פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מונדיאל 2010 ,האשכול הרשמי.

כל הפורומים
הפועל קטמון
 אוף-טופיק
  מונדיאל 2010 ,האשכול הרשמי.
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם מונדיאל 2010 ,האשכול הרשמי. נושא הבא
עמוד: מתוך 13

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 12/05/2010 :  22:48:25  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מי תיקח? מי הפייבוריטית שלכם?

VAMOS ARGENTINA

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 12/05/2010 :  22:53:07  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
רק ספרד

אליה
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 13/05/2010 :  00:06:57  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי tampopo

VAMOS ARGENTINA

עם הסגל שפורסם, אתה מאמין לזה?

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 13/05/2010 :  00:36:51  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין להם הרבה סיכוי גם בגלל הסגל וגם בגלל מאמן

אליה
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 13/05/2010 :  09:16:42  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי החולצה האדומה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי tampopo

VAMOS ARGENTINA

עם הסגל שפורסם, אתה מאמין לזה?

ארגנטינה היא הנבחרת שלי.תמיד הייתה ותמיד תהיה.
אם היא יכולה לקחת ? לדעתי ,יש לה את הכלים לעשות את זה ,למרות ההחלטה התמוהה של המסטול השמן שלא לזמן את זאנטי וקמביאסו. במיוחד שהחלק הבעייתי בנבחרת של דייגו, היא ההגנה והקישור האחורי.מצד שני,לך תדע מה הביא את דייגו להחלטה הזאת.לא יודע..

אז מי תיקח בכל זאת? כרגע זו נראית לי אנגליה.זה הזמן שלה.

נערך על ידי - tampopo ב-13/05/2010 09:18:08
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 13/05/2010 :  12:30:17  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
[התמוהה של המסטול השמן שלא לזמן את זאנטי וקמביאסו. במיוחד שהחלק הבעייתי בנבחרת של דייגו, היא ההגנה והקישור האחורי.מצד שני,לך תדע מה הביא את דייגו להחלטה הזאת.לא יודע..

אז מי תיקח בכל זאת? כרגע זו נראית לי אנגליה.זה הזמן שלה.

[/quote]
לארגנטינה אין מאמן...אם אתה לא מבין את ההחלטה התמוהה אתה כנראה לא קורא בין השורות (הייתי חייב בדיחת סמים אחת )

בחייאת, טמפופו מה נסגר איתך? אנגליה? אנגליה? מאיפה הבאת את זה עכשיו?
תזמון זה הרבה בחיים אבל צריך גם שחקנים....

במאמר מוסגר - יש לי תחושה שלא נראה גמר השנה כלל, מקווה שאני טועה, אבל באפריקה הכל יכול לקרות.

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

tampopo tampopo מנותק

644 הודעות

נשלח - 14/05/2010 :  11:11:55  הצג פרופיל שלח ל- tampopo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
גדעון ,
ראשית כל ,תלמד כבר להגיב עם ציטוט בצורה נורמלית.כל הסוגריים המרובעים האלו מוציאים אותי מהריכוז.:(
שנית,אני לא מרשה לך לדבר ככה על אלוהים.(הוא נקי כבר 6 שנים).://
שלישית,אנגליה הרשימה מאד במוקדמות.יש לה מאמן,שחקנים מצויינים ובדרום אפריקה מדברים אנגלית(סוג של..)
אנגליה היא ההימור שלי!
שלך?

נערך על ידי - tampopo ב-14/05/2010 11:12:36
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 15/05/2010 :  12:57:41  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
טמפופו אתה תלוש מהמציאות.
אפילו המלכה לא חושבת כמוך.
עבור לתחילת הדף

פרננדו פסואה פרננדו פסואה מנותק

373 הודעות

נשלח - 15/05/2010 :  13:15:30  הצג פרופיל שלח ל- פרננדו פסואה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מי שלא רוצה לראות את המאמן ההזוי ביותר בהיסטוריה של הכדורגל לוקח את המונדיאל הזה, אין לו לב.
עבור לתחילת הדף

gideon gideon מנותק

918 הודעות

נשלח - 15/05/2010 :  15:12:28  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של gideon שלח ל- gideon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה

מי שלא רוצה לראות את המאמן ההזוי ביותר בהיסטוריה של הכדורגל לוקח את המונדיאל הזה, אין לו לב.

יהודה זגורי במונדיאל???? די!!! או שמא מדובר במירו בן שמעון???

הנה טמפופו הגבתי עם ציטוט.

אם האליפות תגיע לכדי גמר אני מהמר על ספרד - די נדוש אבל מאוד נחמדים החברה האלה....השאלה היא האם אינייסטה, הבן האבוד של העונה החולפת יחזור ובגדול, אם כן גם אלוהים עם יד אחת או שתיים וסינוסים דלקתיים לא יוכלו לעצור את ספרד.

עוֹלָם יָשָׁן עֲדֵי הַיְּסוֹד נַחְרִימָה
מִגַּב כָּפוּף נִפְרֹק הָעֹל
אֶת עוֹלָמֵנוּ אָז נָקִימָה
לֹא כְלוּם אֶתְמוֹל,
מָחָר – הַכֹּל.
עבור לתחילת הדף

פרננדו פסואה פרננדו פסואה מנותק

373 הודעות

נשלח - 15/05/2010 :  16:26:36  הצג פרופיל שלח ל- פרננדו פסואה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי gideon

ציטוט:
נשלח במקור על ידי פרננדו פסואה

יהודה זגורי במונדיאל???? די!!! או שמא מדובר במירו בן שמעון???

הנה טמפופו הגבתי עם ציטוט.

אם האליפות תגיע לכדי גמר אני מהמר על ספרד - די נדוש אבל מאוד נחמדים החברה האלה....השאלה היא האם אינייסטה, הבן האבוד של העונה החולפת יחזור ובגדול, אם כן גם אלוהים עם יד אחת או שתיים וסינוסים דלקתיים לא יוכלו לעצור את ספרד.

לספרד יש את הסגל הכי חזק והכי מאוזן במונדיאל, אי אפשר בכלל להתווכח על זה. האמת היא שאני לא זוכר סגל כל כך חזק של אף נבחרת כבר כמה מונדיאלים. אבל זה גם כולה מונדיאל, סוג של לוטו, לא בהכרח הנבחרת הכי טובה לוקחת. הגרלה קלה, שתי קרבות פנדלים ואיזה גול עצמי בדקה ה112, זה כל מה שצריך.
עבור לתחילת הדף

בלאש ביקו בלאש ביקו מנותק

864 הודעות

נשלח - 15/05/2010 :  22:41:21  הצג פרופיל שלח ל- בלאש ביקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אנגליה.
דרך אגב, וסליחה על הבורות, למה מייקל קאריק לא זומן? מי אמור להיות קשר אחורה בדיוק? בארי?
עבור לתחילת הדף

danvel1 danvel1 מנותק

142 הודעות

נשלח - 15/05/2010 :  22:49:16  הצג פרופיל שלח ל- danvel1 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
איטליה היא הנבחרת המועדפת עלי,
מקום שני ברזיל,
מקום שלישי ספרד.

אפילו שהמסע בן אלף קילומטרים הדרך מתבצעת צעד אחר צעד...
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 16/05/2010 :  15:45:41  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי בלאש ביקו

אנגליה.
דרך אגב, וסליחה על הבורות, למה מייקל קאריק לא זומן? מי אמור להיות קשר אחורה בדיוק? בארי?

כן. קשר אחורי אנגלי ראוי יעשה את ההבדל. נכון.
תהיה בריא, בלאש. תהיה בריא.
אללה יוסטור, לפעמים אני חושב שאני ואתה מסתכלים על אותו מגרש ואתה רואה משחק ראגבי.
אנגליה נחותה, נחותה, נחותה.
ואמוס ארחנטינה.
עבור לתחילת הדף

שלומי מלכה שלומי מלכה מנותק

689 הודעות

נשלח - 16/05/2010 :  17:45:21  הצג פרופיל שלח ל- שלומי מלכה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:

אנגליה.

אללה יוסטור, לפעמים אני חושב שאני ואתה מסתכלים על אותו מגרש ואתה רואה משחק ראגבי.
ואמוס ארחנטינה.

לא מכובד, קראנקו. כולה קשר אחורי, שוער, שני מגנים, בלם אחד, שלושה קשרים וחלוץ ליד רוני ויש להם סיכוי סביר להגיע לרבע.
מה, לא ברור לכם שגרמניה תיקח?
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 16/05/2010 :  18:21:02  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שלומי מלכה

ציטוט:
נשלח במקור על ידי קראנקו

ציטוט:

אנגליה.

ואמוס ארחנטינה.

לא מכובד, קראנקו. כולה קשר אחורי, שוער, שני מגנים, בלם אחד, שלושה קשרים וחלוץ ליד רוני ויש להם סיכוי סביר להגיע לרבע.
מה, לא ברור לכם שגרמניה תיקח?

חרף המאמצים, אני פשוט לא יכול עליך.
הכי שנון בגיזרה.
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 13 נושא קודם מונדיאל 2010 ,האשכול הרשמי. נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07