פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מקומוני סופ"ש -יש קטמון והרבה

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מקומוני סופ"ש -יש קטמון והרבה
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם מקומוני סופ"ש -יש קטמון והרבה נושא הבא
עמוד: מתוך 2

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 16/04/2010 :  19:40:06  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אם נתעלם לרגע מהמחזה המביך היום ,אז כיאה לשבוע מופלא שסיכם עונה נהדרת ,יש התייחסות יחסית רחבה לקטמון (מה שמוכיח שהדרך הכי פשוטה לזכות ביחס זה הצלחה)

הפועל קטמון

ליגה ב' - אנחנו באים
כפיר מלול
השיאים של קטמון
חיים ברעם-במקום זעקות גיל
האחמ"ים של קטמון
עשתה את השבוע
רק שאלה-צריך להתאחד?
טור של משה בן הרוש על קטמון

הפועל י-ם

הספירה לאחור
תמיד טוב לחלום

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .

נערך על ידי - קלי ב-16/04/2010 20:33:14

כלב במגרש כלב במגרש מנותק

140 הודעות

נשלח - 16/04/2010 :  23:18:13  הצג פרופיל שלח ל- כלב במגרש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תודה!
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 16/04/2010 :  23:20:49  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הסיפור עם מירו (ואם תרצו, גם עם כפיר מלול) מוכיח כמה חשוב לא לשרוף יחסים ולקנות לבבות. אנחנו זקוקים לעזרה ואם אפשר לחיבה של אנשים מרחבי הליגות בישראל.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

דוד יוסה דוד יוסה מנותק

211 הודעות

נשלח - 17/04/2010 :  08:32:29  הצג פרופיל שלח ל- דוד יוסה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תודה על שבועות של סקירות.
עבור לתחילת הדף

פרננדו פסואה פרננדו פסואה מנותק

373 הודעות

נשלח - 17/04/2010 :  11:27:30  הצג פרופיל שלח ל- פרננדו פסואה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
היה תענוג לקרוא את המקומונים השבוע, במיוחד את הטורים המצויינים של ברעם ולרר. הדבר היחיד שהעיב זה המדור "רק שאלה". מילא שלומי עמר, ממנו באמת לא ציפיתי לכלום, אבכל כמה אנשים אחרים שציפיתי מהם לקצת יותר יוצאים שם קטנים.
עבור לתחילת הדף

החולצה האדומה החולצה האדומה מנותק

944 הודעות

נשלח - 17/04/2010 :  11:45:38  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של החולצה האדומה שלח ל- החולצה האדומה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה עם עיתון זמן ירושלים? מה עם מקומון קטמון?...

"כל מעשי בני האדם בחלום יסודם ואל החלום ישובו..." (הרצל)
בואו נמשיך לחלום
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 17/04/2010 :  11:56:20  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ראשית, אני רוצה לציין ששרצקי הוביל העונה במודע ומתוך החלטה (אני חושב) קו של צניעות תקשורתית והנמכת פרופיל. אני חושב שהקו הזה הוכיח את עצמו (לאור לקחי העבר), וכשאני קורא את מבול הפירגון הנוכחי אני שמח שזה קורה רק בסוף העונה...

שנית, קלי צודק שהצלחה מביאה חשיפה, אבל הוא גם טועה - השינוי ביחסו של כל-העיר אלינו התרחש כבר לפני כמה שבועות. אינני יודע מה הסיבות, אבל קיבלנו במשך השבועות האחרונים בדיוק מה שביקשנו - עיתונות קורקטית, עניינית, ומקצועית (במקום העיתונות העויינת-להכעיס ומטעה שבעבר). לדעתי, יחסו החדש וההוגן של כל העיר תרם גם הוא לחשיפת משחק העונה ולהצלחתו. מה שמוכיח את טענתי, שיחסים סבירים עם העיתונות המקומית הם גם נכס אסטרטגי (בדיוק כמו הורדת הפרופיל מהסעיף הקודם)
עבור לתחילת הדף

האחים מרילי האחים מרילי מנותק

1358 הודעות

נשלח - 17/04/2010 :  16:34:31  הצג פרופיל שלח ל- האחים מרילי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
שינוי ביחסו של כל-העיר אלינו התרחש כבר לפני כמה שבועות. אינני יודע מה הסיבות...

מן הסתם השינוי גם קשור לנפילתם הצפויה של סאסיונה. זה טבעו המחורבן של האדם בכלל ועיתונאי ספורט בפרט - לברוח מהספינה כשהיא מתחילה לטבוע. הפעם זה הולך לטובתנו, אז אין מה להתלונן.
עבור לתחילת הדף

משה גרטל לעולם משה גרטל לעולם מנותק

295 הודעות

נשלח - 17/04/2010 :  17:55:27  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה שמרילי כתב.
"העיר" הולך בדרכו של ONE.
עבור לתחילת הדף

295 הודעות

נשלח - 17/04/2010 :  17:57:11  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
וחוץ מזה, שלומי עמר נשמע כמו איזה שניר/משה ביטון-
"הפועל יש רק אחת" בוגדים! "אתם עוד תתחננו לחזור!!!!!"
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 17/04/2010 :  18:35:11  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי משה גרטל לעולם

וחוץ מזה, שלומי עמר נשמע כמו איזה שניר/משה ביטון-
"הפועל יש רק אחת" בוגדים! "אתם עוד תתחננו לחזור!!!!!"

איזה מזל שציינת שמדובר בשלומי עמר... לרגע קראתי שמה סלמן עמר, חשך עליי עולמי.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

קלי קלי מנותק

719 הודעות

נשלח - 17/04/2010 :  19:29:31  הצג פרופיל שלח ל- קלי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אפשר להמשיך לעסוק בקונספירציות של כל כלי התקשורת ,ואפשר גם לנתח דברים אובייקטיבית בלי תסביכי הרדיפה האלה.
הפועל קטמון הן בליגה א' קל וחומר בליגה ג' היא קבוצה שמקצועית, בספורט נטו ע"פ כללי תקשורת ספורטיבית, ראויה לאפס התייחסות.לעומת זאת הסיפור מסביב :המחאה ,הקמת קבוצת אוהדים ,וההתאגדות קהילתית ראויה לסיקור רב.
וזה בדיוק מה שזכינו לו-שנה ראשונה כשהסיפור מסביב היה העיקר וכ"כ מיוחד וראשוני, זכינו למנה גדושה של סיקור, הרבה מעבר לעניין הספורטיבי.בשנה השלישית כאשר ירדנו לליגה ג' שלא קשורה לספורט ,והסיפור כבר פחות מיוחד(וגם הקהל ירד משמעותית) קיבלנו סיקור בהתאם.ועכשיו עם ההצלחה המצועית ובעיקר הסיפור ששוב הדהים על 4000 צופים, קיבלנו שוב אזכור בכל כלי תקשורת.
למה כל כך קשה לכם לקבל את כללי המשחק התקשורתי, שהיו מאז ומתמיד כאלה?

המציאות השחורה לצד האדום בי-ם:עליבות ,פילוג יריבות לעד ,ומשחק סכום אפס .
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 17/04/2010 :  19:43:26  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קלי בשנה הבאה נשנה את הטקטיטקה: לכלוכים מחדר ההלבשה, מאבקי אגו וכוח בהנהלת הקבוצה, דרישות לאסיפות חירום של חברי העמותה.
התקשורת אוהבת קונפליקטים. ואם, כמו השנה לא יהיו - אז נמציא!

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 17/04/2010 :  19:59:36  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סליחה על הבוות והסניליות
אבל ברצינות מי זה שלומי עמר ? ומה תפקידו ?

ירון
עבור לתחילת הדף

295 הודעות

נשלח - 17/04/2010 :  20:37:32  הצג פרופיל שלח ל- משה גרטל לעולם הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קלי

אפשר להמשיך לעסוק בקונספירציות של כל כלי התקשורת ,ואפשר גם לנתח דברים אובייקטיבית בלי תסביכי הרדיפה האלה.
הפועל קטמון הן בליגה א' קל וחומר בליגה ג' היא קבוצה שמקצועית, בספורט נטו ע"פ כללי תקשורת ספורטיבית, ראויה לאפס התייחסות.לעומת זאת הסיפור מסביב :המחאה ,הקמת קבוצת אוהדים ,וההתאגדות קהילתית ראויה לסיקור רב.
וזה בדיוק מה שזכינו לו-שנה ראשונה כשהסיפור מסביב היה העיקר וכ"כ מיוחד וראשוני, זכינו למנה גדושה של סיקור, הרבה מעבר לעניין הספורטיבי.בשנה השלישית כאשר ירדנו לליגה ג' שלא קשורה לספורט ,והסיפור כבר פחות מיוחד(וגם הקהל ירד משמעותית) קיבלנו סיקור בהתאם.ועכשיו עם ההצלחה המצועית ובעיקר הסיפור ששוב הדהים על 4000 צופים, קיבלנו שוב אזכור בכל כלי תקשורת.
למה כל כך קשה לכם לקבל את כללי המשחק התקשורתי, שהיו מאז ומתמיד כאלה?

קלי, חלאס כבר. ה"קונספירציות" והחיפוש המתמיד הוא שלך.
מצידי ש"העיר" בכלל לא יתייחסו אלינו. על הזין שלי. הבעיה איתם זה לא כמות הסיקור, אלא זה שהם נהיו עיתון מחורבן. מי זה בכלל שלומי עמר שישאלו אותו מה הוא חושב על קטמון?! אני מציע שישאלו את שניר בן ה-12 מהפורום החיפאי.
וחוץ מזה, אף אחד פה לא התלונן על כמות סיקור, אני בכל אופן לא התלוננתי.
לא אכפת לי שלא יתייחסו אלינו, אין לי ציפיות (הציפיה היחידה שהייתה לי במשך השנים שהמקומונים יזיינו את סאסי ויונה, אבל במקום זה זכינו לסיקור חם ואוהב).
אגב, אני בטוח שהמקומונים בת"א נתנו לאוסישקין יותר סיקור מהקבוצה של שאול.
עבור לתחילת הדף

amos amos מנותק

1045 הודעות

נשלח - 17/04/2010 :  20:44:54  הצג פרופיל שלח ל- amos הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קלי - באמת שלא ברור למה כוונו דבריך.
אני אישיץ מעולם לא התרעמתי על כמות הסיקור על העובדה שהוא היה מוטה ולא מקצועי, בעיקר בשנה שעברה.
והייתי הראשון כאן לשבח את כל העיר כשזה השתנה. אני לא רוצה עיתונות מגוייסת ולא אוהדת-שוטה: רק עניינית, מקצועית, וקורקטית

אגב - אם הייתי עורך הייתי עושה עכשו כתבה גדולה על אוהדי סאדר האחרונים שנוסעים איתה למשחקי חוץ. זה נראה לי סיפור מעניין
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם מקומוני סופ"ש -יש קטמון והרבה נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07