| משתמש |
מודה ועוזב - בזיון אחד גדול  |
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 16/04/2010 : 16:44:48
|
אין שום דרך לקבל ולהסכים למה שהיה היום באחיסמך נכון שאנחנו בליגת חובבנית אבל לעשות מסיבת עלייה בבית של אחד השחקנים אתמול עד השעות המאוחרות ולשחק כמו ששיחקנו היום זו בושה וחרפה
ולו למען 100 אוהדים שבאו וכיבדו את השחקנים ולא איפשרו שהמשחק יהיה מול טריבונות עץ ריקות לו בשבילם היה נדרש מאמץ גדול יותר מכולם לא צריך לקבל ולא להסכים ולא לוותר על הצורה של המשחק הזה היום נכון שהאוירה בקהל היתה אחלה כמו תמיד אבל לראשונה העונה ואני מקווה לאחרונה לאורך שנים שככה משחק שלנו נראה
|
ירון |
נערך על ידי - yarond ב-25/04/2010 09:27:16 |
|
|
barakby
220 הודעות |
נשלח - 16/04/2010 : 17:50:15
|
| מסכים בהחלט |
 |
|
|
קטמון ותיק
2510 הודעות |
נשלח - 16/04/2010 : 18:03:12
|
ירון צודק ברמת העקרון. השחקנים אכן לא הגיעו מי יודע מה ממוקדים אחרי המסיבה שלהם אתמול. תוסיפו לכך את האיופוריה משבוע שעבר וירידת המתח. מה שקרה היום מראה עד כמה לקראת העונה הבאה והמהלכה חובה לשמור על כך שהשחקנים יהיו ממוקדים במטרה, מאומנים היטב ושמירה על התנהגות ספורטיווית לפני משחקים. בעונה הבאה יהיו משחקים קשים, יהיו הפסדים מאכזבים ויהיו גם רגעי שמחה שנקווה שיהיו רבים. אבל בסופו של דבר צריך לשמור על מידתיות: לא להיות במאניה ולא להיות בדיפרסיה, ואפשר לשיר את השיר הזה:
חיוכים ביצוע: חוה אלברשטיין מילים: לאה נאור לחן: אנחל קבראל
אם עולה השמש ובכל בוקר חדשה היא אם הפרחים סתם מחייכים אל העולם אם מתגלגל הגל מצחוק עד השמים אז למה גם אנחנו לא נצחק עם כולם?
אם יש עוד קרקסים וליצנים ולא בספר אם צחוק הילדים נשמע צלול ולא רחוק צוחק השוק, הים, הפעמון של בית הספר אז למה גם אנחנו לא נלמד לצחוק?
כדאי, כדאי ללמוד מן הפרחים לא לקמץ בחיוכים והעולם, תראו, יהיה פתאום כה טוב כדאי לחלום ולקוות, נסו רק פעם כדאי לצחוק, כדאי לחיות, כדאי לאהוב
כדאי גם לחייך, מותר לכעוס אך בזהירות לא להרוס אפשר לרקום חלום נפלא ביום סגריר הכל יהיה עוד טוב יותר ודאי, אבל בינתיים אפשר לבכות ללא סיבה, אפשר גם לשיר
אדם הולך בעיר והיא שלו והיא זרה לו והוא שותק והעולם כולו שותק לפתע בדיוק מולו תינוקת התחייכה לו והאדם צוחק והעולם כולו צוחק
ושוב נושקת שמש את העיר המאוהבת גל שובב וקל נושק לסלע שוב ושוב האור נושק לצל והפסים את הרכבת רק אנו שוכחים מה שכל כך כל כך חשוב
כדאי, כדאי ללמוד... |
אתה, שאתה מנהיג/שהגעת לזה כי פיקפקת במנהיגים! אז הרשה למונהגים/להטיל ספק! [ב. ברכט, מתוך השבח לספק] |
נערך על ידי - קטמון ותיק ב-16/04/2010 18:04:06 |
 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 16/04/2010 : 20:13:51
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי yarond
אין שום דרך לקבל ולהסכים למה שהיה היום באחיסמך נכון שאנחנו בליגת חובבנית אבל לעשות מסיבת עלייה בבית של אחד השחקנים אתמול עד השעות המאוחרות ולשחק כמו ששיחקנו היום זו בושה וחרפה
ולו למען 100 אוהדים שבאו וכיבדו את השחקנים ולא איפשרו שהמשחק יהיה מול טריבונות עץ ריקות לו בשבילם היה נדרש מאמץ גדול יותר מכולם לא צריך לקבל ולא להסכים ולא לוותר על הצורה של המשחק הזה היום נכון שהאוירה בקהל היתה אחלה כמו תמיד אבל לראשונה העונה ואני מקווה לאחרונה לאורך שנים שככה משחק שלנו נראה
|
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
|
יוגי
241 הודעות |
נשלח - 16/04/2010 : 23:20:57
|
| עזבו אותכם שטויות. היה לא נעים אבל גם לא נורא. לקרוא לזה ביזיון זו הגזמה פראית. |
 |
|
|
מחאיי
2127 הודעות |
נשלח - 16/04/2010 : 23:25:00
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי קטמון ותיק
מילים: לאה נאור
כל מילה. |
"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון |
 |
|
|
יוצר אור
29 הודעות |
נשלח - 17/04/2010 : 22:21:15
|
היה ברור שתהיה נפילת מתח לאחר המשחק בטדי, כמה זמן אפשר להחזיק שחקנים בכאלה עוצמות , הייתה עונה גדולה! כל הכבוד לכולם.
|
 |
|
|
עדו האדום
273 הודעות |
נשלח - 17/04/2010 : 23:29:15
|
| ראשית לא הייתי. לדעתי המשחק כל כך לא חשוב שאני ממש לא חושב שהוא שווה דיון. הנצחונות המשכנעים בסיום העונות הראשונות כאשר איבדנו את הסיכוי לעלות, היו הנצחונות הכי עצובים של קטמון. צר לי על ה100 שהיו במשחק אבל המשחק מעניין אותי פחות ממשחקי האימון שיהיו בקיץ הקרוב. |
 |
|
|
אמיר גולה
1289 הודעות |
נשלח - 18/04/2010 : 00:15:28
|
| אין ספק שאי אפשר להתעלם ממה שקרה במשחק ובערב שלפני, אבל בתור קבוצה בליגה חובבנית, שאמנם משלמת משכורות בזמן, אבל משכורות חובבניות, אנחנו לו יכולים לדרוש מהשחקנים מקצוענות, אחרי שהעלייה שלנו הובטחה, בעונה ענקית, ואפילו לקבוצה השנייה זה לא משנה, אם הם נאבקים על משהו הייתי מצפה מהשחקנים לתת 100 אחוז, אבל כשלאף אחת מהקבוצות בליגה, זה לא משחק רלוונטי, אין לנו איך לדרוש את זה מהשחקנים |
אמיר גולה, חף מפשע, לא לקח סמים |
 |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 18/04/2010 : 09:39:19
|
שגב שלום שיחקה שלשום במשחק חסר חשיבות מבחינתה כי הליגה נגמרה זה לא מנע ממנה לנצח 5:0 את אלהושלה גם עירוני מודיעין שיחקה במשחק חסר חשיבות מבחינתה וזה לא מנע ממנה לנצח 6:1 את תל שבע |
 |
|
|
רגל עץ
2370 הודעות |
נשלח - 18/04/2010 : 10:47:56
|
ירון, אני אמנם מסכים עם כל מילה בפוסט המקורי שלך אבל למען ההגינות ראוי לציין שהמשחק האחרון כן היה משמעותי עבור שגב, כי יתכן מצב בו המקום השני גם יעלה ליגה (התפרקות קבוצות וכד' - כך בקעת הירדן של ליאור זאדה עלתה בעונה שעברה למרות שהפסידה בפלייאוף על העליה).
|
 |
|
|
yarond
1906 הודעות |
נשלח - 18/04/2010 : 10:57:41
|
צודק הם אכן סיימו סופית במקום השני בית שמש סופי במקום השלישי
אבל אני צריך לפרוק קצת את העצבים על המשחק ביום ששי ומזל שלא הצלחתי לשכנע את הילדים לבוא אתי ביום ששי |
 |
|
|
יוגי
241 הודעות |
נשלח - 18/04/2010 : 21:27:59
|
אבל אני צריך לפרוק קצת את העצבים על המשחק ביום ששי ומזל שלא הצלחתי לשכנע את הילדים לבוא אתי ביום ששי
אתה אוהד נצחונות די דוחה.
שיהיה לך אחלה קיץ. |
 |
|
|
ויקטוריה הסודית
99 הודעות |
נשלח - 19/04/2010 : 10:15:43
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יוגי
אבל אני צריך לפרוק קצת את העצבים על המשחק ביום ששי ומזל שלא הצלחתי לשכנע את הילדים לבוא אתי ביום ששי
אתה אוהד נצחונות די דוחה.
שיהיה לך אחלה קיץ.
אתה שחקן מתחזה לאוהד די דוחה. וגם חצוף.
שיהיה לך אחלה קיץ. |
יקומו לתחיה התנינים! |
 |
|
|
יוגי
241 הודעות |
נשלח - 19/04/2010 : 12:54:12
|
"מזל שלא הבאתי את הילדים שלי בשישי" זה מה שהוא אומר. אני חוזר -"מזל שלא הבאתי את הילדים שלי בשישי"
האם רק משחקי עלייה הם נחלתם של אוהדים? חלק ממורשת הקרב של אוהדי הפועל הן התבוסות שלה. ילדים שלא יראו משחקים כמו 8-1 נגד מכבי תל אביב או 4-0 לנצרת עלית בגשם שוטף עם שלושים אוהדים לעולם לא יבינו מהי אהדת כדורגל אמיתית. גם התבוסה באחיסמך היא חלק (אומנם מאוד קטן ומאוד שולי) ממורשת הקרב שלנו.
מי שקורא למה שקרה שם ביזיון הוא אוהד די דוחה בעיניי. זה לא בזיון, זו סתם ירידת מתח אחרי עונה קשה ואדירה. |
 |
|
|
שלומי דנינו
482 הודעות |
נשלח - 19/04/2010 : 13:08:39
|
| יוגי צודק!! |
 |
|
מודה ועוזב - בזיון אחד גדול  |
|