פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית    
שם משתמש:
סיסמה:
שמור סיסמה שכחת את הסיסמה?
| הרשם

מחזור 18: הפועל קטמון ירושלים - הפועל פ"ת

כל הפורומים
הפועל קטמון
 קטמון - כללי
  מחזור 18: הפועל קטמון ירושלים - הפועל פ"ת
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
משתמש נושא קודם מחזור 18: הפועל קטמון ירושלים - הפועל פ"ת נושא הבא  

davidkipod davidkipod מנותק

2553 הודעות

נשלח - 08/01/2017 :  22:57:58  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יום שלישי 19:20 בטדי.
יאללה מנצחים!

2553 הודעות

נשלח - 10/01/2017 :  07:42:06  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
יאללה מנצחים!
עבור לתחילת הדף

2553 הודעות

נשלח - 10/01/2017 :  23:28:21  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
סיכום? מישהו?
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 11/01/2017 :  10:54:15  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod

סיכום? מישהו?

יאללה, סיכום..
המשחק התחיל באופן מזעזע. נרפות נוראית בהגנה ובכלל במשחק הקבוצה, ספיגת שני שערים מהירים ותחושה שליגה א' קרובה מתמיד.
אבל אז.. מסירה (ברוכיאן?) מדויקת השאירה את כותב הפוסטים לבד מול השוער איבגי וזה הכשיל אותו ברחבה. איבגי קיבל רק צהוב לכל מחאה רמה של השחקנים והאוהדים, אבל מסתבר שכיום השופט לא חייב לתת אדום על הכשלה ברחבה גם במצב של 1 מול 1.
מהרגע שהפנדל הובקע, המשחק השתנה לטובתנו באופן ברור.
כמו שנאמר במקורות - תקפנו גלים גלים כמעט לכל אורך המחצית השנייה וגם כמו שנאמר, באנו על שכרנו אחרי שאיש הפייסבוק השווה. יכולנו גם לנצח אבל יש לציין שפ"ת גם הגיעו לשני מצבים מצוינים בחצי השני.
אור וקנין היה מצוין, כך גם ברוכיאן ורז.
המחצית השנייה הראתה שיש על מה לדבר והראשונה הראתה שבלי שיפור בהגנה אנחנו צריכים להבקיע 3 שערים לפחות כל משחק כדי לנצח.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

צפוני צפוני מנותק

465 הודעות

נשלח - 11/01/2017 :  11:36:48  הצג פרופיל שלח ל- צפוני הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
המסירה לפנדל שייכת, לדעתי, להדר. הבישול לנגיחה של יינון.
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 11/01/2017 :  11:47:19  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי צפוני

המסירה לפנדל שייכת, לדעתי, להדר. הבישול לנגיחה של יינון.

תודה

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

איתן610 איתן610 מנותק

828 הודעות

נשלח - 11/01/2017 :  13:48:17  הצג פרופיל שלח ל- איתן610 הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
וקצת על שני החדשים? איך היו? אנו הרי בנים עליהם טילי טילים.
ראיתי ששקל לא פתח ועלה רק במחצית השנייה. זה בגלל חולשה של הדר או ש....
עבור לתחילת הדף

red moon red moon מנותק

61 הודעות

נשלח - 11/01/2017 :  16:00:32  הצג פרופיל שלח ל- red moon הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
המלמים החדשים נותנים תחושת ביטחון בהגנה, יודעים את מיקומם ואת תפקידם.
לחטאב היו שני איבודים שיכלו לעלות ביוקר אבל סך הכל ההגנה נראית יציבה..
עבור לתחילת הדף

יפתחמ יפתחמ מנותק

891 הודעות

נשלח - 11/01/2017 :  16:23:35  הצג פרופיל שלח ל- יפתחמ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
כולם פתחו חלש אבל נראה לי שבמחצית השנייה ניבאלדו השתפר. ההגנה עדיין נראית חלשה..
שקל לא היה טוב, לדעתי הדר היה טוב ממנו כששיחק.

I am City till I cry
עבור לתחילת הדף

mbs mbs מנותק

295 הודעות

נשלח - 11/01/2017 :  16:55:10  הצג פרופיל שלח ל- mbs הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
קודם כל יש תחרות קשה בין יפי לדוד קיפוד במאבק על אות מחייה הפורום הגוסס. איתן לשאלתך:בלילטי עלה במקום שקל כקשר והיה טוב, אותי הפתיע מאוד.בישול אחד שלו בעקב השאיר את איציק באחד על אחד מול איבגי שלצער הקהל לא נכנס, בישול גאוני. ניבאלדו נראה טוב מוציא כל חילוץ בנגיעה קדימה לשחקן ולא העיף סתם כדורים. לצערי אתמול עובדייה היה חלש ושני השערים יש לו בהם חלק. סה"כ אחרי שיצאו מההלם של שני הגולים המהירים והנאיבים זה היה מהמשחקים היותר טובים השנה אם לא ה...
עבור לתחילת הדף

2553 הודעות

נשלח - 11/01/2017 :  17:03:59  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
מאיר ידידי, אני בהחלט שמח לשתף פעולה עם יפתח בהחייאת הפורום.
אבל יש לי עוד מוטיבציה, שכל פוסט שלי מוביל לשם. ואת זה אני משאיר לך לגלות לבד :)
עבור לתחילת הדף

רגל עץ רגל עץ מנותק

2370 הודעות

נשלח - 11/01/2017 :  18:50:55  הצג פרופיל שלח ל- רגל עץ הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
ציטוט:
נשלח במקור על ידי davidkipod
אבל יש לי עוד מוטיבציה, שכל פוסט שלי מוביל לשם. ואת זה אני משאיר לך לגלות לבד :)

עבור לתחילת הדף

2553 הודעות

נשלח - 11/01/2017 :  20:59:08  הצג פרופיל שלח ל- davidkipod הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
עלית עלי, לא לגלות לותיק
עבור לתחילת הדף

מחאיי מחאיי מנותק

2127 הודעות

נשלח - 11/01/2017 :  22:27:16  הצג פרופיל שלח ל- מחאיי הודעה פרטית  הגב עם ציטוט
תכל'ס משחק נהדר, כל הכבוד לקבוצה. גם בפיגור 2-0 הקבוצה במקום לרחם על עצמה המשיכה לשחק, והבינה שאפשר לחזור מזה. גם היציע בניגוד להרגלו לא הוסיף פאניקה. לשמור על פרופורציות, להמשיך לשחק, ככה נשארים בליגה. חבל שלא ניצחנו, אבל יש הרבה מה לקחת.

התחתית קשה ובוערת, צריך להלחם על כל נקודה ולהביא אותן לעזאזל.

"הפועל קטמון ירושלים זה לא מועדון שמחבק אותך בדיבורים, זה מועדון שמחבק אותך במעשים" -שי אהרון
עבור לתחילת הדף
  נושא קודם מחזור 18: הפועל קטמון ירושלים - הפועל פ"ת נושא הבא  
נושא חדש סקר חדש סקר חדש הגב לנושא גירסה להדפסה
קפוץ אל:
פורום האוהדים של הפועל קטמון ירושלים דף הבית | הרשם | נושאים פעילים | סקרים פעילים | הודעות פרטיות | חיפוש | FAQ © 2007-2017 עמותת האוהדים של הפועל קטמון י-ם עבור לראש הדף
מונע על ידי: Snitz Forums 2000 Version 3.4.07