| משתמש |
סיור כדורגל ירושלמי עם הפועל קטמון  |
|
בלאש ביקו
864 הודעות |
נשלח - 02/05/2010 : 10:53:15
|
| מתי סיור כזה ינוע מחורבות קטמון אל המובן מאליו, איצטדיון new katamon האימתני? |
 |
|
|
עוז לניצחון
522 הודעות |
נשלח - 02/05/2010 : 11:08:51
|
| בינתיים אני כבר מעלה את ההצעה לקרוא למגרש מב"ט בשם חדש-Nuo Katamon. |
 |
|
|
החולצה האדומה
944 הודעות |
נשלח - 02/05/2010 : 12:05:45
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אבו זקן
בינתיים אני כבר מעלה את ההצעה לקרוא למגרש מב"ט בשם חדש-Nuo Katamon.
חלילה. אצטדיון קטמון המחודש, על שמותיו הלועזיים חייב להיות אצטדיון אימתני ולא איזו גרוטאה נחמדה בקטמונים. מה שייבנה על חורבות הולילנד יהיה הדבר האמיתי |
"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל) בואו נמשיך לחלום |
 |
|
|
עוז לניצחון
522 הודעות |
נשלח - 02/05/2010 : 12:09:40
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי החולצה האדומה
חלילה. אצטדיון קטמון המחודש, על שמותיו הלועזיים חייב להיות אצטדיון אימתני ולא איזו גרוטאה נחמדה בקטמונים. מה שייבנה על חורבות הולילנד יהיה הדבר האמיתי
כתבתי בינתיים. יש למב"ט בכל זאת יתרון וזה שהוא נמצא בקטמון,מה שאי-אפשר להגיד על הולילנד. |
 |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 02/05/2010 : 13:34:23
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי החולצה האדומה
חלילה. אצטדיון קטמון המחודש, על שמותיו הלועזיים חייב להיות אצטדיון אימתני ולא איזו גרוטאה נחמדה בקטמונים. מה שייבנה על חורבות הולילנד יהיה הדבר האמיתי
כתבתי בינתיים. יש למב"ט בכל זאת יתרון וזה שהוא נמצא בקטמון,מה שאי-אפשר להגיד על הולילנד.
הוא נמצא בקטמונים ולא בקטמון. |
I am City till I cry |
 |
|
|
עוז לניצחון
522 הודעות |
נשלח - 02/05/2010 : 14:02:56
|
| בסדר. ידעתי שמישהו יציין את זה. אז Nuo Katamonin. |
 |
|
|
roi
219 הודעות |
נשלח - 03/05/2010 : 16:41:12
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי מחאיי
חבל, איחרתי לבוא ולא הצלחתי למצוא אתכם כבר. אבל זה אחלה רעיון, ראוי למועדון שמכבד את עצמו ואת המורשת שלו. צריך לדעתי בעונה הבאה לארגן נאמר סיור בחודש, רצוי ביום שישי לפני משחק בית. זה עובר די מהר מפה לאוזן, ואנשים אוהבים סיורים בירושלים.
גם אני חושב שיש לזה פוטנציאל. וגם יש פן כלכלי - ההכנסות מסיורים כאלה יועברו לקופת הקבוצה.
בכלל, אני חושב שבכדורגל לזיכרון יש חלק מרכזי - המיתולוגיה של האוהדים מאפשרת להעביר את האהדה מאב לבן. הסיפורים המועברים, מאפשרים לי להבין איך הרגיש אבא שלי בימק"א מול "א-ב-ל בהסתדרות", או איך הרגיש סבא שלי (נניח והיה אוהד כדורגל) בדרבי הראשון ב-47(3:1 לבית"ר). יצירת מיתולוגיה מסוג זה, בשילוב עם החזרתיות הקיימת בכדורגל, תאפשר גם לבן שלי להבין איך הרגשתי מול רעננה, ובבוא היום לפתח לו מיתולוגיה של טרגדיות משלו. וחוץ מזה זה כיף להעלות זכרונות של אחרים...
|
נערך על ידי - roi ב-03/05/2010 16:47:09 |
 |
|
סיור כדורגל ירושלמי עם הפועל קטמון  |
|