| משתמש |
הבחירות  |
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 06/05/2010 : 14:05:25
|
כבר חמש שעות שמתנהלת הצבעה סוערת.. עומס בקלפיות ותורים ארוכים. ומה איתך? הצבעת? http://www.katamon.co.il/news.asp?id=690
|
"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל) בואו נמשיך לחלום |
|
|
גאסטון
129 הודעות |
נשלח - 06/05/2010 : 15:06:18
|
דיווח מכתבנו בשטח: "המתמודד עמרי שינפלד עלול להיפסל בגין הצבת ויקי בוקובזה לא פחות מחמישה מטרים מהקלפי לצרכי תעמולת בחירות, דבר הנוגד את השוויון הדמוקרטי."
בחירות חוזרות? איציק באלי אנחנו אוהבים אותך!! |
 |
|
|
avitemkin
447 הודעות |
נשלח - 06/05/2010 : 18:52:59
|
| כנס לפורום חברי עמותה שם תמצא את מבוקשך. |
he will come to her in yellow stockings, and 'tis a colour she abhors, and cross-gartered, a fashion she detests;
|
 |
|
|
שומר החומות
906 הודעות |
נשלח - 06/05/2010 : 19:32:30
|
אני מבקש לדייק בכתיבת שמו של המועמד הטבעי לבחירות 2012: בלי, לא באלי. אמנם אותה הגייה, אבל בלי קשר לקרבות התרנגולים, לכנופייה האוסטרלית, לאל-קעידה וכו'. |
אם תרצו אין זו אגדה
|
 |
|
|
עדו האדום
273 הודעות |
נשלח - 06/05/2010 : 22:22:11
|
| ניסיתי להיכנס ללא הצלחה. מי יכול לעזור? |
 |
|
|
גלעד
921 הודעות |
נשלח - 07/05/2010 : 07:21:45
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי החולצה האדומה
כבר חמש שעות שמתנהלת הצבעה סוערת.. עומס בקלפיות ותורים ארוכים. ומה איתך? הצבעת? http://www.katamon.co.il/news.asp?id=690
קולות הימאים כבר הגיעו |
Hasta la Victoria Siempre |
 |
|
|
eyal
168 הודעות |
נשלח - 08/05/2010 : 20:16:20
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי עדו האדום
ניסיתי להיכנס ללא הצלחה. מי יכול לעזור?
גם אני לא מצליח |
 |
|
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 08/05/2010 : 21:17:07
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי eyal
גם אני לא מצליח
כמו שכתוב באתר http://www.katamon.co.il/news.asp?id=690
שלח מייל ל yaron@katamon.co.il |
"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל) בואו נמשיך לחלום |
 |
|
|
eyal
168 הודעות |
נשלח - 08/05/2010 : 21:33:20
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי החולצה האדומה
ציטוט: נשלח במקור על ידי eyal
גם אני לא מצליח
כמו שכתוב באתר http://www.katamon.co.il/news.asp?id=690
שלח מייל ל yaron@katamon.co.il
שלחתי. מיטב המוחות של קטמון עומלים בשעה זו על ההצבעה שלי |
 |
|
|
אלי בן רימוז
301 הודעות |
נשלח - 08/05/2010 : 23:37:44
|
| אני לא כל כך מבין מה הטעם בבחירות הללו. זה בערך כמו בחירות במצרים. איפה כאן הבחירה? אם יש 3 מועמדים ל3 תפקידים, למה לא להכריז על הנושא כסגור? |
החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב. |
נערך על ידי - אלי בן רימוז ב-08/05/2010 23:38:15 |
 |
|
|
katamon
439 הודעות |
נשלח - 09/05/2010 : 00:20:42
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז
אני לא כל כך מבין מה הטעם בבחירות הללו. זה בערך כמו בחירות במצרים. איפה כאן הבחירה? אם יש 3 מועמדים ל3 תפקידים, למה לא להכריז על הנושא כסגור?
קודם כל זה לא כמו בחירות במצרים, כי כל אחד מחברי העמותה היה יכול להגיש מועמדות. זה שרק 3 הציעו, זאת לא אשמתם.
והנושא לא סגור כי שלושת המועמדים צריכים לקבל את אישורינו. אם אחד מהם יקבל פחות מ50% תמיכה, אז מועמדותו תיפסל. |
 |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 09/05/2010 : 10:59:49
|
מזל טוב וכל הכבוד לנבחרים. הייתי שמח לשמוע כמה אנשים הצביעו סך הכל. בהצלחה ויאללה הפועל! |
I am City till I cry |
 |
|
|
ועדה מסדרת
715 הודעות |
נשלח - 09/05/2010 : 21:02:36
|
מרגש עד דמעות. תודה לאלה שבחרו בי. ההישג של להיות המועמד עם הכי פחות מתנגדים בהחלט מספק. ואני מכחיש בתוקף את השמועות שויקי בוקובזה כבר חתום לעונה הבאה. שום דבר לא סגור עדיין וזה מחבל במו"מ.
|
 |
|
|
danvel1
142 הודעות |
נשלח - 09/05/2010 : 21:11:37
|
נתוני ההצבעה הם באחוזים, למישהו יש מידע כמה מצביעים הצביעו בפועל? |
אפילו שהמסע בן אלף קילומטרים הדרך מתבצעת צעד אחר צעד... |
 |
|
|
אלי בן רימוז
301 הודעות |
נשלח - 13/05/2010 : 07:35:17
|
נכון שאף אחד לא הגיש את מועמדותו. נכון שיש כאלו שהתנדבו וכל השאר בכיינים. אבל איך שלא נסובב את זה, זו בדיחה עצובה שלא מתאימה לקבוצת הכדורגל הדמוקרטית הראשונה בישראל. כאן מסתיימת ההודעה כי זה מה שחשוב. גם אם אין אלטרנטיבה, זו בדיחה עצובה.
לגבי מה היה צריך לעשות, ואולי זה מה שצריך לעשות בשנה הבאה, אז יש הרבה אפשרויות, הנה אחת: להקים ועדת בחירות שאיננה כוללת מועמדים. שהוועדה הזו תרד לחיי האוהדים ותחקור אותם אחד אחד עד שהיא תביא 10 מועמדים שנכענו ללחצי הועדה ושהם יעמדו לבחירות. למה זה לא נעשה? - לא יודע , אבל הניחוש שלי זה שלא נעים לנו שמשהו לא יבחר. חברי, אבל לא דמוקרטי. אני מקווה ששנה הבאה הבחירות יהיו משמעותיות יותר. |
החיים הם כמו גויאבה - כחולים עם עין אחת וזנב. |
 |
|
|
קלי
719 הודעות |
נשלח - 13/05/2010 : 08:19:09
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אלי בן רימוז
נכון שאף אחד לא הגיש את מועמדותו. נכון שיש כאלו שהתנדבו וכל השאר בכיינים. אבל איך שלא נסובב את זה, זו בדיחה עצובה שלא מתאימה לקבוצת הכדורגל הדמוקרטית הראשונה בישראל. כאן מסתיימת ההודעה כי זה מה שחשוב. גם אם אין אלטרנטיבה, זו בדיחה עצובה.
לגבי מה היה צריך לעשות, ואולי זה מה שצריך לעשות בשנה הבאה, אז יש הרבה אפשרויות, הנה אחת: להקים ועדת בחירות שאיננה כוללת מועמדים. שהוועדה הזו תרד לחיי האוהדים ותחקור אותם אחד אחד עד שהיא תביא 10 מועמדים שנכענו ללחצי הועדה ושהם יעמדו לבחירות. למה זה לא נעשה? - לא יודע , אבל הניחוש שלי זה שלא נעים לנו שמשהו לא יבחר. חברי, אבל לא דמוקרטי. אני מקווה ששנה הבאה הבחירות יהיו משמעותיות יותר.
בהנחה שאתה אלי בו רימוז' מהפורום הקודם אז זו תלונה שחוזרת אצלך כל שנה ובחיי שאני לא מבין מה הקטע שלך. יש בחירות.כולם יכולים להיות מועמדים ואף אחד לא רוצה/לא יכול .אז זה הכי דמוקרטי בעולם, הרבה יותר דמוקרטי והרבה פחות בדיחה מהרעיון שלך להכריח אנשים לרוץ. |
המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס . |
 |
|
הבחירות  |
|