"מזל שלא הבאתי את הילדים שלי בשישי" זה מה שהוא אומר. אני חוזר -"מזל שלא הבאתי את הילדים שלי בשישי"
האם רק משחקי עלייה הם נחלתם של אוהדים? חלק ממורשת הקרב של אוהדי הפועל הן התבוסות שלה. ילדים שלא יראו משחקים כמו 8-1 נגד מכבי תל אביב או 4-0 לנצרת עלית בגשם שוטף עם שלושים אוהדים לעולם לא יבינו מהי אהדת כדורגל אמיתית. גם התבוסה באחיסמך היא חלק (אומנם מאוד קטן ומאוד שולי) ממורשת הקרב שלנו.
מי שקורא למה שקרה שם ביזיון הוא אוהד די דוחה בעיניי. זה לא בזיון, זו סתם ירידת מתח אחרי עונה קשה ואדירה.
לעשות עלאש עם וודקות עד שתיים בלילה למשחק שבאים אליו אוהדים זה ביזיון.
"מזל שלא הבאתי את הילדים שלי בשישי" זה מה שהוא אומר. אני חוזר -"מזל שלא הבאתי את הילדים שלי בשישי"
האם רק משחקי עלייה הם נחלתם של אוהדים? חלק ממורשת הקרב של אוהדי הפועל הן התבוסות שלה. ילדים שלא יראו משחקים כמו 8-1 נגד מכבי תל אביב או 4-0 לנצרת עלית בגשם שוטף עם שלושים אוהדים לעולם לא יבינו מהי אהדת כדורגל אמיתית. גם התבוסה באחיסמך היא חלק (אומנם מאוד קטן ומאוד שולי) ממורשת הקרב שלנו.
מי שקורא למה שקרה שם ביזיון הוא אוהד די דוחה בעיניי. זה לא בזיון, זו סתם ירידת מתח אחרי עונה קשה ואדירה.
הוא לא דיבר על זה שטוב שלא הביא את הילדים למשחק בגלל הפסד שקשור ליכולת ,אלא הפסד בגלל זילזול ברמות ענקיות בטח ובטח שאין בזה שום מורשת קרב. ואם לדעתך מותר לשחקנים עד כדי כך לזלזל רק בגלל נפילת מתח ..........אז גם לאוהד מותר לזלזל במחויבותו להגיע ,בגלל אותה סיבה בדיוק.
חברה חברה שנכים צודקים ליאור זדה הוא חבר של חלק מהשחקנים והרשה לעצמו לעשות שכונה יום לפני משחק זה פוגע בנו בתור אוהדים אבל מצד שני אסור לנו לשכוח הייתה לנו עונה אדירה