פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מחזור 19: עכו נגד קטמון, שישי 15:00

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מחזור 19: עכו נגד קטמון, שישי 15:00
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם מחזור 19: עכו נגד קטמון, שישי 15:00 נושא הבא  

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 11/01/2017 :  17:18:56  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
4:1 בסיבוב הקודם. לא שכחנו

מנדי742 מנדי742 מנותק

713 הודעות

נשלח - 12/01/2017 :  17:12:44  הצג פרופיל שלח ל- מנדי742 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

מי ניצח?

צביקה א', צביקה ג', צביקה ב'...
עבור לתחילת הדף

לב אדום מקטמון לב אדום מקטמון מנותק

392 הודעות

נשלח - 12/01/2017 :  23:33:53  הצג פרופיל שלח ל- לב אדום מקטמון הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
בליגה הזאת רוח לחימה ומלחמה על כל כדור זו הדרך
ואפשר להתגבר גם על עכו הם לא באר שבע
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 13/01/2017 :  20:50:12  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

יש!!!

תודה לך הפועל, איזה ניצחון כיף.
ועדיין התחתית צמודה לאללה, הפסד לשעריים במחזור הבא ולא עשינו כלום.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 13/01/2017 :  22:04:49  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אחד המשחקים הבלתי נשכחים. לא בגלל כדורגל גדול אלא משום שהגעתי בתחושה שאם נסיים בתיקו זה יהיה נס. היה ברור שאם יובקע הראשון אז זה רק שאלה של כמה יגמר בעיקר לאחר שעכו שמטה נקודות במשחק הקודם. פתאום לצאת עם נצחון!!! כנגד כל הסיכויים. להבקיע 3 שערים יקרים ובעצם להתחיל את הסופש עם חיוך גדול גדול. זה הבלתי נשכח מבירא עמיקתא לאיגרה שמעל לקו האדום. והרבה האלה
עבור לתחילת הדף

Offside Offside מנותק

806 הודעות

נשלח - 14/01/2017 :  13:57:41  הצג פרופיל שלח ל- Offside הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מעט מדי תגובות פה יחסית לכך שמדובר בנצחון הכי גדול (ברמת גודל ההישג) שלנו מאז הקמת הקבוצה.

זה אולי מגוחך קצת להגיד את זה אחרי נצחון גדול כזה, אבל אני חושב שהנצחון הזה הוא המשך ישיר של היכולת של הקבוצה מהמשחקים האחרונים (רק שהפעם היכולת הייתה הרבה יותר טובה, בלשון המעטה..), וזו הסיבה הכי גדולה לאופטימיות לדעתי מהמשחק הזה.

ההתקפה בסך הכל עובדת טוב, הבקענו ברוב המשחקים העונה וסטטיסטית אנחנו מההתקפות היותר טובות בליגה, ככה שזה לא מאוד מפתיע שהבקענו מול עכו (זה שהבקענו 3 זה כן קצת מפתיע, אבל לדעתי זה גם נובע מאיך שהמשחק התפתח).

בהגנה, מרגע שעברנו לקו הגנה מעובה וקישור יותר הגנתי, יותר שחקנים משתתפים בהגנה ובהתאם יותר קשה ליריבות לתקוף מולנו. ההתקפות הכי מסוכנות של היריבות בשלושת המשחקים האחרונים הגיעו ממצבים נייחים, השערים שספגנו מול ראשל"צ ופתח תקווה היו ממצבים נייחים וגם אתמול עכו היו הכי קרובים להבקיע ממצבים נייחים, רק שאתמול להבדיל מראשל"צ ופתח תקווה עושה רושם שההגנה וסיידוף היו יותר מפוקסים, אולי בזכות גודל המעמד.

גם זה שעכו היו אחרי 3 משחקים ב 8 ימים (שהראשון שבהם נמשך 120 דקות) ופחות או יותר אותם 14 שחקנים שיחקו בשלושת המשחקים הללו די עזר, אבל גם צריך לדעת לנצל סיטואציה כזו.
עבור לתחילת הדף

שמאש שמאש מנותק

342 הודעות

נשלח - 14/01/2017 :  15:05:17  הצג פרופיל שלח ל- שמאש הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
הגול השלישי של ליעד זה משהו יוצא דופן. עשרים פעם אני רואה אותו בהילוך חוזר. הספרינט שהוא מכניס כשהוא קולט את ברוכיאן רץ מימין עם הכדור, נראה כאילו מקרינים לך משהו בהילוך מהיר של פי חמש... איזה מהירות יש לו! והדיוק של המסירה של ברוכיאן, והדיוק בבעיטה. תענוג צרוף.
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 14/01/2017 :  17:04:42  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי שמאש

הגול השלישי של ליעד זה משהו יוצא דופן. עשרים פעם אני רואה אותו בהילוך חוזר. הספרינט שהוא מכניס כשהוא קולט את ברוכיאן רץ מימין עם הכדור, נראה כאילו מקרינים לך משהו בהילוך מהיר של פי חמש... איזה מהירות יש לו! והדיוק של המסירה של ברוכיאן, והדיוק בבעיטה. תענוג צרוף.

איפה אפשר לראות?

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

2553 הודעות

נשלח - 14/01/2017 :  17:32:56  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי יפתחמ

ציטוט:
נשלח במקור על ידי שמאש

איפה אפשר לראות?

http://www.sport5.co.il/dayevents.aspx?FolderID=5374&docID=234712&lang=HE
עבור לתחילת הדף

2553 הודעות

נשלח - 14/01/2017 :  17:43:57  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי
הפסד לשעריים במחזור הבא ולא עשינו כלום.

זה משפט מוכר מעולם האוהדים, אף פה לא הצלחתי להבין את הלוגיקה.
אני מקווה בכל ליבי שננצח את שעריים. אבל גם אם חלילה נפסיד, הנצחון בעכו יעזור לנו לשרוד השנה בלאומית.
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 14/01/2017 :  21:17:11  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

אני מקווה בכל ליבי שננצח את שעריים. אבל גם אם חלילה נפסיד, הנצחון בעכו יעזור לנו לשרוד השנה בלאומית.

אז ככה: הפסד לשעריים יקפיץ אותה קדימה ויוציא אותה מהמצב הלא טוב שהיא נמצאת בו. מה עוד שלמרות המיקום שלה, מעטים שמסמנים אותה כיורדת בטוחה. לי קשה להאמין שהיא תרד.

אבל בעיקר, הפסד ביתי לשעריים יחזיר אותנו עמוק למאבקי התחתית, גם מנטלית וגם בטבלה. אז כן, זה לא מבטל את הניצחון הנפלא בעכו, אבל זה יחזיר אותנו אחורה.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף

2553 הודעות

נשלח - 15/01/2017 :  06:27:44  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

ציטוט:

ציטוט:
נשלח במקור על ידי מחאיי

אז ככה: הפסד לשעריים יקפיץ אותה קדימה ויוציא אותה מהמצב הלא טוב שהיא נמצאת בו. מה עוד שלמרות המיקום שלה, מעטים שמסמנים אותה כיורדת בטוחה. לי קשה להאמין שהיא תרד.

אבל בעיקר, הפסד ביתי לשעריים יחזיר אותנו עמוק למאבקי התחתית, גם מנטלית וגם בטבלה. אז כן, זה לא מבטל את הניצחון הנפלא בעכו, אבל זה יחזיר אותנו אחורה.

עם הגרסה הזאת אני מסכים לגמרי

נערך על ידי - davidkipod ב-15/01/2017 06:28:05
עבור לתחילת הדף

עופר ליברגל עופר ליברגל מנותק

170 הודעות

נשלח - 15/01/2017 :  13:27:06  הצג פרופיל  בקר בדף הבית של עופר ליברגל שלח ל- עופר ליברגל הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
אנחנו נכנסים לרצף של 4 משחקים בימי שני, שלושה בטדי (כולל משחק חוץ). למרות שלו היו המשחקים בשישי היה עדיף מבחינת יכולת להביא קהל, כל היריבות נמצאות נכון לעכשיו בכושר לא מלהיב. אחננו צריכים לדעתי להוציא מהם לפחות 7 נקודות על מנת לקבל קצת אוויר לנשימה. כנרע דקווא המחק מול שעריים נראה לי הכי מסוכן ברצף
עבור לתחילת הדף

נתן שטראוס נתן שטראוס מנותק

80 הודעות

נשלח - 15/01/2017 :  22:44:06  הצג פרופיל שלח ל- נתן שטראוס הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מי החמור שקבע דרבי באותו יום שיש חצי גמר גביע בכדורסל בארנה?
עבור לתחילת הדף

האדום מהכפר האדום מהכפר מנותק

581 הודעות

נשלח - 16/01/2017 :  06:00:12  הצג פרופיל שלח ל- האדום מהכפר הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי נתן שטראוס

מי החמור שקבע דרבי באותו יום שיש חצי גמר גביע בכדורסל בארנה?

ההתאחדות? הטוטו? ערוץ הספורט?

chose your poison

"סמל חרוט בלב, אותך אני אוהב, בשמחת ניצחון, ובהפסד כואב"
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם מחזור 19: עכו נגד קטמון, שישי 15:00 נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07