פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מונדיאל 2010 ,האשכול הרשמי.

כל הפורומים
הפועל קטמון
 אוף-טופיק
  מונדיאל 2010 ,האשכול הרשמי.
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד קודם | עמוד הבא
משתמש נושא קודם מונדיאל 2010 ,האשכול הרשמי. נושא הבא
עמוד: מתוך 13

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 04/07/2010 :  15:38:23  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
שתי הערות: סוארז היה בסדר גמור ויותר מזה. אני מתעב ציניות בכלל ובכדורגל בפרט אבל הצלה על קו השער ביד וקבלת עונש מתאים-זה דבר בהחלט לגיטימי. כמעט שאין צורך לומר שרציתי מאוד שגאנה תנצח.
אשר לגרמניה, השחקנים שמככבים בשורותיה היום עולים לאין שיעור על כוכבי 1990, למעט ליטברסקי. גרמניה של היום נחמדה מאוד, ובכל מקרה סולקו כל המאמנים ההגנתיים מהמונדיאל. לכל ארבע הנבחרות יש סיכוי כמעט שווה לזכות, שכן גרמניה התישה קצת את עצמה בשלבים המוקדמים. באורח אירוני עלול לפקוד אותה גורלה של הולנד בשנת 1974! הייתי שמח לראות את ספרד זוכה אבל אין לי שום יומרה לנחש את התוצאות.
עבור לתחילת הדף

avitemkin avitemkin מנותק

447 הודעות

נשלח - 04/07/2010 :  16:25:11  הצג פרופיל שלח ל- avitemkin הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חיים אני מתפלא על ההגנה הנלהבת לציניות. מה פירוש שסוארז היה בסדר גמור כי הוא קיבל את העונש? האם לשבור רגל לחלוץ זה בסדר גמור אם מקבלים כרטיס אדום? מה שהסוארז עשה שקול לשבירת רגל בכוונה תחילה. חבל שהוא לא קיבל הרחקה ארוכה ומשמעותית. אני רק מקווה שההולדנים יעיפו את החבורה של סוארז מהמונדיאל תוך השפלה גדולה.
לגבי גרמניה, בינתיים לא ראיתי אותה נגד הגנה ראוייה). נגד הקישור של אנגליה היו להם רגעים קשים. נדמה לי שההגנה והקישור של ספרד חזקים מדי בשבילם, ויהיה להם קשה עם שאבי ואינייסטה. אני גם מסכים שציך היה להרכיב את ססק פברגס במקום בוסקטס, אך גם כך נראה לי שגרמניה תמצא את עצמה נאבקת על המקום השלישי. גמר ספרד הולנד נשמע לי לא רע, וחופשית מה"חשודים הרגילים" (איטליה, גרמניה ברזיל).

he will come to
her in yellow stockings, and 'tis a colour she
abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
עבור לתחילת הדף

קובקוב קובקוב מנותק

213 הודעות

נשלח - 04/07/2010 :  17:09:18  הצג פרופיל שלח ל- קובקוב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תשאל את עצמך מה היית רוצה ששחקן של הפועל היה עושה בסיטואציה דומה, ותענה בכנות. לדעתי, פה היו קוראים את זה שחקן נשמה.

ההפסד של גאנה בהחלט כואב ולו בגלל ש"הפסדתי" כמה מאות אלפי שקלים בגללו. שמתי ב"ווינר ביג" 2:1 להונלד, 2:0 לאיזה קבוצה פינית עלומה נגד קבוצה פינית עלומה אחרת בפוקוס מהסרטים, וגאנה, על גאנה שמתי ניצחון 1:0 קטן. כל כך קרוב- 35 דקות ליתר דיוק- ועם זאת כל כך, סססססעמק.

חוץ מזה, תמיד אמרתי שאני מעדיף לקחת את הגביע על אדמת ברזיל.
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 04/07/2010 :  21:54:09  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מתחבר ב80% לחיים ברעם אבל לדעתי לגרמניה בשום פנים ואופן לא גדל מעז כשר שמשתווה לאנדי מולר,זאמר וחסלר כמה שאני לא אוהב גרמנים חייב להודות-היו פעם שחקנים.בנוגע לשאר לדעתי פורלאן הוא השחקן של מונדיאל הזה מנהיג אמתי שלקח על גבו כל הנבחרת הדי בינונית(מלבד סוארז)וסחב אותה לחצי גמר.תמיד הערכתי אותו כי גם באטלטיקו הוא עשה בערך אותו הדבר העונה.בקשר לספרד -מת עלהם אבל ספק אם ברמת משחק כזו הם יעלו על גרמניה.בנוסף לכל הבעיות הדאגה שלי זה פויול שנראה כי עבר את שיאו.אולי לנסות את ארבלוע או אלביול במקומו כי הוא נראה עייף וחסר חשק.אבל דבר ראשון זו הסחמה המטומטמת של דל בוסקה -דרוש שינוי מידי.

אליה
עבור לתחילת הדף

אדיר אדיר מנותק

261 הודעות

נשלח - 05/07/2010 :  00:42:32  הצג פרופיל שלח ל- אדיר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כדורגל משחקים 90 דקות ובסוף גרמניה דופקת רביעייה...
יאללה אשכנז, אובר אלס, עד הסוף! אם יש מגיע...
ואם שחקן של הפועל היה עושה 'סוארז' כזה, הוא היה מקבל ממני פרחים. אם שחקן של בית"ר-דקירה בין הגבות, וזה מה שיפה בכדורגל

"אין יאוש בעולם כלל"

נערך על ידי - אדיר ב-05/07/2010 00:44:24
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 05/07/2010 :  02:07:23  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה

נאצים זה פאסה. יאללה דויטשלנד.

נאצים זה אף פעם לא פאסה. אנשים שאוהדים נאצים לעומת זאת, זה פתאט.
Viva espania!! Si se peude!!1

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.

נערך על ידי - לאסלו צה ב-05/07/2010 02:08:19
עבור לתחילת הדף

חיים ברעם חיים ברעם מנותק

403 הודעות

נשלח - 05/07/2010 :  14:32:51  הצג פרופיל שלח ל- חיים ברעם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הגיע הזמן לשים קץ למנהג המגעיל לקרוא לגרמנים של היום "נאצים". אפילו ההורים של שחקני גרמניה 2010 טרם נולדו במלחמת העולם השנייה. הטלת האשמה בהם גובלת בגזענות הביולוגית של היטלר.
יותר מזה: הנבחרת המולטי-אתנית ומאמנה, בהשראת יורגן קלינסמן שהיה אחד מראשי הליגה נגד האפרטהייד בדרום אפריקה כאשר נלסון מאנדלה עוד היה בכלא, היא אנטיתזה מובהקת לגזענות ולנאציזם. כל זה לא משנה את העובדה שאני מעדיף שספרד תנצח. כמו שאבי טמקין (שעליו אני חולק עמוקות בנושא סוארז) אמר, כל הנבחרות המאוסות ומאמניהם ה"שיטתיים" כבר בדרך הבייתה. צר לי כמובן על ארגנטינה, אבל אין לנו אלא להודות שגרמניה ניצחה בצדק.
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 05/07/2010 :  15:38:03  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חיים!כרגיל אני מודה שאתה צודק בנושא של נאציזם אלא שסיפורי משפחה והחינוך בצל השואה וגם נסיון אישי שצברתי מנעות ממני את המידה הידוע של סלחנות שאליה תמיד מוכן הלב היהודי הגדול.אנו יהודי ארופה ספגנו עד בשרינו העבדות הלא משמכות גם בעבר וגם בזמן חדש יותר אשר מדברות בעד עצמם .אם תרצה אספר לך פעם אבל בכל זאת אמנע מסופרלטיבים כאלו כדי לא לפגוע באשכול החמוד הזה.יאללה ספרד וסוארז שחקן נשמה

אליה
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 05/07/2010 :  21:14:21  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.1988.81480.html
זה עצוב לי מאד.
אפשר לומר הרבה דברים על היכולת של מארדונה כמאמן אבל לטעמי, קצת יצאו מפרופורציות בקטילה עליו.בניגוד לנבחרות ארגנטינה בעבר ,הנבחרת שלו במונדיאל הזה שיחקה כדורגל טוב,לעיתים מלהיב עד שפגשה נבחרת עדיפה עליה בכל פרמטר של המשחק.
האיש עצמו קונטרוברסלי בעולם אבל תמיד ישאר השחקן הכי גדול בהיסטוריה ששיחק את המשחק הזה.

עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 06/07/2010 :  01:54:46  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי tampopo

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.1988.81480.html
זה עצוב לי מאד.
אפשר לומר הרבה דברים על היכולת של מארדונה כמאמן אבל לטעמי, קצת יצאו מפרופורציות בקטילה עליו.בניגוד לנבחרות ארגנטינה בעבר ,הנבחרת שלו במונדיאל הזה שיחקה כדורגל טוב,לעיתים מלהיב עד שפגשה נבחרת עדיפה עליה בכל פרמטר של המשחק.
האיש עצמו קונטרוברסלי בעולם אבל תמיד ישאר השחקן הכי גדול בהיסטוריה ששיחק את המשחק הזה.

אין לי הערכה אליו לא כאדם (כי הוא בהמה) ולא כמאמן (כי הוא לא מאמן). אתה לא יכול לצפות לזכות במונדיאל בלי שחקני הגנה נורמליים ועם שיטת משחק שמשתנה כל שני וחמישי. המינוי שלו היה תמוהה מלכחילה והוא רק הוכיח לכולם כמה הם צדקו. עכשיו רק נותר לחכות שמסי יתבגר קצת ויוכל באמת להוביל את הנבחרת במונדיאל הבא.

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.

נערך על ידי - לאסלו צה ב-06/07/2010 01:55:33
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 06/07/2010 :  09:24:42  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
חבריה מי שעוד לא הבין -מסי ל א י ש ת נ ה זה מה שהוא...לא מנהיג כמו פורלאן,לא פאיטר כמו וייה,לא ממריץ כמו רובן זה מסי וכך זה.את המנהיג צריך לחפש במקום אחר הבילתי ידוע אולי דייגו פסטורה כי יוצא לו לא רע בפאלרמו.מה שבטוח דימיקליס לא בלם,אוטמנדי גרוע כ"ך שבא לי להקיא אין טעם לזימונים עתידים שלו ודה מריאה צריך לשחק במרכז ולא באגף.מרדונה -לא יודע למה אבל אני אוהב אותו....אבל מאמן זר יכול לעזור פה מאוד-הידינק בא בחשבון לדעתי

אליה

נערך על ידי - אליה ב-06/07/2010 09:26:24
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 06/07/2010 :  10:29:12  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מצד אחד אני מבואס מזה שארגנטינה עפה, מצד שני אין טוב מכך כדי להמחיש כמה מסי הוא בלוף וכמה הליגה הספרדית היא מצג שווא. כנראה שלא חוכמה לעשות סלאלומים מול אוסאסונות למיניהן. אני מקווה שסוף-סוף יפסיקו להשוות את מסי לגדול מכולם, ועד שהוא לא לוקח פעמיים את הסקודטו+ גביע, עוד פעם אחת את הליגה האירופית והכל בקבוצה קטנה עם 10 נגרים בזמן שהוא מסטול בריבוע אני בכלל לא מתכוון להתייחס אליו כפונקציה ברשימת הגדולים.
יותר מזה - אני בטוח שאם סרחיו אגוארו היה משחק במקומו ארגנטינה הייתה משחקת יותר טוב.
עבור לתחילת הדף

קובקוב קובקוב מנותק

213 הודעות

נשלח - 06/07/2010 :  12:09:33  הצג פרופיל שלח ל- קובקוב הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם מסי צריך לרדת להגנה בשביל לקבל כדור ולהתחיל התקפה 60 מטר מהשער, זאת בעיה מבנית , וזאת אשמתו של המאמן. בברצלונה יש לו את צ'אבי ואנייסטה , בנבחרת מארדונה לא הזמין אפילו את קמביאסו . גם ריקלמה שהסתכסך איתו ויכל לעזור מאוד בקישור, אולי להזין את מסי בכמה כדורים . שלא נדבר על ההגנה של אינטר - אלופת אירופה הסופר הגנתית - שכנראה לא מספיק טובה לארגנטינה, אה דייגו ?
מארדונה הוא לא (למרות שבגיל של מסי גם הוא נכשל ובברזיל מסי יהיה בגיל של מארדונה במקסיקו 86), אין לו את האופי הזה , הוא לא ערס, לא מנהיג ואף פעם לא התיימר להיות.
הוא עדיין שחקן ענק, כנראה הכי טוב בדורו, לפחות בתפקיד שלו. בנבחרת עם שיטה, אירגון, חלוקת תפקידים הגיונית, שלא הכל בנוי על אילתורים הוא יפרח ויהיה ענק.

נערך על ידי - קובקוב ב-06/07/2010 13:29:02
עבור לתחילת הדף

מוקי מוקי מנותק

40 הודעות

נשלח - 06/07/2010 :  15:25:39  הצג פרופיל שלח ל- מוקי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3915856,00.html
עבור לתחילת הדף

ארמדיל ארמדיל מנותק

271 הודעות

נשלח - 07/07/2010 :  00:37:53  הצג פרופיל שלח ל- ארמדיל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מוקי

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3915856,00.html

אני לוקח סיכון ומהמר שפול התמנון יטעה הפעם.
חבל שההימור ההפוך שלו לא מעלה לי את היחסים בווינר...

---
Homo Sapiens Non Urinat In Ventum
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 13 נושא קודם מונדיאל 2010 ,האשכול הרשמי. נושא הבא  
עמוד קודם | עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07