משתמש |
בני סיוון צודק  |
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 24/02/2017 : 09:12:15
|
כבר שנים התנאים הכי טובים הם של שחקני הפועל קטמון. מקבלים אהבה ללא תנאי. תנאי עבודה מדהימים וגם שמפסידים רק אהדה. הגיע הזמן לשינוי. עובד שלא נותן תפוקה ולא מתאמץ לא נשאר בעבודה. בני סיוון צודק די עם המעטפת שרק תומכת מותר גם ביקורת ופגיעה בכיס למי שלא מתאמץ. מותר להביע מחאה. לפעמים נדמה שרק לאוהדים איכפצ. לא מגיע לחלק גדול מהשחקנים ספונסר כמו סיוון ולא אוהדים נפלאים כמו של קטמון. הגיע הזמן להתעורר לפני שנרד ליגה
|
|
mbs
295 הודעות |
נשלח - 24/02/2017 : 12:48:32
|
מה אתה מציע לעשות? |
 |
|
דוד655
60 הודעות |
נשלח - 24/02/2017 : 13:33:17
|
הפועל הקבוצה שלי מאז שאני זוכר את עצמי חושב על כדורגל וזה אומר גיל 8 לערך,אחרי המסע הארוך של כולנו עם הקבוצה אני חש כאב גדול שאולי נרד ליגה ,למה האם לא יכול היה להיות אחרת אם היו מתנהלים השנה באופן מקצועי יותר ולא פעם הבעתי את דעתי ואמרתי אותה אך הרגשתי שהדברים לא נלקחו ברצינות אני מזדהה לגמרי עם תחושותיו של בני היקר שעשה המון למען כולנו. אני מכאן רוצה להביע את תמיכתי בבני ובכל מה שכתב חשב ומרגיש ,אני מכיר אותו מהיום שקמה קטמון הוא נתן את הנשמה ואת התמיכה הכספית לאורך כל הדרך. גם אני חושב בדיוק כמוהו כבר הרבה זמן .השחרור של עוז היה מיותר לא מקצועי , הוא לא פחות טוב מכל מי שמשחק היום בקטמון. חשוב כרגע בזמן משבר לכנס את בעלי המניות או הוועד המנהל וכל מי שנבחר לישיבת חרום לדיון וחשיבה מחודשת עם השחקנים ועם ההנהלה. אני מאד מקווה שלא נגיע למצב שנרד ליגה. לדעתי זה יהיה חבל מאד. ולסיום אף אחד לא כועס סתם , פשוט אכפת לנו מהקבוצה וזה גולש להתפרצויות תוך כדי משחק. ועוד משהו גם אם יש מי שמנהל את הקבוצה ובוחר את השחקנים ודרך הניהול, מותר להגיד טעיתי,ללמוד ולהקשיב לעוד דעות. זו לא בושה אפילו יתרון על קבוצות אחרות שלהן אין מערך אוהדים כזה אכפתי שהולך עם הקבוצה לכל מקום ובכל עת כדי לעודד ולתרום. התנצלות היא לא חולשה. קדימה הפועל. |
 |
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 25/02/2017 : 00:40:48
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי דוד655
הפועל הקבוצה שלי מאז שאני זוכר את עצמי חושב על כדורגל וזה אומר גיל 8 לערך,אחרי המסע הארוך של כולנו עם הקבוצה אני חש כאב גדול שאולי נרד ליגה ,למה האם לא יכול היה להיות אחרת אם היו מתנהלים השנה באופן מקצועי יותר ולא פעם הבעתי את דעתי ואמרתי אותה אך הרגשתי שהדברים לא נלקחו ברצינות אני מזדהה לגמרי עם תחושותיו של בני היקר שעשה המון למען כולנו. אני מכאן רוצה להביע את תמיכתי בבני ובכל מה שכתב חשב ומרגיש ,אני מכיר אותו מהיום שקמה קטמון הוא נתן את הנשמה ואת התמיכה הכספית לאורך כל הדרך. גם אני חושב בדיוק כמוהו כבר הרבה זמן .השחרור של עוז היה מיותר לא מקצועי , הוא לא פחות טוב מכל מי שמשחק היום בקטמון. חשוב כרגע בזמן משבר לכנס את בעלי המניות או הוועד המנהל וכל מי שנבחר לישיבת חרום לדיון וחשיבה מחודשת עם השחקנים ועם ההנהלה. אני מאד מקווה שלא נגיע למצב שנרד ליגה. לדעתי זה יהיה חבל מאד. ולסיום אף אחד לא כועס סתם , פשוט אכפת לנו מהקבוצה וזה גולש להתפרצויות תוך כדי משחק. ועוד משהו גם אם יש מי שמנהל את הקבוצה ובוחר את השחקנים ודרך הניהול, מותר להגיד טעיתי,ללמוד ולהקשיב לעוד דעות. זו לא בושה אפילו יתרון על קבוצות אחרות שלהן אין מערך אוהדים כזה אכפתי שהולך עם הקבוצה לכל מקום ובכל עת כדי לעודד ולתרום. התנצלות היא לא חולשה. קדימה הפועל.
ועכשיו? שיתנצל? |
I am City till I cry |
 |
|
eupheu
718 הודעות |
נשלח - 25/02/2017 : 09:50:24
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
הפועל הקבוצה שלי מאז שאני זוכר את עצמי חושב על כדורגל וזה אומר גיל 8 לערך,אחרי המסע הארוך של כולנו עם הקבוצה אני חש כאב גדול שאולי נרד ליגה ,למה האם לא יכול היה להיות אחרת אם היו מתנהלים השנה באופן מקצועי יותר ולא פעם הבעתי את דעתי ואמרתי אותה אך הרגשתי שהדברים לא נלקחו ברצינות אני מזדהה לגמרי עם תחושותיו של בני היקר שעשה המון למען כולנו. אני מכאן רוצה להביע את תמיכתי בבני ובכל מה שכתב חשב ומרגיש ,אני מכיר אותו מהיום שקמה קטמון הוא נתן את הנשמה ואת התמיכה הכספית לאורך כל הדרך. גם אני חושב בדיוק כמוהו כבר הרבה זמן .השחרור של עוז היה מיותר לא מקצועי , הוא לא פחות טוב מכל מי שמשחק היום בקטמון. חשוב כרגע בזמן משבר לכנס את בעלי המניות או הוועד המנהל וכל מי שנבחר לישיבת חרום לדיון וחשיבה מחודשת עם השחקנים ועם ההנהלה. אני מאד מקווה שלא נגיע למצב שנרד ליגה. לדעתי זה יהיה חבל מאד. ולסיום אף אחד לא כועס סתם , פשוט אכפת לנו מהקבוצה וזה גולש להתפרצויות תוך כדי משחק. ועוד משהו גם אם יש מי שמנהל את הקבוצה ובוחר את השחקנים ודרך הניהול, מותר להגיד טעיתי,ללמוד ולהקשיב לעוד דעות. זו לא בושה אפילו יתרון על קבוצות אחרות שלהן אין מערך אוהדים כזה אכפתי שהולך עם הקבוצה לכל מקום ובכל עת כדי לעודד ולתרום. התנצלות היא לא חולשה. קדימה הפועל.
ועכשיו? שיתנצל?
אני אומר להתנצר ועכשיו! |
 |
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 25/02/2017 : 11:58:26
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי eupheu
ציטוט: נשלח במקור על ידי יפתחמ
ועכשיו? שיתנצל?
אני אומר להתנצר ועכשיו!
שבת בבוקר ואתה משועמם... |
I am City till I cry |
 |
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 25/02/2017 : 12:05:23
|
מאז שבני הגיע ניצחנו 5 פעמים מתוך 10 משחקים (לפני כן, 3 ניצחונות ב-15 משחקים) וראינו גם כמה משחקים טובים ושחקני החיזוק אכן חיזקו... בקיצור, אני היית מחכה עם ההתנצלות או ההתנצרות. צריך לתת שקט בדיוק כמו שמחאיי כתב בפוסט אחר ולא כל הזמן לחשוב איך להעיף את שי אהרון. |
I am City till I cry |
 |
|
davidkipod
2553 הודעות |
נשלח - 25/02/2017 : 12:37:40
|
אני עם זוהר.. |
 |
|
יפתחמ
891 הודעות |
נשלח - 25/02/2017 : 12:40:54
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי davidkipod
אני עם זוהר..
מי זה זוהר? |
I am City till I cry |
 |
|
צפוני
465 הודעות |
נשלח - 25/02/2017 : 19:11:11
|
לא צריך להעיף את שי אהרון. צריך לא לחדש איתו את החוזה לשנה הבאה, בלי קשר למקום בו נסיים העונה. את העונה הזו צריך לסיים בליגה, הסיכוי שלנו לפלייאוף תחתון גבוה אולם גם כאן, אם נתרחק מהקו האדום - סיכויי ההישרדות יעלו פלאים (להזכירכם - במלחמת העולם בה נפלנו התחלנו את הפלייאוף עם הפרש 3 נקודות בין מקומות 9 ל- 15).
|
 |
|
נתן שטראוס
80 הודעות |
נשלח - 26/02/2017 : 15:23:44
|
אני חושב שבני סיוון איש יקר, אבל הקמנו את הפועל קטמון כדי שלא נהיה תלויים בגחמות של בעלי הון, אפילו הם צדיקים גמורים |
 |
|
לב אדום מקטמון
392 הודעות |
נשלח - 26/02/2017 : 18:10:29
|
אתה צודק בני סיוון איש יקר שתמיד עזר לנו בלעדיו קטמון לא הייתה מגיע לאן שהגיעה אז קצת כבוד לאיש ואם הוא יעזוב לא יבוא אחר במקומו
ציטוט: נשלח במקור על ידי נתן שטראוס
אני חושב שבני סיוון איש יקר, אבל הקמנו את הפועל קטמון כדי שלא נהיה תלויים בגחמות של בעלי הון, אפילו הם צדיקים גמורים
|
 |
|
mbs
295 הודעות |
נשלח - 26/02/2017 : 18:49:25
|
מסכים עם לב אדום חוץ מדבר אחד! לבני מגיע הרבה כבוד לא רק קצת! |
 |
|
ud03415
28 הודעות |
נשלח - 26/02/2017 : 21:11:12
|
נכון נעשו טעויות מקצועיות ומי שעומד בראש המערכת המקצועית הוא שי אבל וזהו אבל גדול, סבלנו העונה מלא מעט פציעות קריטיות וביש מזל. מה שנראה טוב על הנייר לא תמיד עובד במציאות ושי כן הגיב לסיטואציה עם שינויים בסגל במסגרת התקציב. שי יש רק אחד. אסור לסיים את ההתקשרות עימו שנה הבאה. מגיעה לו עוד הזדמנות. יש מעט סמלים בקטמון אם בכלל למעט שי. |
יש בנו אהבה והיא תנצח |
 |
|
צפוני
465 הודעות |
נשלח - 26/02/2017 : 21:44:19
|
סמלים זה לפנתיאון. הבעיה הבסיסית השנה היא שלקחנו קבוצה שרצה בשנה שעברה ופירקנו ובנינו אותה מחדש. זו המומחיות של סאסי, אצלנו זה לא צריך להיות ככה, וזה מחדל של שי (בניגוד לפציעות של מיקו וחדד והגמילה של ברוכיאן). אם נוסיף לזה את אי ההתאמה בין שיטת המאמן לסגל השחקנים בשנה שעברה, את הפקרת הנוער בידי שלומי עמר לפני שנתיים ועוד אי אלו בעיות התנהלותיות - אנחנו ראויים לסמלים כמו שי אהרון ולמנהל מקצועי טוב יותר. |
 |
|
ביסמרק
94 הודעות |
נשלח - 27/02/2017 : 09:58:27
|
ציטוט: נשלח במקור על ידי ud03415
נכון נעשו טעויות מקצועיות ומי שעומד בראש המערכת המקצועית הוא שי אבל וזהו אבל גדול, סבלנו העונה מלא מעט פציעות קריטיות וביש מזל. מה שנראה טוב על הנייר לא תמיד עובד במציאות ושי כן הגיב לסיטואציה עם שינויים בסגל במסגרת התקציב. שי יש רק אחד. אסור לסיים את ההתקשרות עימו שנה הבאה. מגיעה לו עוד הזדמנות. יש מעט סמלים בקטמון אם בכלל למעט שי.
מסכים לגמרי. לא כל לקיחת אחריות פירושה פיטורין או הדחה. יש גם הסקת מסקנות ושיפורים ואלו נעשו. יש אנשים שמשום מה שי הפך בעיניהם לסדין אדום, לא ברור לי מאיפה זה בא.. |
 |
|
בני סיוון צודק  |
|