פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

למה ליגת השכונות חשובה בכלל?

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  למה ליגת השכונות חשובה בכלל?
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם למה ליגת השכונות חשובה בכלל? נושא הבא  

Victor Paco Victor Paco מנותק

263 הודעות

נשלח - 13/04/2010 :  12:55:17  הצג פרופיל שלח ל- Victor Paco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בטוח שאלתם את עצמכם. אז:

בתמונה (בצד ימין שלה) נראים חלק מילדי הקבוצות פסגת זאב וגילה חוגגים ושמחים אחרי הגול הראשון של הפועל ביום שישי.
כאחד שמלווה אותם מתחילת הדרך, אני יכול לומר שהילדודס האלה נהגו להקניט את החבר'ה האוהדים שמתנדבים ועוזרים במסגרת הפרויקט ע"י אזכור שמה ושמות שחקניה של הקבוצה הצהובה מעבר לכביש.
ביום שישי האחרון אני ראיתי סוף סוף שמעבר לתועלת לטווח הארוך (שעליה מדובר רבות) יש גם תועלת מיידית יותר- הנה הצטרפו עוד כמה עשרות ילדים למעגל האוהדים שלנו, ואולי חשוב מזה, בדרכם לנטוש את זה של ביט"ר.
אותי זה משמח ברמות שקשה לתאר.

האם ירושלים יכולה לעשות את זה?.. יכולה!!! ויקטור פאצ'ה!!!
"מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99)

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 13/04/2010 :  13:10:41  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ליגת השכונות היא בין חמשת הדברים הכי טובים שיש בהפועל קטמון
ואני מאוד מקווה שאין אדם רציני ששואל את עצמו למה היא חשובה בכלל.
זה העתיד האמיתי של הקבוצה כי בעצם את הקבוצה צריך להקים מחדש מהדור הבא מבלי לפגוע חלילה באף שחקן שהיה אצלנו השנה
אלה הם הקטמוניסטים האמיתיים שגדלים מלכתחילה בבית
זה הפרוייקט הכי חשוב שלנו והוא צריך לגדול ולהתפתח
עבור לתחילת הדף

קראנקו קראנקו מנותק

1203 הודעות

נשלח - 13/04/2010 :  14:06:39  הצג פרופיל שלח ל- קראנקו הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא זאת בלבד שאין בר דעת שלא מבין כמה זה חשוב ונהדר, יש לעניין משמעות סימלית נוספת.
לפי סיפורי דור קטמון, גדולתו של המועדון נבנתה מהשכונות. מרדכי כהן ז"ל היה אוסף את הילדים המוכשרים מן השכונות את מחלקת הנוער.כך נבנה השלד המוכשר של דור הזהב. חלק מהרנסאנס של הפועל ירושלים דרך קטמון יכול להגיע מאקט שכזה בגירסת שנות האלפיים. כולי תקווה שכבר החל מהעונה הבאה מגרש אימונים לקבוצה, ולילדי ליגת השכונת יהיה גם משהו מוחשי לשאוף אליו - לשחק באחת מקבוצות הילדים\נערים\נוער.

נערך על ידי - קראנקו ב-13/04/2010 14:06:56
עבור לתחילת הדף

שומר החומות שומר החומות מנותק

906 הודעות

נשלח - 13/04/2010 :  14:10:49  הצג פרופיל שלח ל- שומר החומות הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מסכים עם כולם.
גם הישג חינוכי
גם מרגש
וגם משתלם כלכלית.
אגב, הקבוצה הפופולרית ביותר וגם המצליחה ביותר כרגע בעולם נשענת על רוב של שחקני בית שהצטרפו אליה (גם אם משכונות מרוחקות) בערך בגיל של החבר'ה של ליגת השכונות.

אם תרצו אין זו אגדה

נערך על ידי - שומר החומות ב-13/04/2010 14:12:34
עבור לתחילת הדף

קטמון ותיק קטמון ותיק מנותק

2510 הודעות

נשלח - 13/04/2010 :  14:11:44  הצג פרופיל שלח ל- קטמון ותיק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
באחת הקבוצות שליגת השכונות יש ילד מוכשר כמו שד. מי שראה אותו במפגשים יודע למי אני מכוון. גם ליאור ראה אותו פעמיים והתלהב. למיטב זכרוני מספר החולצה שלו היה, כמובן, 7.
מומלץ לשמור עליו בשבע עיניים כדישישאר במסגרות שלנו.

אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים!
אז הרשה למונהגים/להטיל ספק!
[ב. ברכט, מתוך השבח לספק]

נערך על ידי - קטמון ותיק ב-13/04/2010 14:12:15
עבור לתחילת הדף

yarond yarond מנותק

1906 הודעות

נשלח - 13/04/2010 :  14:17:08  הצג פרופיל שלח ל- yarond הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אי אפשר להחתים אותו לחוזה לעשרים וחמש שנים ?

בכל מקרה - אני חושב שאנחנו צריכים לסייע לליגת השכונות ולקבל משימות מלירן כדי להגדיל ולהעצים כל אחד במה שהוא יכול לסייע:
מי שגר בשכונה שיכול להתחיל לגייס
אנשים ממערכת החינוך
גיוס כספים
וכל מה שצריך
אני מתנדב
עבור לתחילת הדף

אליה אליה מנותק

866 הודעות

נשלח - 13/04/2010 :  17:21:18  הצג פרופיל שלח ל- אליה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אין דבר חשוב יותר מלגדל שחקני הבית(ראו את ברצלונה) לי שני בנים -כולי תקווה שבעונה הבאה לפחות הגדול שבינהם יתחיל בקטמון

אליה
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 14/04/2010 :  17:59:40  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי קטמון ותיק

באחת הקבוצות שליגת השכונות יש ילד מוכשר כמו שד. מי שראה אותו במפגשים יודע למי אני מכוון. גם ליאור ראה אותו פעמיים והתלהב. למיטב זכרוני מספר החולצה שלו היה, כמובן, 7.
מומלץ לשמור עליו בשבע עיניים כדישישאר במסגרות שלנו.

גם לי יצא להתלהב ממנו.
שחקן שצריך להיות חלק מסגל מחלקת הנוער בעונה הבאה.
עבור לתחילת הדף

Victor Paco Victor Paco מנותק

263 הודעות

נשלח - 14/04/2010 :  18:06:52  הצג פרופיל שלח ל- Victor Paco הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חייב לציין שיש גם כמה מנג'רים מאוד מוכשרי בליגה הזאת
למשל המנג'ר שמונה רק לאחרונה לתפקיד בביה"ס הדו- לשוני, לאחר הצלחה מסחררת במשחק ה- Football manager 2009/10 שם אימן את מנצ'סטר יונייטד.
שווה לבוא ביום חמישי הבא לראות איזה טקטיקן ואסטרטג גדל לנו על הקווים...

האם ירושלים יכולה לעשות את זה?.. יכולה!!! ויקטור פאצ'ה!!!
"מערכת אבל בהסתדרות מברכת את ממשלת ישראל על הבאתם לארץ של הפליטים האלבנים מקוסובו. סאסי ימכור אותם למכבי חיפה." (אבל בהסתדרות, 24.4.99)

נערך על ידי - Victor Paco ב-14/04/2010 18:07:08
עבור לתחילת הדף

לאסלו צה לאסלו צה מנותק

1265 הודעות

נשלח - 15/04/2010 :  11:59:02  הצג פרופיל שלח ל- לאסלו צה הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי Victor Paco

אני חייב לציין שיש גם כמה מנג'רים מאוד מוכשרי בליגה הזאת
למשל המנג'ר שמונה רק לאחרונה לתפקיד בביה"ס הדו- לשוני, לאחר הצלחה מסחררת במשחק ה- Football manager 2009/10 שם אימן את מנצ'סטר יונייטד.
שווה לבוא ביום חמישי הבא לראות איזה טקטיקן ואסטרטג גדל לנו על הקווים...

יאללה בית צפפה

שונא ביט"ר. אוהב שווארמה.
עבור לתחילת הדף

zozo zozo מנותק

103 הודעות

נשלח - 17/04/2010 :  15:58:17  הצג פרופיל שלח ל- zozo הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני מציע להזהר מאוד מקבוצת הדו לשוני
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם למה ליגת השכונות חשובה בכלל? נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07