שאלה קטנה האם אמיר גולה ממשיך?יש סיכוי למישהו מהפועל או להביא שחקני מחלקת נוער כי זה נחשב ליגה חובבנית או שגם כאן עושים בעיות?תיקון קטן כנראה הרגשתי צעירה כי אני 24 שנים מגיל 11 רואה כדורגל ולא 14.בכל אופן שחקנים מוכרים עושים הרגשה טובה.
שאלה קטנה האם אמיר גולה ממשיך?יש סיכוי למישהו מהפועל או להביא שחקני מחלקת נוער כי זה נחשב ליגה חובבנית או שגם כאן עושים בעיות?תיקון קטן כנראה הרגשתי צעירה כי אני 24 שנים מגיל 11 רואה כדורגל ולא 14.בכל אופן שחקנים מוכרים עושים הרגשה טובה.
גולה ממשיך. ואין שום סיכוי שנקבל שחקנים מסאדר כי סאסי בחיים לא ישחרר לנו שחקנים.
אנחנו נהנים במלחמות העקיצות עם כל מי שבוחר להכניס לפרויקט האהבה שלנו ציפורניים. יש בדיאלוג הארסי משהו מספק משלעצמו. אבל יותר מהכל אנחנו נהנים להיות רק בין עצמנו ללא זרים שחודרים פנימה. זה באמת מוציא מעצמנו את הכי טוב. או אז אנחנו בעלי הומור עצמי, יורדים על עצמנו ומתגלגלים בתמימות משטות לשטות. אני חושב שאנחנו יכולים לקבל לעצמנו כל חוזר בתשובה שהגיע מהאיסלם ומהאלילים, מסאדר, מבית"ר ורחמנא לצילה גם מאלו שלא ידעו מה זה כדורגל. אנחנו מבטיחים לך שתרגישי בבית מהר מאד ותהיני. ונקווה שבקרוב מאד נחזור כולנו לטדי לעודד את הפועל ירושלים נטולת סאסי.