פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

בני סיוון צודק

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  בני סיוון צודק
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
עמוד הבא
משתמש נושא קודם בני סיוון צודק נושא הבא
עמוד: מתוך 2

לב אדום מקטמון לב אדום מקטמון מנותק

392 הודעות

נשלח - 24/02/2017 :  09:12:15  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כבר שנים התנאים הכי טובים הם של שחקני הפועל קטמון. מקבלים אהבה ללא תנאי. תנאי עבודה מדהימים וגם שמפסידים רק אהדה. הגיע הזמן לשינוי. עובד שלא נותן תפוקה ולא מתאמץ לא נשאר בעבודה. בני סיוון צודק די עם המעטפת שרק תומכת מותר גם ביקורת ופגיעה בכיס למי שלא מתאמץ. מותר להביע מחאה. לפעמים נדמה שרק לאוהדים איכפצ. לא מגיע לחלק גדול מהשחקנים ספונסר כמו סיוון ולא אוהדים נפלאים כמו של קטמון. הגיע הזמן להתעורר לפני שנרד ליגה

mbs mbs מנותק

295 הודעות

נשלח - 24/02/2017 :  12:48:32  הצג פרופיל שלח ל- mbs הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מה אתה מציע לעשות?
עבור לתחילת הדף

דוד655 דוד655 מנותק

60 הודעות

נשלח - 24/02/2017 :  13:33:17  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של דוד655 שלח ל- דוד655 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הפועל הקבוצה שלי מאז שאני זוכר את עצמי חושב על כדורגל וזה אומר גיל 8 לערך,אחרי המסע הארוך של כולנו עם הקבוצה אני חש כאב גדול שאולי נרד ליגה ,למה האם לא יכול היה להיות אחרת אם היו מתנהלים השנה באופן מקצועי יותר ולא פעם הבעתי את דעתי ואמרתי אותה אך הרגשתי שהדברים לא נלקחו ברצינות אני מזדהה לגמרי עם תחושותיו של בני היקר שעשה המון למען כולנו.
אני מכאן רוצה להביע את תמיכתי בבני ובכל מה שכתב חשב ומרגיש ,אני מכיר אותו מהיום שקמה קטמון הוא נתן את הנשמה ואת התמיכה הכספית לאורך כל הדרך. גם אני חושב בדיוק כמוהו כבר הרבה זמן .השחרור של עוז היה מיותר לא מקצועי , הוא לא פחות טוב מכל מי שמשחק היום בקטמון.
חשוב כרגע בזמן משבר לכנס את בעלי המניות או הוועד המנהל וכל מי שנבחר לישיבת חרום לדיון וחשיבה מחודשת עם השחקנים ועם ההנהלה. אני מאד מקווה שלא נגיע למצב שנרד ליגה. לדעתי זה יהיה חבל מאד.
ולסיום אף אחד לא כועס סתם , פשוט אכפת לנו מהקבוצה וזה גולש להתפרצויות תוך כדי משחק. ועוד משהו גם אם יש מי שמנהל את הקבוצה ובוחר את השחקנים ודרך הניהול, מותר להגיד טעיתי,ללמוד ולהקשיב לעוד דעות. זו לא בושה אפילו יתרון על קבוצות אחרות שלהן אין מערך אוהדים כזה אכפתי שהולך עם הקבוצה לכל מקום ובכל עת כדי לעודד ולתרום.
התנצלות היא לא חולשה.
קדימה הפועל.
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 25/02/2017 :  00:40:48  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי דוד655

הפועל הקבוצה שלי מאז שאני זוכר את עצמי חושב על כדורגל וזה אומר גיל 8 לערך,אחרי המסע הארוך של כולנו עם הקבוצה אני חש כאב גדול שאולי נרד ליגה ,למה האם לא יכול היה להיות אחרת אם היו מתנהלים השנה באופן מקצועי יותר ולא פעם הבעתי את דעתי ואמרתי אותה אך הרגשתי שהדברים לא נלקחו ברצינות אני מזדהה לגמרי עם תחושותיו של בני היקר שעשה המון למען כולנו.
אני מכאן רוצה להביע את תמיכתי בבני ובכל מה שכתב חשב ומרגיש ,אני מכיר אותו מהיום שקמה קטמון הוא נתן את הנשמה ואת התמיכה הכספית לאורך כל הדרך. גם אני חושב בדיוק כמוהו כבר הרבה זמן .השחרור של עוז היה מיותר לא מקצועי , הוא לא פחות טוב מכל מי שמשחק היום בקטמון.
חשוב כרגע בזמן משבר לכנס את בעלי המניות או הוועד המנהל וכל מי שנבחר לישיבת חרום לדיון וחשיבה מחודשת עם השחקנים ועם ההנהלה. אני מאד מקווה שלא נגיע למצב שנרד ליגה. לדעתי זה יהיה חבל מאד.
ולסיום אף אחד לא כועס סתם , פשוט אכפת לנו מהקבוצה וזה גולש להתפרצויות תוך כדי משחק. ועוד משהו גם אם יש מי שמנהל את הקבוצה ובוחר את השחקנים ודרך הניהול, מותר להגיד טעיתי,ללמוד ולהקשיב לעוד דעות. זו לא בושה אפילו יתרון על קבוצות אחרות שלהן אין מערך אוהדים כזה אכפתי שהולך עם הקבוצה לכל מקום ובכל עת כדי לעודד ולתרום.
התנצלות היא לא חולשה.
קדימה הפועל.

ועכשיו? שיתנצל?

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

eupheu eupheu מנותק

718 הודעות

נשלח - 25/02/2017 :  09:50:24  הצג פרופיל שלח ל- eupheu הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי דוד655

התנצלות היא לא חולשה.
קדימה הפועל.

ועכשיו? שיתנצל?

אני אומר להתנצר ועכשיו!
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 25/02/2017 :  11:58:26  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי eupheu

ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי דוד655

התנצלות היא לא חולשה.
קדימה הפועל.

ועכשיו? שיתנצל?

אני אומר להתנצר ועכשיו!

שבת בבוקר ואתה משועמם...

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 25/02/2017 :  12:05:23  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מאז שבני הגיע ניצחנו 5 פעמים מתוך 10 משחקים (לפני כן, 3 ניצחונות ב-15 משחקים) וראינו גם כמה משחקים טובים ושחקני החיזוק אכן חיזקו... בקיצור, אני היית מחכה עם ההתנצלות או ההתנצרות. צריך לתת שקט בדיוק כמו שמחאיי כתב בפוסט אחר ולא כל הזמן לחשוב איך להעיף את שי אהרון.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 25/02/2017 :  12:37:40  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני עם זוהר..
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 25/02/2017 :  12:40:54  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

אני עם זוהר..

מי זה זוהר?

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

צפוני צפוני מנותק

465 הודעות

נשלח - 25/02/2017 :  19:11:11  הצג פרופיל שלח ל- צפוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
לא צריך להעיף את שי אהרון. צריך לא לחדש איתו את החוזה לשנה הבאה, בלי קשר למקום בו נסיים העונה.
את העונה הזו צריך לסיים בליגה, הסיכוי שלנו לפלייאוף תחתון גבוה אולם גם כאן, אם נתרחק מהקו האדום - סיכויי ההישרדות יעלו פלאים (להזכירכם - במלחמת העולם בה נפלנו התחלנו את הפלייאוף עם הפרש 3 נקודות בין מקומות 9 ל- 15).
עבור לתחילת הדף

נתן שטראוס נתן שטראוס מנותק

80 הודעות

נשלח - 26/02/2017 :  15:23:44  הצג פרופיל שלח ל- נתן שטראוס הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אני חושב שבני סיוון איש יקר, אבל הקמנו את הפועל קטמון כדי שלא נהיה תלויים בגחמות של בעלי הון, אפילו הם צדיקים גמורים
עבור לתחילת הדף

לב אדום מקטמון לב אדום מקטמון מנותק

392 הודעות

נשלח - 26/02/2017 :  18:10:29  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אתה צודק בני סיוון איש יקר שתמיד עזר לנו
בלעדיו קטמון לא הייתה מגיע לאן שהגיעה
אז קצת כבוד לאיש ואם הוא יעזוב לא יבוא אחר במקומו

ציטוט:
נשלח במקור על ידי נתן שטראוס

אני חושב שבני סיוון איש יקר, אבל הקמנו את הפועל קטמון כדי שלא נהיה תלויים בגחמות של בעלי הון, אפילו הם צדיקים גמורים

עבור לתחילת הדף

mbs mbs מנותק

295 הודעות

נשלח - 26/02/2017 :  18:49:25  הצג פרופיל שלח ל- mbs הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מסכים עם לב אדום חוץ מדבר אחד! לבני מגיע הרבה כבוד לא רק קצת!
עבור לתחילת הדף

ud03415 ud03415 מנותק

28 הודעות

נשלח - 26/02/2017 :  21:11:12  הצג פרופיל שלח ל- ud03415 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
נכון נעשו טעויות מקצועיות ומי שעומד בראש המערכת המקצועית הוא שי אבל וזהו אבל גדול, סבלנו העונה מלא מעט פציעות קריטיות וביש מזל. מה שנראה טוב על הנייר לא תמיד עובד במציאות ושי כן הגיב לסיטואציה עם שינויים בסגל במסגרת התקציב. שי יש רק אחד. אסור לסיים את ההתקשרות עימו שנה הבאה. מגיעה לו עוד הזדמנות. יש מעט סמלים בקטמון אם בכלל למעט שי.

יש בנו אהבה והיא תנצח
עבור לתחילת הדף

צפוני צפוני מנותק

465 הודעות

נשלח - 26/02/2017 :  21:44:19  הצג פרופיל שלח ל- צפוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סמלים זה לפנתיאון.
הבעיה הבסיסית השנה היא שלקחנו קבוצה שרצה בשנה שעברה ופירקנו ובנינו אותה מחדש. זו המומחיות של סאסי, אצלנו זה לא צריך להיות ככה, וזה מחדל של שי (בניגוד לפציעות של מיקו וחדד והגמילה של ברוכיאן).
אם נוסיף לזה את אי ההתאמה בין שיטת המאמן לסגל השחקנים בשנה שעברה, את הפקרת הנוער בידי שלומי עמר לפני שנתיים ועוד אי אלו בעיות התנהלותיות - אנחנו ראויים לסמלים כמו שי אהרון ולמנהל מקצועי טוב יותר.
עבור לתחילת הדף

ביסמרק ביסמרק מנותק

94 הודעות

נשלח - 27/02/2017 :  09:58:27  הצג פרופיל שלח ל- ביסמרק הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי ud03415

נכון נעשו טעויות מקצועיות ומי שעומד בראש המערכת המקצועית הוא שי אבל וזהו אבל גדול, סבלנו העונה מלא מעט פציעות קריטיות וביש מזל. מה שנראה טוב על הנייר לא תמיד עובד במציאות ושי כן הגיב לסיטואציה עם שינויים בסגל במסגרת התקציב. שי יש רק אחד. אסור לסיים את ההתקשרות עימו שנה הבאה. מגיעה לו עוד הזדמנות. יש מעט סמלים בקטמון אם בכלל למעט שי.

מסכים לגמרי.
לא כל לקיחת אחריות פירושה פיטורין או הדחה. יש גם הסקת מסקנות ושיפורים ואלו נעשו.
יש אנשים שמשום מה שי הפך בעיניהם לסדין אדום, לא ברור לי מאיפה זה בא..
עבור לתחילת הדף
עמוד: מתוך 2 נושא קודם בני סיוון צודק נושא הבא  
עמוד הבא
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07