| משתמש |
סיור כדורגל ירושלמי עם הפועל קטמון  |
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 17/04/2010 : 20:01:30
|
מסתבר שאגודת הסטודנטים עושה סיורים בירושלים, וביום שישי בעוד שבועיים (30.4) יהיה סיור כדורגל. יש קצת מידע פה: http://www.aguda.org.il/node/67984#5
אני מניח שאני אלך. עוד מישהו מגיע?
|
|
|
א.ד גורדון
107 הודעות |
נשלח - 17/04/2010 : 20:15:49
|
| יש מצב שאני |
 |
|
|
Victor Paco
263 הודעות |
נשלח - 17/04/2010 : 20:52:32
|
רק לתשומת לבכם, תוכן הסיור מיועד בעיקר לסטודנטים לא ירושלמים שאינם אוהדי כדורגל ובטח לא אוהדי הקבוצה שהדברים שייאמרו שם יהיו להם ברורים וידועים. אז... אל תגידו לא אמרו לי.. חוץ מזה, נראה לי יהיה מגניב |
האם ירושלים יכולה לעשות את זה?.. יכולה!!! ויקטור פאצ'ה!!! "מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99) |
 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 17/04/2010 : 20:55:05
|
| למה סיור כזה קורה ממש עם סיום עונת הכדורגל? לא היה עדיף לשפר את הסיור עם משחק? |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 17/04/2010 : 21:01:50
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי אמיר גולה
למה סיור כזה קורה ממש עם סיום עונת הכדורגל? לא היה עדיף לשפר את הסיור עם משחק?
זו יוזמה טרייה, ממש מהימים האחרונים. בכל מקרה, מבורך. |
 |
|
|
Victor Paco
263 הודעות |
נשלח - 17/04/2010 : 21:17:13
|
לא, לא נקבע כבר לפני יותר מחודשיים.. הם קיוו שזה יפול בדיוק על משחק, אך לא עשו דבר כדי לגרום לזה לקרות... |
האם ירושלים יכולה לעשות את זה?.. יכולה!!! ויקטור פאצ'ה!!! "מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99) |
 |
|
|
קראנקו
1203 הודעות |
נשלח - 17/04/2010 : 21:23:40
|
| נו טוב. ממני ביקשו עזרה רק בימים האחרונים. מן הסתם אתה יותר בקיא בנעשה בעולם האקדמי. |
 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 18/04/2010 : 00:16:47
|
| בכל מקרה זה מבורך, ונקווה שיוסיף עוד כמה אוהדים בעונה הבאה, או תומכים ברחבי הארץ |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
|
roi
219 הודעות |
נשלח - 18/04/2010 : 07:47:07
|
העניין הוא כזה: מדובר על רעיון שעלה כבר לפני כמה חודשים, סיור כדורגל בירושלים, להזכיר נשכחות, בעיקר לאלה שלא הכירו, ופחות לאלה ששכחו... דרך סיפורי הכדורגל של ירושלים אפשר אולי להרוויח עוד כמה אוהדי קטמון מקרב הסטודנטים, או לפחות מוקרי מסורות של קטמון וימק"א. אני חייב לומר שקצת מביך ההגדרה שנתנו לסיור באגודה: "סיור עם קטמון" מאחר ואני רק אחד ממשלמי דמי החבר, ולא מהמקימים ומהפעילים הבולטים, ולכן ביקשתי שישנו את הפרסום ל"סיור כדורגל בירושלים". אשמח אם מישהו מהפעילים ירצה לבוא ולדבר על קטמון בעצמו בסיור, מי שרוצה, מאוד אשמח ויוריד לי אבן מהלב! (אפשר לשלוח לי הודעה בפרטי)
בנוסף, עם ובלי קשר, אני חושב לראיין את אגדות הכדורגל של הפעול, כדי שיהיה המשך לשורשים שהחלו להיות מתועדים כאן באתר על ידי קראנקו. אז מי שרוצה להצטרף גם לזה, שוב בשמחה (אני לא ממש יודע איך אצליח להרים טלפון למסובי ולשדר "נונשלנטיות"...)

|
 |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 18/04/2010 : 16:24:58
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי roi
העניין הוא כזה: מדובר על רעיון שעלה כבר לפני כמה חודשים, סיור כדורגל בירושלים, להזכיר נשכחות, בעיקר לאלה שלא הכירו, ופחות לאלה ששכחו... דרך סיפורי הכדורגל של ירושלים אפשר אולי להרוויח עוד כמה אוהדי קטמון מקרב הסטודנטים, או לפחות מוקרי מסורות של קטמון וימק"א. אני חייב לומר שקצת מביך ההגדרה שנתנו לסיור באגודה: "סיור עם קטמון" מאחר ואני רק אחד ממשלמי דמי החבר, ולא מהמקימים ומהפעילים הבולטים, ולכן ביקשתי שישנו את הפרסום ל"סיור כדורגל בירושלים". אשמח אם מישהו מהפעילים ירצה לבוא ולדבר על קטמון בעצמו בסיור, מי שרוצה, מאוד אשמח ויוריד לי אבן מהלב! (אפשר לשלוח לי הודעה בפרטי)
בנוסף, עם ובלי קשר, אני חושב לראיין את אגדות הכדורגל של הפעול, כדי שיהיה המשך לשורשים שהחלו להיות מתועדים כאן באתר על ידי קראנקו. אז מי שרוצה להצטרף גם לזה, שוב בשמחה (אני לא ממש יודע איך אצליח להרים טלפון למסובי ולשדר "נונשלנטיות"...)

איזה יופי! אני אשמח לבוא וגם להוסיף, אם רוצים (כי את הסיור ביד ושם כבר לקחו לי אני רואה.. :)
|
I am City till I cry |
 |
|
|
roi
219 הודעות |
נשלח - 29/04/2010 : 17:09:30
|
אם אתם מעוניינים להצטרף לסיור כדורגל ירושלמי: הוא יוצא מהכניסה הראשית לשכונת גני קטמון בשעה 10 (מגרש "הפועל" ברחוב רחל אימנו) ונגמר כעבור שעתיים בימק"א. תרגישו חופשי לבוא ולהתבטא. רועי
|
נערך על ידי - roi ב-29/04/2010 17:11:05 |
 |
|
|
Offside
806 הודעות |
נשלח - 01/05/2010 : 13:06:37
|
רק רציתי להגיד שהיה עלהכיפאק, וכל הכבוד לרועי על ההדרכה  |
 |
|
|
עוז לניצחון
522 הודעות |
נשלח - 01/05/2010 : 13:40:38
|
| מתוך סקרנות, כמה אנשים באו לסיור, מה הראו להם ומה הוסבר להם בנושא? |
 |
|
|
roi
219 הודעות |
נשלח - 01/05/2010 : 14:50:02
|
תודה עופר, הוספת נוכחות קטמונית חשובה! וכמובן תודה גדולה ליפתח!!!!
היו 12 אנשים (קיוויתי ליותר, אולי בעתיד). היו סטודנטים וגם לא. חוץ מהאמורים להעיל, האחרים היו אוהדי כדורגל שגרים בירושלים ולא מזוהים עם קבוצה ירושלמית (אוהדת בית"ר אחת נחמדה) - הלוואי והסיור קירב אותם לכדורגל ירושלמי ולקטמון.
הסיור יצא מאצטדיון קטמון הישן, דרך עמק רפאים, מרכז בגין, לחומת ימק"א המתפרקת- דובר על משחקים גדולים מפעם, שערוריות, שירים (מתוך האנתולוגיה של גלעד מאירי), שירי אוהדים, מערכוני הגשש, חוויות מימק"א, והגול של נצח מסובי (סאסי ויונה לא הזוכרו כמעט בכלל).
אני ממש נהניתי, כיף להדריך על נושא כזה. הלוואי ותהיה לי ההזדמנות להדריך עוד סיור כזה.
|
 |
|
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 01/05/2010 : 22:48:06
|
מצטרף לברכות של עופר: וחזק ואמץ רועי על הרעיון, הסבלנות והביצוע. נקווה לפעמים נוספות.. |
I am City till I cry |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 01/05/2010 : 23:22:15
|
חבל, איחרתי לבוא ולא הצלחתי למצוא אתכם כבר. אבל זה אחלה רעיון, ראוי למועדון שמכבד את עצמו ואת המורשת שלו. צריך לדעתי בעונה הבאה לארגן נאמר סיור בחודש, רצוי ביום שישי לפני משחק בית. זה עובר די מהר מפה לאוזן, ואנשים אוהבים סיורים בירושלים. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
נערך על ידי - מחאיי ב-01/05/2010 23:32:13 |
 |
|
סיור כדורגל ירושלמי עם הפועל קטמון  |
|
|
|