פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מב"ט לחדשות....

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מב"ט לחדשות....
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם מב"ט לחדשות.... נושא הבא  

עוז לניצחון עוז לניצחון מנותק

522 הודעות

נשלח - 07/05/2010 :  14:24:09  הצג פרופיל שלח ל- עוז לניצחון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
השבוע חפרו תעלה והניחו כבל חשמל לרוחב המגרש (בצילום עם הצינור האדום שיוצא מהאדמה). הורידו חלק מעמודי החשמל בצד של מגרש האספלט. המשיכו בחתך במגרש האספלט עד הגדר. והמשיכו ליישר את השטח. אגב הייתי ברמת אשכול השבוע אז בדקתי את המצב במגרש יד המורה. הדשא נמוך אז נראה שמישהו גוזר אותו. חוץ מזה-כלום, אין שום סימנים לעבודות. "מבנה" המועדון הרוס וערימת זבל גדולה מונחת לפניו.

ויקטוריה הסודית ויקטוריה הסודית מנותק

99 הודעות

נשלח - 07/05/2010 :  15:18:38  הצג פרופיל שלח ל- ויקטוריה הסודית הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
האם רק לי יש חשש כבד שאתה מתעד בצילומים את השיפוצים של קבוצות הנוער והילדים של ביטר, ולא שלנו?

יקומו לתחיה התנינים!
עבור לתחילת הדף

עוז לניצחון עוז לניצחון מנותק

522 הודעות

נשלח - 08/05/2010 :  10:43:45  הצג פרופיל שלח ל- עוז לניצחון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הכל יכול להיות בעיר הזאת. אני מקווה שאתה טועה. לא מזמן בית המשפט דחה תביעה לפינוי המגרשים שלהם בבית וגן. נצטרך להמתין לסוף עבודות השיפוץ במב"ט ורק אז אפשר יהיה להסיק מסקנות.
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם מב"ט לחדשות.... נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07