. שים לב שאת כל השערים שלו הוא כבש כשהוא שיחק בצד שמאל, ובמשחק היחיד שהוא שיחק באמצע (נגד גרמניה) הוא לא היה קיים, לעומת זאת פדרו היה מעולה, אולי לפתוח איתו במרכז זה עדיף, למרות שהוא יותר שחקן כנף. מה שבטוח, אחד מהקשרים האחוריים (צ'אבי אלונסו או בוסקטס) צריכים לרדת לספסל ולפנות מקום לפברגס. כמה שאני אוהב את הולנד, היא נבחרת בינונית, וספרד חייבת לשחק נגדה התקפי ולנצח. זה יהיה עצוב מאוד אם דווקא הנבחרת האפורה הזאת תיזכר כגדולה ביותר בהיסטוריה של הולנד |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
|
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 11/07/2010 : 00:36:36
|
הנה תרומתי לת'רד של גביע העולם 2014. שחקן שמנבאים לו שיהיה שם, אבל יותר מביצועיו (שהם לא רעים בכלל) שימו לב לחולצה, לקהל ולדגלים..... http://www.youtube.com/watch?v=GA5W59gwmiQ |
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
 |
|
מונדיאל 2010 ,האשכול הרשמי.  |
|