משתמש |
בני סיוון צודק  |
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 27/02/2017 : 11:32:48
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי ביסמרק
ציטוט: נשלח במקור על ידי ud03415
נכון נעשו טעויות מקצועיות ומי שעומד בראש המערכת המקצועית הוא שי אבל וזהו אבל גדול, סבלנו העונה מלא מעט פציעות קריטיות וביש מזל. מה שנראה טוב על הנייר לא תמיד עובד במציאות ושי כן הגיב לסיטואציה עם שינויים בסגל במסגרת התקציב. שי יש רק אחד. אסור לסיים את ההתקשרות עימו שנה הבאה. מגיעה לו עוד הזדמנות. יש מעט סמלים בקטמון אם בכלל למעט שי.
מסכים לגמרי. לא כל לקיחת אחריות פירושה פיטורין או הדחה. יש גם הסקת מסקנות ושיפורים ואלו נעשו. יש אנשים שמשום מה שי הפך בעיניהם לסדין אדום, לא ברור לי מאיפה זה בא..
מסכים לגמרי. צפוני - אתה טועה. פירק את הקבוצה? שי אשם שגולן חרמון פרש ולרמן קיבל הצעה מק"ש? יש לך התקפה טובה והבעיה נוצרה בגלל הבלמים בעיקר. שי הגיב, הביא שלושה בלמים חדשים וכאמור, יש שיפור מאז שבני הגיע. רק להאשים וללכלך... |
I am City till I cry |
 |
|
nanad
12 הודעות |
נשלח - 27/02/2017 : 21:55:23
|
אני לא רוצה ללכלך על שי, באמת סמל אהוב וגם אדם משכמו ומעלה, אבל בכל זאת- אם מנהל מקצועי הוא תפקיד בעל ערך, צריכה לבוא איתו גם אחריות. כשהקבוצה לא מצליחה להתרומם מבחינה מקצועית, למרות התקציב הגדול שלה, צריך להודות שמישהו לא עשה את עבודתו כמו שצריך. בדרך כלל אנחנו מתלוננים על השחקנים, פעם בשנה מחליפים מאמן, אבל אי אפשר שלא לתהות גם על חלקו של המנהל בעניין הזה. לכל אלו שטוענים שלשי אין אחריות על מצב הקבוצה, מה צריך לקרות כדי שתחשבו אחרת? אשמח לשמוע. אני דווקא לא חושב שצריך לפטר אותו או להחליף, אבל קבלת אחריות והכרה בטעויות הן הדרך היחידה לעשות שינויים. משם מתחילים, אחר כך חושבים אם החלפה / פיטורים דווקא הם מה שיעזור. |
 |
|
צפוני
465 הודעות |
נשלח - 27/02/2017 : 22:53:27
|
אני לא חושב שביקורת היא לכלוך. שי אדם יקר ואכפתי, הרוצה בכל מאודו בהצלחת המועדון. עדיין, כשם שאני דורש משחקנים להיות מקצוענים, ולא מסתפק בכך שהם נותנים את הנשמה על המגרש, אני מזהה ששי, עם כל החיבה והרצון הטוב, מבצע לא מעט פעולות הנוגדות את היגיון ההתנהלות הבסיסי ומתקשה להודות בטעויות. ברור לי למה התחלנו את העונה בלי לרמן וחרמון. לא מוצדק היה, לדעתי, בנסיבות אלה, לשחרר את חוטה, אוזן, שטיין (שחזר אחרי שמילאנו את הספסל בחלוצים) ומתיאס. מאז בוטלה הליגה הארצית ניתן לחלק את היורדות לליגה א לקבוצות הבאות: קבוצות לאומית שנקלעו למשבר והתאוששו מיד: אשקלון, כפר סבא, הפועל ירושלים. קבוצות ליגה א' שסיימו סיבוב פסגות: יבנה, קרית גת , טבריה, אום אל פחם ועוד. הכח ר"ג - הקבוצה היחידה שעזבה את המועדון אנחנו - לא ברור לאיזה קבוצה מהשתיים.
לכן, צריך לזכור שהפועל קטמון הוא מועדון שעדיין לא הוכיח את עצמו כמועדון יציב בליגה הלאומית, ועד שלא נהיה כאלה להמר על החלפת כל הבלמים ולהביא חתולים בשק בתקווה לעשות עליהם קופה זה לא אחראי ולא מקצועי.
|
 |
|
נתן שטראוס
80 הודעות |
נשלח - 28/02/2017 : 16:42:52
|
נעשו שגיאות ולומדים תוך כדי תנועה. אני לא רואה שקבוצות שמפטרות מאמנים כל הזמן מצליחות כל כך (כמו גם קבוצות שקונסות שחקנים לאחר תבוסות). אנחנו מנסים לבוא עם תרבות אחרת |
 |
|
ביסמרק
94 הודעות |
נשלח - 28/02/2017 : 18:49:20
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי נתן שטראוס
נעשו שגיאות ולומדים תוך כדי תנועה. אני לא רואה שקבוצות שמפטרות מאמנים כל הזמן מצליחות כל כך (כמו גם קבוצות שקונסות שחקנים לאחר תבוסות). אנחנו מנסים לבוא עם תרבות אחרת
1 + |
 |
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 28/02/2017 : 21:19:43
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי nanad
אני לא רוצה ללכלך על שי, באמת סמל אהוב וגם אדם משכמו ומעלה, אבל בכל זאת- אם מנהל מקצועי הוא תפקיד בעל ערך, צריכה לבוא איתו גם אחריות. כשהקבוצה לא מצליחה להתרומם מבחינה מקצועית, למרות התקציב הגדול שלה, צריך להודות שמישהו לא עשה את עבודתו כמו שצריך. בדרך כלל אנחנו מתלוננים על השחקנים, פעם בשנה מחליפים מאמן, אבל אי אפשר שלא לתהות גם על חלקו של המנהל בעניין הזה. לכל אלו שטוענים שלשי אין אחריות על מצב הקבוצה, מה צריך לקרות כדי שתחשבו אחרת? אשמח לשמוע. אני דווקא לא חושב שצריך לפטר אותו או להחליף, אבל קבלת אחריות והכרה בטעויות הן הדרך היחידה לעשות שינויים. משם מתחילים, אחר כך חושבים אם החלפה / פיטורים דווקא הם מה שיעזור.
שי בסיכומים השבועיים לקח אחריות וגם פעל.. אני לא אומר שהוא לא טעה. אני רק לא חושב שמייד צריך לפטר (ופה אתה כנראה מסכים איתי). מנהל מקצועי זה משהו יחסית חדש בכדורגל הישראלי וראשוני אצלנו וצריך לתת הרבה זמן וסבלנות כדי ששי יצליח. וגם אז, תמיד יהיו עונות פחות טובות. הדבר החשוב זו יציבות במערך המקצועי. |
I am City till I cry |
 |
|
בני סיוון צודק  |
|
|
|