פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

כדורסל

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  כדורסל
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם כדורסל נושא הבא
עמוד: מתוך 5

אמיר גולה אמיר גולה מנותק

1289 הודעות

נשלח - 05/05/2010 :  22:59:52  הצג פרופיל שלח ל- אמיר גולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נעימי וקוקיה, כמה זמן חיכיתי לראות כאלה שחקנים בקבוצה. נעימי, שגם במשחק נוראי, אחרי 0/4 מהשלוש במאני טיים לוקח שלשה קשה ושם אותה בפנים, וקוקיה, שחקן כל כך בינוני, אבל שלא מפסיק להילחם על כל כדור, נופל לרצפה, קופץ לריבאונד, והעיקר אוהד של הקבוצה. אחרי שני סוף סוף תענוג לראות את הפועל משחקת

אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים

Victor Paco Victor Paco מנותק

263 הודעות

נשלח - 06/05/2010 :  01:47:58  הצג פרופיל שלח ל- Victor Paco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
למה יש לי תחושה שעוד נצטער שפתחת את הנושא הזה?

האם ירושלים יכולה לעשות את זה?.. יכולה!!! ויקטור פאצ'ה!!!
"מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99)
עבור לתחילת הדף

גון מדלולה גון מדלולה מנותק

470 הודעות

נשלח - 06/05/2010 :  02:50:55  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לאוף טופיק בבקשה, תודה.
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 06/05/2010 :  17:26:03  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי גון מדלולה

לאוף טופיק בבקשה, תודה.

ות'רד על כדורעף זה לא אוף טופיק?

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

263 הודעות

נשלח - 06/05/2010 :  17:55:26  הצג פרופיל שלח ל- Victor Paco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

לאוף טופיק בבקשה, תודה.

צודק
הפורום הראשי הוא לא מקום לדבר על קבוצות מצליחות.
פה רצוי לדון בנושאים כמו בחירות שכולם נבחרים בהן.

"מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99)
עבור לתחילת הדף

יוגי יוגי מנותק

241 הודעות

נשלח - 06/05/2010 :  18:38:34  הצג פרופיל שלח ל- יוגי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Victor Paco

ציטוט:

לאוף טופיק בבקשה, תודה.

צודק
הפורום הראשי הוא לא מקום לדבר על קבוצות מצליחות.
פה רצוי לדון בנושאים כמו בחירות שכולם נבחרים בהן.

הפורום פה הוא מקום לדון על הפועל ירושלים. לא על קבוצות אחרות בענפי ספורט מוזרים.
עבור לתחילת הדף

470 הודעות

נשלח - 06/05/2010 :  19:07:41  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אתם באמת רוצים להתחיל את הדיונים האלה?
אם כן אפשר להגיד שנתראה בעמוד 4-5 ככה...
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 06/05/2010 :  19:28:38  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
פאצ'ה אל תעשה כאילו שמשטר שיש בו בחירות שכולם נבחרים בהן זה לא סוג של חלום רטוב עבורך.
פרט לזה אני מסכים עם יוגי. מה שכן, לא נעלמה מעיני תופעה משונה מאוד, והיא שמדובר בתכתובת הראשונה בפורום אי פעם בה אמיר גולה כתב ת'רד שכולו חיובי. אה, וגם אני אוהב מאוד את אורי קוקיה.

עבור לתחילת הדף

263 הודעות

נשלח - 06/05/2010 :  19:28:39  הצג פרופיל שלח ל- Victor Paco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

צודק
אז לעצם העניין:
אכן קבוצה כיפית שפתאום מתחילה גם לתת מקורות להזדהות.
הבעיה היחידה היא בגזרת המאמן. מכביסט מניאק.
אבל בראשון היה מדהים. אווירה מצוינת, נצחון גדול.
איפה תיגמר העונה הזאת?

עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 06/05/2010 :  19:29:27  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ברור שאני צודק

אם תרצו אין זו אגדה
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 06/05/2010 :  20:34:02  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

איפה תיגמר העונה הזאת?

די ברור, לא? בהפסד מעצבן בחצי הגמר לגליל או גלבוע או איך שקוראים להם.
הרי כבר אמרת: "הבעיה היחידה היא בגזרת המאמן."
עבור לתחילת הדף

יוגי יוגי מנותק

241 הודעות

נשלח - 06/05/2010 :  21:46:40  הצג פרופיל שלח ל- יוגי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי רגל עץ

ציטוט:

איפה תיגמר העונה הזאת?

די ברור, לא? בהפסד מעצבן בחצי הגמר לגליל או גלבוע או איך שקוראים להם.

זה יהיה מאוד משמח.
עבור לתחילת הדף

470 הודעות

נשלח - 06/05/2010 :  22:29:27  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Victor Paco

ציטוט:

צודק
אז לעצם העניין:
אכן קבוצה כיפית שפתאום מתחילה גם לתת מקורות להזדהות.
הבעיה היחידה היא בגזרת המאמן. מכביסט מניאק.
אבל בראשון היה מדהים. אווירה מצוינת, נצחון גדול.
איפה תיגמר העונה הזאת?

והכי כיף זה ש2 הספונסרים הראשיים בשנים האחרונות היו הבעלים של הקבוצה הצהובה בעיר, ושכבר 5 שנים יש שחקן בית אחד שמשחק וגם זה כי הוא אחיין של היו"ר.
וש2 שחקנים של הקבוצה הצהובה בעיר מגיעים ואף אחד לא חושב להגיד על זה משהו.
ואפשר להמשיך ככה עד מחר, אבל מה זה משנה, העיקר שהם מצליחים.

וחוץ מזה,
גם אני מסכים עם שומר החומות וגם אני אוהב את אורי קוקיה.
עבור לתחילת הדף

איתמר איתמר מנותק

167 הודעות

נשלח - 06/05/2010 :  22:35:44  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של איתמר שלח ל- איתמר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ואתה לא חושב לעשות אם זה משהו בתור אוהד? אוהד של הפועל ירושלים? עזוב כדורגל או כדורסל.
פשוט מגעיל מה שנהיה מאיתנו. מקימים פרויקט כזה מדהים כמו קטמון כדי להציל את מחלקת הכדורגל ושוכחים שגם את הכדורסל צריך להציל.
אומנם מבחינה מקצועית הקבוצה משגשגת ומוצלחת מאי פעם. אבל זה לא אומר שאי אפשר להציל את החולי שבה.
לא זכור לי שכששני הקבלנים הרסו לך את הקבוצה במשך 15 שנה ישבת שפורום צ'ה ורק לכלכת על הקבוצה. תקן אותי אם אני תוהה כי אחרת לא בטוח שהיית כאן היום.

חלאס עם הצביעות. אם הפועל ירושלים כדורסל מעניינת אותכם וחשובה תעזרו לשנות אותה ולהחזיר את הרוח של הפועל ירושלים למפרשיה, אם לא פשוט תעזבו אותנו ואל תכפישו בכל הזדמנות שיש לכם.
ניפגש בעוד כמה שנים כשהסמל יחזור לפטיש ומגל, הצבעים לאדום שחור, שחקני בית יתרוצצו על הפרקט במלחה, שחקני מחלקת הכדורגל(המאוחדת בליגת על בע"ה) ישבו ביציעים, והכל יהיה מדהים. ואתם תדעו שבמקום לעזור לזה לקרות ולנסות לשנות משו רק ישבתם ונהנתם ללכלך.

יש בנו אהבה והיא תנצח

"קבוצה חדשה הקמנו, שום בעל הון לא ישלוט בה"
הפועל קטמון ירושלים
עבור לתחילת הדף

470 הודעות

נשלח - 06/05/2010 :  22:48:33  הצג פרופיל שלח ל- גון מדלולה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי איתמר ליברגל

ואתה לא חושב לעשות אם זה משהו בתור אוהד? אוהד של הפועל ירושלים? עזוב כדורגל או כדורסל.
פשוט מגעיל מה שנהיה מאיתנו. מקימים פרויקט כזה מדהים כמו קטמון כדי להציל את מחלקת הכדורגל ושוכחים שגם את הכדורסל צריך להציל.
אומנם מבחינה מקצועית הקבוצה משגשגת ומוצלחת מאי פעם. אבל זה לא אומר שאי אפשר להציל את החולי שבה.
לא זכור לי שכששני הקבלנים הרסו לך את הקבוצה במשך 15 שנה ישבת שפורום צ'ה ורק לכלכת על הקבוצה. תקן אותי אם אני תוהה כי אחרת לא בטוח שהיית כאן היום.

חלאס עם הצביעות. אם הפועל ירושלים כדורסל מעניינת אותכם וחשובה תעזרו לשנות אותה ולהחזיר את הרוח של הפועל ירושלים למפרשיה, אם לא פשוט תעזבו אותנו ואל תכפישו בכל הזדמנות שיש לכם.
ניפגש בעוד כמה שנים כשהסמל יחזור לפטיש ומגל, הצבעים לאדום שחור, שחקני בית יתרוצצו על הפרקט במלחה, שחקני מחלקת הכדורגל(המאוחדת בליגת על בע"ה) ישבו ביציעים, והכל יהיה מדהים. ואתם תדעו שבמקום לעזור לזה לקרות ולנסות לשנות משו רק ישבתם ונהנתם ללכלך.

יש בנו אהבה והיא תנצח

ת'אמת?
ניסיתי, משהו כמו 10 שנים.
עד שהיו"ר המהולל שלך אמר שעל הזין שלו שחקני בית וסמלים, וששאיפה שלו היא בעצם להיות מכבי.

והקהל? הוא בכלל מעודד אותו, אז אל תדבר איתי פה על לנסות לשנות ודברים כאלה.
עבור לתחילת הדף

עוגן ק. עוגן ק. מנותק

523 הודעות

נשלח - 06/05/2010 :  22:57:03  הצג פרופיל שלח ל- עוגן ק. הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא יודע.. נראה לי שיש די הרבה אוהדי קטמון, בלשון המעטה, שאוהדים גם את קבוצת הכדורסל. אז אולי בשבילם כדאי שאנשי 'אין הפועל בכדורסל' ישתדלו לחיות עם תרד כדורסל פעם בחודש. לא אסון.

נערך על ידי - עוגן ק. ב-06/05/2010 22:58:25
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 5 נושא קודם כדורסל נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07